Beste aanrecht vaatwassers van 2023

Als je moe bent van het afwassen met de hand, ruzie maken over wiens beurt het is en weinig tijd hebt, heb je een vaatwasser nodig. Maar niet iedereen heeft ruimte voor een vaatwasser in zijn keuken. Dat is waar vaatwassers op het aanrecht om de hoek komen kijken.

Profiteer van de meeste van dezelfde voordelen van een normale vaatwasser – veel cyclusopties, energiezuinig wassen, tijd besparen – maar zonder kastruimte in beslag te nemen! Zet de vaatwasser gewoon op uw aanrecht, laad hem in, zet hem aan en geniet van sprankelende schone gerechten.

Deze zijn geweldig voor kleine appartementen, slaapzalen en campers. Met onze lijst met de beste aanrecht vaatwassers op de markt, bent u in voor een traktatie!

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de draagbare aanrecht vaatwassers, NOVETE compacte vaatwassers met 5 L ingebouwde watertank & inlaatslang, 5 wasprogramma's, babyverzorging, luchtdroogfunctie en LED-licht voor kleine appartementen, slaapzalen en campers
Beste stille aanrecht vaatwasser
Novete Compact Aanrecht Vaatwasser
 • Heeft 5L watertank
 • Vijf wascycli
 • Automatische intermitterende ventilatie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Farberware Professional FCD06ABBWHA Compacte draagbare aanrecht vaatwasser met 6 couverts en zilverwerk mand, LED-display, Energy Star, wit
Beste energiebesparende keuze
Farberware Pro Aanrecht Vaatwasser
 • Stille werking
 • Zeven nuttige cycli
 • Extra droogfunctie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Farberware FDW05ASBWHA Complete draagbare aanrecht vaatwasser met 5-liter ingebouwde watertank, 5 programma's, babyverzorging, glas - fruitwas - zwart / wit
Beste kleine vaatwasser
Farberware Complete Vaatwasser
 • Geen aansluitingen nodig
 • Vijf wasprogramma’s
 • Luchtverversingsinstelling droogt gerechten
Prijs controleren
Productafbeelding van de SPT SD-2225DS Compacte aanrecht vaatwasser / Delay Start Energy Star draagbare vaatwasser met roestvrijstalen interieur en 6 couverts rack zilverwerk basket/Appartement Office Home Kitchen, Zilver
Eenvoudigst te gebruiken
SPT Compacte Aanrecht Vaatwasser
 • Zes wascycli
 • Eenvoudige installatie
 • Veiligheidsindicatoren
Prijs controleren
Productafbeelding van de EdgeStar DWP62SV 6 Place Setting Energy Star Rated Draagbare Aanrecht vaatwasser - Zilver
Meest stijlvol
EdgeStar Energy Star-vaatwasser
 • Grote capaciteit
 • Zeven wascycli
 • Praktische & duurzame structuur
Prijs controleren
Productafbeelding van de Danby DDW621WDB-aanrechtafwasmachine met 6 couverts, 6 wascycli en zilverwerkmand, Energy Star-Rated met laag waterverbruik en stille werking
Beste vaatwasser met spoelhulpoptie
Danby Aanrecht Vaatwasser
 • Ruim interieur
 • Zes cyclusopties
 • Optie voor glansspoelmiddel
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Zijn aanrecht vaatwassers goed?
 • Draagbare vs Countertop Vaatwassers
 • Waar lopen aanrecht vaatwassers leeg?
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Om deze lijst met de zeven beste aanrecht vaatwassers te maken, hebben we uren onderzoek gedaan. We hebben gekeken naar deskundig advies, echte klantrecensies en gebruikershandleidingen. We hebben ook de unieke specificaties, geluidsniveaus, wascycli, wateropstelling, grootte en meer van elk product bestudeerd.

We hebben zeven productrecensies en beschrijvingen samengesteld, zodat u alles weet wat u moet weten voordat u koopt.

Laten we kennismaken met de vaatwassers op het aanrecht die zijn gebouwd om uw leven gemakkelijker te maken.

1. Novete Compacte aanrecht vaatwasser

Beste stille aanrecht vaatwasser

Productafbeelding van de draagbare aanrecht vaatwassers, NOVETE compacte vaatwassers met 5 L ingebouwde watertank & inlaatslang, 5 wasprogramma's, babyverzorging, luchtdroogfunctie en LED-licht voor kleine appartementen, slaapzalen en campers

Prijs controleren

Shhh… Hoor je dat? Groot! Dat is de manier waarop we onze vaatwassers leuk vinden: fluisterstil.

