Beste snoerstamstofzuigers van 2023

Snoerstamstofzuigers zijn erg populair en daarom is er een overweldigende hoeveelheid opties om uit te kiezen.

Als u een van deze typen overweegt, kunnen wij u helpen. We hebben een koopgids samengesteld en een lijst met de zeven beste snoerstofzuigers.

Of u nu op zoek bent naar iets met een grote stofbus, of nuttig voor allergieƫn, of goed voor een specifiek vloertype, blijf lezen voor onze aanbevelingen.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de BISSELL PowerGlide Pet Slim Corded Vacuum, 3070
Grote stofbus
Bissell PowerGlide Huisdier
 • Aan de muur gemonteerde opbergruimte
 • Voor beide harde vloeren & tapijten
 • Eenvoudig te legen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark Rocket Ultra-Light Corded Bagless Vacuum voor tapijt- en harde vloerreiniging met draaibare besturing (HV301), grijs / oranje, 1 count (pak van 1)
Langste netsnoer
Shark Raket VacuĆ¼m
 • 25 voet netsnoer
 • Kan op muren worden gemonteerd
 • Borstelrol met twee snelheden
Prijs controleren
Productafbeelding van de NEQUARE-stofzuiger, 20Kpa-steelstofzuiger met zelfopstaand, dual-HEPA-filtratie, LED-multitaskervloerkop, extra HEPA-filter, handstofzuiger voor tapijthardhout, S181
Beste voor allergieƫn
Nequare S181 HEPA VacuĆ¼m
 • Viervoudige filtratie
 • Extra lichtgewicht op 2,5 pond
 • 180 graden draaibaar
Prijs controleren
Productafbeelding van de BLACK + DECKER 3-in-1 staander, stick - handstofzuiger met wasbaar HEPA-filter, krachtige 480 Watt-motor met snoer, ultralicht met spleetgereedschap en kleine borstelbevestigingen, grijs (BDXHHV005G)
Krachtige zuigkracht
Zwart + Decker Corded Stick
 • Weegt 3,6 pond
 • Krachtige zuigkracht
 • Lege stofbus met Ć©Ć©n klik
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL Featherweight Stick Lightweight Zakloos VacuĆ¼m met Spleet Gereedschap, 2033M, Zwart
Beste voor hoeken en randen
Bissell Vedergewicht Stick
 • Zakloos
 • 3-in-1 vacuĆ¼m
 • Weegt 3,78 pond
Prijs controleren
Productafbeelding van de Eureka Flash lichtgewicht steelstofzuiger, 15KPa krachtige zuigkracht, 2 in 1 bedrade handheld vac voor harde vloer en tapijt, zwart
Het beste voor tapijten
Eureka Flash VacuĆ¼m
 • Borstelrol om tapijten schoon te maken
 • Wasbare filters
 • Converteerbare handheld optie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Eureka Blaze-steelstofzuiger, krachtige zuigkracht 3-in-1 kleine handheld-stofzuiger met filter voor lichtgewicht rechtopstaand huisvrouwenhaar op de harde vloer, donkerzwart
Meest veelzijdig
Eureka NES210 Draaibaar
 • Draaibare besturing
 • 3-in-1 vacuĆ¼m
 • Handige stofbusvergrendeling
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Waarom een snoerstamstofzuiger kopen?
 • Waar moet je op letten?
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Dit zijn de zeven beste snoerstofzuigers die voor u beschikbaar zijn.

1. Bissell PowerGlide Pet Slim vacuĆ¼m met snoer

Beste snoerstamstofzuiger voor huisdierhaar

Productafbeelding van de BISSELL PowerGlide Pet Slim Corded Vacuum, 3070

Prijs controleren

Als ouder van bontbaby’s hou je misschien van ze, maar hun haar komt overal. En we bedoelen overal. We hebben al jaren honden in het gezin en het is briljant om een vacuĆ¼m te vinden dat hun vervelende haar kan elimineren. Of u nu harde vloeren, tapijten of bekleding moet reinigen, de Bissell PowerGlide Pet stofzuiger kan te hulp schieten.

