Allersoft matras omhullend tegen bedwantsen (vele maten)

Volgens de fabrikant is de Allersoft matrasomhulling uitdrukkelijk gericht tegen zowel huisstofmijt als bedwantsen. De meeste matrashoezen zijn voornamelijk ontworpen voor mensen met een allergie tegen mijten. Daarom is deze matrasbeschermer ook geschikt voor iedereen die twee vliegen in één klap wil slaan. De knop rechts onder de productafbeelding leidt naar de Allersoft Encasing met de afmetingen 90 x 200 x 25 cm. Het product is echter verkrijgbaar in verschillende versies, die zijn gesorteerd op maat die hieronder in een tabel wordt vermeld.

Laatste update van prijzen op 2.11.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

In tegenstelling tot andere producten is de Allersoft matrasomhulling tegen bedwantsen gemaakt van 100% katoen en niet van synthetische stoffen, wat het slaapcomfort enorm kan verhogen. De dichte stof met een in het laboratorium bevestigde deeltjesretentiecapaciteit van 2,6 micron filtert de allergiepathogenen (mijtenuitwerpselen) en voorkomt de penetratie van bedwantsen in de matras. De rits sluit de matras volledig, wat vooral belangrijk is voor gebruik tegen bedwantsen.

De Allersoft matrasomhulling is tot nu toe beoordeeld in de individuele maten met 4-5 sterren op Amazon. De goede kwaliteit en de nauwkeurigheid van de pasvorm werden geprezen. De hoezen zijn echter eigenlijk heel precies, waardoor het bedekken van een matras niet gemakkelijk is en zeker gemakkelijker werkt voor twee.

Speciale kenmerken Allersoft matrasomhulling tegen bedwantsen

  • voorkomt de verspreiding van huisstofmijt en bedwantsen
  • versterkte naden en YKK ritsen met certificaat
  • Productie zonder chemicaliën, weekmakers en zonder antimicrobiële stoffen
  • Katoen in plaats van polypropyleen
  • Geschikt voor wasmachines en levenslange garantie
Lees ook:   Hoe witte bestelwagens schoon te maken zonder ze te ruïneren

Beschikbare maten voor Allersoft matrasomhulling tegen bedwantsen

Categorieën 15 – 50 Euro, bedwants barrières, bedwants producten, fysiek, appartement