Beste stofzuigers voor autodetaillering van 2023

Uw auto naar de schoonmaker brengen kan duur en tijdrovend zijn. Maar het kan een gedoe zijn om het vanuit huis te doen, vooral als je niet een van de beste stofzuigers hebt voor het detailleren van auto’s.

Deze stofzuigers maken het grondig reinigen en detailleren van uw auto super eenvoudig, effectief en snel. Ze zijn speciaal ontworpen om in alle hoeken en gaten te komen en een reeks vuil en puin op te zuigen.

Er zijn tal van opties op de markt en het kan overweldigend zijn. We zijn hier om te helpen door het te beperken tot onze favoriete 10.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de CRAFTSMAN CMXEVBE17595 16 Gallon 6.5 Peak HP nat/droogvacum, heavy-duty winkelstofzuiger met hulpstukken
Krachtigste vacuĆ¼m
Vakman 16 Gallon Nat/DroogVac
 • Nat/droog vacuĆ¼m
 • Blower poort
 • Dual-flex technologie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Vacmaster Professional - Professional Wet/Dry, 5 Gallon, Beast Series, 5.5 HP 1-7/8' Hose Jobsite Vac (VFB511B0201), Zwart
Beste voor huisdierhaar
Vacmaster Professional Natte/Droge Stofzuiger
 • Opslag aan boord
 • Robuuste polypropyleen tank
 • Krachtige 5,5 PK motor
Prijs controleren
Productafbeelding van de BISSELL Garage Pro aan de muur gemonteerde natte droge autovacuĆ¼m / blower met autogereedschap kit, 18P03
Beste wandstofzuiger
Bissell Nat/Droog Auto Vac
 • 4-gallon vuiltank
 • Dubbel als blower
 • 7 handige opzetstukken
Prijs controleren
Productafbeelding van de Solpuo-autostofzuiger, mini-autostofzuiger met hoog vermogen, draagbare stofzuiger voor autodetaillering, kleine autostofzuiger voor het reinigen van auto-interieur, 16,4-voet kabel, rood
Beste budgetvacuĆ¼m
Solpuo draagbare autovacuĆ¼m
 • Hoog vermogen 100 W motor
 • Weegt slechts 2 pond
 • HEPA-filter inbegrepen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Stanley Wet / Dry Vacuum SL18191P, 10 Gallon 4 Pk 16 FT Clean Range Shop Stofzuiger, Ideaal voor thuis / garage / wasruimtes met vacuĆ¼mbevestigingen, Strong zuigkracht grote capaciteit meerdere accessoires
Beste voor moeilijk bereikbare gebieden
Stanley 10 Gallon Nat/Droog VacuĆ¼m
 • 3-in-1 ontwerp
 • Netsnoer van 10 voet
 • Duurzame tank van 10 gallon
Prijs controleren
Productafbeelding van de Stanley SL18910P-3 Nat / Droog, 3 Gallon, 3 Pk, Draagbare Auto VacuĆ¼m, 3.0 HP AC, Zwart + Geel
Beste natte en droge stofzuiger
Stanley 3 pk draagbare auto vacuĆ¼m
 • 3 PK motor
 • Draagbaar ontwerp op 8,65 lbs
 • Grote 3 gallon tank
Prijs controleren
Productafbeelding van de air duster & vacuĆ¼m 2-in-1, draadloze elektrische persluchtblower voor computertoetsenbordreiniging vervangt ingeblikte luchtspray, draagbare handheld elektronica autocomputer duster, krachtige 77000 RPM motor
Beste draadloze stofzuiger
Opolar Draadloze Air Duster &Vac
 • Heeft 2-in-1 air duster
 • 60.000 RPM motor
 • Inclusief 3 nozzles
Prijs controleren
Productafbeelding van de draadloze stofzuiger, ORFELD-steelstofzuiger 4 in 1 lichtgewicht, rechtopstaande stofzuiger, tot 40 minuten runtime, uitstekend voor hardhouten vloertapijt Huisdier hair car
Beste rechtopstaande stofzuiger
Orfeld 4 in 1 Steel vacuĆ¼m
 • 25 min batterijduur
 • Vouwt in een hoek van 180 graden
 • Cyclonische HEPA filtratie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Baseus autostofzuiger, 70W 5000Pa handheld stofzuiger draadloze kleine mini draagbare oplaadbare, stofzuiger voor auto, huis, huisdier haar - A2
Beste Mini VacuĆ¼m
Baseus 70W Auto Stofzuiger
 • Draadloos & draagbaar
 • HEPA-filter inbegrepen
 • 5600 Pa zuigkracht
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat is een autodetailstofzuiger?
 • Waar u op moet letten (koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • Tot in de puntjes


Product beoordelingen

We hebben uren besteed aan het onderzoeken van echte klantrecensies, deskundig advies en productbeschrijvingen. Met dat in gedachten, we hebben een uitgebreide lijst samengesteld met de 10 beste stofzuigers voor autodetaillering.

