Beste Frigidaire Vaatwasser beoordelingen van 2023

Frigidaire vaatwassers hebben een enorm scala aan coole functies waar klanten dol op zijn. Ze hebben geweldige verwarmde droogfuncties, dubbele sproeiarmen voor grondig wassen, evenals andere functies, zoals ontsmettingscycli.

Of u nu een vaatwasser wilt die klein, groot, stil, goed in drogen of budgetvriendelijk is, onze beste Frigidiaire vaatwasser beoordelingen zullen u helpen de juiste voor u te vinden.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Frigidaire Gallery Inbouwvaatwasmachine
Beste rustige frigidaire vaatwasser
Frigidaire Gallery Ingebouwde Vaatwasser
 • Dual OrbitClean-technologie
 • Ultrastil bij 49 dB
 • Instelbare instellingen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Frigidaire 18-inch inbouwvaatwasmachine
Beste Slim Frigidaire Vaatwasser
Frigidaire 18-inch inbouw vaatwasser
 • NSF gecertificeerd
 • Negen wascycli
 • Bedieningspaneel aan de voorzijde
Prijs controleren
Productafbeelding van de Frigidaire Gallery Dual OrbitClean Vaatwasser
Beste drogende Frigidaire Vaatwasser
Frigidaire Gallery Dual OrbitClean Vaatwasser
 • MaxBoost Dry technologie
 • Verstelbare ruimtebesparende racks
 • 34 minuten snel wassen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Frigidaire Gallery EvenDry™ Vaatwasser
Beste grote frigidaire vaatwasser
Frigidaire Gallery EvenDry™ Vaatwasser
 • 14 couverts
 • Automatische cyclustijdsensor
 • 30 minuten snelle cyclus
Prijs controleren
Productafbeelding van de Frigidaire 24-inch inbouwvaatwasmachine
Beste Budget Frigidaire Vaatwasser
Frigidaire 24-inch inbouw vaatwasser
 • 3 spuitarmen
 • Blijf zitten deur
 • Starttimer met vertraging van 4 uur
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Geschiedenis van Frigidaire
 • Soorten Frigidaire Vaatwassers
 • Hoe te kiezen (koopgids)
 • Frigidaire Vaatwasser Veelgestelde vragen
 • Bijeendrijven


Product beoordelingen

Onze lijst met de vijf beste Frigidaire vaatwasserrecensies weerspiegelt urenlang onderzoek naar echte klantrecensies, deskundig advies en productbeschrijvingen. Met dat in gedachten weten we dat deze uitgebreide gids u zal helpen de beste Frigidaire vaatwasser voor uw keuken te vinden.

1. Frigidaire Gallery 24-inch ‘ingebouwde vaatwasser

Beste rustige frigidaire vaatwasser

Productafbeelding van de Frigidaire Gallery 24-inch 'ingebouwde vaatwasser

Bekijk op BestBuy
Bekijk op Walmart

Technisch gezien is de meest stille vaatwasser van Frigidaire het Professional-model (beschikbaar om te bekijken op hun website) met 47 decibel. Helaas is het niet zo eenvoudig te vinden. Dus onze volgende topaanbeveling voor een rustige Frigidaire vaatwasser is dit Gallery 24-inch inbouwmodel.

Deze vaatwasser is 49 decibel, dus hij is stiller dan veel van hun andere modellen. Maar houd er wel rekening mee dat in vergelijking met andere merken 49 decibel nog steeds een stuk luider is. Je zult het dus merken als het aan staat, maar het moet niet te afleidend zijn. Gelukkig heeft het geweldige functies die het extra beetje geluid goedmaken.

Wat we leuk vinden

Dubbele OrbitClean

Deze reinigingsfunctie zorgt voor een grondige reiniging van uw vaat, elke keer weer, hoe vies ze ook zijn. Gedroogd, gebakken en koppig voedsel is geen partij voor deze reinigingstechnologie!