Voor een stille aanrecht vaatwasser is de Novete compact optie super impressive.

Met slechts 50 decibel is dat vergelijkbaar met een rustig gesprek of het gezoem van een koelkast. Dus terwijl het draait, vooral als je in een andere kamer bent, zou het je helemaal niet moeten storen.

Wat we leuk vinden

Vijf-liter watertank inbegrepen

Deze vaatwasser heeft een watertank van vijf liter, dus het is niet nodig om deze erin te loodsen. Het maakt het super eenvoudig te vullen en te legen, evenals transport. Als je veel onderweg bent, is dit de uitstekende afwaspartner!

Aan de andere kant is er de mogelijkheid om het aan te sluiten op uw waterslangen of een kraan.

Vijf wascycli

Er zijn vijf handige wascycli voor deze vaatwasser. Kies uit normaal, snelheid, eco, babyverzorging of zwaar en fruit.

De watertemperatuur kan oplopen tot 167 ┬░ F, wat uw gerechten kan ontsmetten. Dit is vooral handig voor de babyverzorgingscyclus!

Als je haast hebt, kies dan voor de snelheidscyclus, die de vaat in slechts 29 minuten schoonmaakt. De normale cyclus, de langste, is slechts 69 minuten. Dus over het algemeen zijn deze cycli lekker snel.

Het zal de gerechten drogen

De droogcyclus kan helpen bij het drogen van je gerechten. Het geeft 60 minuten hete lucht om ervoor te zorgen dat de gerechten zo droog mogelijk zijn.

Als u de vaatwasser moet bewaren, zijn er 72 uur automatische intermitterende ventilatie, dus de vaatwasser is droog voordat deze wordt opgeslagen. Je kunt de droge cyclus gebruiken met alle andere cycli, behalve die van de vrucht, om te helpen bij het drogen.

14 waterpoorten en twee sproeiarmen

Deze unit heeft 14 waterpoorten en twee sproeiarmen voor maximale blootstelling aan water en wasmiddel. Met de bovenste en onderste sproeiarmen en 360 graden dekking kunt u rekenen op maximale reinigingskracht vanuit alle hoeken.

Wat we niet leuk vinden

Geen kraanadapter meegeleverd

Als u van plan bent om het aan te sluiten op een kraan, houd er dan rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Hoewel het misschien in sommige kranen past, is het niet universeel. Plan dus vooruit, zodat je in de tussentijd niet zonder adapter zit.

Kunststof interieur vermindert duurzaamheid

Hoewel plastic prima is voor een vaatwasser, denken we dat roestvrij staal beter is. Ten eerste is plastic niet zo duurzaam. Ten tweede klampt het zich vast aan vocht, zodat het je gerechten niet 100 procent droog krijgt, ondanks de droogcyclus.

Productspecificaties

Grootte 16.86 x 16.75 x 18.05 inch
Lawaai 50 dB
Wascycli Vijf
Energy Star-gecertificeerd Nee
Wateropstelling Watertank, slang of kraanaansluiting

2. Farberware Professionele aanrecht vaatwasser

Beste energiebesparende keuze

Productafbeelding van de Farberware Professional FCD06ABBWHA Compacte draagbare aanrecht vaatwasser met 6 couverts en zilverwerk mand, LED-display, Energy Star, wit

Prijs controleren

Deze Energy Star-gecertificeerde vaatwasser is er een om te overwegen als u energie wilt besparen.

Er is ook een lichtcyclus om water en elektriciteit te besparen.

Daarnaast denken we dat u zult genieten van de grotere capaciteit, de eenvoudige installatie en de zeven wasprogramma’s.

Wat we leuk vinden

Stille werking

Hoewel de decibel voor deze vaatwasser niet is gespecificeerd, houden klanten ervan dat het stil is. Voor een aanrecht vaatwasser zijn mensen onder de indruk! Een rustige vaatwasser is een grote bonus als je in een studio-appartement of een camper woont.

Zeven nuttige cycli

De zeven wascycli zijn allemaal handig en je zult enkele opties vinden die je nergens anders vaak vindt. De babyverzorgingscyclus die geweldig is voor het ontsmetten van flessen, fopspenen en andere items.

Wat we ook super gaaf vinden is dat deze vaatwasser een zelfreinigende cyclus heeft. De vaatwasser reinigt zichzelf, zodat je niet in alle hoeken en gaten hoeft te komen.

