Bayer speciale spray tegen bedwantsen 400 ml

De Bayer Special Spray is een veelzijdige spray tegen ongedierte zoals bedwantsen, vlooien, teken en kakkerlakken. Het kan zowel direct op de bedwantsen als op mogelijke schuilplaatsen zoals scheuren en tapijtranden worden gespoten.

Voor dit laatste wordt een extra “verlengbuis” geleverd om zelfs de kleinste schuilplaatsen en mogelijke holtes te kunnen binnendringen. Omdat de speciale Bayer-spray wordt geleverd in een handig blikje van 400 ml, kan deze niet alleen thuis, maar ook op reis worden gebruikt.

Laatste update van prijzen op 12.10.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

Effect tegen bedwantsen

De Bayer Special Spray bevat de actieve ingrediënten imiprothrin (1 g/kg) en cyfenothrin (3 g/kg). Beide behoren tot de groep pyrethroïden, die vaak worden gebruikt bij ongediertebestrijding als contactvergiften. Deze vallen de zenuwmembranen van insecten aanzienlijk aan en veroorzaken volledige verlamming , gevolgd door een snelle dood. Het aantal meldingen van bedwantsen en andere insecten die resistentie hebben ontwikkeld tegen veelgebruikte pyrethroïden neemt echter toe. Bijgevolg is er geen 100% garantie voor effectiviteit.

Op mensen hebben pyrethroïden een laag toxisch effect. Als ze via de ademhaling het lichaam binnendringen, worden ze relatief snel afgebroken. Als ze worden ingeslikt, treden bijwerkingen op zoals misselijkheid, braken of diarree. Oppervlakken die zwaar behandeld zijn met pyrethoïden (bijv. matras) kunnen huidirritatie veroorzaken, waarop kinderen vaak sterker reageren.

Belangrijk: Gebruik biociden zorgvuldig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

Lees ook:   Dettol - Allesreiniger - Citroen & Limoen - 6 x 1.5 l - Voordeelverpakking

Waarderingen

De Speciale spray van Bayer werd vooral geprezen door eerdere kopers, omdat ze meer dan tevreden waren over het effect tegen onder andere bedwantsen. Een gebruiker beweert bijvoorbeeld dat hij zijn appartement in een paar weken heeft bevrijd van een bedwantsbesmetting. De negatieve beoordelingen zijn vooral gericht op het gebruik tegen wespen, hoewel er ook positieve meldingen zijn. Er werd echter ook benaderd door een klant dat het niet zou hebben gewerkt tegen bedwantsen in Thailand.

Speciale kenmerken van Bayer Special Spray

  • veelzijdig tegen ongedierte
  • effectief als contactspray
  • extra bevestiging voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • werkt onmiddellijk en tot zes weken in totaal

Kenmerken Bayer Special Spray

Gewicht: 699 gr
Tevreden: 400 ml
Werkzame stof imiprothrin (1 g/kg) en cyphenothrin (3 g/kg)
Duur: tot 6 weken

Koop bij Amazon