Hoe werkt het zo goed voor huisdierenhaar? Ten eerste heeft het een klittenvrije borstelrol. Dit gepatenteerde ontwerp voorkomt dat huisdierenhaar eromheen wikkelt en de zuigkracht beperkt.

Vervolgens wordt het geleverd met iets dat een Pet TurboEraser-tool wordt genoemd. Dit verwijdert ingebed haar van huisdieren van oppervlakken. Het werkt op bekleding, hondenbedden en eigenlijk elk ander oppervlak.

Foto van de Bissell PowerGlide Pet Slim Corded Vacuum

Wat we leuk vinden

Febreze schuimfilter inbegrepen

Deze plezierige functie is de kers op de taart voor eigenaren van gezelschapsdieren. Het Febreze Schuimfilter frist huisdiergeuren op, zodat uw huis minder naar een natte hond ruikt en meer naar een hotel.

Voor zowel harde vloeren als tapijten

De stofzuiger wordt geleverd met een handige aan/uit-schakelaar voor zowel harde vloeren als tapijten. U kunt met een druk op de knop schakelen tussen vloertypen.

We waarderen ook het spleetgereedschap en de stofborstel die bijdragen aan het veelzijdige ontwerp van deze stofzuiger.

Eenvoudig te legen

Wanneer u de rommel van uw huisdieren opzuigt, is het laatste wat u wilt doen de stoftank. Dit is super eenvoudig te legen in de prullenbak – en je hoeft nooit de smurrie binnenin aan te raken!

Wat we niet leuk vinden

Kleine stoftank

Met slechts een halve liter is deze stoftank vrij klein, vooral voor eigenaren van gezelschapsdieren. Je zult merken dat het zich snel vult met al dat haar, pluis en huidschilfers.

Moeilijk te manoeuvreren

Omdat het topzwaar is, is deze stofzuiger lastig te manoeuvreren. Het kan behoorlijk omslachtig aanvoelen, wat niet ideaal is voor snelle stofzuigsessies.

Andere klanten merkten op dat de stofzuiger niet vanzelf kon opstaan. Dat is behoorlijk onhandig als je wat meubels tussen stofzuigende slagen moet verplaatsen.

Productspecificaties

Gewicht 9,25 pond
Lengte van het netsnoer 30 voet
Zakloos Ja
Capaciteit stofbak 0,5 liter
Vermogen Niet gespecificeerd

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Filtratiesysteem 4.5 / 5
Gewicht en wendbaarheid 3 / 5
Accessoires en bijlagen 4.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

2. Shark Rocket Ultra-Light Bedrade VacuĆ¼m

Langste netsnoer

Productafbeelding van de Shark Rocket Ultra-Light Corded Bagless Vacuum voor tapijt- en harde vloerreiniging met draaibare besturing (HV301), grijs / oranje, 1 count (pak van 1)

Prijs controleren

Als je veel vloeroppervlak hebt om te stofzuigen, ben je misschien geĆÆnteresseerd in deze van Shark. Het heeft een netsnoer van 25 voet – een van de langste op onze lijst. Hiermee kunt u mogelijk een hele kamer schoonmaken zonder naar een ander stopcontact te hoeven gaan.

We vinden het geweldig dat dit model binnen enkele minuten wordt omgezet van een staande naar een handheld machine. Met de gemotoriseerde borstelrol kunt u tapijten, harde vloeren, bekleding en werkbladen reinigen.

Een ander voordeel van dit model is de zwenkbesturing. U kunt meubels gemakkelijk verplaatsen, dus het is niet nodig om al uw fauteuils elke week opnieuw in te delen.