Extra drogen

De extra droogfunctie circuleert extra warmte tijdens de laatste spoeling om te helpen bij het drogen. Hoewel dit niet garandeert dat de gerechten 100 procent droog zijn, is het zeker beter dan sommige van de andere opties. Het kan worden gebruikt in combinatie met de zware, normale, lichte, glazen en babyverzorgingscycli.

Capaciteit voor het instellen van zes plaatsen

Als je een groot gezin hebt, is dit handig voor een snelle wasbeurt tussen de maaltijden door. Als er maar ├ę├ęn of twee van jullie zijn, is dit geschikt voor een hele dag aan gerechten. Er is zelfs ruimte voor extra keukengerei en bestek.

Wat we niet leuk vinden

Extra stappen voor vlekkeloze gerechten

Terwijl een kwaliteit vaatwasser vereist geen voorspoeling van uw gerechten, mogelijk moet u dat met dit apparaat doen.

Bij het gebruik van de zware cyclus is het belangrijk om de vaatwasser niet te overbelasten, anders komt de vaat er niet vlekkeloos uit.

Over het algemeen is deze vaatwasser niet super effectief op vet en vuil.

Kleine binnenkant

Hoewel het een omvangrijke vaatwasser is, is het van binnen niet zo ruim. Als je platen groter dan 10 inch hebt, zul je moeite hebben om ze rechtop te plaatsen.

In totaal zijn er zes couverts, maar klanten vonden dit dat de borden of kommen te dicht bij elkaar stonden en niet altijd schoon werden.

Productspecificaties

Grootte 22,8 x 25,6 x 24,1 inch
Lawaai Niet gespecificeerd, maar het is stil
Wascycli Zeven
Energy Star-gecertificeerd Ja
Wateropstelling Kraanaansluiting

3. Farberware Complete Aanrecht vaatwasser

Beste kleine vaatwasser

Productafbeelding van de Farberware FDW05ASBWHA Complete draagbare aanrecht vaatwasser met 5-liter ingebouwde watertank, 5 programma's, babyverzorging, glas - fruitwas - zwart / wit

Prijs controleren

Het gebruik van je ruimte is belangrijk, vooral als je op een kleinere plaats woont.

Deze compacte vaatwasser is fantastisch voor kleine huizen, kleine appartementen, slaapzalen en campers. Het is slechts 20,9 bij 21,9 bij 22,4 inch groot.

Bovendien heeft het een ingebouwde watertank, dus je hoeft het niet in je gootsteen te loodsen. Je kunt het overal in de kamer plaatsen, zolang het maar in de buurt van een stopcontact is.

Wat we leuk vinden

Geen aansluitingen nodig

Vergeet moeilijke installatie en loodgieterservaring. Sluit deze compacte vaatwasser gewoon aan op een stopcontact, vul de watertank en je bent klaar om te gaan! Als u echter geen fan bent van die optie, kunt u ervoor kiezen om deze aan te sluiten op de keukenkraan.

Houd er rekening mee

De adapter wordt niet meegeleverd, dus mogelijk moet u deze apart aanschaffen.

Vijf wasprogramma’s

Iedereen houdt van opties. Deze vaatwasser heeft vijf cycli om uit te kiezen. Dit omvat normale, snelle, babyverzorging, glas- en fruitwas.

Ze spreken allemaal voor zich, maar we vinden de fruitwas een leuke functie! Een fruitmand is inbegrepen en je kunt de machine je fruit laten wassen, zodat het veiliger is om te eten.

Air Refresh droogt gerechten

Aanrecht vaatwassers zijn niet geweldig in het drogen van gerechten; zelfs met deze instelling, verwacht geen ongerepte resultaten. Maar het is een leuke functie om te hebben. De luchtverversingsinstelling kan worden gebruikt met een van de andere cycli om gerechten te helpen drogen.

Transparant venster en eenvoudige bediening

Het doorzichtige raam is een van de meest aansprekende elementen van deze aanrecht vaatwasser. Hiermee kunt u naar binnen gluren om te zien hoe de vaatwasser presteert. De digitale LED-bedieningselementen zijn ook gemakkelijk te gebruiken, waardoor dit een algehele gebruiksvriendelijke ervaring is.

Wat we niet leuk vinden

Onhandige maatvoering

Deze vaatwasser is klein, dus hij heeft net genoeg ruimte voor twee personen en een paar extra’s. Het neemt echter nog steeds een beetje tegenruimte in beslag, vooral tussen gebruik.

