Numatic JVH-187 James

Beschrijving

De Numatic JVH-187 James is een krachtige en betrouwbare stofzuiger die jouw huis schoon en stofvrij houdt. Met zijn geavanceerde technologie en uitstekende prestaties is deze stofzuiger een must-have voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige schoonmaakoplossing. Of je nu een groot huis hebt of een klein appartement, de Numatic JVH-187 James biedt de kracht en efficiëntie die je nodig hebt om elke klus te klaren.

In één oogopslag

– Naam: Numatic JVH-187 James

– Type: Sledestofzuiger

– Vermogen: 620 watt

– Stofopvang: 8 liter

– Geluidsniveau: 72 dB

– Gewicht: 7,6 kg

Productspecificaties

Algemene kenmerken

De Numatic JVH-187 James is een sledestofzuiger van hoge kwaliteit die is ontworpen om aan al jouw schoonmaakbehoeften te voldoen. Met zijn krachtige motor en grote stofopvangcapaciteit zorgt hij ervoor dat je vloeren grondig worden gereinigd. Daarnaast is deze stofzuiger uitgerust met een innovatief filtersysteem dat ervoor zorgt dat stof en allergenen effectief worden opgevangen.

Technische details

– Vermogen: 620 watt

– Zuigkracht: 2300 mm waterkolom

– Energie-efficiëntieklasse: A

– Jaarlijks energieverbruik: 26,6 kWh

Productafmetingen

– Hoogte: 34 cm

– Breedte: 36 cm

– Diepte: 34 cm

Bijzondere kenmerken

De Numatic JVH-187 James is voorzien van verschillende handige functies die je schoonmaakervaring verbeteren. Zo heeft deze stofzuiger een verstelbare zuigkrachtregeling, waardoor je de zuigkracht kunt aanpassen aan het oppervlak dat je wilt reinigen. Daarnaast is hij uitgerust met een telescopische buis en een draaibare slang, waardoor je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Bovendien heeft de Numatic JVH-187 James een lange snoerlengte van 10 meter, waardoor je grote oppervlakken kunt stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen.

Gebruikersvoordelen

– Krachtige motor zorgt voor een grondige reiniging

– Grote stofopvangcapaciteit voor langdurig gebruik

– Innovatief filtersysteem vangt stof en allergenen op

– Verstelbare zuigkrachtregeling voor verschillende oppervlakken

– Telescopische buis en draaibare slang voor moeilijk bereikbare plekken

– Lang snoer voor meer bewegingsvrijheid

Nadelen

– De stofzuiger is vrij zwaar, waardoor het tillen ervan enigszins vermoeiend kan zijn.

– Het geluidsniveau van 72 dB kan als luid worden ervaren.

Voor welke vloertypes is de Numatic JVH-187 James het beste?

De Numatic JVH-187 James is geschikt voor alle vloertypes, waaronder tapijt, harde vloeren en tegels. Dankzij de verstelbare zuigkrachtregeling kun je de zuigkracht aanpassen aan het oppervlak dat je wilt reinigen, waardoor je optimale resultaten behaalt op verschillende vloertypes.

Lees ook:   HG natuursteenreiniger extra sterk Dé krachtige natuursteen reiniger

Kan de Numatic JVH-187 James omgaan met huisdierhaar?

Ja, de Numatic JVH-187 James is speciaal ontworpen om huisdierhaar effectief op te vangen. Dankzij het innovatieve filtersysteem worden haren en allergenen opgevangen, waardoor je huis schoon en vrij van huisdierhaar blijft.

Waarom kiezen voor de Numatic JVH-187 James?

De Numatic JVH-187 James is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare stofzuiger. Met zijn geavanceerde technologie, handige functies en uitstekende prestaties biedt deze stofzuiger alles wat je nodig hebt om je huis schoon en stofvrij te houden. Of je nu last hebt van allergieën, huisdieren hebt of gewoon een schoonmaakoplossing van topkwaliteit wilt, de Numatic JVH-187 James is de juiste keuze.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Numatic JVH-187 James zijn optimale prestaties behoudt, is regelmatig onderhoud essentieel. Dit omvat het legen van de stofopvangbak, het schoonmaken van de filters en het controleren van de borstelrol op eventuele verstoppingen. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde instructies over het onderhoud van de stofzuiger.

Ontwerp

De Numatic JVH-187 James heeft een strak en modern ontwerp dat past bij elk interieur. Met zijn zwarte kleur en gestroomlijnde vormgeving is deze stofzuiger een stijlvolle toevoeging aan je huishouden.

Accessoires, gereedschappen en borstels

De Numatic JVH-187 James wordt geleverd met verschillende accessoires, gereedschappen en borstels om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. Dit omvat onder andere een combizuigmond, een meubelborstel, een kierenzuigmond en een stofborstel. Met deze accessoires kun je elk oppervlak grondig reinigen en moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk schoonmaken.

Filters

De Numatic JVH-187 James is uitgerust met een innovatief filtersysteem dat ervoor zorgt dat stof en allergenen effectief worden opgevangen. Dit filtersysteem bestaat uit een HEPA-filter en een microfilter, die beide zorgen voor een optimale luchtkwaliteit in je huis. Het is belangrijk om de filters regelmatig schoon te maken of te vervangen om de prestaties van de stofzuiger te behouden.

