Beste Hoover Stofzuigers van 2023

Hoe vaak stofzuig je? Dagelijks? Wekelijks? Of het nu je favoriete taak is, stofzuigen is een essentieel onderdeel van schoonmaken.

Het hebben van een goede stofzuiger kan het verschil maken bij het verwijderen van fijnstof en vuil. Een effectieve stofzuiger kan zelfs het reinigingsproces versnellen.

Hoover is een van de meest populaire merken in Noord-Amerika en de stofzuigers zijn duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig.

Tegenwoordig is de naam Hoover synoniem met stofzuigers – letterlijk. En we gaan onderzoeken waarom.

We delen ook onze vijf beste Hoover vacuümprikkers, zodat u de juiste voor u kunt vinden.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Hoover Utility ONEPWR 3 Gallon Wet Dry Draadloze stofzuiger, High Power, BH57105, Wit
Het beste voor natte rommel
Hoover Utility Nat/Droog
 • Sterke zuigkracht
 • Grote capaciteit van drie gallon
 • Meerdere gereedschappen en bijlagen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hoover ONEPWR draadloze handstofzuiger, batterijgevoed, lichtgewicht, BH57005, wit
Beste handheld
Hoover OnePWR Handheld
 • Dubbele HEPA-filtratie
 • Comfortabele handgreep
 • Eenvoudige opslag
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hoover Linx Signature Stick draadloze stofzuiger, oplaadbare lithium-ionbatterij, lichtgewicht, BH50020PC, zwart
Beste lichtgewicht stick
Hoover Linx Draadloos
 • Fade-vrije batterij
 • Zijharen schone plinten
 • Lichtgewicht onder de 10 pond
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hoover MAXLife Pet Max Complete, zakloze rechtopstaande stofzuiger, voor tapijt en harde vloer, UH74110, Blue Pearl
Beste Bagless
Hoover MAXLife Staander
 • Innovatieve en hightech technologie
 • Mogelijkheden voor meerdere verdiepingen
 • Vallen allergenen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hoover WindTunnel Max rechtopstaande stofzuiger in zakken, met HEPA-mediafiltratie, 30ft. Netsnoer, UH30600, Rood
Beste zak
Hoover Windtunnel Staander
 • Koplampen verlichten stof
 • Stoftank met schone druppels
 • Lang snoer van 30 voet
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • De geschiedenis van Hoover
 • Soorten Hoover Stofzuigers
 • Over Hoover
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Bekijk onze samengestelde lijst met de beste Hoover stofzuigers.

1. Hoover OnePWR Nat/Droog Vacuüm

Beste Hoover-stofzuiger voor natte rommel

Productafbeelding van de Hoover Utility ONEPWR 3 Gallon Wet Dry Draadloze stofzuiger, High Power, BH57105, Wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Deze gebruiksstofzuiger is een uitstekende optie voor huiseigenaren die naar buiten moeten hooveren. Het kan elke puinhoop aanpakken, inclusief natte bladeren en aarde.

Mobiliteit is hier ook een bonus. Het draadloze ontwerp betekent dat u de stofzuiger overal mee naartoe kunt nemen, dankzij de lithium-ionbatterij.

De verschillende bijlagen passen bij elke taak die voor ons ligt. Bovendien kunt u alle gereedschappen gemakkelijk op de behuizing van het apparaat opslaan.

Wat we leuk vinden

Sterke zuigkracht reinigt elke rommel

In staat zijn om elke reinigingstaak met een stofzuiger aan te pakken, kan het veel beter beheersbaar maken. De meeste mensen zijn bang voor het opruimen van garages, maar met een stofzuiger als deze is het werk iets gemakkelijker.

Met dit model kunt u snel aarde, natte bladeren, zeepsop en andere uitdagende rommel verwijderen.

Capaciteit van 3 gallon

Natte/droge stofzuigers worden vaak beperkt door hun capaciteit. Deze stofzuiger kan echter tot drie liter droge en natte rommel bevatten. Het is ook gemakkelijk te legen, omdat je de bovenkant kunt verwijderen en de inhoud snel in de vuilnisbak kunt dumpen.