1. Vakman 16 Gallon Natte / Droge Vac

Krachtigste vacuĆ¼m voor autodetaillering

Productafbeelding van de CRAFTSMAN CMXEVBE17595 16 Gallon 6.5 Peak HP nat/droogvacum, heavy-duty winkelstofzuiger met hulpstukken

Prijs controleren

Kracht staat gelijk aan ultieme reinheid. Dus als u wilt dat elk vlekje vuil, stof, huidschilfers en puin uit uw auto wordt gehaald, dan is dit het vacuĆ¼m voor u.

Met een vermogen van 6,5 kan deze heavy-duty stofzuiger letterlijk elke klus aan, of u nu in eigen land of professioneel schoonmaakt.

Wat we leuk vinden

Nat/droog vacuĆ¼m

Dit vacuĆ¼m kan niet alleen gewoon droog vuil en puin opzuigen, maar het is ook een nat vacuĆ¼m. Dus als je sap of water hebt gemorst in de auto of in de garage, dan kan deze stofzuiger het in een mum van tijd opruimen.

Blower Poort

Deze stofzuiger heeft een ingebouwde blowerpoort. Aan de achterkant van de machine betekent de blaaspoort dat u deze als bladblazer kunt gebruiken. Verwijder bladeren, grasmaaisel en ander puin uit uw garage en oprit.

Dual-Flex-technologie

De dual-flex-technologie zorgt voor 180 graden mobiliteit aan elk uiteinde van de vacuĆ¼mslang. Dit voorkomt knikken in de slang, zodat uw vacuĆ¼mervaring soepel en eenvoudig verloopt.

Wat we niet leuk vinden

Zware bouw

Sommige klanten zijn het er niet mee eens dat dit een vacuĆ¼m is voor huishoudelijke klussen. Het is misschien beter voor professionele instellingen. Dat komt omdat het erg zwaar is. Het kan een paar mensen vereisen om te werken. Het is moeilijk om te manoeuvreren, te vervoeren en te navigeren rond een auto en garage.

Materialen van lage kwaliteit

Houd er rekening mee dat de materialen zijn gemaakt van wat aanvoelt als goedkoop plastic. De wielen zijn ook niet geweldig en maken het erg moeilijk om het hoofdlichaam te verplaatsen. Wat duurzaamheid betreft, zou het minstens een jaar mee moeten gaan, maar de kwaliteit is voor sommige klanten teleurstellend.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Met snoer (20 voet)
Motorvermogen 6,5 PK
HEPA-filter Nee
Capaciteit 16 gallon
Gewicht 26 pond

2. Vacmaster Professionele natte/droge stofzuiger

Beste autodetailstofzuiger voor huisdierhaar

Productafbeelding van de Vacmaster Professional - Professional Wet/Dry, 5 Gallon, Beast Series, 5.5 HP 1-7/8' Hose Jobsite Vac (VFB511B0201), Zwart

Prijs controleren

Verpesten je harige vrienden je ongerepte auto? Dan heb je een hoogwaardige, zware stofzuiger nodig om de auto weer in nieuwstaat te krijgen.

Deze Vacmaster Professional nat droogstofzuiger is onze eerste keuze voor eigenaren van gezelschapsdieren.

Klanten zijn dol op hoe het elke laatste haarlok opzuigt. Dankzij de 5,5 PK kan deze stofzuiger allerlei rotzooi aan.

Wat we leuk vinden

Nat en droog vacuĆ¼m

De superieure zuigkracht van dit vacuĆ¼m kan droog vuil, haren van huisdieren en ander vuil aan. Maar het kan ook omgaan met natte rommel, zoals morsen en ongelukken met huisdieren.

Opslag aan boord

Je kunt alle hulpstukken eenvoudig inpakken en aan boord houden, wat opslag supereenvoudig maakt. Bovendien kunt u dit gemakkelijk van plaats naar plaats vervoeren met het bevestigde handvat.

Robuuste polypropyleen tank

Als je iets wilt dat nog jaren meegaat , is dit vacuĆ¼m het. De robuuste polypropyleen tank is super duurzaam, corrosiebestendig en kan de impact aan. Dus als je het laat vallen, stoot het of duw het met je auto – het is gebouwd om lang mee te gaan.

Wat we niet leuk vinden

Geen wielen

Deze stofzuiger wordt niet geleverd met wielen (maar ze kunnen afzonderlijk worden gekocht en geĆÆnstalleerd), wat erg vervelend is voor klanten. Het maakt het moeilijk om het te verplaatsen.

