Beste elektrische snarentrimmers van 2022

Wanneer u vastzit tussen gas- en elektrische snaartrimmers, wilt u misschien kiezen voor elektrisch als u iets stiller, milieuvriendelijker en betaalbaarder wilt.

Met zoveel opties op de markt hebben we het onderzoek gedaan, dus dat hoeft niet. We hebben het teruggebracht tot de beste zeven elektrische snaartrimmers om uit te kiezen.

Of u nu op zoek bent naar iets lichtgewicht, voor kleine werven, budgetvriendelijk of iets anders, u bent bij ons aan het juiste adres.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de CRAFTSMAN elektrische heggenschaar, 22-inch met touwtrimmer, 14-inch, 6,5-amp, drukknopinvoer (CMEHTS822 &CMESTE92)
Beste elektrische snaartrimmer voor kleine werven
Ambachtelijke elektrische heggen- en touwschaar
 • Goed voor taaie en koppige groei
 • Trimmer & edger in één tool
 • Invoersysteem met drukknop
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ryobi String Trimmer Blower Kit
Meest krachtige elektrische snarentrimmer
Ryobi String Trimmer Blower Kit
 • Geschikt met meerdere opzetstukken
 • Langere schacht dan andere touwtrimmers
 • Eenvoudig in te stellen en gemakkelijk te gebruiken
Prijs controleren
Productafbeelding van de Sun Joe 10 Inch Elektrische String Trimmer
Beste betaalbare elektrische snarentrimmer
Sun Joe 10 Inch Elektrische String Trimmer
 • Weegt minder dan vier pond
 • Voorzien van ergonomische armleuning
 • Semi-automatische invoerspoel
Prijs controleren
Productafbeelding van de Black + Decker String Trimmer, Edger en Maaier
Beste veelzijdige elektrische snarentrimmer
Zwart + Decker String Trimmer, Edger en Maaier
 • Eerlijke prijs voor een 3-in-1 tool
 • Uitgerust met automatisch voersysteem
 • Minder bogging en jamming
Prijs controleren
Productafbeelding van de Worx Elektrische String Trimmer en Edger
Beste ergonomische elektrische snaartrimmer
Worx Elektrische String Trimmer en Edger
 • Automatische invoer dual-line
 • 15-inch snijpad voor sneller snijden
 • Snaartrimmer en edger in één gereedschap
Prijs controleren
Product Afbeelding van de Toro 5 Amp String Trimmer met snoer
Beste stille elektrische snarentrimmer
Toro 5 Amp Koord trimmer
 • Kwaliteit en duurzame bouw
 • Verdubbelt als edger
 • Handige handgreep met 90° draaibare kop
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen over String Trimmer


Product beoordelingen

Hier zijn de zeven beste elektrische snaartrimmers op de markt.

1. Vakman Elektrische Heggen- en Touwschaar

Beste elektrische snaartrimmer voor kleine werven

Productafbeelding van de CRAFTSMAN elektrische heggenschaar, 22-inch met touwtrimmer, 14-inch, 6,5-amp, drukknopinvoer (CMEHTS822 &CMESTE92)

Prijs controleren

Als je een kleine tuin hebt, is dit een goede keuze. Het snoer is vrij kort, dus het is niet geschikt voor grote werven. Als u echter een grote tuin had en het geluid van dit product leuk vond, kon u een verlengsnoer krijgen.

We houden hiervan voor kleine werven vanwege de wendbaarheid, maar ook omdat het nog steeds vrij krachtig is. Alleen omdat je een kleine tuin hebt, betekent niet dat je iets wilt dat geen stroom heeft. Met 6,5 ampère is dit een krachtige optie. Bovendien wordt het geleverd met een heggenschaar voor het geval u ook de heggen in uw tuin moet opruimen.

Wat we leuk vinden

Goed voor taaie en koppige groei

Met 6,5 ampère is dit krachtig genoeg voor een taaie en hardnekkige groei in uw tuin. Alleen omdat het geschikt is voor kleine werven, betekent niet dat het flauw is. Dit is geweldig als je iets kleins en compacts wilt, maar toch pittig!

Veelzijdigheid in overvloed

Zoals gezegd komt dit wel met een blower. Dus als je in de markt bent voor beide tools, dan is dit geweldig. Je kunt de touwtrimmer echter gewoon apart kopen als je dat liever hebt.