Met meerdere tools kunt u overal schoonmaken

Je krijgt alles wat je nodig hebt om de taak aan te pakken die voor je ligt. De stofzuiger is uitgerust met zijn toolkit, inclusief een uitschuifbare slang, nutsmondstuk, afwasbaar filter en spleetgereedschap. U kunt al het gereedschap op de stofzuiger opbergen. Dit maakt opslag ook veel gemakkelijker, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van onderdelen.

OnePWR Batterij

Hoover’s OnePWR-technologie stelt u in staat om de batterij eenvoudig te verwijderen en op te laden. Het geeft u ook een langere looptijd en de batterij is compatibel met alle OnePWR-producten.

Wat we niet leuk vinden

Korte levensduur van de batterij

De levensduur van de batterij is vrij slecht – sommige klanten vonden dat het regelmatig moet worden opgeladen omdat het apparaat slechts ongeveer een kwartier kan worden gebruikt.

Productspecificaties

Gewicht 9,8 pond
Draaibare besturing Nee
Batterijduur 15 minuten
Capaciteit van de bak 11 liter
Lengte van het snoer Draadloze

2. Hoover OnePWR draadloze handheld vacuüm

Beste handheld hoover vacuüm

Productafbeelding van de Hoover ONEPWR draadloze handstofzuiger, batterijgevoed, lichtgewicht, BH57005, wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Wayfair
Zicht op Overstock

Het kunnen uitkloppen van een handstofzuiger is een redder in nood voor drukke ouders. Deze handheld vac wordt gevoed door een lithium-ion batterij die u een lange looptijd geeft.

Het heeft een doorzichtige, plastic voorkant en container, waardoor je precies kunt zien wat er binnenin gebeurt.

Het compacte ontwerp is comfortabel in de hand en nog gemakkelijker op te bergen. Het is klaar voor gebruik wanneer je het nodig hebt, dankzij de OnePWR-batterij.

Er is een ingebouwd spleetgereedschap dat kan worden uitgetrokken wanneer dat nodig is. U kunt het filter eenvoudig verwijderen en wijzigen om de prestaties te verbeteren.

Wat we leuk vinden

Veelzijdige toepassingen, waaronder de auto

De handheld vac kan overal worden gebruikt waar nodig. Dankzij de accu kun je hem zelfs in de auto gebruiken.

We houden ervan voor het schoonmaken van de bank en de trap.

De sterke zuigkracht zal snel stof, vuil en haar van huisdieren verwijderen.

Comfortabele handgreep vermindert belasting

Het hebben van een ergonomisch ontworpen handvat betekent dat het lang vasthouden van deze stofzuiger geen spanning veroorzaakt. Het stelt u in staat om het vacuüm in een natuurlijke hoek te houden om pijnlijke polsen te voorkomen.

Eenvoudige opslag dankzij het compacte formaat

Door het compacte formaat kun je de stofzuiger overal opbergen. De laadpaal is ook klein, dus het zal niet veel ruimte in beslag nemen. Bovendien heb je niet te maken met een heleboel kleine bijlagen die verloren gaan. Trek gewoon het spleetgereedschap onder de stofzuiger vandaan!

Dubbel filtratiesysteem vangt kleine deeltjes op

De dubbele filtratie verwijdert zelfs de kleinste stofdeeltjes. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan worden verwijderd en gewassen wanneer dat nodig is. Wanneer u voelt dat het tijd is voor een verandering, kan het filter snel worden verwijderd en vervangen.

Wat we niet leuk vinden

Hard geluidsniveau

Hoewel klanten over het algemeen zeer tevreden waren over de prestaties, merkten sommigen op dat het geluidsniveau vrij hoog is.

