45+ badkamer organisatie ideeën (stop met leven met rommel)

Badkamers hebben zoveel items nodig die erin zijn opgeslagen, van toiletpapier en handdoeken tot toiletartikelen zoals shampoo, crèmespoeling en zeep. Toch zijn badkamers enkele van de kleinste kamers in het huis, dus ze zijn moeilijk te organiseren en georganiseerd te houden.

Vandaag delen we enkele van onze beste ideeën voor badkamerorganisatie om u te helpen uw badkamer netjes georganiseerd te houden.

Inhoudsopgave
 • Badkamer Toonbank
 • Boven de toiletberging
 • Badkamer planken
 • Badkamerkastje
 • Badkamer rack
 • Badkamer Manden
 • IJdelheid Organisatie
 • Douche organisatie
 • Onder de Sink-organisatie
 • Diy-opslagideeën
 • Veelgestelde vragen over het organiseren van de badkamer

Badkamer Toonbank

Badkamertellers zijn een magneet voor rommel. Washandjes, tandenborstels, zeep en barrettes blijven over de toonbank liggen. Dus hier zijn een paar hacks om u te helpen uw teller te organiseren, zodat u gemakkelijk de items kunt vinden die u nodig hebt.

Gebruik vazen op uw badkamer aanrecht

Gebruik vazen op je badkamer aanrecht om wattenbollen, wattenstaafjes en make-upborstels vast te houden. Ze zijn ook een geweldige plek om je badkamersponzen te bewaren. De vazen zien er mooi en georganiseerd uit op je aanrecht en toveren je badkamer om tot een ruimte waar je kunt ontspannen.

Vazen met glazen kralen voor make-upborstels

Een andere optie is om een glazen vaas op je aanrecht te zetten en deze te vullen met knikkers of glazen kralen. De knikkers of glaskralen helpen de make-upborstels rechtop te staan, waardoor je de perfecte plek hebt om je make-upborstels gemakkelijk op te bergen, met als extra bonus dat het er mooi uitziet.

Tijdschrifthouder

Gebruik een rechtopstaande tijdschrifthouder om je handdoeken in op te bergen. Je kunt het op de grond leggen, de handdoeken rollen en altijd schone handdoeken hebben die gemakkelijk te vinden zijn voor je familie en gasten.

Bijpassende flessen

Decant shampoo, crème spoeling, vloeibare zeep en alle andere containers die je hebt in bijpassende flessen. De verschillende containers voor alle zepen en lotions die je nodig hebt in een badkamer creëren een warrig uiterlijk en dragen bij aan het ‘lawaai’ van de badkamer. Door bijpassende flessen te gebruiken voor al uw verschillende zepen, lotions en shampoos, creëert u een uniforme uitstraling.

Mooie lade

Verzamel toiletartikelen in een mooi dienblad op het aanrecht in plaats van ze overal achter te laten. De lade is een gemakkelijke plek om de items te laten vallen nadat je ze hebt gebruikt en een gemakkelijke plek om ze opnieuw te vinden. Plan wat je hier moet inpakken, zodat het geen stortplaats wordt. Ook zorgt de mooie lade ervoor dat je toonbank er georganiseerd uitziet.

Houders aan de muur

In plaats van zeepdispensers, tandenborstels en tandpastacontainers op het aanrecht te laten staan, monteer je een houder aan de muur. Dit verlicht de rommel op uw badkamer aanrecht en geeft u een gemakkelijke plek om de items die u nodig hebt op te bergen.

Boven de toiletberging

Er is nogal wat muurruimte boven het toilet. In plaats van het leeg te laten, kunt u dit gebied gebruiken om u meer opslagruimte te geven. Er zijn leuke en eenvoudige manieren om de ruimte boven het toilet te gebruiken die niet veel tijd en moeite kosten om te installeren.

Planken

De lege muur boven het toilet is een goede plek om planken te plaatsen. U kunt planken van gaas, houten of glazen planken gebruiken voor een uniforme look in uw badkamer. Deze planken kunnen toiletpapier, handdoeken, washandjes en extra containers shampoo en crèmespoeling bevatten die je in de badkamer nodig hebt.

Kabinet

Installeer een kast above het toilet. Dit geeft je de planken die je nodig hebt voor badkameropslag, plus het voorkomt dat items van de zijkanten vallen. Hierdoor kunt u de hele plank van de kast gebruiken voor opslag zonder u zorgen te maken dat toiletartikelen op uw hoofd vallen.

