The Bed Bug Combat Manual – Boek Bed Bug Control

De Bed Bug Combat Manual van Paul J. Bello is misschien wel het krachtigste hulpmiddel voor het bestrijden van bedwantsen, omdat het alle belangrijke informatie voor de praktijk bevat. Het boek illustreert in 18 gemakkelijk te lezen hoofdstukken met tips, stapsgewijze instructies, foto’s en creatieve benaderingen van een echte expert hoe bedwantsen effectief te bestrijden.

De Bed Bug Combat Handleiding

De Bed Bug Combat Handleiding

  • informatieve gids met veel belangrijke informatie in de strijd tegen bedwantsen
  • Pagina’s: 188
  • Taal: Engels

Laatste update van prijzen op 16.10.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

De Bed Bug Combat Manual is uitdrukkelijk gericht op professionele ongediertebestrijders en alle andere mensen die geconfronteerd worden met een bedwantsprobleem en de “vijand in bed” kennen en willen bestrijden. Naast basisinformatie over bedwantsen, worden verschillende bestrijdingsmethoden in detail gepresenteerd. Daarnaast bevat dit boek over bedwantsbestrijding een overlevingsgids voor reizigers en bespreekt of en wanneer het beter is om een ongediertebestrijder in te huren.

Tot nu toe is de Bed Bug Manual, die helaas alleen in het Engels beschikbaar is, nog niet beoordeeld op de Duitse Amazon-site. Op de Amerikaanse Amazon-pagina zou dit boek over bedwantsbestrijding echter echt kunnen scoren en uitkijken naar slechts 5-sterrenbeoordelingen. Veel ongediertebestrijdingsbedrijven hebben zich ook positief uitgedrukt, die nog niet zijn geconfronteerd met bedwantsproblemen, maar door de toenemende verspreiding van bedwantsen wereldwijd nu steeds vaker deze plagen moeten bestrijden. Een tevreden klant omschreef het boek zelfs als de “bedwantsbijbel”. Ik kan deze beoordelingen heel goed begrijpen, omdat het boek uiterst gestructureerd, informatief en vooral nuttig is voor alle problemen met bedwantsen. Daarom: Duidelijke aankoopaanbeveling, mits de Engelse taal geen probleem is.

Lees ook:   wat kun je schoonmaken met vaatwastablet

Over de auteur

De auteur van de Bed Bug Combat Manual, Paul. J. Bello, heeft meer dan dertig jaar ervaring met bedwantsbestrijding en een universitair diploma in entomologie (= entomologie) van de Universiteit van Georgia in de VS. Lange tijd leidde hij zijn eigen ongediertebestrijdingsbedrijf en was hij werkzaam als technisch manager van grote bedrijven op dit gebied. Nu werkt hij als consultant voor ongediertebestrijders, hotels, gezondheidsinstellingen en stadsbesturen in de strijd tegen bedwantsproblemen. Hij had verschillende media-optredens in kranten en televisie, waaronder op de national geographic televisiezender.

Speciale kenmerken Bed Bug Combat Manual

  • geschreven door professionele ongediertebestrijders
  • Allround zorgeloos pakket voor informatie en beschikbare producten voor bedwantsbestrijding
  • incl. overlevingsgids voor reizigers en gedetailleerde FAQ
  • in het Engels

Kenmerken Bed Bug Combat Manual

Folio: 188
Uitgever: AuthorHouse
Releasedatum 30 september, 2011
Taal: Engels
Maten: Paperback, Kindle Edition (Bekijk op Amazon)

Koop bij Amazon