Dat is nog niet alles qua veelzijdigheid! De snaartrimmer doet ook dienst als edger. Dus nu kunt u uw tuin trimmen en omzoomen met de kracht van één gereedschap.

Push Feed de spoel

Als je geen fan bent van automatische spoelvoeding, zul je dit geweldig vinden. Deze is uitgerust met een drukknop invoersysteem, zodat u kunt bepalen hoeveel spoel wordt gevoed. Dit voorkomt dat u te veel spoel gebruikt of snel door de spoel gaat wanneer dit niet nodig is.

Wat we niet leuk vinden

Kan scherper zijn

Enkele klanten klaagden over de scherpte van de touwtrimmer. Hoewel het nog steeds zeer effectief is, vonden sommigen dat het moeite had om extreem dikke of koppige groei te snijden. In andere gevallen liep het wel vast.

Productspecificaties

Macht 6,5 ampère
Gewicht 6,74 pond voor string trimmer; 3,04 pond voor heggenschaar
Bijlage-vriendelijk Nee
Veelzijdig Comes met een heggenschaar; verdubbelt als edger
Begroting $ voor alleen string trimmer; $$ voor trimmer en heggenschaar

2. Ryobi String Trimmer Blower Kit

Meest krachtige elektrische snarentrimmer

Productafbeelding van de Ryobi String Trimmer Blower Kit

Prijs controleren

Met 10 ampère is dit een van de krachtigste elektrische snaartrimmers met snoer op de markt. Als je veel touwtjes moet trimmen in grote gebieden, is dit product precies wat je zoekt.

Deze wordt ook geleverd met een blower, dus je krijgt twee producten binnen één pakket. De blower is ook super krachtig met twee snelheidsopties. De ene biedt luchtsnelheden van 135 MPH en een luchtvolume van 440 CFM, geschikt voor grote klussen, waaronder droge en natte bladeren.

Wat we leuk vinden

Geschikt met meerdere bijlagen

Het is goed nieuws dat dit al wordt geleverd met een blower. Maar als u andere tools wilt proberen, is dit zeer bijlagevriendelijk met de Ryobi Expand-It-bijlagen. Dit omvat een paalzaag, een edger, een cultivator, een veegmachine en een sneeuwwerper. Deze moeten apart worden aangeschaft.

Lange schacht

De schacht zelf is 54 inch met een algemeen bereik van 69 inch. Dit is veel langer dan veel andere elektrische snaartrimmers, waardoor het een geweldige optie is om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Dus als je onder dekken, in krappe hoeken of elders moet komen , is dit een touwtrimmer om te overwegen.

Eenvoudig te gebruiken

Er is geen frustratie zoals die van het niet goed opschieten met je elektrische gereedschap. Gelukkig heeft dit een supereenvoudig opstarten, dus je kunt het binnen enkele seconden inschakelen. Het heeft ook een Reel Easy Bump Head, waarmee u de spoel snel en efficiënt kunt vervangen met minimale moeite. Klanten houden ervan hoe eenvoudig dit is om in te stellen en te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

11 Pond – Vrij Zwaar

Gezien de gemiddelde elektrische snaartrimmers tussen de 5-7 pond zijn, is dit zwaar. Met 11 pond is dit meer gewogen dan zijn concurrenten, die klanten behoorlijk lastig vonden om te gebruiken.

Rommelig puin

Sommige klanten vonden dat dit product hen behoorlijk rommelig maakte. Het snoeisel en ander puin leek op en om hen heen te vliegen terwijl ze werkten, waardoor een puinhoop van hun kleding en tuin ontstond.

Productspecificaties

Macht 10 ampère
Gewicht 11 pond
Bijlage-vriendelijk Ja
Veelzijdig Wordt geleverd met een blower
Begroting $$$

3. Sun Joe 10 inch elektrische string trimmer

Beste betaalbare elektrische snarentrimmer

Productafbeelding van de Sun Joe 10 Inch Elektrische String Trimmer

Prijs controleren

Hoewel er veel super betaalbare elektrische snaartrimmers zijn, spant deze de kroon. Met ongeveer de helft van de gemiddelde kosten van elektrische snarentrimmer, zal deze de bank niet breken. Als je niet zeker weet of je een touwtrimmer nodig hebt, maar er een wilt testen, is dit een goede plek om te beginnen. In feite is het goedkoper dan er een voor de dag te huren, dus waarom niet?