Wijnrek

Heb je eraan gedacht om een wijnrek boven je toilet te plaatsen? Je moet het aan de muur bevestigen, zodat het boven het toilet hangt. Dan kunt u het gebruiken om schone handdoeken vast te houden voor familie en gasten om te gebruiken wanneer ze baden.

De handdoeken worden veilig opgeborgen, zodat ze niemand in de weg zitten.

Hang kratten

In plaats van naar de winkel te gaan om planken te kopen of een plankkast op te zetten, kunt u overwegen houten kratten boven het toilet te hangen. Je hebt een mooie combinatie van plank en open kast. De ruimte bovenop de kist werkt als een plek voor decoratieve items, toiletpapier of handdoeken.

De plank in de kist zal ook werken om items te bevatten. De meeste badkamers hebben de ruimte om twee kratten op te zetten voor een totaal van 3-4 planken.

Ladder boven het toilet

Installeer een ladder boven het toilet. Het is een geweldige plek om handdoeken en washandjes in je badkamer te hangen. Een ladder is ook een uitstekende plek om kleding op te hangen die je nodig hebt om ook met de hand te wassen in je badkamer.

Er zijn veel manieren om een ladder boven het toilet te gebruiken.

Rek boven het toilet

Een geweldige plek voor een opbergrek is boven het toilet. Het rek is een goede plek om toiletpapier, handdoeken en washandjes op te bergen, zodat ze altijd klaar staan wanneer je ze nodig hebt. U kunt ook bekers, potten en doorzichtige bakken die u niet regelmatig gebruikt, op het rek bewaren.

Draad manden

Productafbeelding van de SheeChung Farmhouse Decor Metal Wire Badkamer Opslag Organizer Mand Bakken - voor kasten, planken, kasten, vanity werkbladen, onder gootstenen, pantry, wasruimte, garage - klein, 2 pack (brons)

Een andere optie is om draadmanden boven het toilet te installeren. Deze manden kunnen groot genoeg zijn om handdoeken, toiletpapier en washandjes in op te bergen. U kunt ook kleine manden installeren om uw toiletartikelen in te bewaren.

Hoe dan ook, draadmanden zien er prachtig uit boven het toilet en geven je de opbergruimte die je nodig hebt.

Badkamer planken

Er zijn verschillende manieren waarop u uw badkamerplanken kunt organiseren, zodat ze er meer uniform uitzien en u de items die u nodig hebt op de planken kunt vinden. Deze schapideeën geven je de tips die je nodig hebt om je schapruimte verstandig te gebruiken.

Kopjes en potten voor opslag

Pak wat glazen bekers of potten om items op je plank te bewaren. Je kunt gemakkelijk zien wat er in de potten zit en de glazen potten of bekers zien er ook uniform uit. Je kunt ze gebruiken om onder andere wattenbollen, make-upsponzen, wattenstaafjes, make-upborstels en tandenborstels op te slaan.

Gebruik clear bins

Productafbeelding van de mDesign kleine plastic badkamer opbergcontainerbakken met handgrepen voor organisatie in kast, kast, ijdelheid of kastplank, accessoire-organizer voor haargereedschap, vitamines of lotion, 8-pack, clear

Zoek een aantal doorzichtige bakken, zodat je kunt zien wat erin zit om items in je schappen op te slaan. Het voordeel van het gebruik van doorzichtige bakken in plaats van kopjes of potten is dat je ze op elkaar kunt stapelen.

Labelbakken, bekers en potten

Gebruik een labelmaker om labels te maken voor de bakken, bekers en potten. Hoewel u mogelijk in de containers kunt kijken, helpt het labelen van de containers u om ze georganiseerd te houden. Het zal ook een uniform uiterlijk creëren, vooral als u een mix van bakken en potten gebruikt om uw badkamerbenodigdheden te organiseren.

Draad manden

Productafbeelding van de boerderij Decor Metal Wire Storage Organizer Bin Basket (2 Pack) - Rustieke toiletrolhouder - Home Storage Organizer voor badkamer, keukenkasten, pantry, wasruimte, kasten, garage (brons)

Gebruik kleine en middelgrote draadmanden in uw planken om u te helpen bij het bewaren van washandjes, toiletpapier en verschillende containers. U kunt zien wat er aan de hand ise en je hebt ook een uniforme uitstraling in je badkamer. Draadmanden zijn een geweldige manier om uw planken te organiseren.