Ten eerste is het vrij hoog, dus het past misschien niet onder bovenste kasten. Om het waterreservoir te verwijderen, moet u mogelijk de vaatwasser verplaatsen om deze te bereiken. Ten slotte is de deur volledig geopend of volledig gesloten, dus bij het luchten van gerechten steekt de deur eruit.

Twijfelachtige compatibiliteit met detergenten

De handleiding van de vaatwasser raadt spoelmiddelen en wasmiddelpods af. Als je in een gebied met hard water woont, is dit geen goede keuze voor jou. Plus, als je van pods houdt – ze zijn super praktisch – dan kun je gefrustreerd raken door deze vaatwasser.

Productspecificaties

Grootte 20.9 x 21.9 x 22.4 inch
Lawaai Decibels niet gespecificeerd – klanten zeggen dat het stil is
Wascycli Vijf
Energy Star-gecertificeerd Nee
Wateropstelling Watertank of kraan aansluiting

4. SPT Compacte aanrecht vaatwasser

Eenvoudigst te gebruiken

Productafbeelding van de SPT SD-2225DS Compacte aanrecht vaatwasser / Delay Start Energy Star draagbare vaatwasser met roestvrijstalen interieur en 6 couverts Rack zilverwerk mand / appartement kantoor thuiskeuken, zilver

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Klanten houden van hoe eenvoudig deze vaatwasser te installeren is. Het is niet ingewikkeld en duurt helemaal niet te lang.

Wat betreft het gebruik ervan, het is gemakkelijk te laden vanwege de verschillende compartimenten. En het is eenvoudig om uw cyclus te selecteren.

Er zijn een paar fietsopties, maar als je ze eenmaal onder de knie hebt, is het een fluitje van een cent om te gebruiken.

Bovendien is er een scherm dat je vertelt hoeveel tijd er nog over is op de cyclus, zodat je je dag eromheen kunt plannen!

Wat we leuk vinden

Zes cycli en timeropties

Er zijn zes cycli om uit te kiezen. Dit omvat zwaar, normaal, ECO, glas, snelheid en spoelen. Dus of u nu zwaar bevuilde gerechten hebt of gewoon een paar gerechten moet spoelen – u kunt de instellingen dienovereenkomstig aanpassen.

U kunt de starttijd ook met twee, vier, zes of acht uur uitstellen als u deze wilt timen met uw schema.

Eenvoudige installatie

Als u meteen uw vaatwasser wilt gebruiken, dan is dit er een om te overwegen. Het is super eenvoudig om de vaatwasser aan te sluiten en in te stellen. Het heeft een universele adapter, dus je kunt het aansluiten op de meeste keukenkranen!

Zet hem aan, vul hem, voeg je vaatwasmiddel toe, kies je cyclus en ontspan terwijl je vaatwasser je borden schoonmaakt.

Veiligheidsindicatoren verwijderen giswerk

Deze vaatwasser heeft een indicator als er iets misgaat met de watertoevoer of het glansspoelmiddel. Het verwijdert een deel van het giswerk als je niet zeker weet waarom je gerechten niet helemaal schoon zijn. Het laat u weten waar het probleem zich bevindt, zodat u het snel en effectief kunt oplossen.

LED-scherm

Het handige displayscherm laat u weten wat de door u gekozen cyclus is en wat de resterende tijd is. Dit is zo’n handige functie – niemand vindt het leuk om zich af te vragen hoe lang het duurt voordat zijn favoriete mok weer schoon is!

Wat we niet leuk vinden

Gebrek aan binnenruimte

Klanten vinden dat deze vaatwasser voor alles geen ruimte heeft. Zelfs voor twee personen is het krap op ruimte, vooral als je helemaal opnieuw kookt.

Je kunt de vaatwasser ook niet vol inpakken, anders maakt hij minder goed schoon. Als je ook hogere platen hebt, passen ze misschien niet goed.

Lange cycli

Sommige cycli op deze vaatwasser zijn net zo lang als standaard vaatwassers. Hoewel u tijd kunt besparen door de afwas niet met de hand te doen, lopen de cycli nog steeds een tijdje door. De standaard wasbeurt duurt ongeveer twee uur.

Houd daar rekening mee, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen.