Bijlagen kunnen beter

Klanten hebben gezegd dat de bijlagen van slechte kwaliteit zijn. Zo zei men dat de slang op een paar plaatsen brak.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Met snoer (18 voet)
Motorvermogen 5,5 PK
HEPA-filter Nee
Capaciteit Vijf gallons
Gewicht 13,5 pond

3. Bissell aan de muur gemonteerde natte droge autovacuĆ¼m

Beste wandgemonteerde stofzuiger voor autodetaillering

Productafbeelding van de BISSELL Garage Pro Wandmontage Natte droge auto vacuĆ¼m / blower met auto gereedschapskist, 18P03

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Wandgemonteerde stofzuigers zijn erg handig. Ze blijven aan de muur hangen, dus je rijdt er gewoon naartoe, opent je autodeuren en gaat aan de slag. Dit is onze topkeuze voor een wandstofzuiger.

Waarom? Ten eerste is het een nat / droog vacuĆ¼m, zodat het vast en vloeibaar vuil kan aanpakken. Ten tweede wordt het omgezet in een blower. Ten derde wordt het geleverd met alle essentiĆ«le bijlagen.

Lees verder om meer van onze favoriete functies in meer detail te zien.

Wat we leuk vinden

Handige constructie

Natuurlijk is het handig genoeg om aan de muur te worden gemonteerd. Maar dit gaat nog een stapje verder. Het heeft een slang van 32 voet, wat betekent dat je de hele auto zonder gedoe kunt omzeilen.

Er is een semi-doorschijnende 4-gallon vuiltank, zodat u kunt zien wanneer deze moet worden geleegd.

Ten slotte is er een LED-indicator voor het volwatertank, zodat u weet wanneer dat ook moet worden geleegd.

Verdubbelt als blower

We denken dat de toegevoegde blowerfunctie superhandig is, vooral omdat opritten en garages behoorlijk vies kunnen worden. Nu kun je bladeren, gras en ander puin wegblazen, zodat ze uit de weg zijn.

Zeven bijlagen

De zeven handige opzetstukken maken dit het perfecte hulpmiddel voor autodetaillering. U kunt hiermee in elk hoekje en gaatje komen, evenals elk type vuil oppikken terwijl u nog steeds voorzichtig bent voor de oppervlakken van uw auto.

Wat we niet leuk vinden

Inflexibele slang

Sommige klanten zijn gefrustreerd door de slang. Ze zeggen dat het tegelijkertijd inflexibel en dun is, moeilijk te gebruiken en het knikt en vast komt te zitten op plaatsen.

Zuigkracht kan beter

Volgens veel klanten kan de zuigkracht beter. De 12 ampĆØre motor impliceert dat dit een eerlijke zuigkracht zou zijn, maar het kan zijn dat uw lokale tankstation sterkere stofzuigers heeft.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Snoer en wandmontage (32 voet)
Motorvermogen 12 ampĆØre
HEPA-filter Nee
Capaciteit Vier gallons
Gewicht 33,2 pond

4. Solpuo draagbare stofzuiger

Beste budgetstofzuiger voor autodetaillering

Productafbeelding van de Solpuo-autostofzuiger, mini-autostofzuiger met hoog vermogen, draagbare stofzuiger voor autodetaillering, kleine autostofzuiger voor het reinigen van auto-interieur, 16,4-voet kabel, rood

Prijs controleren

Met een beetje budget? Geen probleem. De Solpuo draagbare stofzuiger is een van de beste stofzuigers die een beetje geld kan kopen! Het zal de bank niet breken, maar het zal de auto nog steeds schoonmaken.

Deze krachtige stofzuiger heeft 100 watt, dus hij heeft een behoorlijke zuigkracht. En het heeft een HEPA-filter, dus het kan allergenen, schimmelsporen en slechte geuren uit uw auto verwijderen!

Perfect voor het reinigen van stof, vuil, vuil en haar. Als je huisdieren hebt, kan dit de auto grondig reinigen nadat ze op de achterbank zijn gerold.

Wat we leuk vinden

Motor met hoog vermogen

Zoals gezegd is de motor ongeveer 100 watt (gelijk aan 0,13 PK), dus voor een budgetvriendelijke en compacte stofzuiger is dit indrukwekkend. De stofzuiger heeft 6800 pa, wat een geweldige zuigkracht is!

Handige bijlagen

Deze stofzuiger wordt geleverd met alle benodigde hulpstukken om uw auto grondig te reinigen. Het heeft een borstel om puin in de tapijten te krijgen. Het heeft verlengde nozzles om op smalle plaatsen te komen, zoals tussen stoelen. De lange kabel helpt je om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Ten slotte kan de lange buis u helpen om elke centimeter van de auto te omzeilen.