Productspecificaties

Gewicht 3 pond
Draaibare besturing Nee
Batterijduur 14 minuten
Capaciteit van de bak 13,5 gram
Lengte van het snoer Draadloze

3. Hoover BH50020 Linx draadloze steelstofzuiger

Beste lichtgewicht stick hoover vacuüm

Productafbeelding van de Hoover Linx Signature Stick draadloze stofzuiger, oplaadbare lithium-ionbatterij, lichtgewicht, BH50020PC, zwart

Prijs controleren

Een lichtgewicht steelstofzuiger maakt het schoonmaken veel sneller en gemakkelijker. De handtekening van Hoover, Linx, is een uitstekende optie voor kleinere huizen.

Het is een draadloos model dat werkt op een lithium-ionbatterij. Het slanke ontwerp stelt u in staat om meer plaatsen te bereiken, vooral onder meubels.

Stof en vuil hopen zich vaak op in hoeken en dicht bij de muren waar het moeilijk is voor stofzuigers om te bereiken. De Linx is echter uitgerust met randborstels die effectief dicht bij randen en hoeken reinigen.

U kunt de stofzuiger ook direct vanaf het handvat starten of stoppen. Er is een kleine schakelaar die u met uw vingertop kunt bedienen. Dit is een veel betere functie dan de modellen van sommige concurrenten, die de knop verderop in het apparaat hebben.

Wat we leuk vinden

Fade-Free batterij voor lange reinigingssessies

De fade-free batterij geeft u een redelijke hoeveelheid tijd om uw reiniging gedaan te krijgen. Koop een extra batterij om te vervangen wanneer de eerste bijna leeg is. Dit geeft je meer vrijheid als je van kamer naar kamer gaat.

Er is ook een batterijmeter die je vertelt hoeveel batterijvermogen er nog over is. Dit elimineert de ongewenste verrassing van het vacuüm stoppen in het midden van een reinigingssessie.

Veelzijdig, gebruik op verschillende vloer TYpes

De Linx is geschikt voor elke vloer en gaat gemakkelijk over van vloerkleden naar harde vloeren. De WindTunnel-technologie zorgt voor een sterke en geconcentreerde zuigkracht. Dus deze machine tilt en verwijdert zelfs ingebed vuil en stof.

Weegt slechts 10 pond

Bewegen door het huis is een fluitje van een cent zonder de grenzen van een koord of een zware bus. Met een gewicht van slechts 10 pond, zal deze stofzuiger je niet achterlaten met een zere rug of armen.

Side Bristles reinigt hoeken en plinten

Het reinigen van plinten en hoeken is soms bijna onmogelijk zonder ongemakkelijke bewegingen. Maar dankzij de zijborstels kan de Linx van dichtbij en persoonlijk worden met alle randen en plinten in uw huis.

Wat we niet leuk vinden

Lange oplaadtijd

Helaas kost het de Linx een paar uur om op te laden. Veel klanten zeiden dat ze een extra batterij hadden gekocht om te vervangen wanneer nodig.

Productspecificaties

Gewicht 10 pond
Draaibare besturing Niet gespecificeerd
Batterijduur Niet gespecificeerd
Capaciteit van de bak Niet gespecificeerd
Lengte van het snoer Draadloze

4. Hoover Pet Max Complete zakloze rechtopstaande stofzuiger

Beste Zakloze Hoover Stofzuiger

Productafbeelding van de Hoover MAXLife Pet Max Complete, zakloze rechtopstaande stofzuiger, voor tapijt en harde vloer, UH74110, Blue Pearl

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als je op zoek bent naar een veelzijdige stofzuiger die het hele huis aankan, is deze stofzuiger het. De MAXLife Pet Max stofzuiger heeft een heleboel functies om het schoonmaken een fluitje van een cent te maken.

Je kunt 97 procent van de haren, huidschilfers en stof van huisdieren verwijderen. Het bevat ook Hoover’s WindTunnel en Advanced Action Brush Roll-technologieën.

De stofzuiger is voorzien van een filter dat kan worden verwijderd en gewassen wanneer dat nodig is. Het MAXLife-systeem stelt hen in staat om geweldige zuigprestaties te behouden, zelfs zonder filteronderhoud. Dit maakt het een uitstekende keuze voor gezinnen die te maken hebben met allergieën.

