HG tegel cementrestenverwijderaar Voor tegels en plavuizen

HG tegel cementrestenverwijderaar is een geweldig product dat speciaal is ontworpen om tegel- en plavuizenvloeren grondig schoon te maken en cementresten te verwijderen. Met deze tegelreiniger kunt u uw vloeren weer laten stralen als nieuw, zonder dat u veel moeite hoeft te doen. Het is de ideale oplossing voor het verwijderen van hardnekkige cementvlekken en het reinigen van tegels en plavuizen.

Productomschrijving

De HG tegel cementrestenverwijderaar is een krachtige formule die speciaal is samengesteld om cementresten en andere hardnekkige vlekken op tegels en plavuizen te verwijderen. Het product dringt diep door in het oppervlak en lost de cementresten op, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden weggeveegd. De reiniger is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan veilig worden gebruikt op alle soorten tegels en plavuizen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

 • Verwijdert cementresten en hardnekkige vlekken
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Veilig te gebruiken op alle soorten tegels en plavuizen

Afmetingen

 • Inhoud: 1 liter

Gebruiksgemak

 • Eenvoudig aan te brengen
 • Snelwerkend
 • Vereist geen schrobben

Fysieke kenmerken

 • Vloeibare formule
 • Transparante kleur
 • Geurloos

Overige kenmerken

 • Milieuvriendelijk
 • Biologisch afbreekbaar
 • Veilig voor mens en dier

Reviews

“Ik heb de HG tegel cementrestenverwijderaar gebruikt om cementvlekken op mijn badkamervloer te verwijderen en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De vlekken waren hardnekkig, maar met dit product waren ze binnen no-time verdwenen. Een absolute aanrader!” – Anja

“Deze tegelreiniger is echt geweldig. Na het verbouwen van mijn keuken zaten er overal cementresten op de vloer. Met de HG tegel cementrestenverwijderaar kon ik ze snel en gemakkelijk verwijderen. Mijn vloer ziet er weer als nieuw uit!” – Peter

Lees ook:   HG parket beschermer glans Voor parketvloer onderhoud

Conclusie

Als u op zoek bent naar een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verwijderen van cementresten en hardnekkige vlekken op tegels en plavuizen, dan is de HG tegel cementrestenverwijderaar de ideale keuze. Met dit product kunt u uw vloeren moeiteloos reinigen en weer laten stralen als nieuw. Probeer het zelf en ervaar de kracht van HG!

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de HG tegel cementrestenverwijderaar laten inwerken?

De inwerktijd varieert afhankelijk van de ernst van de cementresten. In de meeste gevallen is een inwerktijd van 10 tot 15 minuten voldoende. Mocht de cementlaag zeer hardnekkig zijn, dan kunt u de inwerktijd verlengen tot maximaal 30 minuten.

Kan ik de HG tegel cementrestenverwijderaar ook gebruiken op natuursteen?

Nee, dit product is niet geschikt voor gebruik op natuursteen. Het kan de natuurlijke eigenschappen van het materiaal aantasten. Gebruik voor natuursteen een specifieke reiniger die geschikt is voor dit type vloer.

Is de HG tegel cementrestenverwijderaar veilig voor huisdieren?

Ja, de HG tegel cementrestenverwijderaar is veilig voor huisdieren. Het product is biologisch afbreekbaar en bevat geen schadelijke stoffen. U kunt het dus zonder zorgen gebruiken in de aanwezigheid van uw huisdieren.