HEPA-filter inbegrepen

Dit vacuĆ¼m heeft twee HEPA-filters, zodat het stof, vuil en ander vuil opvangt. Dit voorkomt dat het terug in uw auto circuleert. Met een geweldige afdichting zal uw auto schoner zijn dan voorheen!

Wat we niet leuk vinden

Auto moet aan staan

Een van de grote nadelen van deze stofzuiger is dat deze moet worden aangesloten op de oplaadpoort van de auto en dat de auto moet worden ingeschakeld. Dit kan de autobatterij leegmaken, om te beginnen. Bovendien, als je een slechte autobatterij hebt, zal dit de zuigkracht van de stofzuiger verminderen.

Vage instructie

Voor sommige gebruikers die niet bekend zijn met de accessoires, zou het een leercurve vergen om vertrouwd te raken welk accessoire voor een bepaalde taak wordt gebruikt, omdat de handleiding geen gu bevatide over de bovengenoemde accessoires.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Met snoer (16,4 voet)
Motorvermogen 0,13 PK
HEPA-filter Ja
Capaciteit Niet gespecificeerd
Gewicht 2 pond

5. Stanley 10 Gallon Nat/Droog VacuĆ¼m

Beste autodetailstofzuiger voor moeilijk bereikbare gebieden

Productafbeelding van de Stanley Wet / Dry Vacuum SL18191P, 10 Gallon 4 Horsepower 16 FT Clean Range Shop Vacuum, ideaal voor thuis / garage / wasruimtes met vacuĆ¼mbevestigingen, sterke zuigkracht grote capaciteit meerdere accessoires

Prijs controleren

Hoewel de meeste autostofzuigers zijn ontworpen om krappe hoeken of moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken, doet deze uitzonderlijk werk.

Met een netsnoer van 10 voet en een reinigingsslang van 6 voet kunt u zonder problemen onder stoelen en rondom de kofferbak komen.

Het wordt ook geleverd met een reeks verschillende spuitmonden, zodat u de slang in krappere gebieden kunt knijpen. Dit zal u helpen de auto een grondig detail te geven en ervoor te zorgen dat hij er weer gloednieuw uitziet.

Wat we leuk vinden

3-in-1 ontwerp

Dit werkt niet alleen als een gewone stofzuiger, maar het werkt ook als een natte stofzuiger en een blower. Zo kunt u morsen en vloeistoffen opruimen. Maar je kunt ook gras en bladeren uit de weg blazen zodat je weer een vrij pad hebt.

Krachtige motor

De 4 pk sterke motor zorgt voor een snelle en efficiƫnte reiniging. Deze stofzuiger is bedoeld voor zware doeleinden, dus als je een grote puinhoop bij de hand hebt, kun je de auto met ƩƩn fijne veeg weer sprankelend schoon krijgen.

Duurzame en ruime tank

De 10-gallon tank is super enorm! Het geeft je tonnen ruimte voor al het vuil en puin dat je verzamelt. Minder lediging van de tank tussen gebruik. Ook is de tank super duurzaam. Het is gemaakt met boeitechnologie, zodat het bestand is tegen schade door water.

Wat we niet leuk vinden

Verstoppingsproblemen

Sommige klanten meldden dat het vacuĆ¼m gemakkelijk kon verstoppen. Op het aansluitpunt leek er veel puin vast te komen te zitten. We raden aan om geen grote stukken puin op te zuigen, zoals voedselwikkels, om dit probleem te voorkomen.

Top Zwaar

Een grote ontwerpfout is dat de stofzuiger topzwaar is, dus als je hem naar je toe trekt, valt hij vaak om.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Snoer (10 voet)
Motorvermogen 4 PK
HEPA-filter Nee
Capaciteit 10 gallons
Gewicht 16,6 pond

6. Stanley 3 pk draagbare auto vacuĆ¼m

Beste natte en droge stofzuiger voor autodetaillering

Productafbeelding van de Stanley SL18910P-3 Nat / Droog, 3 Gallon, 3 Pk, Draagbare Auto VacuĆ¼m, 3.0 HP AC, Zwart + Geel

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

We hebben nogal wat natte en droge stofzuigers op onze lijst, maar hier is er nog een als dat is waar je specifiek naar op zoek bent. Deze Stanley draagbare stofzuiger heeft een grote tank van drie gallon, zodat u grote klussen kunt uitvoeren zonder te hoeven stoppen en de tank te legen.

Het kan nat gemorst, vloeistoffen, evenals droog puin, stof, zaagsel, vuil en andere rommel opruimen. De veilige boeitechnologie binnenin voorkomt dat het defect raakt als het nat wordt. Je bent dus veilig om alle schoonmaakklussen te doen!