Alle bedieningselementen zijn handig geplaatst aan de bovenkant van het handvat. Je hoeft dus niet te buigen om hem in te schakelen.

Wat we leuk vinden

Innovatieve technologie verhoogt de kwaliteit

De vloerkop is uitgerust met een geavanceerde actieborstelrol die diepgewortelde onzuiverheden verwijdert en haaromslag vermindert.

Hoover heeft ook zijn WindTunnel-technologie geïntegreerd voor extra vermogen. Het kanaliseert de krachtige zuigkracht om zelfs het taaiste vuil te verwijderen. Toch is de extra grote stofbakcapaciteit van 2,5 liter een gamechanger.

Mogelijkheden voor meerdere verdiepingen

Een grote rechtopstaande stofzuiger is misschien niet ideaal wanneer u de trap moet schoonmaken. U kunt de bus echter gemakkelijk van het vacuüm tillen en de flexibele slang gebruiken om schoon te maken. Het is licht om te dragen en net zo krachtig als altijd.

Bevestig eenvoudig een van de verschillende tools om de taak die voor ons ligt mogelijk te maken. De stofzuiger wordt geleverd met een extra groot spleetgereedschap, een turbogereedschap en een stofborstel voor kleinere gebieden.

Vallen tot 97 procent van de allergenen

Het verzegelde allergenensysteem vangt tot 97 procent van de allergenen zoals huisstofmijt en haar op en bevat deze. Niets zal ontsnappen omdat het systeem voorkomt dat zelfs het kleinste deeltje ontsnapt.

Let op

Deze functie kan essentieel zijn in huizen waar ouders of kinderen te maken hebben met allergieën of astma.

Taai voor huisdierenhaar

Huisdierfamilies hebben vaak te maken met grote hoeveelheden haar. Dit kan zeker ongemakkelijk zijn en verschillende reacties uitlokken.

Deze stofzuiger is getest om er zeker van te zijn dat hij zoveel mogelijk haar opneemt. Veel klanten vermelden dat ze dit model speciaal hebben gekocht om het haar van huisdieren aan te pakken.

Wat we niet leuk vinden

Weegt meer dan 17 pond

Met een gewicht van iets meer dan 17 pond vonden veel klanten het te zwaar om mee te nemen. Als u een lichtere optie wilt, wilt u misschien ergens anders kijken.

Productspecificaties

Gewicht 17,1 pond
Draaibare besturing Nee
Batterijduur Niet gespecificeerd
Capaciteit van de bak 2,5 liter
Lengte van het snoer 27 voet

5. Hoover UH30600 WindTunnel Max Rechtopstaande stofzuiger

Beste Hoover-stofzuiger in zakken

Productafbeelding van de Hoover WindTunnel Max rechtopstaande stofzuiger in zakken, met HEPA-mediafiltratie, 30ft. Netsnoer, UH30600, Rood

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Stofzuigers in zakken zijn de beste optie voor gezinnen die te maken hebben met allergieën en astma. Zodra de zak vol is, kunt u deze verwijderen en in de vuilnisbak gooien zonder het risico allergenen vrij te geven.

De T-serie is voorzien van Hoover’s WindTunnel-technologie, naast andere intelligente functies die de prestaties verbeteren.

Dit is een veelzijdig model. Het is gemakkelijk om de zak te verwijderen zonder de inhoud aan te raken of te zien. Ook kun je snel schakelen tussen kamers dankzij het extra lange snoer.

Het heeft ook een HEPA-filter om zelfs de kleinste deeltjes te verwijderen en op te vangen.

Wat we leuk vinden

Elimineert stof via HEPA-filter

Dit vacuüm laat niets achter door het grondige HEPA-filter te combineren met WindTunnel-technologie. Het filter vangt tot 99,97 procent van het stof opcles zo klein als 0,3 micron.

Dit maakt de T-serie uitstekend geschikt voor huishoudens met allergieën en astma.