Productspecificaties

Grootte 21.65 x 19.69 x 17.24 inch
Lawaai 55 dB
Wascycli Zes
Energy Star-gecertificeerd Ja
Wateropstelling Kraanaansluiting (universeel)

5. EdgeStar Energy Star-vaatwasser

Meest stijlvol

Productafbeelding van de EdgeStar DWP62SV 6 Place Setting Energy Star Rated Draagbare Aanrecht vaatwasser - Zilver

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Aanrecht vaatwassers kunnen er een beetje onhandig uitzien en veel merken geven geen prioriteit aan stijl.

Maar de EdgeStar vaatwasser is een stijlvolle optie die er goed uit kan zien in je keuken.

Of je nu zwart, zilver of wit wilt – je hebt opties. Klanten houden van de futuristische en stijlvolle uitstraling. Het ziet er geweldig uit onder de meeste decors.

Wat we leuk vinden

Veel interieurkamer

Voor een aanrecht vaatwasser is dit aan de ruimere kant. Het heeft ruimte voor zes couverts, zodat u alle dagelijkse gerechten voor alleenstaanden of koppels kunt passen. Of je kunt het een paar keer per dag uitvoeren voor gezinnen.

Het heeft zelfs een schotelrek, bekerplank en een bestekmand voor de extra items! We houden ervan dat het geschikt is voor borden met een diameter tot 10,5 inch, dus je zou hopelijk je dinerborden moeten kunnen persen.

Opties voor zeven cycli

Soms snijdt ├ę├ęn cyclusoptie het niet. Maar zeven? Nu zijn we aan het praten.

Met deze vaatwasser kunt u kiezen tussen zware, normale, lichte, glazen, babyauto- en spoelcycli. Het maakt niet uit waar je naar streeft, deze vaatwasser heeft de optie! Vergeet niet dat de zware wascyclus tot 149 ┬░ F gaat om ziektekiemen en bacteri├źn te elimineren.

Praktische roestvrijstalen structuur

Deze heeft een roestvrijstalen interieur voor maximale duurzaamheid. Het zorgt ervoor dat de vaatwasser zich niet vastklampt aan vocht zoals plastic, dus je vaat moet er een beetje droger uitkomen.

Energiezuinige vaatwasser

EdgeStar beweert dat dit apparaat 61 procent minder energie verbruikt dan andere countertop vaatwassers. Het is dus een beetje betaalbaarder om jaarlijks te lopen!

Wat we niet leuk vinden

U kunt geen wasmiddelpods gebruiken

Je kunt geen wasmiddelcapsules gebruiken met deze vaatwasser! Het gebruik van wasmiddelpods zorgt ervoor dat de vaatwasser overloopt.

Deze pods zijn ontworpen voor standaard vaatwassers, dus ze zijn te krachtig voor aanrecht vaatwassers. Lees de gebruikershandleiding voor specifiek advies over wasmiddel.

Minder is meer

Gebruik een vloeibaar of poederwasmiddel, maar houd er rekening mee dat minder meer is. Als u te veel gebruikt, zullen er resten op de gerechten zitten.

Leesbaarheid van knoppen is niet goed

Er zijn zeven cyclusopties, dus het is veel om te onthouden. Helaas worden de cyclusnamen niet vermeld op het configuratiescherm. Ze hebben het label P1, P2, P3, enzovoort.

U moet de gebruikershandleiding elke keer dat u uw vaatwasser start raadplegen om uzelf eraan te herinneren welke knop voor welke cyclus is. Anders is het een goed idee om de instellingen te onthouden.

Productspecificaties

Grootte 19.63 x 21.63 x 17.31 inch
Lawaai 52,3 dB
Wascycli Zeven
Energy Star-gecertificeerd Ja
Wateropstelling Kraanaansluiting

6. Danby Aanrecht vaatwasser

Beste vaatwasser met spoelhulpoptie

Productafbeelding van de Danby DDW621WDB-aanrechtafwasmachine met 6 couverts, 6 wascycli en zilverwerkmand, Energy Star-Rated met laag waterverbruik en stille werking

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als je in een gebied met hard water woont, heb je waarschijnlijk liefde met behulp van een glansspoelmiddel. Een glansspoelmiddel kan watervlekken op je vaat voorkomen en helpen om ze sneller te laten drogen.

Veel vaatwassers op het aanrecht staan deze optie echter niet toe. Totdat de Danby Countertop Vaatwasser langskwam. Nu kunt u uw favoriete glansspoelmiddel toevoegen en genieten van vlekkeloze gerechten!