Wat we leuk vinden

Drie pk

Met 3 PK is dit een zeer krachtige natte droge stofzuiger. Het kan een enorm scala aan natte en droge rommel aanpakken, met een grote zuigkracht, dus uw auto is schoner dan ooit tevoren!

Draagbaar ontwerp

Hoewel dit een groot vacuĆ¼m is, is het niet te zwaar. Met 8,65 pond en de ergonomische draaggreep is dit gemakkelijk te vervoeren en van kamer naar kamer te verplaatsen. Bovendien heeft het opslag aan boord, zodat u de hulpstukken samen met de stofzuiger kunt houden.

Veelzijdig gebruik

Deze stofzuiger is niet alleen goed voor de auto. Nope! Je kunt dit ook binnenin gebruiken. Het is geweldig voor algemene reiniging, het opruimen van morsen in de keuken, het schoonmaken van bekleding, het opzuigen van de rommel van een doe-het-zelfproject en nog veel meer.

Wat we niet leuk vinden

Kort snoer

Het korte snoer kan vervelend worden. Het is slechts 6 voet lang, dus het laat niet veel ruimte voor flexibiliteit. Misschien wilt u een aparte verlengslang overwegen, zodat u de hele auto kunt omzeilen.

Duurzaamheid in kwestie

Veel klanten meldden dat het na een paar keer gebruik niet meer werkte. Andere klanten meldden dat de natte vacuĆ¼mfunctie niet goed werkte en de vloeistof zelfs meteen weer op de vloer spoot.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Met snoer (6 voet)
Motorvermogen 3 PK
HEPA-filter Nee
Capaciteit Drie gallons
Gewicht 8,65 pond

7. Armor Alle Wet / Dry Shop VacuĆ¼m

Beste vacuĆ¼m voor autotapijten

Productafbeelding van de Armor All, AA255, 2.5 Gallon 2 Peak HP Wet / Dry Utility Shop Vacuum, Oranje

Prijs controleren

Als je tapijten in je auto hebt – wat de meeste mensen doen – dan is dit een geweldig apparaat om autotapijten diep te reinigen. Het assortiment apparaten werkt op allerlei soorten oppervlakken, van tapijten tot leer tot het dashboard.

Het is ook een nat / droog vacuĆ¼m, zodat u overtollige vloeistof op de tapijten kunt opruimen.

U kunt het ook gebruiken op uw garage of winkelvloer. Over het algemeen is dit een handige stofzuiger voor letterlijk elke klus!

Wat we leuk vinden

Lichtgewicht en draagbaar

Met slechts 7 pond is dit een lichtgewicht en draagbaar ontwerp. U kunt het met het grootste gemak rond uw auto vervoeren.

Opslag aan boord

Deze stofzuiger heeft volledige opslag aan boord. Het heeft ruimte voor alle zes accessoires, zodat u het risico op verlies kunt minimaliseren wanneer u ze het meest nodig hebt.

Smal mondstuk

Deze stofzuiger wordt geleverd met veel koele nozzles. Maar we houden van de smalle die in krappe hoeken en moeilijk bereikbare ruimtes kan komen. Je kunt hem gemakkelijk tussen de autostoelen en langs de zijkanten van stoelen plaatsen waar je hand niet bij kan!

Wat we niet leuk vinden

Zuigkracht ontbreekt

Helaas heeft dit niet de hoogste zuigkracht van de stofzuigers op onze lijst. Het is niet slecht, maar het is niet de sterkste. Het heeft een HP van twee, dus het is behoorlijk, maar we willen niet dat je teleurgesteld bent, dus houd er rekening mee dat het goed is voor lichte tot gemiddelde reiniging.

Het verstopt gemakkelijk

Dit vacuĆ¼m heeft de neiging om gemakkelijk te verstoppen. Het ontwerp betekent dat er niet veel ruimte is op het aansluitpunt, dus items kunnen dit gemakkelijk verstoppen en ervoor zorgen dat het vacuĆ¼m alle zuigkracht verliest totdat je de verstopping hebt opgeruimd.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Snoer (10 voet)
Motorvermogen 2 PK
HEPA-filter Nee
Capaciteit 2,5 gallon
Gewicht 7 pond

8. Opolar draadloze lucht duster &vacuĆ¼m

Beste draadloze stofzuiger voor autodetaillering

Productafbeelding van de air duster & vacuĆ¼m 2-in-1, draadloze elektrische persluchtblower voor computertoetsenbordreiniging vervangt ingeblikte luchtspray, draagbare handheld elektronica autocomputer duster, krachtige 77000 RPM motor

Prijs controleren

Ga snoerloos met de Opolar air duster stofzuiger. Deze kleine gadget maakt het gemakkelijker dan ooit om door uw auto te navigeren en in elk hoekje, gaatje, bekerhouder en spleet te komen.