Stoftank met schone druppels

Wanneer de tas vol is, wordt deze losgelaten met behulp van een zakdeur met één tik. De hele zak wordt met één klik op de knop rechtstreeks in de vuilnisbak vrijgegeven. Het geeft geen allergenen terug in de lucht en je hoeft niets aan te raken.

Lang snoer van 30 voet

Dit koord geeft je voldoende vrijheid om tussen kamers te bewegen door maar liefst 30 voet uit te breiden. U hoeft niet om de paar meter te stoppen om de uitlaat te vervangen, zodat u de reiniging sneller kunt uitvoeren.

Koplampen verlichten stofdeeltjes

Zien wat er onder de bank of het bed schuilgaat, kan een onoverkomelijke schoonmaakuitdaging zijn. Je kunt echter elk klein stof- en haardeeltje zien dankzij de felle koplampen.

Wat we niet leuk vinden

Handmatige snoer terugspoelen

30 voet is veel koord om handmatig terug te spoelen, en het eindigt vaak met klitten. Ook enkele klanten vonden dit een ongemak.

Productspecificaties

Gewicht 15 pond
Draaibare besturing Nee
Batterijduur Niet gespecificeerd
Capaciteit van de bak Zakken
Lengte van het snoer 30 voet

Productvergelijkingstabel

Product Best Gewicht Draaibare besturing Batterijduur Capaciteit van de bak Lengte van het snoer
Hoover Utility Nat/Droog Voor natte rommel 9,8 pond Nee 15 minuten 11 l Draadloze
Hoover OnePWR Handheld Handheld 3 pond Nee 14 minuten 13.5 ounce Draadloze
Hoover Linx Draadloos Lichtgewicht stick 10 pond Nee N.V.T N.V.T Draadloze
Hoover MAXLife Huisdier Max Zakloos 17,1 pond Ja N.V.T 2,1 l 27 voet
Hoover T-Serie Staander Zakken 15 pond Nee N.V.T Zakken 30 voet

De geschiedenis van Hoover

Hoover werd in 1907 opgericht door Murray Spangler, een uitvinder die ook als conciërge werkte. Hij was op zoek naar een oplossing voor zijn astma en beproefde uiteindelijk zijn geluk met een tinnen zeepkist, een ventilator, een bezemsteel en een kussensloop.

Zijn uitvinding zag er nogal vreemd en omslachtig uit, maar het werkte. De “zuigveger” zou stof en vuil wegtrekken van de lucht die hij inademde, waardoor zijn astma werd verminderd.

In 1908 verkocht hij zijn concept aan W.H”Boss” Hoover, die eigenaar was van een leerwarenfabriek. Hoover hield Spangler als partner en al snel hadden ze zes werknemers die zes “zuigvegers” per dag produceerden.

Hoover begon met het aanbieden van een proefperiode van 10 dagen voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe uitvinding. Hij koos enkele van de grootste retailers van die tijd en stond hen toe om de veegmachines te verkopen.

In plaats van alle winst op te vragen, liet Hoover de winkels ook commissie houden als ze een Hoover-stofzuigerdealer werden. Dit bleek een succesvolle tactiek en de beste manier om relaties met retailers te ontwikkelen.

Terwijl “Boss” Hoover druk bezig was om producten te verkopen, ontwikkelden ingenieurs nieuwe methoden voor tapijtreiniging. Een van Hoovers belangrijkste uitvindingen was de klopperbalk. Het werd geïntroduceerd in 1926 en is vandaag de dag een van de kenmerkende kenmerken van het bedrijf (1).

De klopperbalk begon als een metalen staaf die zachtjes in het tapijt tikte om het ingebedde vuil los te maken. De borstelharen veegden dan snel vuil en stof op en uit diepe tapijten.

In 2007 nam Techtronic Industries Co. Ltd. Hoover over van Whirlpool Corporation. TTI was het grootste vloerverzorgingsbedrijf in Noord-Amerika – en het toevoegen van Hoover zorgde er alleen maar voor dat het groeide.