Foto van de Shark Rocket Ultra-Light Corded Vacuum

Wat we leuk vinden

Superhandige bijlagen

Deze stofzuiger wordt geleverd met een handig spleetgereedschap en afstofborstel. Met deze functies kunt u meer kruimels en stof oppakken van moeilijk bereikbare en delicate plaatsen, zoals hoeken of vensterbanken.

Een andere geweldige functie zijn de schuimfilters die allergenen opvangen, zodat ze niet terug in de lucht circuleren. De filters zijn ook wasbaar, dus je kunt ze hergebruiken.

Muurbevestiging voor eenvoudige opslag

Je kunt de muurbeugel gebruiken om deze steelstofzuiger op een handige plek op te hangen. Dit kan voorkomen dat je het elke keer uit de kast moet vissen als je het wilt gebruiken.

Borstelrol met twee snelheden

Er zijn opties met twee snelheden voor de borstelrol op deze stofzuiger. Om schade aan laagpolige vloerkleden en harde vloeren te voorkomen, kunt u kiezen voor de slow-spin-instelling. Voor het effectief reinigen van het tapijt, kiest u de hoge snelheidsinstelling.

Wat we niet leuk vinden

Kleine stofbus

We waren teleurgesteld dat deze Shark stofzuiger een kleine stofbus heeft in vergelijking met anderen op onze lijst. Het bevat slechts 0,4 liter stof en vuil. Dit kan betekenen dat je het regelmatig moet legen.

Productspecificaties

Gewicht 7,6 pond
Lengte van het netsnoer 25 voet
Zakloos Ja
Capaciteit stofbak 0,4 liter
Vermogen 4,2 ampĆØre

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratiesysteem 4.5 / 5
Gewicht en wendbaarheid 4 / 5
Accessoires en bijlagen 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

3. Nequare S181 HEPA Stofzuiger

Beste snoerspinzuigstofzuiger voor allergieƫn

Productafbeelding van de NEQUARE-stofzuiger, 20Kpa-steelstofzuiger met zelfopstaand, dual-HEPA-filtratie, LED-multitaskervloerkop, extra HEPA-filter, handstofzuiger voor tapijthardhout, S181

Prijs controleren

Als u allergieƫn heeft, bent u misschien op zoek naar een snoerstamstofzuiger met een HEPA-filter. Zo ja, dan is dit product van Nequare zou de ware kunnen zijn.

Het filter vangt kleine deeltjes en allergenen op met een viertraps filtratiesysteem. Zeg vaarwel tegen het stof, puin en huidschilfers van huisdieren die in uw huis rondzweven. En zeg hallo tegen schonere lucht.

De zuigkracht op deze stofzuiger is krachtig bij 20 kPa. De borstel is voorzien van stijve nylon borstelharen. Dit helpt om ingegraven vuil van harde vloeren weg te schrobben. Het kan 180 graden buigen onder meubels. Deze functies helpen u om uw vloeren dieper schoon te maken.

Foto van de Nequare S181 HEPA Stofzuiger

Wat we leuk vinden

Zelfstandig

Een kenmerk dat deze steelstofzuiger onderscheidt van de rest is de op zichzelf staande functie. Je hoeft de stofzuiger niet meer onhandig in een kast te balanceren. Het staat stevig op zichzelf.

LED Powerhead verlicht stof

U zult deze functie geweldig vinden als u weinig verlichting in uw huis heeft of onder meubels schoonmaakt. De LED-powerhead verlicht uw vloeren zodat u stof en vuil kunt zien. Nu kan niemand roepen: “Een plekje gemist!” U kunt elke centimeter van uw vloeren grondig reinigen.

180 graden draaibaar

We houden ervan hoe gemakkelijk het is om deze stofzuiger te verplaatsen – u hoeft geen meubels te herschikken.

Wanneer u vloeren schoonmaakt, kan de kop 180 graden draaien. Het kan ook onder lage objecten reiken, omdat het plat kan liggen op 180 graden.