Badkamerkastje

Het badkamerkastje heeft de neiging om een rommelige puinhoop te worden als je er niet bovenop blijft zitten. Je hebt make-up, tandenborstels, tandpasta en lotions die rond ratelen. Haarborstels hebben geen plek en de haardroger, krultang en stijltangen raken in de knoop. Je hebt een goede manier nodig om je badkamerkastje georganiseerd te houden.

Over het deurrek

Over-de-deur rekken zijn een geweldige manier om een georganiseerde ruimte in uw kast te creëren. Het haakt gewoon op de deur van uw kast. Een draad werkt het beste Dit is een uitstekende plek om je haarbenodigdheden zoals je haarborstel, krultang, haardroger en stijltang te bewaren.

Je kunt ook barrettes, haarbanden en kammen op het deurrek houden.

Gebruik een Lazy Susan

Een luie susan draait, dus het is perfect om te gebruiken in je badkamerkastje. Je hebt toegang tot de items aan de achterkant van je planken door de luie susan te draaien. Het is perfect voor grotere planken waar het gemakkelijk is voor kleine containers om te verdwalen aan de achterkant van de kast.

Essentials op ooghoogte

Zorg ervoor dat je de essentiële items die je nodig hebt in je badkamer op ooghoogte bewaart, zodat iedereen de tandpasta, zijn tandenborstel en scheerschuim gemakkelijk kan vinden. Bewaar de bovenste planken voor het opbergen van extra zeep, extra shampoo en andere items die u niet regelmatig hoeft te openen.

Kleine manden

Productafbeelding van de StorageWorks handgeweven decoratieve manden met voeringen, ronde papieren touw geweven manden voor badkamer en ingang, grijs, set van 3 (1PC groot, 2pcs medium)

Leg kleine mandjes in je kast om het georganiseerd te houden. Bewaar soortgelijke artikelen in elk van de manden. Gebruik bijvoorbeeld één mand voor haarbenodigdheden zoals haarbanden, barrettes en borstels.

Gebruik een andere mand voor tandpasta en tandenborstels. Een derde mand kan worden gebruikt voor huidverzorgingsartikelen zoals zeep, exfolianten en moisturizers.

Hang Tandenborstels op

Hang een tandenborstelhouder aan de achterkant van de kastdeur. Dit voorkomt dat de tandenborstels door elkaar worden gegooid in de kast en voorkomt dat ze met elkaar worden verward. Je kunt de tandenborstels ook netjes opbergen en elk gezinslid kan zijn eigen ruimte hebben voor zijn tandenborstel.

Badkamer rack

Badkamerrekken zijn veelzijdig en handig om in een badkamer te hebben. Van over-de-deur rekken tot bakkersrekken, u zult verrast zijn door de vele toepassingen die u kunt vinden voor een rek in uw badkamer. Vergeet niet om kleine manden te gebruiken om items op de rekken georganiseerd te houden.

Over het deurrek

Plaats een rek over de deur op je badkamerdeur. Dit geeft je een geweldige plek om je haardroger, haarborstel en andere haargereedschappen op te bergen. Het is ook een geweldige plek om extra zeep, shampoocontainers en andere toiletartikelen die je nodig hebt in je badkamer op te bergen.

Plank en handdoekenrek

Zet een plank en handdoekenrek aan de muur. De planken bevatten toiletpapier, toiletartikelen, planten en washandjes. Bovendien kun je handdoeken aan de bar onder het rek hangen. Een plank en handdoekenrek is een prachtige manier om de lege ruimte in je badkamer te gebruiken om je opbergruimte te vergroten en van je badkamer een spa te maken.

Ladder om handdoeken vast te houden

Installeer een ladder in de lege ruimte, vooral als de ruimte zich achter het bad bevindt. U kunt handdoeken en washandjes ophangen. Als je planken op de sport zet, heb je zelfs een plek voor planten, essentiële oliën en prullaria!

Baker’s Rack

Zet een bakkersrek in de hoek van je badkamer. Bakkersrekken zijn een uitstekende plek om een mand met toiletpapier, handdoeken, containers met wattenbollen of kleine manden met zeep te bewaren. Het bakkersrek is een veelzijdig hulpmiddel voor in de badkamer.