Geluidsniveau

Met een geluidsniveau van 72 dB is de Numatic JVH-187 James geen stille stofzuiger. Hoewel dit geluidsniveau als luid kan worden ervaren, is het nog steeds acceptabel voor dagelijks gebruik.

Lees ook:   hoe bosui schoonmaken

Batterijduur en opladen

De Numatic JVH-187 James is een stofzuiger met snoer, wat betekent dat hij wordt gevoed via het stopcontact. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur of het opladen van de stofzuiger. Je kunt hem gewoon aansluiten en direct aan de slag gaan.

Gebruikershandleiding

De Numatic JVH-187 James wordt geleverd met een duidelijke en gedetailleerde gebruikershandleiding. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om de stofzuiger correct te gebruiken, het onderhoud uit te voeren en eventuele problemen op te lossen.

Garantie

De Numatic JVH-187 James wordt geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode kunt rekenen op reparatie of vervanging van de stofzuiger bij fabricagefouten.

Wat zit er in de doos?

– Numatic JVH-187 James stofzuiger

– Combizuigmond

– Meubelborstel

– Kierenzuigmond

– Stofborstel

– Gebruikershandleiding

Merkinformatie

Numatic is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame huishoudelijke apparaten. Het merk staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een stofzuiger van Numatic weet je zeker dat je investeert in een product dat lang meegaat en uitstekende prestaties levert.

Vergeleken met andere stofzuigers

Als we de Numatic JVH-187 James vergelijken met andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse, valt op dat deze stofzuiger uitblinkt in zijn prestaties en duurzaamheid. Met zijn krachtige motor, grote stofopvangcapaciteit en handige functies overtreft de Numatic JVH-187 James veel concurrenten.

Samenvatting

De Numatic JVH-187 James is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stofzuiger. Met zijn krachtige prestaties, handige functies en duurzame ontwerp biedt deze stofzuiger alles wat je nodig hebt om je huis schoon en stofvrij te houden. Of je nu last hebt van allergieën, huisdieren hebt of gewoon een betrouwbare schoonmaakoplossing wilt, de Numatic JVH-187 James is de ideale keuze.

Review

Ik heb de Numatic JVH-187 James nu enkele weken in gebruik en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Deze stofzuiger is krachtig, efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Het geluidsniveau is acceptabel en de stofopvangcapaciteit is ruim voldoende. Ik ben vooral blij met de verstelbare zuigkrachtregeling, waarmee ik de zuigkracht kan aanpassen aan het oppervlak dat ik wil reinigen. De accessoires en borstels die worden meegeleverd zijn van hoge kwaliteit en maken het schoonmaken van verschillende oppervlakken een stuk gemakkelijker. Kortom, ik kan de Numatic JVH-187 James van harte aanbevelen!

Lees ook:   hoe vaak vijverfilter schoonmaken

Alternatieve stofzuigers

– Dyson V11 Absolute

– Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine

– Bosch BGL85QW5

Veelgestelde vragen

1. Hoe vaak moet ik de stofopvangbak legen?

De frequentie van het legen van de stofopvangbak hangt af van de hoeveelheid vuil die je opzuigt. Over het algemeen wordt aanbevolen om de bak te legen zodra deze voor ongeveer 75% vol is.

2. Hoe vaak moet ik de filters schoonmaken?

De filters moeten regelmatig worden schoongemaakt om optimale prestaties te behouden. Dit kan variëren, afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de omgeving waarin je de stofzuiger gebruikt. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor specifieke instructies over het schoonmaken van de filters.

3. Kan ik de Numatic JVH-187 James gebruiken op hoogpolig tapijt?

Ja, de Numatic JVH-187 James is geschikt voor gebruik op hoogpolig tapijt. Met de verstelbare zuigkrachtregeling kun je de zuigkracht aanpassen aan de dikte van het tapijt, zodat je optimale resultaten behaalt.

4. Worden er reserveonderdelen geleverd?

Ja, er worden reserveonderdelen geleverd bij de Numatic JVH-187 James. Dit omvat onder andere vervangende filters en een vervangende borstelrol.

5. Is er een mogelijkheid om de snoerlengte te verlengen?

Nee, de snoerlengte van de Numatic JVH-187 James is niet verlengbaar. Met een snoerlengte van 10 meter biedt deze stofzuiger echter voldoende bewegingsvrijheid.

Conclusie

De Numatic JVH-187 James is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare stofzuiger. Met zijn krachtige prestaties, handige functies en duurzame ontwerp biedt deze stofzuiger alles wat je nodig hebt om je huis schoon en stofvrij te houden. Investeer in de Numatic JVH-187 James en geniet van een schoon en gezond huis!

Heb je genoten van deze blogpost over de Numatic JVH-187 James?

Deel dit artikel dan met je vrienden en familie en abonneer je op onze blog voor meer handige tips en adviezen over stofzuigers. Samen kunnen we een schoon en stofvrij huis creëren!