Wat we niet leuk vinden

Niet geschikt voor tapijten

Helaas blijkt dat deze stofzuiger niet goed werkt op hoogpolige tapijten of natte vloeroppervlakken. Deze stofzuiger is alleen geschikt voor harde vloeren vanwege de nylon borstelharen.

Productspecificaties

Gewicht 2,5 pond
Lengte van het netsnoer N.V.T
Zakloos Ja
Capaciteit stofbak 0,4 liter
Vermogen 5 ampĆØre

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Filtratiesysteem 3 / 5
Gewicht en wendbaarheid 4.5 / 5
Accessoires en bijlagen 3 / 5
Totale beoordeling 3.5 / 5

4. Zwart + Decker 3-in-1 snoerspindel vacuĆ¼m

Krachtigste zuigkracht

Productafbeelding van de BLACK + DECKER 3-in-1 staander, stick - handstofzuiger met wasbaar HEPA-filter, krachtige 480 Watt-motor met snoer, ultralicht met spleetgereedschap en kleine borstelbevestigingen, grijs (BDXHHV005G)

Prijs controleren

We zijn blij om te zien dat deze snoerstamstofzuiger een goede zuigkracht biedt voor het verwijderen van vuil en puin. Dit wordt gecombineerd met een spleetgereedschap, een wasbaar HEPA-filter en een borstelbevestiging om allergenen kwijt te raken.

De spleetmondstuk is perfect om rond banken en andere meubels te scharrelen. Er is een netsnoer van 15 voet, wat een goede lengte is voor de meeste schoonmaaksessies.

Natuurlijk is deze stofzuiger zakloos. Het is handig en hygiƫnisch om de 0,8-liter stofbus te legen. Met een druk op de knop kunt u het in de prullenbak legen zonder uw handen vuil te maken.

Foto van de Black+Decker 3-in-1 Snoerstamstofzuiger

Wat we leuk vinden

Weegt slechts 3,6 pond

Niemand wil nog een zware stofzuiger rondduwen en slepen. Gelukkig hoef je dat met dit model niet te doen. Het is superlicht met 3,6 pond. Geniet van het glijden over de verdiepingen en het verplaatsen van kamer naar kamer zonder gedoe.

Krachtige zuigkracht voor dieptereiniging

We zijn onder de indruk van de efficiĆ«nte zuigkracht van deze stofzuiger. De speciaal ontworpen motor kan door vuil, stof en puin blazen, waardoor u in mindere gangen schonere vloeren krijgt. Wilt u uw huishoudelijke taken versnellen? Dit vacuĆ¼m kan helpen.

Afneembare handheld-functie

Een ander kenmerk dat het stofzuigen minder belastend kan maken, is het converteerbare ontwerp. Transformeer dit snel van een steelstofzuiger naar een handstofzuiger. Dit geeft u meer flexibiliteit bij het reinigen van trappen, bekleding en uw auto.

Wat we niet leuk vinden

Defecte oriƫntatie van motorventilator

Het enige nadeel van dit apparaat is dat de motorventilator zich aan de zijkant van het vacuĆ¼m bevindt, waarbij de ontluchting bijna direct naar beneden wijst, waardoor stof en vuil rondvliegen.

Productspecificaties

Gewicht 3,6 pond
Lengte van het netsnoer 15 voet
Zakloos Ja
Capaciteit stofbak 0,8 liter
Vermogen 4 ampĆØre

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratiesysteem 4 / 5
Gewicht en wendbaarheid 5 / 5
Accessoires en bijlagen 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.5 / 5

5. Bissell Vedergewicht Stick 2033M Zakloos VacuĆ¼m

Het beste voor hoeken en randen

Productafbeelding van de BISSELL vederlichte stick lichtgewicht zakloos vacuĆ¼m met spleetgereedschap, 2033M, zwart

Prijs controleren

Dit vacuĆ¼m kan op drie manieren worden gebruikt; het kan fungeren als een steelstofzuiger, handstofzuiger en een trapvacuĆ¼m. Dit kan het schoonmaken gemakkelijk maken voor al uw reinigingsbehoeften. U kunt het vacuĆ¼m onder elke hoek manoeuvreren. Je kunt op jouw manier stofzuigen rond stoelen, tafels en andere meubels.