Badkamer Manden

Manden zijn een geweldig item om in de badkamer te hebben. Je kunt ze niet alleen gebruiken op planken, in kasten en op rekken om je spullen georganiseerd te houden, maar je kunt ze ook aan de muur gebruiken.

Bevestig kleine manden aan de muur

Bevestig enkele kleine mandjes aan de muur van je badkamer. Deze manden zijn een uitstekende plek om alle make-up die je nodig hebt, sponzen en wattenbollen vast te houden. Je kunt ook washandjes en toiletartikelen in deze manden doen.

Bewaar toiletpapier in een mandje

Leg een grotere mand op de vloer van je badkamer. Het ziet er aantrekkelijk uit en geeft je een goede plek om je toiletpapier op te bergen. Als je het vol houdt, hoef je je nooit zorgen te makenut die weer geen wc-papier meer heeft in je badkamer.

Mand voor vuile handdoeken

Productafbeelding van de Goodpick grote katoenen touwmand 15.8'x15.8'x13.8'-baby wasmand geweven deken mand kwekerij bin

Bewaar een mandje in je badkamer voor vuile handdoeken. Als de mand daar in uw badkamer staat, zal niemand een excuus hebben om een vuile handdoek op de grond achter te laten. Het is ook gemakkelijk om de mand te pakken en naar de wasruimte te gaan om de handdoeken regelmatig te wassen.

Plastic mand naast bad

Productafbeelding van de KidCo S372 Bad opbergmand - Babybadje Organizer (Wit)

Houd een plastic of waterdichte mand naast of over je bad. Dit is niet alleen een geweldige plek om zeep, shampoos en conditioners te bewaren, maar ook een geweldige plek om het toiletspeelgoed van uw kinderen op te slaan.

De mand past over het bad waardoor het makkelijk is als je kind met het speelgoed wil spelen. Het maakt het ook eenvoudig om het speelgoed na hun bad op te pakken.

IJdelheid Organisatie

Het is belangrijk om ook je ijdelheid georganiseerd te houden. Dit geeft je een plek om items netjes op te bergen en je kunt ook de items vinden die je nodig hebt wanneer je ze nodig hebt. Een georganiseerde ijdelheid bespaart je veel tijd wanneer je je ’s ochtends aankleedt.

Organizer of verdelers voor laden

Gebruik een lange lade organizer in je ijdelheidslades. U kunt één partitie toewijzen aan elk gezinslid, zodat ze een plek hebben om hun toiletartikelen te bewaren. Een andere optie is om één scheidingswand toe te wijzen aan elk type toiletartikelen, zodat tandenborstels en tandpasta een sectie hebben en niet worden gemengd met zeep, haarborstels en bobby-pinnen.

Opbergdoos op Vanity

Productafbeelding van de VOTUM-set van 3 nestelende scharnierende dekselopslagdozen - decoratieve stapelbare spirituele kartonnen containers met magnetische tabsluiting - inspirerende zinnen (groei dankbaarheid)

Zet een opbergdoos op je ijdelheid. Het is een geweldige manier om alle kleine benodigdheden die je nodig hebt vast te houden als je je ’s ochtends klaarmaakt. Je kunt haarborstels in de ene sectie plaatsen, make-up in een andere sectie en nagellak in een derde sectie. Je zult in staat zijn om georganiseerd te blijven en je snel klaar te maken om ’s ochtends te gaan.

Decoratieve Potten

Productafbeelding van de Rainie Love Home Basic Food Storage Jar met deksel, koekblik, biscuitvat, decoratieve snoeppot - 16 oz

Decoratieve potten zijn een leuke manier om je wattenbollen, wattenstaafjes, make-upbenodigdheden en make-upborstels georganiseerd te houden op je ijdelheid. De potten zien er mooi uit en bewaren alle benodigdheden die je nodig hebt om je ’s ochtends klaar te maken en ‘ s avonds make-up te verwijderen.

Gebruik een kandelaar

Productafbeelding van de QIKADSEN Black Metal Pillar Candle Candelabra voor open haard / tafel / bruiloft / kerstdecoratie ijzeren kandelaars van 9 DIY Home Decor

Een ander leuk idee is om een kandelaar op je ijdelheid te zetten om je decoratieve potten vast te houden. De potten zien er geweldig uit als ze op de kandelaar zitten. Bovendien kun je niet alleen potten op de kandelaar hebben, maar ook onder de kandelaar voor het dubbele van de opslagruimte.