Wat we leuk vinden

Ruim interieur

In vergelijking met sommige andere aanrechtafwasmachines, verslapt dit niet in de ruimte. Er is plaats voor zes couverts, zodat twee personen de hele dag de vaatwasser kunnen vullen. Of als je een etentje hebt – je kunt ieders afwas in ├ę├ęn cyclus laten doen!

Het heeft ook een groter bestekrek dan sommige modellen, dus er is ruimte voor veel vorken, messen en lepels.

Zes cyclusopties en timer

Deze vaatwasser heeft zes cyclusopties: Intensief, Normaal, Economy, Rapid, Glas en Soak. U kunt uw cyclus dus aanpassen aan het type gerecht dat u wast.

Maar dat is niet alles – deze vaatwasser heeft een vertragingstimer. U kunt de starttijd twee, vier, zes of acht uur naar achteren schuiven om aan uw schema te voldoen.

Optie voor glansspoelmiddel

We vinden het geweldig dat er een spoelmiddeldispenser in deze vaatwasser zit. Niet elke aanrecht vaatwasser heeft die optie. Als u in een gebied met hard water woont en vertrouwt op een glansspoelmiddel om uw vaat streepvrij te krijgen, is dit een optie om te overwegen.

Loopt rustig op 52 decibel

Als een laag geluidsniveau belangrijk voor u is, raden we u aan deze optie te overwegen. Het loopt op 52 decibel, wat rustiger is dan normaal geklets. Het zal je slapende huisgenoot niet wakker maken als je dit ’s nachts uitvoert.

Wat we niet leuk vinden

Hoe zit het met hoge platen?

Als je hogere platen hebt met een diameter van meer dan 10 inch, kijk dan uit. Klanten meldden dat deze niet in de vaatwasser pasten! Dit kan frustrerend zijn omdat u mogelijk nieuwe platen moet kopen. Plan vooruit als u deze vaatwasser overweegt.

Geen droogcyclus

Waarschuwing: er is geen droogcyclus. Gerechten komen behoorlijk nat uit deze vaatwasser, dus het kan nodig zijn om ze met de hand te drogen of aan de lucht te laten drogen voordat je ze wegzet.

Productspecificaties

Grootte 19.69 x 21.65 x 17.24 inch
Lawaai 52 dB
Wascycli Zes
Energy Star-gecertificeerd Nee
Wateropstelling Kraanaansluiting

7. Zwart + Decker Aanrecht vaatwasser

Beste heavy-duty aanrecht vaatwasser

Productafbeelding van de BLACK+DECKER BCD6W compacte aanrecht vaatwasser, 6 couverts, wit

Prijs controleren

Op zoek naar iets met wat meer pit? Iets dat je borden, kopjes en kommen kan schoonmaken, maar ook potten en pannen?

Zeg hallo tegen de Black and Decker aanrecht vaatwasser.

Klanten vinden het absoluut geweldig dat dit potten en pannen kan schrobben, zware reiniging kan bieden en elke keer vlekkeloze resultaten kan bieden.

Wat we leuk vinden

Slank stijlvol ontwerp

Alleen al als je naar dit model kijkt, is het duidelijk dat het strak en stijlvol is. Het heeft een zwart-witte afwerking die er goed uitziet in alle keukens.

Het bedieningspaneel is ook erg modern. Het LED-scherm vertelt u precies hoeveel tijd er nog over is op de cyclus, zodat u eromheen kunt plannen. Geen giswerk meer!

Ruim en hoog interieur

Deze vaatwasser heeft zes couverts, zodat je al je borden, kommen, mokken en bestek vanaf ├ę├ęn dag kunt schoonmaken. Er is ook ruimte voor potten en pannen als je zin hebt in een beetje gerecht Tetris!

Deze vaatwasser biedt ook plaats aan de grootte voor borden tot 10,5 inch hoog. Tot slot is er een apart bovenrek en een bestekmand.

Zeven wascyclusopties

Er zijn zeven wascycli: Intensief, Normaal, Eco, Glas, 90 Minuten, Rapid &Soak. We raden de Intensieve cyclus aan voor uw potten en pannen en zware reiniging. Het levert de beste resultaten op, zelfs als het iets langer is dan sommige van de andere cycli.

Krachtige functies

Wat maakt dit zo geweldig voor zware reiniging? Ten eerste maakt dit gebruik van een driedelig filtratiesysteem om verstoppingen te voorkomen, wat zorgt voor een meer naadloze ervaring.