Het is ontworpen om klein vuil te vangen en het kan haar van huisdieren vangen. De vacuĆ¼mkop vangt vuil op met zijn zuigkracht. Het nominaal vermogen is 2 ampĆØre.

Met 15 voet koord kunt u in grote ruimtes werken met minimale problemen.

Last but not least, deze stofzuiger is zakloos en het is gemakkelijk om de bus in de prullenbak te legen.

Foto van de Bissell Featherweight Stick 2033M Bagless Vacuum

Wat we leuk vinden

3-in-1 vacuĆ¼m

We houden ervan dat het vacuĆ¼m drie doelen kan dienen. Het kan worden gebruikt als een stok, handvatvacuĆ¼m en een trapvacuĆ¼m.

Nu hoeft u geen aparte stofzuiger voor verschillende doeleinden te kopen.

Gemakkelijk te manoeuvreren

De kop van dit vacuĆ¼m kan onder elke hoek manoeuvreren. U kunt in alle richtingen draaien om vuil en stof op te vangen. Dit betekent dat u gemakkelijk rond en onder banken, tafels en stoelen kunt werken.

Weegt slechts 3,78 pond

Dit model is slechts 3,78 pond in gewicht. Geen omvangrijke stofzuigers meer of moeite om de machine de trap op en af te vervoeren. Dit lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om moeiteloos door uw huis te glijden.

Wat we niet leuk vinden

Klanten klagen over het kleine schoonmaakpad

We merkten dat verschillende beoordelingen commentaar geven op het beperkte reinigingspad. Dit betekent dat u zoveel mogelijk gebieden moet bestrijken om ervoor te zorgen dat er geen gebieden achterblijven. Het kan dus enige tijd duren voordat je stofzuigroutine voorbij is.

Productspecificaties

Gewicht 3,78 pond
Lengte van het netsnoer 15 voet
Zakloos Ja
Capaciteit stofbak 0,67 liter
Vermogen 2 ampĆØre

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Filtratiesysteem 3.5 / 5
Gewicht en wendbaarheid 5 / 5
Accessoires en bijlagen 4 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

6. Eureka Flash Stick VacuĆ¼m

Beste snoerstamstofzuiger voor tapijten

Productafbeelding van de Eureka Flash lichtgewicht steelstofzuiger, 15KPa krachtige zuigkracht, 2 in 1 bedrade handheld vac voor harde vloer en tapijt, zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Voor het reinigen van tapijt- en tapijtvezels, wilt u misschien deze Eureka-stokstofzuiger met snoer bekijken. Dankzij de aan-en-uit borstelrolschakelaar kunt u deze gebruiken om uw tapijt grondig te reinigen.

Het is ook veilig om harde vloeren schoon te maken wanneer de borstelrol is uitgeschakeld, omdat deze niet op de oppervlakken zal krassen. Een andere veelzijdige functie is het 2-in-1 ontwerp. Verander dit in een handheld-apparaat en kom op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoeken, banken en andere oppervlakken. Nergens is het voor jou verboden terrein.

We waarderen ook hoe gemakkelijk het is om de stofzuiger op te bergen. Het wordt gedemonteerd in kleinere delen, zodat u het in kleine kasten en hoeken kunt plaatsen. Als je hem meeneemt naar je werk, past hij gemakkelijk in de kofferbak van je auto.

Foto van de Eureka Flash Stick Vacuum

Wat we leuk vinden

Netsnoer van 30 voet

Als u grote kamers heeft, zult u het lange netsnoer waarderen. U kunt een hele kamer stofzuigen zonder over te schakelen van stekker naar stekker. Dit kan u tijd besparen tijdens uw schoonmaakroutine.