Soorten Hoover Stofzuigers

Hoover heeft een brede selectie stofzuigers op de markt om aan alle behoeften te voldoen. Het merk biedt verschillende lijnen van verschillende soorten stofzuigers. Laten we dus de verschillende soorten eens nader bekijken:

Rechtopstaande Hoover Stofzuigers

Rechtopstaande stofzuigers zijn gemakkelijk te manoeuvreren en worden geleverd met een breed scala aan functies en hulpstukken. Hoover biedt een paar verschillende rechtopstaande stofzuigers. Sommige zijn groter en hebben meer functies, terwijl andere licht en slank zijn.

Een kenmerk dat echter veel voorkomt, is draaibare besturing. De besturing zorgt ervoor dat je soepel kunt bewegen tussen meubels en rond hoeken.

Pros

 • Gemakkelijk manoeuvreren door de zwenkbesturing.
 • Laag-geluidsniveaus die goed zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
 • Grote stofbak vangt tussen het legen door meer vuil, puin en haar op.
 • Extra krachtige zuigkracht met handige functies en opzetstukken.
 • Zowel zak- als zakloze opties beschikbaar.

Tegens

 • Sommige modellen zijn behoorlijk zwaar met 15 pond.

Draadloze Stick Hoover Stofzuigers

Draadloze stofzuigers zijn uitstekend geschikt voor huiseigenaren die zich beperkt voelen door een snoer. Deze lichtgewicht, draadloze stofzuigers van Hoover kunnen het perfecte hulpmiddel zijn om de trap stap voor stap aan te pakken.

U kunt deze stofzuigers op alle soorten vloeren gebruiken. De duurzame batterijen geven je ook genoeg tijd om door het hele huis te scharrelen.

Ten slotte vangt de WindTunnel-technologie gemakkelijk een enorme hoeveelheid vuil, stof en haren van huisdieren op.

Pros

 • Lichtgewicht optie waardoor het gemakkelijker is om door uw hele huis te manoeuvreren.
 • Slank ontwerp maakt het gemakkelijker te gebruiken en op te slaan.
 • Met handige hulpstukken kunt u elk gebied grondig reinigen, inclusief moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Duurzame batterij met snel opladen.
 • WindTunnel-technologie is effectief op vuil, stof en haar van huisdieren.

Tegens

 • Beperkte looptijd omdat het op batterijen werkt.

Nat/Droog Hoover Stofzuigers

Natte en droge stofzuigers zijn een uitstekende manier om allerlei soorten rotzooi aan te pakken. Nooit meer huilen om gemorste melk, want dit type stofzuiger maakt het allemaal in één keer schoon.

Deze stofzuigers zijn voorzien van krachtige zuigkracht en een grote tank om het vuil en vuil dat je hebt opgeruimd vast te houden. Ze zien er vrij omslachtig uit, maar zijn gemakkelijk rond te slepen waar nodig. Bovendien kunt u zich verplaatsen zonder te worden beperkt door een snoer.

Pros

 • Reinigt alle soorten rommel, van ontbijtgranen tot melk en nog veel meer.
 • Stoftank met grote capaciteit houdt veel vuil en vuil vast.
 • Redelijk licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is om door het huis te slepen.
 • Aangedreven door een efficiënte lithium-ion batterij.

Tegens

 • Batterijlimieten looptijd; dit zijn geen snoeropties.

Handheld Hoover Stofzuigers

Handstofzuigers zijn geweldig in het aanpakken van kleine gebieden zoals de bank, trappen en zelfs de auto.

Hoover’s handheld vac is voorzien van het OnePWR-systeem – een duurzame batterij met verlengde looptijd en snel opladen.

De handheld modellen zijn licht en comfortabel in de hand. Sommige modellen zijn ook voorzien van multi-cyclonische technologie en LED-koplampen.

Pros

 • OnePWR-systeem verbetert de runtime en laadt snel op.
 • Comfortabel om vast te houden; je zult niet moe worden bij het gebruik hiervan.
 • Lichtgewicht opties, omdat het niet het hele lichaam omvat.
 • Geweldig voor het grondig reinigen van banken, trappen en uw auto.
 • Sommige modellen zijn voorzien van LED-koplampen die stof verlichten.