Hang bloempotten op

Hang bloempotten aan een staaf om make-upborstels, haarborstels, scheermesjes, wattenstaafjes en sponzen vast te houden. De bloempotten zien er decoratief en uniek uit en je maakt ruimte vrij op je ijdelheid die je kunt gebruiken. Als je wilt, kun je de bloempotten ook schilderen voor een grillige look.

Douche organisatie

Er zijn verschillende opties om je douche georganiseerd te houden. Als je goed nadenkt over de organisatie, heb je altijd de benodigdheden die je nodig hebt onder de douche. Nooit meer druppelend over de badkamer om die nieuwe container shampoo te pakken.

Spanningsstang in douche

Hang een spanstang in je douche. Je kunt een waterdichte douchecabine aan de spanstang hangen. U kunt ook S-haken installeren, zodat u doucheborstels, shampoo, crèmespoeling of een mand voor badspeelgoed in de doucheruimte kunt hangen.

Plastic manden

Hang een serie ops van plastic manden in de doucheruimte met behulp van zelfklevende haken of een spanstang. Je kunt kinderspeelgoed, extra benodigdheden en zeep in deze manden opbergen, zodat ze altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.

Mesh Schoen Organizer

Productafbeelding van de over de deur schoen organisatoren 24 normale mesh opslag ademende duurzame zakken met 4 high-end haken, hangende pantry organizer voor kast (grijs)

Hang een mesh schoen organizer aan de binnenkant van het douchegordijn. Een mesh schoen organizer is waterdicht en geeft je een geweldige plek om douchebenodigdheden zoals shampoo, crème spoeling en zeep te bewaren. Het is ook een gemakkelijke plek om het badkamerspeelgoed van uw kind op te bergen.

Fruit Hanger

Een andere optie is om een fruithanger aan het plafond te hangen om je douchebenodigdheden vast te houden. Je hebt een mand voor elk type item dat je nodig hebt, van washandjes en doucheborstels, badspeelgoed tot extra shampoo en crèmespoelcontainers.

Onder de Sink-organisatie

Hoewel je leidingen onder je wastafel in de badkamer vindt, is het een geweldige plek voor extra opslag wanneer je het nodig hebt. Je kunt extra rekken, rolmanden of een schoonmaakcaddy toevoegen. Bovendien kunt u extra containers met benodigdheden opslaan die u nodig hebt, zoals zeep, tandpasta en shampoo.

Schoonmaak Caddy

Bewaar een schoonmaakkist onder je wastafel, zodat je de badkamer snel en gemakkelijk kunt schoonmaken. Trek het er gewoon uit en je hebt alles wat je nodig hebt om je badkamer brandschoon te houden. Als je klaar bent, leg je het weg onder je gootsteen en ga je verder met je dag.

Rekken Unit

Productafbeelding van de Stalwart Verstelbare Under Sink Shelf Organizer Unit, 11.325'x17.75'x15.325', Wit &Grijs

Er zijn enkele stellingkasten ontworpen om rond de leidingen onder een gootsteen te werken. Pak een van deze rekken om u te helpen bij het opslaan van items die u zelden hoeft te gebruiken of de extra items die u nu niet nodig hebt. Het is ook een geweldige plek om extra wc-papierrollen te bewaren.

Mesh Cabinet Lade Organizer

Productafbeelding van de Sorbus 2-laag onder de gootsteen Organizer manden met mesh schuiflades - ideaal voor kast, aanrecht, bijkeuken en bureaublad, voor badkamer, keuken, kantoor, enz. - gemaakt van staal (zwart)

Plaats in een mesh kastlade onder de gootsteen. Het zal je helpen om al je benodigdheden georganiseerd te houden en je ook helpen vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt. Het is een eenvoudige en snelle methode om extra opslagruimte aan uw badkamer toe te voegen.

Rollende Caddy

Installeer een kleine rollende caddy onder je gootsteen. Je kunt de caddy eruit rollen wanneer je de items erin nodig hebt en de caddy terugrollen onder je gootsteen als je klaar bent. Het is een geweldige plek om extra benodigdheden op te slaan.