Wasbare filters naar Save Geld

De stofzuiger is uitgerust met filters om de luchtkwaliteit te verbeteren. Geweldig voor mensen met allergieƫn, maar het bespaart ook geld in de loop van de tijd omdat de filters wasbaar zijn.

Hygiƫnisch dust cup systeem

Het is gemakkelijk om de stofbeker met ƩƩn druk op de knop te legen. Dit bespaart u tijd en stress. Bovendien kunt u de stofbeker gemakkelijk uitwassen, zodat uw stofzuiger hygiƫnisch is en goed functioneert.

Wat we niet leuk vinden

Afhankelijk van dockingbasis

De stofzuiger kan niet op zichzelf staan, afgezien van de dockingbasis. Bovendien raakt het haar gemakkelijk verstrikt in de machine.

Productspecificaties

Gewicht 7,4 pond
Lengte van het netsnoer 30 voet
Zakloos Ja
Capaciteit stofbak 1 liter
Vermogen 4,2 ampĆØre

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3 / 5
Filtratiesysteem 2.5 / 5
Gewicht en wendbaarheid 4.5 / 5
Accessoires en bijlagen 2.5 / 5
Totale beoordeling 3 / 5

7. Eureka NES210 Draaibare steelvacuĆ¼m

Meest veelzijdige snoerstamstofzuiger

Productafbeelding van de Eureka Blaze-steelstofzuiger, krachtige zuigkracht 3-in-1 kleine handheld-stofzuiger met filter voor lichtgewicht rechtopstaand huisvrouwenhaar op de harde vloer, donkerzwart

Prijs controleren

Als u op zoek bent naar een stofzuiger die u overal in huis kunt gebruiken, is dit misschien degene. Eureka heeft een drie-in-Ć©Ć©n vacuĆ¼m ontworpen. Deze kan worden omgezet van een rechtopstaande stok naar een handheld en trapstofzuiger.

Je kunt het op veel soorten vloeren gebruiken, van laminaat en tegelvloeren tot laagpolige tapijten. Vervolgens kunt u het omzetten in een handheld voor bekleding en hoge oppervlakken met een spleetgereedschap om puin op te vangen. Er is zelfs een opzetstuk om trappen efficiƫnt te stofzuigen.

Deze stofzuiger wordt geleverd met wasbare filters die kunnen helpen om vervelende allergenen te verwijderen. De wasbare functie bespaart u na verloop van tijd geld. Zorg ervoor dat u de handleiding leest voor de juiste instructies voor het wassen van de filters.

Foto van de Eureka NES210 Swivel Stick Vacuum

Wat we leuk vinden

Draaibare besturing voor efficiƫntie

Als u de reiniging snel wilt uitvoeren, kan de draaibesturing u helpen. Manoeuvreer super gemakkelijk door je huis en meubels. De stofzuiger buigt ook 180 graden, waardoor je onder tafels en meubels door kunt reizen.

Eenvoudig tasloos ontwerp

Een tasloos ontwerp bespaart u in de loop van de tijd geld. Bovendien is deze stofzuiger gemakkelijk te legen. Maak gewoon de stofbak los van de machine en leeg de inhoud in uw vuilnisbak.

Frustratievrije verpakking en ontwerp

Een ander cool ding over deze van Eureka is dat het wordt geleverd in een frustratievrije verpakking. Het heeft FFP-certificering, wat betekent dat u in een mum van tijd kunt beginnen met stofzuigen. Voor organisatie zijn er onderste en bovenste koordwikkelhaken.

Wat we niet leuk vinden

Lage zuigkracht

Het viel ons op dat deze bedrade stofzuiger slechts twee ampĆØre zuigkracht heeft. Dit is lager dan andere modellen op onze lijst. Toch lijken klanten de zuigkracht leuk te vinden, dus het kan te maken hebben met persoonlijke voorkeur en zou afhankelijk moeten zijn van uw vloer.