Er is ook een onderste sproeiarm die water en wasmiddel gelijkmatiger verdeelt. Dit apparaat maakt ook een glansspoelmiddel mogelijk om de nadelige effecten van harde watervlekken te voorkomen.

Ten slotte zorgt dit voor temperaturen tot 140 graden Fahrenheit, wat leidt tot betere reinigingsresultaten.

Wat we niet leuk vinden

Natte gerechten

Deze vaatwasser droogt geen vaat. Er is geen optie om te drogen, dus wees voorbereid op het feit dat de gerechten er behoorlijk nat uitkomen. Mogelijk moet je ze aan de lucht drogen of handdoekdrogen voordat je ze weglegt.

Vervelende installatie

Klanten hadden het moeilijk om dit te installeren. Of het nu een onderdeel was dat niet paste, een ontbrekend onderdeel of verwarrende instructies – het kostte ze wat tijd. Houd dat in gedachten voordat u koopt en rust uzelf misschien uit met instructievideo’s en verbindingsstukken van betere kwaliteit.

Productspecificaties

Grootte 17.2 x 21.5 x 21.7 inch
Lawaai 60 dB
Wascycli Zeven
Energy Star-gecertificeerd Ja
Wateropstelling Kraanaansluiting

Productvergelijkingstabel

Product Best Grootte Lawaai Wascycli Energy Star-gecertificeerd Wateropstelling
Novete Compact Aanrecht Vaatwasser Stille aanrecht vaatwasser 16,86 x 16,75 x 18,05″ 50 dB 5 Nee Watertank, slang of kraanaansluiting
Farberware Pro Aanrecht Vaatwasser Energiebesparende keuze 22,8 x 25,6 x 24,1″ N.V.T 7 Ja Kraanaansluiting
Farberware Aanrecht Vaatwasser Kleine vaatwasser 20,9 x 21,9 x 22,4″ N.V.T 5 Nee Watertank of kraan aansluiting
SPT Compacte Aanrecht Vaatwasser Eenvoudigst te gebruiken 21,65 x 19,69 x 17,24 “ 55 dB 6 Ja Kraanaansluiting
EdgeStar Energy Star-vaatwasser Stijlvol 19,63 x 21,63 x 17,31″ 52,3 dB 7 Ja Kraanaansluiting
Danby Aanrecht Vaatwasser Vaatwasser met spoelhulpoptie 19,69 x 21,65 x 17,24″ 52 dB 6 Nee Kraanaansluiting
Zwart + Decker Aanrecht Vaatwasser Heavy-Duty aanrecht vaatwasser 17,2 x 21,5 x 21,7″ 60 dB 7 Ja Kraanaansluiting

Zijn aanrecht vaatwassers goed?

Wij denken van wel! Hoewel ze niet opgewassen zijn tegen standaard vaatwassers, zijn ze op zichzelf geweldig. Met aanrecht vaatwassers heb je veel fietsopties, het doet een grondige reiniging en het is geweldig voor kleinere huishoudens, zoals een alleenstaande of een stel.

Houd er rekening mee dat aanrechtafwasmachines duidelijk een stuk kleiner zijn dan standaard vaatwassers. Er is dus misschien geen ruimte voor al je dagelijkse gerechten, vooral als je alles helemaal opnieuw kookt. Ze zijne ook wat luider dan standaard vaatwassers.

Weeg de voor- en nadelen van elk model af en beslis of deze vaatwassers het beste bij u passen.

Draagbare vs Countertop Vaatwassers

Hoewel veel mensen deze termen door elkaar gebruiken en vaatwassers technisch draagbaar zijn, zijn dit verschillende soorten.

Aanrecht vaatwassers zijn gemaakt om op uw aanrecht te gaan. Ze hebben geen wielen en kunnen niet in uw keukenkastjes worden ingebouwd. Je kunt ze op een aparte kar of tafel plaatsen, zoals veel mensen kiezen om te doen, maar de meeste moeten in de buurt van een gootsteen zijn voor watervoorziening.

Draagbare vaatwassers daarentegen zijn wat groter. Ze zijn kleiner dan standaard vaatwassers, maar groter dan vaatwassers op het aanrecht. Ze staan meestal op wielen, dus je kunt ze gemakkelijk vervoeren.

Dit bericht richt zich alleen op vaatwassers op het aanrecht.

Waar lopen aanrecht vaatwassers leeg?

Het hangt af van uw model. Sommige opties hebben een ingebouwde watertank die u voor en na elke cyclus vult en leegt.