Tegens

 • Sommige klanten vinden deze handheld vaucums vrij luid.
 • Ze zijn niet geschikt voor het schoonmaken van het hele huis; deze zou je niet op de vloer gebruiken.

Over Hoover

Hoover is een van de grootste vloerverzorgingsbedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Australië, Europa, Noord-Amerika en Azië. Het merk produceert ook tapijtreinigers, harde vloerreinigers en stofzuigers, evenals reinigingsoplossingen.

Geschiedenis van hoover stofzuigers

Waar te koop Hoover

Verschillende sites en winkels verkopen Hoover stofzuigers. U kunt een ruime keuze vinden op de officiële website van Hoover. Amazon heeft ook een grote selectie. HomeDepot heeft ook een paar modellen om uit te kiezen, evenals zijn schoonmaakproducten.

Klantenservice en beoordelingen

Het is gemakkelijk om hulp te vinden wanneer dat nodig is. Hoover biedt een uitgebreide hoeveelheid klantenondersteuning vanaf zijn website. U kunt meerdere bronnen vinden, afhankelijk van of u hulp nodig hebt bij een product of uw bestelling wilt controleren. Neem desgewenst rechtstreeks contact op met Hoover op 1-800-944-9200.

Er is ook een batterijrecyclingprogramma dat samenwerkt met de Rechargeable Battery Recycling Corporation. Dit is een van de grootste batterijrecyclingprogramma’s in Noord-Amerika. Zodra uw batterij zijn einde heeft bereikt, brengt u deze naar een centrum bij u in de buurt.

Over het algemeen zijn consumenten erg blij met Hoover stofzuigers. Het merk heeft gemiddeld 3,75 sterren op Amazon. Klanten houden van de betaalbare prijzen en sterke zuigkracht die de verschillende modellen bieden.

Waarom kiezen voor Hoover?

Afgezien van het feit dat de naam wordt aangenomen als een werkwoord (hoover), is Hoover een expert in vloerverzorging. De bren heeft elk huis iets te bieden en is de pionier van het stofzuigen. Als je dikke tapijten hebt die een diepe reiniging nodig hebben, heeft Hoover de klopperstaven als oplossing. Heb je een lichte handstofzuiger nodig om banken of de auto schoon te maken? Geen probleem, Hoover heeft u gedekt.

Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en producten die lang meegaan. Het is ook een uitstekende keuze als je een beperkt budget hebt. Stofzuigers kunnen duur zijn, maar meestal is het de naam waarvoor u betaalt.

Hoover houdt zijn prijzen echter op een redelijk punt om betaalbaar te zijn voor meer mensen.

Veelgestelde vragen

Is Hoover een betrouwbaar merk?

Hoover is een betrouwbaar merk. Ze scoren goed in klantrecensies voor hun assortiment stofzuigers en reinigingssystemen en zijn een begrip in Amerikaanse huizen.

Is Hoover Made In the USA?

Hoover wordt gemaakt in de VS in twee faciliteiten in North Canton, Ohio en Cookville. Hoover heeft ook een belangrijke basis in het Verenigd Koninkrijk. Het merk is daar zo populair dat de naam synoniem werd met stofzuigen, waarbij de Britten het ‘Hoovering’ noemden.

Hoe lang gaat een Hoover Stofzuiger mee?

Een Hoover vacuüm gaat vijf en vijftien jaar mee als het correct wordt onderhouden. De levensduur hangt ook af van hoe vaak de stofzuiger wordt gebruikt en de staat van de vloeren die het reinigt.

Wat is de beste Hoover Rechtopstaande stofzuiger?

De beste Hoover Upright stofzuiger is zonder twijfel de MAXlife Bagless Upright. Het is perfect voor huidschilfers van huisdieren en vangt 97 procent van het dierenhaar en allergenen op, dankzij allergenblock-technologie. Het werkt ook op alle oppervlakken en levert een hoge zuigkracht.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Dettol Keuken reiniger Power 3 x 440 ML- Voordeelverpakking