Productspecificaties

Gewicht 4 pond
Lengte van het netsnoer 18 voet
Zakloos Ja
Vermogen 2 ampĆØre

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Filtratiesysteem 3.5 / 5
Gewicht en wendbaarheid 5 / 5
Accessoires en bijlagen 3.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Prijs Gewicht Lengte van het snoer Zakloos Capaciteit van de bus Vermogen
Bissell PowerGlide Huisdier Beste voor huisdierhaar 9,25 pond 30ā€² Ja 0,5 l N.V.T
Haai Raket Langste netsnoer 7,6 pond 25ā€² Ja 0,4 l 500 W
Nequare S181 Beste voor allergieƫn 2,5 pond N.V.T Ja 1,2 l 600 W
zwart+decker 3-in-1 Krachtige zuigkracht 3.6 Lbs 15ā€² Ja 0,8 l 480 W
Bissell Vedergewicht Beste voor hoeken en randen 3,78 pond 15ā€² Ja 0,67 l 550 W
Eureka-flash Beste voor tapijten 7,4 pond 30ā€² Ja 0 meter 500 W
Eureka NES210 Meest veelzijdig 4 pond 18ā€² Ja N.V.T 240 W

Waarom een snoerstamstofzuiger kopen?

Hier zijn drie belangrijke voordelen van het kopen van dit type stofzuiger.

Meer zuigkracht

Omdat draadloze steelstofzuigers op oplaadbare batterijen werken, hebben ze soms een lagere zuigkracht. Als u een effectievere reiniging wilt, is het misschien het beste om een snoer te kiezen. Op deze manier kunt u haar van huisdieren, meer vuil, kruimels en puin vangen.

We raden aan om te zoeken naar een bedrade stofzuiger tussen twee en 10 ampĆØre – hoe hoger het vermogen, hoe beter de zuigkracht.

Lichtgewicht ontwerp

Alle steelstofzuigers zijn ontworpen om lichter te zijn dan rechtopstaande stofzuigers. Hun compacte en slanke ontwerp maakt ze handiger in gebruik.

Je kunt verwachten dat het gewicht ongeveer vier tot acht pond is. In vergelijking met een rechtopstaande stofzuiger, glijd je nu door het huis en draag je het apparaat gemakkelijk de trap op en af.

Het is niet nodig om op te laden

Met een snoerstamstofzuiger krijg je het beste van twee werelden. U ervaart de eenvoudige manoeuvreerbaarheid van een steelstofzuiger, maar zonder de pijn van het vaak opladen, dankzij het ontwerp met snoer.

Hoewel draadloze stofzuigers extra vrijheid bieden, vinden sommige mensen het irritant dat ze na elk gebruik moeten worden opgeladen.

Met een snoerstamstofzuiger steek je hem in een stopcontact en klaar is Kees. Als je klaar bent, kun je het zonder nadenken opbergen in de wasruimte.

Dus als je een groot huis hebt dat je wilt stofzuigen, is dit misschien de beste keuze voor jou.

Waar moet je op letten?

Het zal je misschien opvallen dat snoerstofzuigers veel verschillende functies hebben. We hebben enkele van onze favorieten uitgelicht om u te helpen een aankoopbeslissing te nemen.

Lange snoerlengte

Als je grote ruimtes hebt om te stofzuigen, geeft een langer snoer je meer bewegingsvrijheid. Lengtes variƫren van ongeveer 12 tot 25 voet. Kies er een die past bij uw huisgrootte en minimaliseer uw noodzaak om van stekker naar stekker te gaan.

Aan-en-uit borstelrol

Wilt u zowel tapijten als harde vloeren reinigen? Dit is geen probleem met een aan-en-uit borstelrol.