Mand

Leg een mandje onder je gootsteen. De mand kan een assortiment items bevatten, uw haardroger, stijltang en krultang, of gewoon extra toiletpapier. Een mand onder de gootsteen is ook een geweldige plek om je vuile handdoeken te leggen totdat je klaar bent om ze te wassen.

Diy-opslagideeën

Linnenkast

Bouw een vrijstaande kast om je linnengoed in je badkamer te houden. Het is ook een geweldige kast voor handdoeken. Deze linnenkast kan zo worden geverfd dat hij bij uw badkamer past en u ook veel extra opbergruimte geeft (1).

Scheren Caddy

Een eenvoudig doe-het-zelfproject is om een scheercaddy te maken. De scheerkabouter is een geweldige plek om alle items op te bergen die je nodig hebt om te scheren, zoals scheermesjes, scheerschuim en extra mesjes. Deze DIY Shaving Caddy is eenvoudig samen te stellen als weekendproject (2).

2-tier houten badkamer Caddy

Caddies hebben allerlei toepassingen in de badkamer, van het vasthouden van schoonmaakmiddelen of scheerapparatuur tot het vasthouden van alle items die je nodig hebt voor je haar. Deze 2-Tier Wood Caddy is een prachtig weekend DIY project om te bouwen voor uw badkamer (3).

Kroonlijstplanken

U hoeft geen gewone oude planken in uw badkamer te installeren. Verlevendig in plaats daarvan dingen door kroonlijsten te gebruiken om aangepaste badkamerplanken te maken. Dit zijn niet de breedste planken, maar ze zijn perfect voor decoratieve potten, gelabelde potten en helder Opslaglocaties. Ze nemen ook niet veel ruimte in beslag en passen gemakkelijk achter een deur. (4).

Mand planken

In plaats van manden op de vloer van je badkamer te laten liggen of manden op planken te zetten, heb je er ooit aan gedacht om die manden te gebruiken om daadwerkelijk de planken te maken die je nodig hebt in je badkamer? Dit is een geweldig doe-het-zelfproject in de middag om de extra opslagruimte toe te voegen die je nodig hebt in je badkamer (5).

Veelgestelde vragen over het organiseren van de badkamer

Kan ik make-up in de badkamer bewaren?

Badkamers zijn niet de beste plek om make-up op te slaan, omdat make-up bij kamertemperatuur moet worden bewaard en badkamers nogal in temperatuur fluctueren. Soms is een badkamer warm en op de perfecte temperatuur voor microben om te gedijen en te groeien in je make-up.

Er is ook een probleem met kruisbesmetting omdat badkamers nogal wat fecale bacteriën bevatten die beter bekend staan als darmbacteriën. Dit kan in je make-up komen en het besmetten.

Wat kan ik in de lege ruimte van de badkamer plaatsen?

De lege ruimte van een badkamer is de perfecte plek voor een hoge verticale kast. U kunt ook een decoratieve ladder gebruiken om handdoeken vast te houden. Het is ook een uitstekende plek om wandplanken te installeren voor extra opslag. Een ander leuk idee is om daar mandplanken op te hangen.

Wat moet ik in een badkamerlade doen?

Badkamerlades zijn een geweldige plek om uw toiletartikelen zoals tandpasta, tandenborstels, gezichtsbevochtigers, douchebenodigdheden en een EHBO-kit op te bergen. U kunt de laden ook gebruiken om handdoeken op te bergen. Een andere optie voor grotere laden is om de laden te gebruiken voor handdoeken of toiletpapier.

Waar moet ik tandpasta in mijn badkamer plaatsen?

Tandpasta moet in een gesloten kast of lade worden geplaatst om de blootstelling aan bacteriën te minimaliseren. Je wilt ook een plek vinden met een zo koel mogelijke omgeving, omdat warme temperaturen ervoor kunnen zorgen dat de ingrediënten in tandpasta scheiden.

Zijn badkamer medicijnkastjes verouderd?

Nee, badkamer medicijnkastjes zijn niet verouderd en maken een comeback. Medicijnkastjes bieden snelle en eenvoudige opslag voor tandpasta, wattenbollen, scheermesjes, scheerschuim en meer.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Hoe een roestvrijstalen gootsteen te reinigen (verwijder lelijke watervlekken)