Wat we leuk vinden

Minder dan vier pond

Naast het feit dat het een van de goedkoopste op de markt is, is het ook een van de lichtste. Het weegt minder dan vier pond, dus het is voor de meeste mensen gemakkelijk om over de tuin te vervoeren en te manoeuvreren. In feite is het ontworpen om met slechts één hand te worden gebruikt!

Ergonomische armleuning

Dit heeft een beetje een uniek ontwerp. In plaats van te worden geleverd met een handvat aan de voor- en achterkant, heeft dit één handvat met een plek om je arm te laten rusten terwijl je werkt. Dit zorgt voor comfort tijdens het werk en vermindert het risico op polsvermoeidheid.

Semi-automatische invoerspoel

Dit wordt geleverd met een semi-automatische invoerspoel die automatisch start zodra u de machine start. Minder handwerk voor u, omdat de machine zijn deel zal doen om uw ervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat we niet leuk vinden

2.8 Ampère — Minder krachtig

In vergelijking met andere opties op de markt is dit een van de minst krachtige. Met slechts 2,8 ampère is dit niet de beste keuze voor grote werven of aanraakklussen.

Productspecificaties

Macht 2,8 ampère
Gewicht 3.7
Bijlage-vriendelijk Nee
Veelzijdig Nee
Begroting $

4. Zwart + Decker String Trimmer, Edger en Maaier

Beste veelzijdige elektrische snarentrimmer

Productafbeelding van de Black + Decker String Trimmer, Edger en Maaier

Prijs controleren

Je kunt echt geen touwtrimmer krijgen die veelzijdiger is dan dit product. Het is niet alleen een snaartrimmer edger combo, maar het verdrievoudigt ook als een duwmaaier. Het wordt geleverd met een afneembaar wieldek dat dit snel omzet in een kleine en draagbare grasmaaier.

Je krijgt dus drie handige tools in één wanneer je dit Black + Decker-product kiest.

Wat we leuk vinden

Eerlijke prijs voor een 3-in-1 tool

Hoewel dit duurder is dan de gemiddelde snaartrimmer, is het redelijk betaalbaar voor drie gereedschappen in één! Als u toch op de markt bent voor alle drie deze, bespaart u veel geld door deze combinatietool te kiezen.

Automatisch invoersysteem

Geniet van een geweldige workflow dankzij het automatische invoersysteem. Dit voorkomt stoten, zodat je niet om de paar minuten hoeft te stoppen om de spoel aan te passen. In plaats daarvan doet de machine het voor u!

Minder Bogging en Jamming

Met een 3-in-1 tool die heel hard werkt, is er meer kans als het gaat om jams en klompen. Maar dit wordt geleverd met een tandwielaandrijving die werkt om deze vervelende onderbrekingen te voorkomen, zelfs terwijl u werkt met taai en dik gras en onkruid.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor grote werven

Omdat het een smalle maaier is, is het niet praktisch voor grote werven. Het heeft een smaller maaipad van 12 inch, dus het zou lang duren om rond een grote tuin te komen.

Ongelijkmatig trimmen

Sommige klanten vonden dat de touwtrimmer niet zo laag en gelijkmatig sneed als ze hadden gewild. Als gevolg hiervan moet u mogelijk een paar keer over dezelfde plek gaan voor uw gewenste resultaten.

Productspecificaties

Macht 6,5 ampère
Gewicht 13,1 pond
Bijlage-vriendelijk Nee
Veelzijdig Trimmer, edger en maaier in één
Begroting $$

5. Worx elektrische string trimmer en edger

Beste ergonomische elektrische snaartrimmer

Productafbeelding van de Worx Elektrische String Trimmer en Edger

Bekijk op HomeDepot
Bekijk op Target
Zicht op Worx

Hoewel veel van onze aanbevelingen worden geleverd met een ergonomisch handvat, meestal in de vorm van een D-vormige handgreep aan de voorkant, gaat deze een stap verder.

In plaats van een D-vormige voorste handgreep, schommelt dit een lange hendel die sommige mensen misschien gemakkelijker kunnen vasthouden. Het wordt ook geleverd met een verstelbare as, zodat u de hoogte kunt opschakelen om bij u te passen.

Maar dat is nog niet alles! De handgreep kan ook naar verschillende posities en hoeken worden verplaatst, zodat u deze kunt aanpassen aan de taak die voor u ligt. Dit maakt het gemakkelijk om onder objecten zoals struiken of vlonders te komen.

Wat we leuk vinden

Automatische invoerlijn

Deze string trimmer wordt geleverd met een automatische feed dual-line die precies de juiste hoeveelheid string uitvoert wanneer je het nodig hebt. Het bevrijdt van twee punten die de dekking verdubbelen, waardoor u sneller kunt trimmen dan voorheen.

De lijn zelf is ook super cool. Het is een gepatenteerde sterke lijn genaamd DoubleHelix DNALINE2. Het is veel sterker, dus het is minder waarschijnlijk dat het breekt of sleept.

15-inch snijpad

Dit is een breed en royaal snijpad waarmee u sneller en gelijkmatiger kunt snijden. Maar het is nog steeds vrij smal voor het geval je smalle doorgangen moet afdalen, zoals tussen struiken, bomen en struiken.

Verdubbelt als edger

Alsof dit niet beter kan! Het fungeert ook als een edger, zodat u twee belangrijke tuinklussen met één gereedschap kunt uitvoeren. Om te schakelen tussen trimmen en randen, draait u gewoon de as en u zult zien dat de kop op zijn kant draait. Nu is het een edger!

Wat we niet leuk vinden

Lijn valt uit

Helaas vonden nogal wat klanten dat de spoel er gemakkelijk uitvalt. Er is niets om de spoel op zijn plaats te houden, wat een grote ontwerpfout is.

Productspecificaties

Macht 5,5 ampère
Gewicht 7 pond
Bijlage-vriendelijk Nee
Veelzijdig Verdubbelt als edger
Begroting $

6. Toro 5 Amp snoertrimmer

Beste stille elektrische snarentrimmer

Productafbeelding van de Toro 5 Amp String Trimmer met snoer

Prijs controleren

Klanten houden van hoe stil deze string trimmer is. Als je iets wilt dat je kunt gebruiken zonder de buren te storen, is dit een goede keuze. U kunt misschien ook afzien van gehoorbescherming met dit product – maar vergis je altijd de kant van voorzichtigheid als je het niet zeker weet.

Wat we leuk vinden

Kwaliteit en duurzame bouw

Dit is gemaakt met duurzaamheid als hoofddoel. Het is gebouwd met solide materialen, zoals een aluminium as, zodat het jarenlang bestand is. Het heeft ook een telescopische as die een kwaliteitstoevoeging is waar veel klanten dol op zijn.

Verdubbelt als edger

In een paar seconden kun je dit van een touwtrimmer naar een edger brengen. We houden van 2-in-1 producten die u geld en opslagruimte besparen! Hiermee is er slechts één knop die u hoeft in te drukken om de overstap te maken.

Handig handvat

We denken dat u dol zult zijn op het handvat van dit product. Niet alleen past de as zich aan zodat u deze kunt aanpassen aan uw lengte, maar hij wordt ook geleverd met een verstelbare hulpgreep aan de voorkant, zodat u meer controle over het gereedschap hebt. Dit maakt het een stuk makkelijker om te manoeuvreren.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijke lijninvoer

Klanten ontdekten dat het voeden van de lijn en het installeren van een nieuwe spoel een grotere uitdaging was dan ze hadden verwacht. Als u iets volledig frustratievrij wilt, wilt u misschien een ander product overwegen.

Bodem Zwaar

Hoewel dit slechts 6,3 pond weegt, vonden veel klanten het vrij moeilijk om te manoeuvreren. Het is niet per se zwaar in het algemeen, maar het is bodemzwaar. De gewichtsverdeling mag wat beter.

Productspecificaties

Macht 5 ampère
Gewicht 6,3 pond
Bijlage-vriendelijk Nee
Veelzijdig Verdubbelt als edger
Begroting $

7. Scotts 4 Amp Elektrische String Trimmer

Beste lichtgewicht elektrische snaartrimmer

Productafbeelding van de Scotts 4 Amp Elektrische Snarentrimmer

Prijs controleren

Met een gewicht van slechts 4,6 pond is dit een totale bries om te gebruiken! Dit is een van de lichtste opties op de markt, dus als je bang bent dat je een trimmer met zware snaren niet aankunt, is dit een goede plek om te beginnen.

Het is ook extreem budgetvriendelijk, dus je breekt de bank niet als je het wilt testen. Het zorgt voor een nette snoeibeurt van uw gras en onkruid waar de maaier niet bij kan.

Wat we leuk vinden

11-13 inch maaibreedte

De snijbreedte op deze kop ligt tussen de 11 en 13 inch. Dit is vrij breed, waardoor je sneller in je tuin kunt komen. Minder tijd om te werken, meer tijd om te ontspannen!

Telescopische paal

We vinden het geweldig dat dit wordt geleverd met een verstelbare handgreep, zodat u de hoogte kunt aanpassen aan uw behoeften. Als het 44-inch handvat te kort voor je is, kun je het uitschuiven zodat het bij je lengte past.

Let op

De fabrikant specificeert de verlengde hoogte niet, dus houd hier rekening mee voordat u koopt.

Meegeleverde snoerbehoud

Geniet van onderbrekingsvrij snaren trimmen met dit product. Met de meegeleverde snoerretentiefunctie wordt het snoer veel minder snel uit het stopcontact getrokken.

Wat we niet leuk vinden

Niet voor Big Yards

Dit is niet de krachtigste snaartrimmer die beschikbaar is. Bovendien geeft het snoer niet veel flexibiliteit in grote werven. Daarom raden we dit alleen aan voor kleinere werven.

Gebruikt Spool snel

Klanten vonden dat dit super snel door de spoelvoeding gaat. Sommigen vonden zelfs dat ze niet eens konden beslissen of ze het product leuk vonden of niet voordat de spoel weg was. Zorg ervoor dat je hier rekening mee houdt en heb wat extra spoel bij de hand voor als je opraakt.

Productspecificaties

Macht 4 ampère
Gewicht 4,6 pond
Bijlage-vriendelijk Nee
Veelzijdig Verdubbelt als edger
Begroting $

Productvergelijkingstabel

Product Best Macht Gewicht Bijlage-vriendelijk Veelzijdig Begroting
Ambachtelijke elektrische heggen- en touwschaar Voor kleine werven 6,5 ampère 6,74 lbs (string); 3.04 lbs (haag) Nee Heggenschaar; edger | $ en $$
Ryobi String Trimmer Blower Kit Machtig 10 ampère 11 pond Ja Wordt geleverd met een blower $$$
Sun Joe 10 Inch Elektrische String Trimmer Betaalbaar 2,8 ampère 3,7 pond Nee Nee $
Zwart + Decker String Trimmer, Edger en Maaier Veelzijdig 6,5 ampère 13,1 pond Nee Trimmer, edger en maaier in één $$
Worx Elektrische String Trimmer en Edger Ergonomisch 5,5 ampère 7 pond Nee Verdubbelt als edger $
Toro 5 Amp Koord trimmer Rustig 5 ampère 6,3 pond Nee Verdubbelt als edger $
Scotts 4 Amp Elektrische String Trimmer Lichtgewicht 4 ampère 4,6 pond Nee Verdubbelt als edger $

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Voordat u de eerste op onze lijst gaat kiezen, is het belangrijk om te overwegen wat belangrijk voor u is. Wat de ideale touwtrimmer van iemand anders is, is misschien niet van jou. Overweeg deze belangrijke details voordat u uw aankoop doet.

Macht

Elektrische snaartrimmers zijn er in verschillende vermogensniveaus. Dit wordt gemeten in ampère, beginnend bij ongeveer 2,5 en oplopend tot ongeveer 10. Hoe hoger dit getal, hoe krachtiger de snaartrimmer is. Als je het veel gaat gebruiken, raden we je aan om voor een hoger aantal versterkers te gaan.

Gewicht

Gewicht is erg belangrijk voor veel klanten, omdat dit bepaalt hoe gemakkelijk het is om over de tuin te bewegen. Gelukkig zijn elektrische snaartrimmers meestal vrij licht van gewicht, gemiddeld tussen de 5-7 pond. Er zijn echter een paar zwaardere opties, dus controleer altijd het gewicht.

Bevestigingsvriendelijk

Sommige snaartrimmers zijn geschikt voor bevestiging, wat betekent dat u de kop erop kunt veranderen, zodat ze andere gereedschappen kunnen worden, zoals een edger. Als u een veelzijdige touwtrimmer wilt, controleer dan of deze bevestigingsvriendelijk is en of deze wordt geleverd met hulpstukken.

Ergonomisch

De stijl van het handvat bepaalt hoe comfortabel het elektrische gereedschap is om te gebruiken. Bekijk eerst de stijl en vorm van het handvat. Sommige zijn licht gebogen, waardoor ze comfortabeler en gemakkelijker te besturen zijn.

De meeste elektrische snaartrimmers worden geleverd met een extra handvat aan de voorkant van de as. Controleer of dit D-vormig is of een T-balk. Beide zijn geweldig, maar de T-bar zijn misschien iets natuurlijker om vast te houden.

U moet ook overwegen of het handvat is gewatteerd, wat het comfort kan verhogen en trillingen kan verminderen.

Houd ten slotte rekening met de hoogte van het handvat om ervoor te zorgen dat het niet te kort of te lang voor u is.

Lawaai

De meeste fabrikanten maken het decibelniveau van de elektrische snaartrimmers niet bekend. Gelukkig zijn elektrische opties veel stiller dan gas. Bekijk klantrecensies en bekijk enkele YouTube-video’s van het product in actie om een goed idee te krijgen van hoe stil de touwtrimmer is.

Veelzijdigheid

Sommige elektrische snaartrimmers kunnen meer dan alleen trimmen. Velen kunnen ook dienst doen als edger, wat handig is als je randen in je tuin hebt die je netjes wilt maken.

Ook worden velen geleverd met een aparte blower. Dus als je bladeren en ander puin hebt dat je wilt opruimen, zou dit een goede aankoop zijn om te doen.

Begroting

Elektrische snaartrimmers zijn betaalbaarder dan gas. Er zijn veel opties tussen $ 40 en $ 60 voor mensen met een krapper budget. Sommige opties gaan tot $ 120, maar deze worden meestal geleverd met extra bijlagen of functies , zoals een blower.


Veelgestelde vragen over String Trimmer

Wat is beter: gas- of elektrische trimmers?

Het hangt echt af van je prioriteit.

Gassnarentrimmers zijn beter geschikt voor grotere gebieden omdat ze krachtiger zijn. Ze zijn altijd draadloos omdat ze op gas werken, dus ze bieden meer wendbaarheid. Maar ze zijn zwaarder, wat een nadeel kan zijn.

Het grootste nadeel van gas is dat ze duurder zijn en dat ze gevaarlijke dampen kunnen uitstoten door het gas en de olie.

Elektrische trimmers zijn daarentegen milieuvriendelijker omdat ze op elektriciteit werken. Daarom zijn ze ook stiller en goedkoper, waar veel klanten dol op zijn. Ze hebben echter niet dezelfde kracht als een gastrimmer. Ze zijn niet ideaal voor grote werven en superdikke groei.

Het komt erop neer dat als je een grote tuin hebt en veel moet trimmen, ga dan voor gas. Aan de andere kant, als je een kleine tuin hebt en prioriteit wilt geven aan eco-friendliness, dan is elektrisch iets voor jou.

Welke string trimmer gebruiken professionals?

De meeste professionals zouden kiezen voor een gasoptie, zoals Echo of Honda. Als u een professional bent die op zoek is naar een elektrische optie, vindt u de Ryobi String Trimmer Blower Kit misschien leuk, omdat deze de krachtigste is met 10 ampère.

Moet ik een Edger of een Trimmer kopen?

Een trimmer is voor het maaien van het gras en de groei rond obstakels zoals meubels, bomen, loopbruggen, uw huis en pilaren. Een edger is voor het maken van nette randen in uw tuin, zoals rond paden, trottoirs, tuinbedden en opritten.

Wil je nette randen, ga dan voor een edger. Als u de groei rond objecten in uw tuin moet snijden, gebruikt u een trimmer.

Pro Tip

Als je beide nodig hebt, zijn er veel edger trimmer combo’s op onze lijst.

Hoe kies ik een trimmerlijn?

Het eerste dat u moet doen, is contact opnemen met de fabrikant om te zien welke maat uw trimmer toestaat. Sommige bieden verschillende maten, terwijl andere alleen compatibel zijn met één. Als je weet dat je kunt kiezen, ga dan op diktematen.

Kleinere lijnen, tussen 0,065-85 inch, zijn geschikt voor licht werk. Alles tussen 0,085-0,110 inch is goed voor dikker gras en onkruid. Als je iets nog dikker nodig hebt voor dicht kreupelhout, raden we een lijn van meer dan 0,110 inch aan.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?