Een borstelrol is ideaal om verder in de tapijtpaal te reinigen. Het kan er doorheen borstelen en vuil, haar en puin verwijderen.

Maar het is belangrijk dat er een functie is om de borstelrol uit te schakelen. De stijve borstelharen kunnen krassen en harde vloeren beschadigen.

Grote stofbus

Als je in de stofzuigzone zit, wil je niet steeds moeten stoppen. Maar dit kan gebeuren als je een steelstofzuiger hebt met een kleine stofbus.

Als u een grote stofbus kiest, hoeft u deze niet zo vaak te legen. Dit kan u tijd besparen, omdat het minder uitstapjes naar de prullenbak betekent.

Misschien wilt u ook uitkijken naar een stofbus met een ontspanknop. Dit maakt het gemakkelijker om te legen zonder het vuil aan te raken.

Handheld conversie

We houden allemaal van de rechtopstaande steelstofzuiger om moeiteloos over de vloeren te glijden. Maar wat gebeurt er als je kruimels en haar van huisdieren op je bank hebt en gordijnen?

Zoek naar een steelstofzuiger die kan worden omgezet in een handstofzuiger. Deze functie is praktisch voor het reinigen van hoge oppervlakken en bekleding.

Draaibaarheid

Wanneer uw vacuĆ¼mkop een draaiknop heeft, neemt de mobiliteit ervan vertienvoudigd. Dit geldt vooral voor het tapijt, omdat de stapel enige weerstand kan creĆ«ren.

Een draaibare vacuĆ¼mkop kan het manoeuvreren een stuk makkelijker maken. Je kunt meubels en obstakels ontwijken, maar ook in bochten en moeilijke plekken komen.

In het bijzonder kan een hoofd van 180 graden onder tafels, banken en bedden reiken om vuil op te vangen.

Een spleetgereedschap

Een spleetgereedschap is een handig opzetstuk waarmee je in kleine hoekjes en gaatjes kunt schoonmaken.

Hiermee kunt u stof en kruimels uit hoeken vangen, evenals op lastige plekken op de bekleding. Simpel gezegd, gewone vacuĆ¼mkoppen kunnen niet naar deze plekken bewegen, maar het spleetgereedschap kan dat wel omdat het lang en slank is.

HEPA-filter

Wist je dat tapijt je allergieƫn kan verergeren? Huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren zijn slechts twee van de allergenen die op uw tapijt kunnen blijven hangen. Dit veroorzaakt niezen, netelroos, hoesten en jeuk.

Het goede nieuws is dat het gebruik van een vacuĆ¼m met een HEPA-filter eenmaal per week allergenen kan verwijderen (1). Dit zeer efficiĆ«nte deeltjesluchtfilter vangt verontreinigingen op, zodat ze niet terug in de lucht terechtkomen.

HEPA-filters kunnen ongeveer 99,9 procent van de ziekteverwekkers uit uw huis verwijderen (2). Dit kan zelfs rook, pollen, schimmels en virussen omvatten.


Veelgestelde vragen

Wat is het hoogst gewaardeerde snoerspincĆ¼m?

Het hoogst gewaardeerde snoerstamstofzuiger is de BISSELL Powerglide. Het is gemakkelijk te legen en op te slaan; en werkt aan hardhouten vloeren en tapijten.

Is een snoer- of snoerloze steelstofzuiger beter?

Een snoerstofzuiger is beter voor zuigkracht en stroom, maar je bent beperkt in waar je het kunt gebruiken. Draadloze steelstofzuigers zijn licht van gewicht en wendbaar, dus je kunt ze overal mee naartoe nemen.

Welke steelstofzuiger heeft het langste snoer?

Naar onze mening heeft de Shark Vertex Ultralight Stick Stofzuiger het langste snoer, op 30 voet. Dit is vijf voet meer dan de meeste concurrenten.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents

Lees ook:   hoe kun je het beste je kunstgebit schoonmaken