Favoriete cyclus

U kunt uw favoriete fietsinstellingen programmeren in deze vaatwasser. In plaats van de bewegingen van het instellen van je cyclus te doorlopen, kun je nu gewoon op de favoriete optie klikken en deze weet wat je wilt doen.

AquaSurge

U kunt niet alleen de cyclus en de temperatuur aanpassen, maar u kunt ook de wasdruk aanpassen. Als je het hoger of lager wilt, afhankelijk van wat erin zit, kun je dat nu doen!

Wat we niet leuk vinden

Plastic kuip

Het plastic bad geeft de vaatwasser een goedkoper gevoel. Het is niet zo duurzaam als roestvrij staal en het is ook niet zo gemakkelijk schoon te maken. Bovendien klampt het zich meer vast aan vocht, waardoor de MaxBoost Dry-functie iets minder performatief is dan wanneer de kuip roestvrij staal zou zijn.

Rack problemen

Veel klanten hebben problemen met de rekken. Ze glijden niet zo soepel als andere merken. Omdat het bovenste rek verstelbaar is, is dit behoorlijk vervelend!

Productspecificaties

Geluidsniveau 49 decibel
Wascycli Acht
Droogcyclus MaxBoost Droog
Capaciteit vaatwasser 14 couverts
Grootte 24 inch

2. Frigidaire 18-inch ingebouwde vaatwasser

Beste Slim Frigidaire Vaatwasser

Productafbeelding van de Frigidaire 18-inch inbouwvaatwasmachine

Prijs controleren

Heb je geen ruimte voor een 24-inch vaatwasser? Frigidaire heeft een geweldige 18-inch optie. Het is ook nog steeds ingebouwd, dus je hoeft niet elke keer dat je het wilt gebruiken met kraanaansluitingen te faffen.

Deze vaatwasser heeft ruimte voor acht couverts, dus het is geweldig voor koppels of kleine gezinnen. Ondanks dat het aan de kleinere kant is, heeft het nog steeds grote reinigingsmogelijkheden. Dankzij de dubbele spuitarm krijgen beide rekken een gelijke en grondige reiniging, zodat uw vaat vlekkeloos uitkomt.

De bottom line is: voor kleine keukens? Dit is een geweldige vaatwasser optie.

Wat we leuk vinden

NSF-gecertificeerd

Deze vaatwasser is NSF cegeïrriteerd. Dit betekent dat het bewezen is dat het 99,9 procent van de veel voorkomende huishoudelijke bacteriën doodt bij het gebruik van de ontsmettingscyclus. Zet deze cyclus in als iemand in het gezin ziek is geweest, of om babyproducten zoals fopspenen en flessen te steriliseren.

Negen cycli

Je zult nooit een lading afwas doen die dit apparaat niet aankan. Met negen verschillende cycli is er altijd de perfecte cyclus om uit te kiezen. Deze cycli zijn Energy Saver, Normal, PowerPlus, Rinse, China / Crystal, High-Temperature Wash, 1 uur, NSF Certified Sanitize Option en Heated Dry.

Configuratiescherm aan de voorzijde

Het voorste bedieningspaneel maakt het gemakkelijk om uw gewenste cyclus te kiezen en te zien hoe lang er nog te gaan is. Je zult nooit in het ongewisse worden gelaten over wanneer je gerechten klaar zijn om te worden opgeborgen.

Wat we niet leuk vinden

52 decibel

Het is niet de luidste op de markt, maar het is ook niet superstil. Bij 52 decibel zal dit merkbare geluiden maken. Dit is vergelijkbaar met een kantoor of gemiddelde huisgeluiden, dus het kan het gesprek onderbreken.

Beperkte ruimte

Je weet al dat dit beperkte ruimte heeft, maar houd er rekening mee dat het behoorlijk opvalt. Misschien moet je sommige gerechten met de hand wassen, omdat dit niet altijd ruimte heeft voor een dag aan gerechten.

Productspecificaties

Geluidsniveau 52 decibel
Wascycli Acht
Droogcyclus Verwarmd droog
Capaciteit vaatwasser Acht couverts
Grootte 18 inch

3. Frigidaire Gallery Dual OrbitClean Vaatwasser

Beste drogende Frigidaire Vaatwasser

Productafbeelding van de Frigidaire Gallery Dual OrbitClean Vaatwasser

Prijs controleren

Deze droogvaatwasmachine ziet er aan de buitenkant goed uit en doet het goed aan de binnenkant. Wat wil je nog meer?

Als u op zoek bent naar een Frigidaire vaatwasser die uw vaat grondig kan drogen – dit is degene die u moet kiezen!

Het maakt gebruik van een mooi systeem genaamd MaxBoost Dry waarvan Frigidaire beweert dat het beter en sneller werkt dan elke andere vaatwasser op de markt.

Wat we leuk vinden

Dubbele OrbitClean

Deze vaatwasser heeft twee roterende sproeiarmen die zich op elk gebied van de vaatwasser richten om taai, gedroogd en gebakken voedsel te verwijderen. De armen gebruiken een multi-motion roterende spray om maximale dekking te bieden, zonder extra water te gebruiken.

SpaceWise-racks

Je kunt nu gerechten van elk formaat in je vaatwasser plaatsen. Verhoog of verlaag eenvoudig het bovenste rek om meer ruimte erin te creëren of meer ruimte aan de onderkant. Hoge bril? Bakplaten? Enorme potten? Geen probleem meer.

34 minuten quick wash

Wist je dat deze vaatwasser in slechts 34 minuten een hele lading licht bevuilde gerechten kan reinigen? Dat is sneller dan we ze met de hand konden wassen, plus met meer kracht!

Wat we niet leuk vinden

Problemen met inschakelen

Veel klanten hebben gemeld dat ze problemen hadden met het inschakelen ervan. Of dat nu te wijten was aan de kieskeurige knoppen of het overschot aan opties, het is een veel voorkomend probleem. Bovendien kun je niet echt zien wanneer het aan is, omdat er geen indicatielampjes zijn. Je hoeft alleen maar te luisteren naar de geluiden.

Racks zijn niet soepel

Het uitduwen en uittrekken van de racks is niet de meest naadloze bediening. Ze glijden niet soepel, wat een probleem is wanneer ze verstelbaar zijn. Je zou denken dat ze gemakkelijker te bedienen zijn, zodat je ze zonder problemen kunt aanpassen.

Productspecificaties

Geluidsniveau 49 decibel
Wascycli Acht
Droogcyclus MaxBoost Droog
Capaciteit vaatwasser 14 couverts
Grootte 24 inch

4. Frigidaire Gallery EvenDry™ Vaatwasser

Beste grote frigidaire vaatwasser

Productafbeelding van de Frigidaire Gallery EvenDry™ Vaatwasser

Prijs controleren

Op zoek naar iets met extra ruimte? Deze vaatwasser is perfect voor grote gezinnen of gezellige koppels! Het heeft 14 couverts, dus er is ruimte voor ieders gerechten. Was nooit meer iets met de hand. Behalve natuurlijk niet-vaatwasmachinebestendige items.

Maar 14 couverts is niet alles. Deze vaatwasser heeft ook een derde rek waarmee je nog meer in je vaatwasser kunt bewaren. Ontworpen voor gebruiksvoorwerpen, dit is perfect voor messen, spatels en andere items. Als je echter niet van dit rek houdt, kun je het gemakkelijk verwijderen.

Wat we leuk vinden

OrbitClean

OrbitClean is een uniek wassysteem voorrom Frigidaire. Het gebruikt vier keer meer waterdekking om ervoor te zorgen dat elk gerecht wordt schoongemaakt, ongeacht waar het zich in de vaatwasser bevindt.

DishSense-technologie

De vaatwasser maakt gebruik van sensoren om de cyclustijd automatisch aan te passen op basis van hoe lang hij moet reinigen. Dit bespaart waar mogelijk water en energie.

Cyclus van 30 minuten

Deze vaatwasser heeft zeven geweldige cycli, maar degene die opvalt is de snelle cyclus van 30 minuten. Perfect voor lichte ladingen, dit kan snel je vaat schoonmaken. Geweldig als je gasten hebt die komen, uit moeten gaan of vroeg willen gaan slapen!

Wat we niet leuk vinden

Niet even droog?

Hoewel deze vaatwasser een uniek verwarmd droogsysteem heeft genaamd EvenDry , hebben veel klanten er geen goede ervaring mee gehad. Er zijn veel voorkomende klachten dat de gerechten er drijfnat uitkomen!

Lange cycli

De normale cyclus ligt tussen de twee uur en 3,25 uur. Hoewel dit gemiddeld is voor vaatwassers, is het nog steeds een lange minimumtijd. Bovendien, als het gemiddeld rond de drie uur ligt, kan dat een lange tijd zijn om te wachten op je schone vaat.

Productspecificaties

Geluidsniveau 49 decibel
Wascycli Zeven
Droogcyclus Evendry
Capaciteit vaatwasser 14 couverts
Grootte 24 inch

5. Frigidaire 24-inch ingebouwde vaatwasser

Beste Budget Frigidaire Vaatwasser

Productafbeelding van de Frigidaire 24-inch inbouwvaatwasmachine

Prijs controleren

Je hoeft geen fortuin uit te geven om een Frigidaire vaatwasser te krijgen. Deze is behoorlijk budgetvriendelijk, vooral als je in zwart of wit komt in plaats van roestvrij staal. Bovendien is het nog steeds van hoge kwaliteit en geliefd bij tonnen klanten!

Wat kun je verwachten van deze betaalbare vaatwasser? Ten eerste heeft het een mooi voorpaneel dat het gemakkelijk maakt om uw instellingen te kiezen en de resterende tijd te bekijken.

Geniet vervolgens van de 14 couverts, wat betekent dat dit een geweldige keuze is voor grote gezinnen. Last but not least is er een starttimer van vier uur waarmee u de vaatwasser iets beter kunt programmeren volgens uw schema.

Wat we leuk vinden

Drie spuitarmen

Veel vaatwassers hebben maar één spuitarm. Hoewel dit meestal geschikt is, zorgen drie sproeiarmen voor een grondige en gelijkmatige reiniging van elke cyclus.

Stay Put Deur

De stay put deur blijft open in welke hoek je hem ook opent. Dit voorkomt dat het openvalt of dichtknapt wanneer u dat niet wilt. Over het algemeen maakt het het laden van de vaatwasser een stuk eenvoudiger.

Schuine bovenste tanden

De tanden op het bovenste rek zijn iets schuin. Dit maakt het super eenvoudig om mokken en bekers te plaatsen zonder dat ze omvallen. Het bovenste rek is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken en uw vaat schoner te maken.

Wat we niet leuk vinden

60 decibel

Deze vaatwasser is aan de luidere kant van de markt. Wees bij 60 decibel voorbereid om dit te horen tijdens de wascyclus. 60 decibel is vergelijkbaar met een normaal gesprek of lachen.

Plastic kuip

De plastic kuip is een grote reden waarom dit aan de goedkopere kant is. Roestvrij staal is duurzamer en gemakkelijker schoon te maken. Bovendien klampt plastic zich meer vast aan vocht. Dus zelfs als er een verwarmde droogfunctie is, houdt het plastic deze technologie een beetje tegen.

Productspecificaties

Geluidsniveau 60 decibel
Wascycli Drie
Droogcyclus Verwarmd droog
Capaciteit vaatwasser 14 couverts
Grootte 24 inch

Productvergelijkingstabel

Product Best Geluidsniveau Wascycli Droogcyclus Capaciteit Grootte
Frigidaire Gallery 24-inch inbouw vaatwasser Rustig 49 dB 8 MaxBoost Droog 14 couverts 24″
Frigidaire 18-inch inbouw vaatwasser Slank 52 dB 8 Verwarmd droog 8 couverts 18″
Frigidaire Gallery Dual OrbitClean Vaatwasser Drogen 49 dB 8 MaxBoost Droog 14 couverts 24″
Frigidaire Gallery EvenDry™ Vaatwasser Groot 49 dB 7 Evendry 14 couverts 24″
Frigidaire 24-inch inbouw vaatwasser Begroting 60 dB 3 Verwarmd droog 14 couverts 24″

Geschiedenis van Frigidaire

Frigidaire begon met hun eerste koelkast, hun meest geliefde product, in 1918 (1). W.C. Durant kocht het bedrijf dat de eerste zelfstandige koelkast bouwde en begon een nieuw bedrijf genaamd Frigidaire.

In 1929, na de verkoop van hun miljoenste koelkast, breidden ze hun producten uit tot het creëren van een vriezer – ook wel bekend als een ijskast (2). In hetzelfde jaar brachten ze de eerste kamerairco uit. Ze bleven in de jaren 70 meer producten maken, waaronder een wascentrum (gecombineerde wasmachinedroger).

Uiteindelijk kwam Frigidaire in de jaren 1990 met een complete collectie huishoudelijke apparaten. Dit omvatte magnetrons, airconditioners, fornuizen en natuurlijk vaatwassers.

Nu biedt Frigidaire high-tech en eenvoudig te gebruiken producten. U kunt hun koelkasten bijvoorbeeld op veel verschillende manieren organiseren om aan uw inhoud te voldoen. U kunt 2-in-1 koelkast met vriesvak vinden. Er zijn Wi-Fi bediende airconditioners. Hun wasmachines kunnen drie dagen wasgoed in één keer doen.

Soorten Frigidaire Vaatwassers

Fridgiaire heeft drie hoofdtypen vaatwassers: Professional, Gallery en hun reguliere Frigiadaire-assortiment. Al hun opties zijn ingebouwd, wat betekent dat ze momenteel geen draagbare vaatwassers aanbieden. Ze hebben echter wel een paar verschillende maten om uit te kiezen.

Frigidaire Professional

Deze vaatwasser zorgt voor een professionelere reiniging. Het is aan de duurdere kant, maar het werkt op een beter niveau, met een reeks geweldige functies. Er zit op dit moment maar één vaatwasser in deze collectie.

Pros

 • EvenDry droogtechnologie voor elke keer weer verbluffende resultaten.
 • SpacePro™ organisatie en een derde rack.
 • PrecisionWash Pro Zones voor reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Cyclus van 30 minuten – wat goed is voor commerciële omgevingen en thuis.
 • Statusindicator vloerbalken.
 • De meest rustige van Frigidaire.

Tegens

 • 47 decibel is goed merkbaar.
 • Slechts één optie in het assortiment.
 • Niet verkrijgbaar bij de belangrijkste apparatenwinkels.
 • Duur.

Frigidaire Galerij

Dit assortiment omvat zes high-end vaatwassers van Frigidaire. Ze zijn er in verschillende prijzen, dus zelfs als je een beetje een krapper budget hebt, kun je misschien iets uit deze collectie vinden.

Pros

 • Bereik van prijzen.
 • Een paar kleuropties.
 • Effectieve droogcycli.
 • OrbitClean voor een grondige reiniging in elk gebied van de vaatwasser.
 • Wascycli van 30 minuten.
 • Veel vlekbestendige opties.

Tegens

 • 49 decibel is vrij luid.
 • Zilverwerk dienblad is onhandig.
 • Sommige droogcycli zijn beter dan andere.
 • Sommige van de goedkopere opties zijn niet zo duurzaam.

Frigidaire

De rest van de vaatwassers zijn alleen gecategoriseerd als “Frigidaire”. Het gaat om negen modellen. Ze zijn er in een breed scala aan prijzen, evenals zowel bovenste als voorste bedieningspanelen en een paar verschillende maten. Je vindt er zowel 24- als 18-inch vaatwassers.

Pros

 • Een paar budgetvriendelijke opties.
 • 24- en 18-inch opties.
 • Meerdere kleuropties.
 • Enkele goede droogcycli.
 • Sommige hebben een derde rek voor extra ruimte.
 • Sommige hebben een BladeSpray arm.
 • Velen zijn NSF-gecertificeerd.
 • Zowel voor- als bovenbedieningsopties.

Tegens

 • Luidere vaatwassers. Sommige zijn 49 decibel, maar andere zijn in de jaren 50.
 • Sommige droogcycli werken beter dan andere.
 • Veel besturingsopties kunnen moeilijk te achterhalen zijn.
 • De plastic kuipen drogen niet goed.

Hoe te kiezen (koopgids)

Bij het winkelen voor een Frigidaire vaatwasser, hier zijn de belangrijkste details die u moet overwegen. Let op deze factoren, want het zal u helpen een vaatwasser te vinden die al uw vakjes aanvinkt.

Grootte

Kijk eerst naar de grootte. Meet uw ruimte en zorg ervoor dat de door u gekozen vaatwasser past. Je kunt altijd kiezen tussen een 24-inch en 18-inch vaatwasser.

Wasprestaties

Frigidaire biedt een reeks functies die helpen bij de wasprestaties. Als u van deze functies wilt profiteren, kijk dan uit naar OrbitClean. Deze cyclus gebruikt vier keer meer waterdekking om hardnekkige vlekken en stukjes foo te verwijderend in één cyclus.

Bedenk ook hoeveel wascycli de vaatwasser heeft. Vervolgens kunt u uw voorkeur instellen, afhankelijk van de lading gerechten.

Droogcapaciteit

Frigidaire heeft drie hoofddroogcycli. De twee door fans ondersteunde zijn SaharaDry en EvenDry. Er zou niet veel verschil moeten zijn tussen deze twee, maar EvenDry wordt meer gebruikt op de dure modellen, dus het kan een beetje effectiever zijn.

De meest effectieve droogcyclus van Frigidaire is echter de MaxBoost Dry die volgens Frigidaire beter en sneller werkt dan elke andere vaatwasser.

Capaciteit vaatwasser

De capaciteit van de vaatwasser wordt gemeten in couverts. Gemiddeld hebben Frigidaire vaatwassers 14 couverts, terwijl het kleinere model er acht herbergt.

Als je nog meer ruimte nodig hebt, controleer dan of je een derde rek hebt dat je ruimte geeft voor keukengerei. Dit betekent dat u meer ruimte in de andere racks kunt gebruiken.

Geluidsniveau

Frigidaire vaatwassers zijn niet de stilste. Hun stilste is 47 decibel, terwijl andere merken naar 39 gaan. Als u prioriteit wilt geven aan geluidsniveaus, ga dan voor een optie van 47 of 49 decibel, in plaats van de luidere rond de 55.

Extra functies

Vaatwassers zijn tegenwoordig niet zonder geweldige extra functies. Frigidaire vaatwassers hebben coole extra functies, waaronder een BladeSpray-arm, ontsmettingscycli, cyclusindicatorlampjes, filtratiesystemen en nog veel meer.

Milieuvriendelijk

Frigidaire vaatwassers zijn Energy Star gecertificeerd en zijn dus milieuvriendelijke producten. Bovendien hebben de meeste een energiebesparende modus om het water- en energieverbruik tijdens de cyclus te beperken.

Begroting

Frigidaire vaatwassers zijn er in een enorm scala aan prijzen. Sommige zijn erg duur, zoals het Professional-collectiemodel. Anderen zijn echter zeer betaalbaar met enkele van de laagste prijzen op de markt. Ongeacht uw budget, u moet een Frigidaire vaatwasser in uw prijsklasse vinden.

Garantie

Frigidaire biedt een jaar beperkte garantie op hun producten. Er zijn echter veel dingen die deze garantie niet dekt, inclusief schade tijdens de installatie (3).

Top Tip

Voor gemoedsrust kunt u een add-on garantieplan krijgen van Frigidaire of de leverancier waar u de vaatwasser koopt.

Frigidaire Vaatwasser Veelgestelde vragen

Zijn Frigidaire vaatwassers betrouwbaar?

Het hangt ervan af aan wie je het vraagt. Hoewel veel klanten tevreden zijn en de vaatwassers lovende recensies hebben, zeggen de experts vaak anders. Consumer Reports vond Frigidaire bijvoorbeeld een van de meest reparatiegevoelige vaatwassers tussen 2012 en 2016 (4). Ze hadden een serviceratio van 18 procent, terwijl Bosch een serviceratio van 10 procent had.

U moet ook de garantie van Frigidaire onderzoeken. Een beperkte garantie van één jaar dekt geen schade tijdens de installatie. Dus als er iets misgaat tijdens dit proces, kan het een kostbare fout zijn.

Hoe lang gaan frigidaire vaatwassers mee?

Frigidaire zegt dat hun producten zijn gebouwd om meer dan 10 jaar mee te gaan (5).

Zijn Whirlpool en Frigidaire hetzelfde bedrijf?

Nee. Het zijn afzonderlijke merken die eigendom zijn van afzonderlijke bedrijven. Whirlpool Corporation is eigenaar van Whirlpool. Electrolux is eigenaar van Frigidaire.

Is Frigidaire Made in the USA?

Bijna alle Frigidaire-producten worden gemaakt in de Verenigde Staten met de Zweedse maker Electrolux als moederbedrijf sinds de jaren 1990.

Het merk heeft echter onlangs zijn “American Pride” -pagina van zijn website verwijderd, wat misschien aangeeft dat het mogelijk van plan is zijn productie buiten de VS te verplaatsen.

Hebben frigidaire vaatwassers filters?

Alle Frigidaire vaatwassers hebben filters om het water te reinigen en voedselafval op te vangen voordat het door de afvoer spoelt. Filters verminderen verstoppingen en verlengen de levensduur van uw vaatwasser.

Hoe werkt Air Dry op een Frigidaire vaatwasser?

De manier waarop luchtdrogen werkt op een Frigidaire vaatwasser is om de vochtige lucht in de vaatwaskamer te trekken en deze door ventilatieopeningen te leiden om het droogproces te versnellen.

Is het nodig om een glansspoelmiddel in een vaatwasser te gebruiken?

Het is niet nodig om een glansspoelmiddel in een vaatwasser te gebruiken, maar het wordt ten zeerste aanbevolen. Glansspoelmiddel verwijdert zeepresten en helpt de vaat sneller te drogen zonder watervlekken of uitstrijkjes.


Bijeendrijven

Daarmee zijn we aan het einde gekomen van onze lijst met de vijf beste Frigidaire vaatwasserrecensies. Met al deze informatie binnen handbereik, welke kies je dan?

Misschien ben je verkocht op iets extra stils, op 49 decibel. Misschien ben je gefocust op een geweldige droogvaatwasmachine, zoals een met MaxBoost Dry. Of misschien ben je verkocht aan de 18-inch vaatwasser die naadloos in je keuken past. Hoe dan ook, het is een goede keuze.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Dettol All-In-One Disinfectant Spray - MIX - Crisp Linen - Orchidea - Wild Blossom- Allesreiniger - 2x400ml+ 1x500ml+ Gratis tester