Tussen de zitkussens, onder de stoelen, rondom de kofferbak – overal waar je van hebt gedroomd om te stofzuigen!

U kunt zelfs usb-apparaten zoals laptops en autoladers gebruiken, zodat u hem tijdens het rijden kunt opladen.

Wat we leuk vinden

2-in-1 lucht duster

Naast stofzuigen werkt dit ook als air duster. Dus als uw ventilatieopeningen, toetsenbord, dashboard of vensterbanken er een beetje stoffig uitzien, blaas dan het stof weg met het luchteffect. Je kunt dit thuis, in de auto of ergens anders gebruiken.

60.000 TPM

Deze super krachtige air duster stofzuiger heeft een 60.000 RPM motor met een windsnelheid van meer dan 30 meter per seconde. Daarom kan het 99 procent van het stof van elk oppervlak verwijderen, zodat u elke centimeter van uw auto grondig kunt reinigen.

Meegeleverde nozzles

Deze stofzuiger wordt geleverd met drie meegeleverde spuitmonden, zodat u zonder al te veel moeite op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Het gebruik van deze nozzles helpt om de klus sneller en efficiƫnter te klaren.

Wat we niet leuk vinden

Niet zo goed als perslucht

Als u verwacht dat het persluchtblikken zal vervangen, denk dan nog eens goed na. Hoewel dit op de lange termijn beter is omdat je geen perslucht hoeft te blijven kopen, is het wel zo.s niet zo effectief. Dit is deels te danken aan het brede mondstuk dat niet dezelfde kracht van geconcentreerde lucht uitstraalt.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Draadloze
Motorvermogen N.V.T
HEPA-filter Nee
Capaciteit N.V.T
Gewicht 0.87 pond

9. Orfeld 4 in 1 steelstofzuiger

Beste rechtopstaande stofzuiger voor autodetaillering

Productafbeelding van de draadloze stofzuiger, ORFELD-steelstofzuiger 4 in 1 lichtgewicht, rechtopstaande stofzuiger, tot 40 minuten runtime, uitstekend voor hardhouten vloertapijt Huisdier hair car

Prijs controleren

Hoewel je niet noodzakelijkerwijs rechtopstaande stofzuigers krijgt die specifiek zijn voor autodetaillering, is de Orfeld 4 in 1 steelstofzuiger een geweldige optie voor een rechtopstaande stofzuiger die goed werkt op auto’s.

Het heeft een 4-in-1 ontwerp, dus het werkt als een rechtopstaande stofzuiger en een handstofzuiger. De handstofzuiger kan langs plinten en kamerranden, bekleding en natuurlijk: auto’s!

Dus als je iets wilt dat je in en uit het huis kunt gebruiken, inclusief de auto, dan is dit de rechtopstaande stofzuiger voor jou.

Wat we leuk vinden

Draadloze reiniging

Het maakt niet uit waar u deze stofzuiger gebruikt, het werkt als een draadloos apparaat. Het heeft een batterijduur van 25 minuten op hoog vermogen en 40 minuten op laag. Dit is genoeg om een vierkant huis van 120 meter schoon te maken en natuurlijk voldoende tijd om een hele auto schoon te maken.

Opvouwbare handgreep

Wanneer u dit als een rechtopstaande stofzuiger gebruikt, zult u dol zijn op de geweldige opvouwbare handgreep. Het vouwt in een hoek van 180 graden, niet alleen terwijl u het opbergt, maar ook terwijl u het gebruikt!

Dit helpt je om helemaal onder meubels door te gaan, zodat je elk beetje stof kunt krijgen. Het betekent ook dat je niet hoeft te bukken om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

Cyclonische hepa filtratie

Het volledig afgesloten HEPA-filter vangt 99,97 procent van de deeltjes zo klein als 0,3 micron op, waardoor u schonere lucht krijgt. Dit is geweldig voor mensen met allergieƫn, omdat de lucht in de auto veel zuiverder zal zijn. De filters zijn afneembaar en wasbaar voor uw gemak.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijk op te laden

Dit is een zeer specifiek nadeel, maar het werd gezien in veel klantrecensies. Het is moeilijk om de stofzuiger op de oplader te plaatsen. Het is een uitdaging om het op zijn plaats te klikken, zozeer zelfs dat veel klanten het vacuĆ¼m hebben afgeraden!

Voor lichte reiniging

Dit is geen zware stofzuiger. Het wordt aanbevolen voor lichte pick-ups. Dus als je auto super rommelig is, raden we dit aan voor tussendoor diepe reinigingen.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Draadloze
Motorvermogen 0,16 PK
HEPA-filter Ja
Capaciteit N.V.T
Gewicht 6,6 pond

10. Baseus 70W autostofzuiger

Beste ministofzuiger voor autodetaillering

Productafbeelding van de Baseus autostofzuiger, 70W 5000Pa handheld stofzuiger draadloze kleine mini draagbare oplaadbare, stofzuiger voor auto, huis, huisdier haar - A2

Prijs controleren

Veel mini-er dan dit kun je niet krijgen. Met een lengte van slechts 9,25 inch en een gewicht van 1,2 pond is dit de perfecte compacte en draagbare stofzuiger om in uw auto te houden.

Het miniformaat maakt het super geweldig om op krappe plaatsen te komen. Met deze stofzuiger kunt u uw autostoelen, hoeken, kofferbak, schuifdak, bekerhouders en vloeren reinigen.

Het is ongeveer even groot als een thermoskan, dus bewaar het voor het gemak in het dashboardkastje of een bekerhouder.

Wat we leuk vinden

Draadloos en draagbaar

Deze lichtgewicht en draadloze stofzuiger is vrij van draden, om u een probleemloze reiniging van uw auto te geven. Het draagbare gemak ervan maakt het gemakkelijk om het mee te nemen op allerlei soorten reizen. Waarom zou u uw passagiers niet vragen om uw auto te stofzuigen terwijl u rijdt?

HEPA-filter

Met een meegeleverd HEPA-filter kunt u voorkomen dat vuil, vuil, allergenen en bacteriƫn rond de auto worden teruggeblazen. Het HEPA-filter vangt allerlei vervelende dingen op en beschermt u en uw gezin.

5600PA zuigkracht

Met zo’n sterke zuigkracht voor zo’n kleine stofzuiger, denken we dat je super onder de indruk zult zijn. Het kan echt allerlei soorten vuil weg zappen. Dat is echter niet alles – het andere uiteinde functioneert als een blower. Dus je kunt stof van allerlei ondergronden wegblazen.

Wat we niet leuk vinden

Irriterend geluid

Pas op voor het vervelende hoge geluid dat deze stofzuiger maakt. Het kan erg irritant zijn om te gebruiken, vooral als iemand zijn rommel opruimt terwijl je aan het rijden bent. Dat kan afleidend werken.

Moeilijk te legen

Klanten vonden deze stofzuiger vrij moeilijk te legen. De toegang tot de vuilnisbak was moeilijk, vooral met het verwijderen van het filter. Houd er rekening mee dat het opruimen ervan een gedoe voor u kan zijn.

Productspecificaties

Snoer of draadloos Draadloze
Motorvermogen 0,09 PK
HEPA-filter Ja
Capaciteit N.V.T
Gewicht 1,29 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best Snoer/draadloos Motorvermogen HEPA-filter Capaciteit Gewicht
Vakman 16 Gallon Nat/DroogVac Machtig Vaste 6,5 PK Nee 16 gal 26 pond
Vacmaster Professional Natte/Droge Stofzuiger Huisdier Haar Vaste 5,5 PK Nee 5 gal. 13,5 pond
Bissell aan de muur gemonteerde natte/droge autovacuĆ¼m Aan de muur gemonteerd Snoer &muur gemonteerd 12 AmpĆØre Nee 4 gal. 33,2 pond
Solpuo Draagbaar Budgetkeuze Vaste 0,13 PK Ja N.V.T 2 pond
Stanley 10 Gallon Nat/Droog VacuĆ¼m Moeilijk bereikbare gebieden Vaste 4 PK Nee 10 gal. 16,6 pond
Stanley 3 pk draagbare auto vacuĆ¼m Nat & Droog Vaste 3 PK Nee 3 gal. 8,65 pond
Armor All Wet /Dry Shop VacuĆ¼m Auto Tapijten Vaste 2 PK Nee 2.5 gal. 7 pond
Opolar draadloos Draadloze Draadloze N.V.T Nee N.V.T 0,87 pond
Orfeld 4 in 1 Steel vacuĆ¼m Rechtop Draadloze 0,16 PK Ja N.V.T 6,6 pond
Baseus 70W Auto Stofzuiger Mini Draadloze 0,09 PK Ja N.V.T 1,29 pond

Wat is een autodetailstofzuiger?

Deze verschillen van normale stofzuigers omdat ze zijn gemaakt om op krappe plekken te komen, zoals tussen stoelen en donsbekerhouders. Ze hebben meestal langere slangen om rond grote voertuigen of over garages te bereiken.

U vindt er ook veel draadloze opties, zodat u door het interieur van de auto kunt navigeren zonder verstrikt te raken in koorden.

Ze worden meestal geleverd met veel verschillende bijlagen, zodat u een verscheidenheid aan taken kunt aanpakken. Last but not least hebben ze een hoog vermogen voor ultieme zuigkracht.

Iets om op te merken

U kunt een gewone handstofzuiger gebruiken voor het reinigen van uw auto, maar deze heeft mogelijk niet dezelfde zuigkracht.

Waar u op moet letten (koopgids)

Wat zijn de belangrijkste details om te overwegen bij het kopen van een stofzuiger voor autodetaillering?

Snoer of draadloos

Sommige mensen geven de voorkeur aan draadloos omdat het hen meer flexibiliteit geeft, maar het onthouden om het op te laden tussen gebruik kan lastig zijn. Als u kiest voor snoer, zorg er dan voor dat het snoer lang genoeg is om zich van stopcontact tot auto over uw garage uit te strekken.

Motorvermogen

Het motorvermogen wordt gemeten in watt of pk(PK). Hoe hoger dit getal, hoe krachtiger het vacuĆ¼m. Een sterk vermogen voor een auto detaillering vacuĆ¼m is ergens tussen 1 PK en 7 PK, maar sommige zijn lager. Deze zijn meestal budgetvriendelijker. Hoewel hun macht misschien lager is, kunnen ze nog steeds fatsoenlijk werk leveren.

HEPA-filter

HEPA-filters zijn geweldig in het opvangen van stof, allergenen en andere bacteriĆ«n die rond uw auto zweven. Het deponeert het niet terug in de lucht. Het is echt een van de beste manieren om je auto grondig te reinigen! Het is een beetje duurder, maar we denken dat het de moeite waard is – vooral als je allergieĆ«n hebt.

Capaciteit

De capaciteit van de tank of tas is zeer important. Hoe groter het is, hoe minder vaak je het hoeft leeg te maken. Als u een bedrijf runt, zeggen we: hoe groter hoe beter. Als u gewoon af en toe uw eigen auto schoonmaakt, kunt u wegkomen met elke grootte van tank- of zakcapaciteit.

Garantie

Auto detaillering stofzuigers kunnen duur zijn, dus het is belangrijk om de garantie te controleren. Hoe langer het is, hoe betrouwbaarder de autostofzuiger.

Gewicht en grootte

Voor opslagdoeleinden is grootte erg belangrijk. Zorg ervoor dat er ruimte voor is in je auto of garage. Wat betreft gewicht, controleer dit altijd, want je wilt niet iets dat te zwaar is om te manoeuvreren.


Veelgestelde vragen

Is het de moeite waard om een auto gedetailleerd te krijgen?

Wij denken van wel eens. Professionele autodetailers zullen ongelooflijk werk leveren bij het grondig reinigen van uw auto van boven naar beneden, van binnen naar buiten.

We raden dit vooral aan als u van plan bent het voertuig te verkopen. Op maandelijkse of tweemaandelijkse basis is een valet echter een goed alternatief. Het is ook goedkoper en sneller.

Hoe lang duurt een volledig autodetail?

Afhankelijk van hoeveel werk er gedaan moet worden, kan het tussen de twee en vier uur duren. Daarom hoeft het maar een paar keer per jaar te gebeuren.

Moet ik mijn auto legen voordat ik details geef?

Ja, u moet alle items uit uw auto legen voordat u details verstrekt. Als je een kofferbak vol spullen hebt, kunnen ze dat deel van de auto niet schoonmaken. Verwijder ook koffiekopjes, rommel, afval en al het andere dat er rondslingert.

Hoe vaak moet je je auto stofzuigen?

U moet uw auto om de paar weken of minstens Ć©Ć©n keer per maand stofzuigen. Het hangt er echter van af hoe vies het interieur van uw auto wordt.

Is een Shop Vac hetzelfde als een Wet Vac?

Een winkelvacuĆ¼m is niet hetzelfde als een natte stofzuiger. Een winkelvac zuigt vuil en puin op, terwijl een natte stofzuiger vuil, puin en vuil water zuigt.

Hoe verhoog ik de zuigkracht op mijn winkelstofzuiger?

De beste manier om de zuigkracht op uw winkelstofzuiger te verbeteren, is door de filters te controleren. Als ze geblokkeerd of bevuild zijn, reinig ze dan om de luchtstroom en zuigkracht te verbeteren.


Tot in de puntjes

Met de beste stofzuigers voor autodetaillering kunt u elke laatste spec van vuil, stof en puin krijgen. U kunt zelfs morsen en vloeistoffen opruimen als u een natte vacuĆ¼mmodus kiest.

Het maakt niet uit wat voor soort auto je hebt, deze stofzuigers kunnen je helpen om diep te reinigen. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan onze aanbevolen details. Dit omvat of de stofzuiger bedrade of draadloos is, het motorvermogen, of het een HEPA-filter heeft, capaciteit en grootte en gewicht.

Met dit in gedachten vindt u een autostofzuiger die indruk blijft maken!

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents