Beste Whirlpool Vaatwasser beoordelingen van 2023

Whirlpool is een populair merk voor huishoudelijke apparaten. Als u op zoek bent naar een nieuwe vaatwasser, overweegt u misschien Whirlpool. Maar met tientallen vaatwassers in hun assortiment, hoe weet je welke je moet kiezen?

We hebben een lijst gemaakt met de vijf beste Whirlpool vaatwasser reviews. Of u nu iets rustigs, stijlvols, budgetvriendelijks, ruims of draagbaars wilt – we kunnen het beste van het beste aanbevelen.

Onze lijst en beoordelingen worden ondersteund door eerlijke klantrecensies, deskundig advies en urenlang onderzoek naar verschillende Whirlpool-producten. We hebben het harde werk gedaan, zodat u achterover kunt leunen, ontspannen en deze vijf vaatwassers kunt bekijken.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Whirlpool vingerafdrukbestendige vaatwasser
Meest stijlvol
Whirlpool vingerafdrukbestendige vaatwasser
 • Vingerafdrukbestendige afwerking
 • Vijf wascycli
 • Ontsmettingscyclus doodt bacteriën
Prijs controleren
Productafbeelding van de whirlpool ingebouwde roestvrijstalen vaatwasser
Beste Stille Whirlpool Vaatwasser
Whirlpool ingebouwde roestvrijstalen vaatwasser
 • Flexibele laadopties
 • Sensoren voor superieur wassen
 • Week &schone cyclus
Prijs controleren
Productafbeelding van de Whirlpool Inbouw vaatwasser
Beste ruime vaatwasser
Whirlpool Inbouw vaatwasser
 • Flexibele en instelbare belasting
 • 24-uurs vertragingstimer
 • TotalCoverage spuitarm
Prijs controleren
Productafbeelding van de Whirlpool 24 Inch Inbouw vaatwasser Zwart
Beste Budget Whirlpool Vaatwasser
Whirlpool 24 Inch Inbouw vaatwasser Zwart
 • Verwarmd drogen
 • Wassen op hoge temperatuur
 • Paneelklaar ontwerp
Prijs controleren
Productafbeelding van de Whirlpool Tall Tub Draagbare Vaatwasser
Beste draagbare whirlpool vaatwasser
Whirlpool Tall Tub Draagbare Vaatwasser
 • 12 couverts
 • Sensorwas past instellingen automatisch aan
 • Wassen op hoge temperatuur
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Geschiedenis van Whirlpool
 • Is Whirlpool een goed vaatwassermerk?
 • Hoe lang gaan whirlpool vaatwassers mee?
 • Soorten Whirlpool Vaatwassers
 • Waar u op moet letten (koopgids)
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

We hebben uren besteed aan het onderzoeken van productbeschrijvingen, echte klantrecensies en deskundig advies. Naast het toepassen van ons eigen inzicht, hebben we een lijst gemaakt met de beste Whirlpool vaatwasser beoordelingen, zodat u er een kunt vinden die bij uw levensstijl past. En keuken, natuurlijk!

Hier zijn vijf van de beste Whirlpool vaatwassers beschikbaar.

1. Whirlpool vingerafdrukbestendige vaatwasser

Meest stijlvol

Productafbeelding van de Whirlpool vingerafdrukbestendige vaatwasser

Prijs controleren

Vaatwassers kunnen praktisch zijn en goeduitziend. Voor een stijlvolle toevoeging aan je keukenapparatuur, bekijk deze vingerafdrukbestendige vaatwasser.

Het is verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal. Dus of je nu een moderne of meer klassieke keuken hebt, dit zou in bijna elke ruimte moeten passen.

Wat we leuk vinden

Vingerafdrukbestendige afwerking

Niet alleen is de buitenkant van de vaatwasser mooi, maar ook praktisch. De vingerafdrukbestendige afwerking vermindert het uiterlijk van vlekken en vingerafdrukken. Dit is fantastisch voor gezinnen met kleine kinderen.

Vijf wascycli

Met vijf verschillende wascycli kun je het veranderen, afhankelijk van wat je wast. Deze omvatten Normaal, Zwaar, Snel wassen, Sensor Wassen en Weken &Schoon.

Ontsmettingscyclus doodt bacteriën

Deze vaatwasser heeft een NSF-gecertificeerde ontsmettingscyclus, waardoor het warme water ziektekiemen en bacteriën doodt. Nu zijn je vaat zo schoon mogelijk. Dit is geweldig als iemand in het gezin onlangs onwel is geworden.

Verstelbaar rek en zilverwerk mand

Creëer meer ruimte voor uw unieke lading dankzij een verstelbaar tweede rek en een zilveren mand. Het tweede rek kan in hoogte worden versteld, waardoor er ruimte is voor hogere items aan de onderkant.

Wat betreft de zilverwerkmand, deze bestaat uit drie delen, zodat u de compartimenten kunt scheiden om ruimte te maken voor grotere gerechten op het onderste rek.

Wat we niet leuk vinden

Slecht wassen van het derde rek

Het derde rek heeft geen eigen speciale spuitarm. Daarom krijgt het alleen water uit de andere sproeiarmen. Dit levert niet altijd een grondige reiniging op.

Hoge prijs

Je zult de hoge prijs op deze vaatwasser merken. Helaas is het vrij gemiddeld in vergelijking met andere merken, het heeft niet dezelfde functies die de prijs voor veel klanten rechtvaardigen.

Productspecificaties

Type Bovenste controle
Geluidsniveau 47 decibel
Wascycli Vijf
Droogcyclus Verwarmd drogen
Capaciteit 13 couverts

2. Whirlpool ingebouwde roestvrijstalen vaatwasser

Beste Stille Whirlpool Vaatwasser

Productafbeelding van de whirlpool ingebouwde roestvrijstalen vaatwasser

Bekijk op BestBuy
Bekijk op HomeDepot

Whirlpool maakt niet de stilste vaatwassers op de markt. Hun stilste is 47 decibel, wat rustig is maar nog steeds merkbaar. Dit is een van de stilste van Whirlpool, maar het heeft othaar geweldige functies die het onderscheiden van de massa.

Maar wat geluid betreft, kun je dit inschakelen, de deur sluiten, de kamer verlaten en het zal je niet storen als je ’s avonds ontspant.

Wat we leuk vinden

Flexibele laadopties

Dit is een uitstekende optie voor een gezin of mensen die veel koken vanaf nul.

Als je merkt dat je moeite hebt om alles in je huidige vaatwasser te passen, dan zal deze optie geweldig voor je werken.

Het heeft flexibele laadopties, zodat u elk laatste item erin kunt passen. Hoe? Het heeft een derde rek, verstelbare tanden en een verstelbaar bovenste rek.

Sensoren voor superieur wassen

Vaatwassersensoren kunnen een enorm verschil maken bij het reinigen en afwassen van uw vaat. Deze vaatwasser heeft twee sensoren.

Een daarvan is de sensorcyclus die automatisch de juiste was- en drooginstellingen voor de afwas kiest. Maar het heeft ook een bodemsensor die bepaalt hoe vies de vaat is voordat de instellingen op de door u gekozen cyclus worden aangepast om sprankelend schone gerechten te garanderen.

Weken &Clean Cycle

Hoewel deze vaatwasser vijf wascycli heeft, denken we dat de Soak &Clean-cyclus degene is die hem onderscheidt van de massa. Deze cyclus presoakt en wast in één cyclus, waarbij taaie voedseldeeltjes worden opgelost, zodat uw vaat schoon is. En u kunt de noodzaak van voorspoelen elimineren.

Cyclus-indicator inbegrepen

Voor een top control vaatwasser is het display op deze vaatwasser uniek. Het laat je nog steeds precies weten hoe lang er nog op de cyclus zit, zodat je je leven rond de vaatwasser kunt plannen.

Wat we niet leuk vinden

Droogt niet goed

Deze vaatwasser lijkt volgens klanten niet goed te drogen. De verlengde droogcyclus is goed, maar het is te lang voor sommige mensen, die zich uitstrekt over drie uur lang.

Moeilijke installatie

Een van de meest voorkomende klachten over deze vaatwasser is de moeilijkheid om hem te installeren. U kunt de leverancier vragen om het voor u te installeren. Klanten merkten echter op dat zelfs dat een uitdaging was, omdat de vaatwasser wordt geleverd zonder enkele vitale onderdelen.

Productspecificaties

Type Bovenste controle
Geluidsniveau 47 decibel
Wascycli Vijf
Droogcyclus Verwarmd drogen
Capaciteit 13 couverts

3. Whirlpool inbouw vaatwasser

Beste ruime vaatwasser

Productafbeelding van de Whirlpool Inbouw vaatwasser

Prijs controleren

Op zoek naar een vaatwasser met een beetje extra ruimte? De meeste gezinnen zullen profiteren van deze ruime Whirlpool vaatwasser. Het heeft 15 couverts, wat een van de grootste opties van Whirlpool is, evenals vaatwassers op de markt.

Het heeft ook een derde rek dat extra ruimte in de vaatwasser biedt. Maar dat is niet alles – het bovenste rek en het middelste rek zijn verstelbaar. U kunt dus de hoogte aanpassen om de meeste ruimte te maken voor grotere of kortere items.

Wat we leuk vinden

Flexibele en instelbare belasting

Deze vaatwasser heeft niet alleen 15 couverts, maar maakt ook flexibel laden mogelijk. U kunt de lay-out van uw vaatwasser voor elke cyclus wijzigen, zodat er niets achterblijft.

Er zijn drie rekken, waarvan er twee in hoogte verstelbaar zijn, zodat je overal ruimte voor kunt maken. De zilverwerkmand zit ook in de deur om meer ruimte in de rekken te maken.

Timer met vertraging van 24 uur

24-uurs vertragingstimers zijn het beste omdat u de vaatwasser kunt programmeren om te starten op een tijdstip dat bij uw schema past. Als u bijvoorbeeld een vroege nacht wilt, programmeer dan de vaatwasser om rond 5:00 uur te starten, zodat de vaat schoon is wanneer u ’s ochtends wakker wordt.

TotalCoverage Spuitarm

U kunt er zeker op vertrouwen dat deze vaatwasser uw vaat grondig reinigt. Naast het scala aan reinigingsfuncties heeft het ook een TotalCoverage-sproeiarm die twee keer zoveel jets biedt voor volledige dekking. Het maakt ook gebruik van een unieke reeks sproeipatronen met behulp van meerdere spuitmonden om elk gerecht schoon te maken.

Sensor bepaalt de beste instellingen

Deze vaatwasser heeft automatische sensoren die voor elke unieke lading de beste was- en drooginstellingen kiezen. De twee sensoren meten temperatuur, vuilniveaus en belastingsgrootte voordat ze de reinigingsaanpak aanpassen.

Wat we niet leuk vinden

Slechte schoonmaak van zilverwerk

Hoewel de zilverwerkmand op de deur een goede functie is, betekent dit wel dat de mand kleiner is dan normaal. Het past dus misschien niet op al je keukengerei. Ook wat customers vonden het raken van het onderste rek, dus je moet het misschien meerdere keren verplaatsen om de beste plaats ervoor te vinden.

Natte gerechten zijn een probleem

Deze vaatwasser droogt de vaat niet zo goed, met name plastic voorwerpen. Het maakt gebruik van verwarmd drogen plus een roestvrijstalen kuip, maar het kan zijn dat u sommige gerechten na de cycli nog steeds aan de lucht moet drogen of met de hand moet drogen.

Productspecificaties

Type Bovenste controle
Geluidsniveau 47 decibel
Wascycli Vijf
Droogcyclus Verwarmd drogen
Capaciteit 15 couverts

4. Whirlpool 24 Inch Inbouw vaatwasser Zwart

Beste budgetkeuze

Productafbeelding van de Whirlpool 24 Inch Inbouw vaatwasser Zwart

Prijs controleren

Vaatwassers zijn een grote investering, maar u kunt zeker kwaliteitsopties vinden binnen uw budget.

Deze budgetvriendelijke vaatwasser van Whirlpool zal de bank niet breken, maar heeft nog steeds lovende recensies en andere coole functies.

Ondanks een bescheiden prijs vindt u ook drie kleuropties, een klassiek bedieningspaneel aan de voorkant, instellingen met 13 plaatsen en verwarmd drogen. Maar dat is nog niet alles!

Wat we leuk vinden

Verwarmd drogen

Niet elke dag vind je een budgetvriendelijke vaatwasser met een verwarmde droogcyclus. Dit is een grote bonus voor zo’n betaalbare vaatwasser. Gebruik deze optie voor het beste resultaat met een glansspoelmiddel.

Houd er rekening mee

Het bad is van plastic, dus het water zal niet wegvloeien, net als als de vaatwasser roestvrij staal zou zijn.

Wassen op hoge temperatuur

Geniet van de hoge temperatuur wassen op dit apparaat. Hoewel het geen ontsmettingscyclus heeft, doet de was op hoge temperatuur nog steeds wonderen voor het grondig reinigen van uw vaat en het verminderen van vlekken op glazen.

Paneel klaar ontwerp

Als je niet van het uiterlijk van deze vaatwasser houdt, maak je dan geen zorgen. Het is klaar voor panelen, zodat u er uw eigen aangepaste voorkant aan kunt toevoegen die past bij de rest van uw keukeninrichting.

Instellingen voor 13 plaatsen

Maak je deel uit van een grote familie? Deze vaatwasser heeft 13-plaats instellingen, zodat u een hele dag aan gerechten kunt passen. Minder afwaswerk en meer tijd met het gezin – klinkt als een goede deal voor ons.

Wat we niet leuk vinden

Elektrische onderdelen zijn niet de meest duurzame

Een paar ontevreden klanten lieten weten dat de elektrische onderdelen, met name de pomp en de motor, niet lang meegingen. Met een korte garantie stelt dit je misschien niet gerust.

Plastic kuip

Hoewel je vaat droog kan worden, zal de vaatwasser dat niet doen. De plastic kuip klampt zich vast aan vocht en kan het niet tussen de cycli door verdrijven. Dit leidt tot een aantal rare geuren. Bovendien is plastic niet zo gemakkelijk schoon te maken, noch is het zo duurzaam als roestvrij staal.

Productspecificaties

Type Bediening aan de voorzijde
Geluidsniveau 55 decibel
Wascycli Drie
Droogcyclus Verwarmd drogen
Capaciteit 13 couverts

5. Whirlpool Hoge Kuip Draagbare Vaatwasser

Beste draagbare whirlpool vaatwasser

Productafbeelding van de Whirlpool Tall Tub Draagbare Vaatwasser

Prijs controleren

Bent u in de markt voor een draagbare vaatwasser? Dit is een goede optie als je in een slaapzaal, kleine appartementen of camper woont. Deze nemen geen kastruimte in beslag zoals inbouwwasmachines dat doen. Bovendien heeft deze van Whirlpool een houten bovenoppervlak, zodat je hem kunt gebruiken als extra voorbereiding of opbergruimte in de keuken.

Dit is niet alleen een uitstekende draagbare vaatwasser, maar het heeft ook andere functies waar je dol op zult zijn. Dit omvat twee kleuropties, meerdere wascycli, een wasbeurt op hoge temperatuur en vele andere details om van te genieten.

Wat we leuk vinden

12 Couverts

Ondanks zijn kleinere formaat biedt het nog steeds bijna net zoveel ruimte als standaard Whirlpool vaatwassers. Het heeft 12 couverts, dus het is geweldig voor koppels en grotere gezinnen.

Sensor Wash past de instellingen voor u aan

De sensorwascyclus registreert automatisch de bodemniveaus van uw gerechten. Het past vervolgens de lengte en temperatuur aan om u waar mogelijk water en geld te besparen. Maar het zal ook cycli verlengen als dat nodig is, zodat uw gerechten er vlekkeloos uitkomen.

Wassen op hoge temperatuur

De was op hoge temperatuur houdt water tussen 150-160 °F, waardoor u schone, hygiënische gerechten krijgt. Hoewel het geen gecertificeerde ontsmettingscyclus is, is het geweldig voor babyartikelen zoals flessen en fopspenen.

Geweldig voor kleine spaCes

Deze slanke en compacte vaatwasser is geweldig voor krappere ruimtes. Maar we houden ervan dat het nog steeds veel binnenruimte heeft – genoeg voor instellingen met 12 plaatsen. Een van onze favoriete kenmerken is het bevestigde houten oppervlak dat u kunt behandelen als een verlengstuk van uw keukenbladen.

Wat we niet leuk vinden

64 decibel (vrij luid)

Vierenzestig decibel is niet stil, vooral als je een open of klein huis hebt. Misschien kun je dit vanuit een andere kamer horen. Dit is vergelijkbaar met een normaal gesprek of luid lachen, dus het kan je rustige avonden verstoren.

Timer van vier uur

De vertragingstimer van vier uur kan handig zijn als je voor een korte tijd het huis uitkomt. Maar het is niet praktisch als je voor een lange periode of voor een nacht weg bent, omdat je er aan het einde van de cyclus moet zijn om de vaatwasser los te koppelen.

Als u bijvoorbeeld kiest voor een vertraging van vier uur, moet u opstaan voordat uw acht uur slaap is voltooid om de vaatwasser los te koppelen. Het zou beter zijn om een timer van zes of acht uur te hebben.

Productspecificaties

Type Draagbaar
Geluidsniveau 64 decibel
Wascycli Drie
Droogcyclus Verwarmd drogen
Capaciteit 12 couverts

Productvergelijkingstabel

Product Best Type Geluidsniveau Wascycli Droogcyclus Capaciteit
Whirlpool vingerafdrukbestendige vaatwasser Stijlvol Bovenste controle 47 dB 5 Verwarmd drogen 13 couverts
Whirlpool ingebouwde roestvrijstalen vaatwasser Stille Whirlpool Vaatwasser Bovenste controle 47 dB 5 Verwarmd drogen 13 couverts
Whirlpool Inbouw vaatwasser Ruime vaatwasser Bovenste controle 47 dB 5 Verwarmd drogen 15 couverts
Whirlpool 24 Inch Inbouw vaatwasser Zwart Budgetkeuze Bediening aan de voorzijde 55 dB 3 Verwarmd drogen 13 couverts
Whirlpool Tall Tub Draagbare Vaatwasser Draagbare Whirlpool Vaatwasser Draagbaar 64 dB 3 Verwarmd drogen 12 couverts

Geschiedenis van Whirlpool

De bedrijfsgeschiedenis van Whirlpool gaat terug tot 1908, toen Lou Upton zijn spaargeld investeerde in de hoop een bedrijf op te richten dat huishoudelijke apparatuur produceerde (1). Helaas mislukte dit, dus richtte hij zich uitsluitend op een handwasmachine. In 1911 patenteerde hij een door een elektromotor aangedreven wringerwasser.

Gelukkig nam deze onderneming een vlucht en verdubbelde de verkoop tot 1945, toen het bedrijf een expansieve groei doormaakte. Ze gingen van een kleine fabrikant van wasmachines naar een grote fabrikant met een volledig assortiment grote huishoudelijke apparaten, waaronder een volautomatische wasmachine en elektrische droger.

Vaatwassers verschenen in hun assortiment in de jaren 1970 toen ze apparaten maakten voor het bewaren, voorbereiden, consumeren en opruimen van voedsel. Over het algemeen was hun belangrijkste missie om huishoudelijke taken gemakkelijker dan ooit tevoren te maken.

Nu blijven ze praktische producten maken, waaronder vaatwassers, wasmachines en drogers, ovens, kookplaten, koelkasten, diepvriezers en nog veel meer.

Is Whirlpool een goed vaatwassermerk?

Volgens het Yale Appliance 2020-rapport was Whirlpool het meest betrouwbare vaatwassermerk (2). Ze hadden een serviceratio van 4,04 procent, terwijl de hoogste Jenn-Air was, met een ratio van 38,13 procent (3).

Niet alleen de experts zijn er enthousiast over, maar ook klanten. Hun vaatwassers hebben online sprankelende recensies, dus we denken dat ze een geweldig merk zijn om te kiezen voor uw keuken!

Iets om op te merken

Het grootste nadeel van Whirlpool vaatwassers is dat ze niet zo stil zijn. Ze dalen tot 47 decibel, wat vergelijkbaar is met een normaal gesprek. Het is dus zeker merkbaar.

Hoe lang gaan whirlpool vaatwassers mee?

Uw Whirlpool vaatwasser moet ongeveer 10 jaar meegaan (4). Whirlpool biedt twee jaar fabrieksgarantie plus 10 jaar garantie op onderdelen (5).

Soorten Whirlpool Vaatwassers

Whirlpool biedt drie soorten vaatwassers: front control, top control en portable. Laten we eens kijken naar de belangrijkste verschillen, voor- en nadelen.

Bediening aan de voorzijde

Voorzijde control vaatwassers hebben de knoppen en display op de voorkant van de vaatwasser. Dit is een klassieke look, maar maakt de knoppen ook gemakkelijker in te drukken en te zien. Ze zijn echter niet zo esthetisch als vaatwassers op het bovenste bedieningspaneel.

Pros

 • Een paar budgetvriendelijke opties.
 • Klassieke look, vergelijkbaar met originele vaatwassers.
 • De knoppen zijn beter te zien.
 • U kunt de resterende tijd tijdens cycli controleren.

Tegens

 • Niet zo esthetisch.
 • Jij, kinderen of huisdieren kunnen per ongeluk op de knoppen drukken.

Top controle

Top control vaatwassers verbergen hun knoppen op het binnenframe van de vaatwasser. Dus voordat u uw vaatwasser start, moet u deze enigszins openen, uw instelling kiezen, op start klikken en deze opnieuw sluiten.

Pros

 • Strakke esthetiek.
 • Mooiere handvatopties.
 • Nieuwsgierige kinderen en huisdieren kunnen niet met de knoppen spelen.
 • Je kunt de knoppen niet per ongeluk duwen.
 • Verkrijgbaar tegen verschillende prijzen.

Tegens

 • Er is mogelijk geen indicator voor hoe lang er nog op de cyclus zit.
 • De bedieningsknoppen zijn kleiner en kunnen moeilijker te lezen zijn.

Draagbaar

Draagbare vaatwassers staan meestal op wielen of zijn ontworpen om gemakkelijk te vervoeren. Ze zijn kleiner, dus ze zijn geweldig voor kleine huizen, appartementen of slaapzalen.

Pros

 • Compact van formaat.
 • Host goede afwasfuncties.
 • Een paar verschillende kleuropties.
 • Geweldig voor alleenstaanden of koppels.

Tegens

 • U moet ze loskoppelen en opnieuw aansluiten voor gebruik.
 • Ze zijn niet zo ruim.
 • Ze zijn luider.

Waar u op moet letten (koopgids)

Bij het winkelen voor een Whirlpool vaatwasser, is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde factoren om ervoor te zorgen dat u de beste voor u kiest.

Grootte

Natuurlijk wil je een vaatwasser die past. Meet dus altijd je bestaande ruimte op en controleer of de vaatwasser past. Whirlpool biedt standaardmaten en slanke maten, evenals hun draagbare opties.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van de vaatwasser wordt gemeten in decibel. Whirlpool daalt naar 47 en hun luidste vaatwasser is 64 decibel. Wil je iets rustigs, houd je dan aan 47 decibel. Maar houd er rekening mee dat dit nog steeds een merkbaar geluidsniveau is.

Wascycli

Vaatwassers hebben een verscheidenheid aan wascycli. Zorg ervoor dat de vaatwasser de gewenste wascycli heeft. Eco-, intensieve en delicate wascycli zijn bijvoorbeeld allemaal nuttig voor veel gezinnen.

Droogcapaciteit

Hoe goed gaat de vaatwasser drogen? Gebruikt het verwarmd droog of condens droog? Beide zijn goed, maar droog verwarmd is een beetje effectiever en heeft de voorkeur van veel klanten.

De verwarmde droogcyclus op Whirlpool-vaatwassers is echter geen geliefde functie. Het lijkt voldoende werk te doen.

Extra functies

Denk aan de extra functies van de vaatwasser. Dit zal de hele ervaring beter maken. Dit kan cyclusgeheugen, bedieningsvergrendeling, een dubbele sproeiarm, sensorwas, statuslampjeindicator en nog veel meer omvatten.

Milieuvriendelijk

Overweeg of de vaatwasser Energy Star-gecertificeerd is, wat betekent dat hij energiezuinig en vriendelijker voor het milieu is. U kunt ook controleren hoeveel liter water het per cyclus gebruikt.

Controleer ten slotte of het een ecocyclus heeft met minder warmte, energie en water. Dit is goed voor licht bevuilde gerechten.

Garantie

Controleer ten slotte de garantie. Hoewel Whirlpool tot 10 jaar garantie biedt, doet niet elke distributeur dat. Check dus of je meer jaren kunt toevoegen, of als je je product registreert dat je meer tijd krijgt. U kunt ook bij Whirlpool controleren of ze hun garantie respecteren, zelfs als u het product bij een andere leverancier hebt gekocht.

Veelgestelde vragen

Wat is het meest voorkomende probleem met een whirlpool vaatwasser?

Een van de meest voorkomende problemen met Whirlpool vaatwassers is dat ze de afwas niet goed doen. De vaatwasser vult zich met water, maar circuleert niet in de vaatwasser. Dit wordt meestal veroorzaakt door een defecte waspomp of motor.

Als uw vaatwasser nog steeds onder een garantie valt, kunt u dit probleem laten oplossen door de fabrikant of leverancier.

Wat zorgt ervoor dat een whirlpool vaatwasser niet leegloopt?

Een verstopt filter is de meest voorkomende oorzaak dat uw Whirlpool vaatwasser niet leegloopt. Naarmate voedselresten zich verzamelen, voorkomt het dat water door de afvoer loopt.

Hoe maak ik mijn whirlpool vaatwasser grondig schoon?

De beste manier om je Whirlpool vaatwasser schoon te maken is met witte azijn. Leeg het apparaat, vul de wasmiddeldispenser met azijn en zet het op een wascyclus. Als alternatief kunt u de azijn in een glas doen en op het onderste rek plaatsen.

Kan ik azijn in mijn vaatwasser doen?

Je kunt azijn in je vaatwasser doen omdat het 100 procent natuurlijk is. Het is uitstekend in het oplossen van voedselverspilling en het aanpakken van sterke geuren.

Waar is het afvoerfilter op een whirlpool vaatwasser?

Het filter op een Whirlpool vaatwasser bevindt zich op de bodem. Terwijl het water wegloopt, stroomt het over het filter en door de uitlaat. Het filter verzamelt het voedselafval om verstopping te voorkomen.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Beste 30-Pint luchtontvochtigers van 2023