Sommige moeten in je hoofdwasbak worden gegooid. Dit betekent natuurlijk dat ze in de buurt van uw gootsteen op het aanrecht moeten zijn. Zorg er dus voor dat je vrije ruimte hebt voordat je een van die types koopt.

Houd er rekening mee

Veel vaatwassers op het aanrecht moeten in de hoofdkraan worden gegooid voor de watervoorziening. Hierdoor wordt uw gootsteen onbruikbaar terwijl de vaatwasser in gebruik is.

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Aanrecht vaatwassers vari├źren afhankelijk van het merk en model. Dus hoe kun je de beste kiezen? Dat is aan jou. We raden aan om naar deze factoren te kijken om het te beperken!

Grootte

Aanrecht vaatwassers zijn er in verschillende maten. Kijk altijd naar de afmetingen om te controleren of het in uw keukenruimte past.

Houd ook rekening met de capaciteit. Hoeveel couverts kan het tegelijk bevatten?

Lawaai

Vaatwassers meten hun geluid in decibel. Aanrecht vaatwassers zijn meestal tussen de 50 en 65 decibel, waarbij 50 de stilste is en 65 de luidste. Als weinig lawaai belangrijk voor je is, houd daar dan rekening mee bij het winkelen.

Voorstelling

Denk aan de wascycli, wat de vaatwasser kan doen, kinderslotmogelijkheden en plaatcapaciteit. U kunt ook controleren of het Energy Star-gecertificeerd is en andere functies die praktisch zijn voor uw gewoonten.

Gebruiksgemak

Zodra u deze beste vaatwassers op het aanrecht onder de knie hebt, zult u merken dat ze eenvoudig te navigeren zijn. Maar als u niet technisch onderlegd bent, laten we u weten welke het beste zijn!

U moet er ook een overwegen met een LED-scherm dat u laat weten hoe lang er nog op de cyclus is. Ten slotte wilt u er misschien een met een ingebouwde watertank, zodat u geen sanitair hoeft te doen.

Garantie

Controleer zoals gezegd de garantie. Het zal waarschijnlijk ongeveer een jaar duren – maar controleer altijd voor extra zekerheid.


Veelgestelde vragen

Kun je een aanrecht vaatwasser onder de gootsteen plaatsen?

Aanrecht vaatwassers moeten toegang hebben tot een stopcontact en de keukenkraan. Als u het onder de gootsteen plaatst, moet u de kastdeur tijdens het gebruik openhouden en ervoor zorgen dat er een stopcontact onder zit. Aanrecht vaatwassers zijn bedoeld voor werkbladen, maar sommige klanten zetten ze op een aparte kar.

Gebruik je warm of koud water voor een vaatwasser aanrecht?

Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor uw specifieke model, maar u moet meestal koud water gebruiken. De vaatwasser verwarmt het water zelf, zodat u uw warmwater- en elektriciteitsrekeningen niet verhoogt.

Pro Tip

Sommige gebruikers houden ervan om in het begin warm water te laten lopen om het water sneller te verwarmen. Maar na een paar minuten zetten ze het water koud.

Kan ik een aanrecht vaatwasser ’s nachts laten draaien?

Raadpleeg de instructies van de fabrikant. Over het algemeen kunt u het ’s nachts uitvoeren als u de timer aanzet en er zeker van bent dat u wakker bent voordat de cyclus is voltooid. Deze is omdat u de watertoevoer moet uitschakelen nadat de cyclus is voltooid om waterophoping en schade aan uw vaatwasser te voorkomen.

Kunnen aanrecht vaatwassers potten en pannen reinigen?

De meeste vaatwassers op het aanrecht zullen potten en pannen niet effectief reinigen omdat ze te klein zijn. Je potten en pannen hebben meer water en een intensiever reinigingsregime nodig om ze schoon te houden.

Zijn aanrecht vaatwassers effici├źnt?

Aanrecht vaatwassers zijn effici├źnt, betaalbaar en geweldig voor kleine ruimtes zoals appartementen. Ze zijn ook uitstekende alternatieven voor grotere modellen als u van water- en energieverbruik wilt besparen.

Kan een aanrecht vaatwasser permanent worden geïnstalleerd?

Een aanrecht vaatwasser kan permanent worden geïnstalleerd zolang er een continue waterbron en een stopcontact is. U kunt echter beter een under-the-counter-model kopen als u wilt dat het permanent wordt geïnstalleerd.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents