Beste Tegelmoppen van 2023

Stofzuigers verwijderen veel vuil, maar ze laten je niet achter met sprankelende schone tegels. Je hebt misschien tegels in je keuken, badkamers en gang, en in dat geval is het verstandig om een speciale tegelmop te kopen.

We hebben verschillende producten onderzocht en de vijf beste moppen voor tegels afgerond.

Deze opties zorgen voor uw tegels en reinigen ook de voeg. Laten we zonder verder oponthoud de beste tegelmop voor u vinden.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de LIGHT 'N' EASY elektrische foorstoomboot voor hardhout / tegels / tapijt / laminaat, houten vloer dweilstoom met draaibare kop, M watertank (7338ANW), 20 voet netsnoer, wit violet
Beste voor Grease &Grime
Light ‘n’ Easy Steam Mop
 • Intelligente automatische stoomregeling
 • Buighandvat voor comfort
 • 360 graden draaibaar
Prijs controleren
Productafbeelding van het Turbo Microfiber Mop Floor Cleaning System - 18-inch Dust Mop met 4 herbruikbare pads voor hardhout en tegels, 360-Spin Floor Mop Head &Uitschuifbaar handvat - Huishoudelijke reinigingsgereedschappen
Het beste voor stof
Turbo Microvezel Tegel Mop
 • Twee verschillende padstijlen
 • Draaiende dweilkop
 • Plat rechthoekig ontwerp
Prijs controleren
Productafbeelding van de O-Cedar EasyWring Microfiber Spin Mop, Bucket Floor Cleaning System, Rood, Grijs
Beste traditionele stijl
O-Ceder EasyWring Spin Mop
 • Voetpedaal voor handsfree wringen
 • Spatscherm
 • Driehoekig ontwerp voor moeilijk bereikbare plaatsen
Prijs controleren
Productafbeelding van de VENETIO iMOP Microfiber Spin Mop en Bucket Set met apart vuilwaterfiltratiesysteem, zelfreinigende droge en natte vlakke vloer dweil voor thuis hardhout, tegels, ideaal voor eigenaren van huisdieren, wit / grijs, 3 pads
Beste voor spinning power
iMop V1 Spin Vloerreinigingssysteem
 • Waterefficiënt
 • Super absorberende dweilkoppen
 • Gemakkelijk te manoeuvreren
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark Steam Mop Hard Floor Cleaner voor reiniging en ontsmetting met XL verwijderbare watertank en 18-voet netsnoer (S1000A), wit
Het beste voor het verwijderen van bacteriën
Haai ontsmetting stoom mop
 • Verwijdert ziekteverwekkers met stoom
 • Snel aan de slag
 • Afneembaar waterreservoir
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Soorten Tegel Mops
 • Hoe een dweil voor tegels te kiezen
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Hier zijn vijf enorme tegelmoppen voor uw schoonmaaktaken. Beoordeeld op basis van hun gewicht, ontwerp, wringmechanisme en absorbeerbaarheid.

1. Light ‘n’ Easy 7338ANW elektrische stoom mop

Beste tegelmop voor vet en vuil

Productafbeelding van de LIGHT 'N' EASY elektrische foorstoomboot voor hardhout / tegels / tapijt / laminaat, houten vloer dweilstoom met draaibare kop, M watertank (7338ANW), 20 voet netsnoer, wit violet

Prijs controleren

Dit product heeft een gesloten dweilkopontwerp dat geschikt is voor dieptereiniging. Met het vrijkomen van geconcentreerde stoom kun je vet en vuil snijden dat zich op je tegels heeft opgehoopt.

Je kunt deze dweil in de meeste kamers gebruiken: het is veilig voor tegels, laminaatvloeren, hardhouten vloeren, stenen en vinylvloeren.

De ergonomische buigbare handgreep is een opvallende eigenschap. U hoeft niet te bukken en te manoeuvreren – buig gewoon het handvat in de gewenste hoek en houd het comfortabel vast.

Dankzij de 360-draaibare kop kunt u in alle richtingen sturen en moeiteloos bewegen.

Je kunt het meegeleverde microvezel dweilpad vele malen in de wasmachine wassen. Er is zelfs een jaar garantie op dit product.

Foto van de Light 'n' Easy 7338ANW Electric Steam Mop

Wat we leuk vinden

Intelligente automatische stoomregeling

Deze stoommop heeft een slimme sensor die stoomafgifte in- en uitschakelt op basis van uw beweging. Dit kan langdurig stoomcontact op uw tegels helpen voorkomen en het risico op schade verlagen.

Het kan ook helpen om uw waterverbruik te verminderen. Hoe sneller je de dweil beweegt, hoe meer stoom er is. Dit kan een snellere reiniging mogelijk maken, zodat u niet de hele dag bezig hoeft te zijn met het schrobben van uw tegels.

Buighandvat voor onder meubels

Een buighandvat is geen standaardfunctie op een stoommop, en daarom zijn we er dol op. Het kan het schoonmaken stressvrij maken – u hoeft niets te verplaatsen of te herschikken. Er is ook geen ongemakkelijke buiging.

360-graden draaibaar voor gebruiksgemak

Je kunt deze stoommop tijdens het schoonmaken in alle richtingen draaien. Dit kan u helpen vrij rond uw betegelde vloeren te glijden en al het vuil vast te leggen.

Wat we niet leuk vinden

Kan het niet vullen bij de kraan

Het enige nadeel van deze stoommop is dat je hem niet direct bij de kraan kunt vullen. De watertank bevindt zich aan de voet van de dweil. Dit betekent dat u dee-vulbeker inbegrepen, wat tijdrovender kan zijn.

Productspecificaties

Gewicht 7 pond
Capaciteit watertank 9 vloeibare ounces
Mop Head Materiaal Microvezel
Aantal dweilkoppen inbegrepen Een
Wartel 360 graden

Onze beoordelingen

Materiaal 5 / 5
Grootte en vorm 4.5 / 5
Handvat 5 / 5
Waterverbruik 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.75 / 5

2. Turbo Microfiber Wasbare Tegel Mop

Beste tegelmerep voor stof

Productafbeelding van het Turbo Microfiber Mop Floor Cleaning System - 18-inch Dust Mop met 4 herbruikbare pads voor hardhout en tegels, 360-Spin Floor Mop Head &Uitschuifbaar handvat - Huishoudelijke reinigingsgereedschappen

Prijs controleren

Met de toevoeging van dual-action microvezelpads kan deze dweil meer stof op uw tegels opvangen. Ze zijn 18 inch breed met absorberende vochtafvoerende en grijpende vezels. Het versterkte ontwerp maakt ze super duurzaam en tot 100 keer machinewasbaar.

De klittenbandbevestigingen maken ze eenvoudig te hechten en snel te verwijderen. Er zijn er vier inbegrepen bij dit product: twee microvezelpads en twee diep schone scrubpads voor taai vuil.

De uitschuifbare handgreep begint bij 35 inch en kan zich uitstrekken tot 60 inch. Draai gewoon aan de paal om de lengte aan te passen.

De 360 graden draaibare kop maakt het schoonmaken ook gemakkelijker. Je kunt schrobben en poetsen in alle hoeken, onder meubels en rond andere obstakels. Het is niet stijf of onhandig om te manoeuvreren. De antislip handgreep maakt het ook gemakkelijker.

Foto van de Turbo Microfiber Washable Tile Mop

Wat we leuk vinden

Twee verschillende padstijlen voor effectieve reiniging

We houden van de opname van twee verschillende dweilpads – microvezelpads voor chemisch reinigen en schrobkussens voor nat reinigen. De microvezel heeft meer dan 10.000 vezellussen om stof, vuil en haar van huisdieren op te vangen.

De scrubpads hebben een bijna schurende textuur die is ontworpen voor het schoon schrobben van tegels. Het kan ook water absorberen, waardoor u meer water kunt gebruiken tijdens het schoonmaken. Geweldig voor grote rotzooi!

Draaiende dweilkop

Dankzij de 360 graden draaiende dweilkop is dit product gemakkelijk onder verschillende hoeken te verplaatsen. Hierdoor kunt u achter het toilet, onder de bank en zelfs rond de koelkast reiken.

Plat rechthoekig ontwerp voor plinten en wanden

We weten allemaal dat het reinigen van vuil en vuil van plinten en muren moeilijk kan zijn. Maar deze taak kan gemakkelijker worden gemaakt dankzij de platte, rechthoekige vorm van deze dweil. Je kunt het hoofd manoeuvreren om vuil op andere gebieden dan alleen je vloer aan te pakken.

Wat we niet leuk vinden

Sommige klanten waren niet blij met het handvat

Ondanks dat het gemaakt was van een aluminiumlegering, waren sommige klanten niet tevreden met het handvat. Ze merkten op dat de borgpen niet op een rij stond en dat het handvat tijdens het schoonmaken verschoof.

Productspecificaties

Gewicht 1,2 pond
Capaciteit watertank N.V.T
Mop Head Materiaal Microvezel
Aantal Mop Pads inbegrepen Twee microvezelpads en twee scrubberpads
Wartel 360 graden

Onze beoordelingen

Materiaal 4.5 / 5
Grootte en vorm 5 / 5
Handvat 4.5 / 5
Waterverbruik 5 / 5
Totale beoordeling 4.75 / 5

3. O-Ceder EasyWring Microfiber Spin Mop &Emmer

Back Traditionele Tile Mop

Productafbeelding van de O-Cedar EasyWring Microfiber Spin Mop, Bucket Floor Cleaning System, Rood, Grijs

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Bekijk op Target

Ben je een moeder die nog steeds dol is op de traditionele dweil en emmer? Misschien bent u geïnteresseerd in deze dweil van O-Cedar. Het is uw vertrouwde, klassieke ontwerp, maar met een aantal moderne gemakken om het schoonmaken van uw tegels een beetje gemakkelijker te maken.

Het heeft een spinfunctie voor het verwijderen van overtollig water uit je dweil, zodat het niet te nat is om te reinigen. Gebruik gewoon het spinvoetpedaal. Dit maakt het handsfree.

Spin mops hebben de neiging om wh te spattenile ze wringen. De spatscherm op de emmer kan dus ook helpen om je droog te houden in het proces. Het houdt het water waar het zou moeten zijn – in de emmer.

Met de draaibare kop en 360 graden draaibare rek bereik je onder en rond meubels. U kunt ook de hoogte van het handvat wijzigen, omdat het telescopisch is. Het heeft drie keuzes: 24 inch, 36 inch en 48 inch.

Foto van de O-Cedar EasyWring Microfiber Spin Mop &Bucket

Wat we leuk vinden

Voetpedaal voor handsfree wringen

Het voetpedaal op de emmer kan je dweil 10 keer droger krijgen dan bij handmatig wringen. Dit kan helpen uw tegels te beschermen en u het gedoe besparen om de dweilkop zelf uit te wringen.

Stap gewoon op het pedaal om de spin te activeren. Hoe langer je het pedaal vasthoudt, hoe droger je dweil zal zijn.

Splash Guard om u droog te houden

We houden van de opname van de spatscherm op de emmer om je droog te houden. De verhoogde zijkanten voorkomen spatten vuil water terwijl de dweil draait.

Driehoekig ontwerp voor moeilijk bereikbare plaatsen

Deze dweilkop is driehoekig, wat gemakkelijker te manoeuvreren is dan een gewone rechthoekige. In combinatie met het noedelontwerp, kijk hoe het vuil vasthoudt in hoeken en randen rond uw huis.

Wat we niet leuk vinden

Slechts één dweilkop inbegrepen

Veel van de producten op onze lijst zijn genereus als het gaat om extra’s inbegrepen. Helaas biedt deze slechts één dweilkop. Dit kan betekenen dat je ze eerder vroeg dan laat moet kopen.

Productspecificaties

Gewicht 5,38 pond
Capaciteit watertank Emmer van 1,58 liter
Mop Head Materiaal Microvezel
Aantal dweilkoppen inbegrepen Een
Wartel 360 graden

Onze beoordelingen

Materiaal 4 / 5
Grootte en vorm 4 / 5
Handvat 4.5 / 5
Waterverbruik 4 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

4. iMop V1 Spin Vloerreinigingssysteem

Beste tegel mop voor draaiende kracht

Productafbeelding van de VENETIO iMOP Microfiber Spin Mop en Bucket Set met apart vuilwaterfiltratiesysteem, zelfreinigende droge en natte vlakke vloer dweil voor thuis hardhout, tegels, ideaal voor eigenaren van huisdieren, wit / grijs, 3 pads

Prijs controleren

Met een 360-graden snelle spinreinigingsfunctie beweegt de roterende dweilkop terwijl u schoonmaakt, wat helpt om rommel probleemloos aan te pakken.

De microvezel dweilkop is ontworpen om veel vloeistof te absorberen in plaats van rond te duwen. In vergelijking met andere dweilmen is dit een ongelooflijke stap in de dweilindustrie, waardoor deze moeizame taak veel schoner wordt.

Het meest opmerkelijke eraan is naar onze mening de gepatenteerde spin-agitatorspoeler. Het heeft een ingebouwd borstel- en waterfiltratiesysteem om gemakkelijk al het vuil en vuil water van de dweilkop te verwijderen. Plaats gewoon de dweil en duw hem op en neer. Het zal de dweilkop ronddraaien om het te reinigen van onzuiverheden. Het voegt dan water toe aan de dweilkop met deeltjesvrij gefilterd water, zodat je de vloeren nooit met vuil water schoonmaakt, wat vaak het geval is bij andere soorten dweil.

Foto van het iMop V1 Spin Floor Cleaning System

Wat we leuk vinden

Waterefficiënte reiniging

Je kunt de vloer dweilen met veel minder water dan standaard dweilgebruik. U hebt slechts 1/2 liter water per reiniging nodig, wat helpt om waterverspilling te verminderen.

Super absorberende dweilkoppen

De absorberende dweilkoppen kunnen veel vloeistof vasthouden, zodat je nooit vuil water op de vloer duwt. Bovendien zijn de dweilkoppen machinewasbaar, zodat je ze keer op keer kunt hergebruiken. Last but not least, ze zijn 10 centimeter breed, waardoor je veel ruimte hebt om vuil, vuil, stof, haar en andere deeltjes op je vloer schoon te maken.

Lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren

Met een gewicht van slechts 2,5 pond is dit heel gemakkelijk om door uw huis te navigeren. Het neemt het gedoe weg van het dweilen, omdat de dweil zelf je niet zal verslijten. Het slanke minimalistische ontwerp maakt het ook heel gemakkelijk op te bergen.

Wat we niet leuk vinden

Cirkels kunnen hoeken niet schoonmaken

Een nadeel van een cirkelvormige dweilkop is dat hij geen hoeken kan schoonmaken. Mogelijk moet u hoeken met de hand schoonmaken with een doek als je op zoek bent naar een diepe reiniging.

Schuim filter

Het enige dat het schone en vuile water in het waterreservoir scheidt, is een schuimfilter. Terwijl sommige klanten hier geen probleem mee vonden, zagen andere mensen vuil water het schone water vervuilen.

Productspecificaties

Gewicht 2,5 pond
Capaciteit watertank 0,5 gallon
Mop Head Materiaal Microvezel
Aantal dweilkoppen inbegrepen Twee
Wartel 2-assig eenvoudig draaien

Onze beoordelingen

Materiaal 4.5 / 5
Grootte en vorm 4.5 / 5
Handvat 5 / 5
Waterverbruik 5 / 5
Totale beoordeling 4.75 / 5

5. Shark S1000A Ontsmettende stoom mop

Beste tegelmop voor het verwijderen van bacteriën

Productafbeelding van de Shark Steam Mop Hard Floor Cleaner voor reiniging en ontsmetting met XL verwijderbare watertank en 18-voet netsnoer (S1000A), wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot

Met deze dweil kun je de natuurlijke kracht van stoom gebruiken om je voegen en tegels te ontsmetten. De waterdamp kan bacteriën en ziektekiemen doden die op de loer liggen in uw huis. Het is niet nodig om chemicaliën of reinigingsoplossingen te gebruiken – gebruik gewoon water.

Het is gemakkelijk om deze stoommop van Shark op te slaan. Het heeft een slank ontwerp en is niet omvangrijk, wat betekent dat het in de wasruimte kan zitten. Het kan ook zelfstandig rechtop staan en er is een koordhaak.

Met de tank met grote capaciteit op 12,6 vloeibare ounces, kunt u veel van uw huis schoonmaken voordat u bijvult.

Twee microvezel dweilpads zijn inbegrepen. Ze zijn machinewasbaar, dus u kunt geld besparen op wegwerpartikelen. Dit kan afval verminderen en tegelijkertijd het milieu helpen.

Foto van de Shark S1000A Sanitizing Steam Mop

Wat we leuk vinden

Verwijder bacteriën en ziekteverwekkers met stoom

Alle dweilen kunnen het vuil van je vloer verwijderen. Maar het goede aan stoommoppen is dat ze ook bacteriën kunnen verwijderen die je niet kunt zien. Deze stoommop doodt ziekteverwekkers en maakt uw huis veiliger voor kinderen en huisdieren.

We houden ervan dat de stoom wordt geactiveerd door uw beweging. Het is “idiot-proof” en het is niet nodig om op knoppen te drukken. Wanneer u stopt met schoonmaken, stopt ook de stoom.

Snel aan de slag voor snelle reiniging

Niemand wil wachten tot de stoom opstart. Maar het goede aan deze dweil is dat hij in 30 seconden klaar is. Je kunt praktisch meteen beginnen met schoonmaken.

Verwijderbare watertank voor eenvoudig vullen

Maak je geen zorgen over het worstelen met deze dweil aan de kraan. Het is eenvoudig bij te vullen, dankzij de verwijderbare watertank. Maak het gewoon los van de dweil en je kunt water toevoegen.

Gelukkig is de tank groot genoeg, dus je zou dit niet vaak moeten doen tijdens het schoonmaken.

Wat we niet leuk vinden

Kan de stoomintensiteit niet regelen

Had deze stoommop maar een controlefunctie. Er is geen optie voor het aanpassen van de hoeveelheid stoom die wordt geleverd. Een draaiknop of digitale functie zou ideaal zijn voor het mogelijk maken van aanpassingsvermogen.

Productspecificaties

Gewicht 4,6 pond
Capaciteit watertank 12,6 gram
Mop Head Materiaal Microvezel
Aantal dweilkoppen inbegrepen Twee
Wartel Ja, draait iets naar links en rechts

Onze beoordelingen

Materiaal 3 / 5
Grootte en vorm 3.5 / 5
Handvat 3.5 / 5
Waterverbruik 3.5 / 5
Totale beoordeling 3.25 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Best Gewicht Mop Head Materiaal Wartel Lengte van de handgreep
Light ‘n’ Easy Voor Grease & Grime 7 pond Microvezel 360 graden 60″
Turbo Microvezel Voor stof 1,2 pond Microvezel 360 graden 60″
O-Ceder EasyWring Traditionele stijl 5,38 pond Microvezel 360 graden 48″
iMop V1 Spin Vloerreinigingssysteem Voor spinning power 2,5 pond Microvezel 360 graden 55.25″
Haaien ontsmetten Voor het verwijderen van bacteriën 4,6 pond Microvezel Iets links en rechts 46″

Soorten Tegel Mops

Er zijn verschillende soorten dweilen die je kunt kiezen voor je tegelvloer. Laten we eens kijken.

Spuit Dweilen

Dit type dweil heeft een ingebouwde spuitfunctie op het hoofd voor het aanpakken van hardnekkig vuil en vuil. Vul het met een reinigingsoplossing en veeg het vervolgens weg met de dweilkop. Sommige producten hebben batterijen nodig om de spray te activeren, terwijl andere een triggerfunctie gebruiken.

Pros

 • Goed voor hardnekkig vuil en vlekken.
 • Eenvoudig te bedienen met één hand.
 • Kan worden gebruikt met een tegelvloerreinigingsoplossing.

Tegens

 • Mogelijk moet u batterijen kopen.

Let op

Water rechtstreeks uit de kraan bevat mineralen die het mondstuk kunnen blokkeren. Gebruik in plaats daarvan gedestilleerd water om ophoping van mineralen te voorkomen.

Stoom Dweilen

Stoommoppen geven waterdamp af op de tegels om ze schoon te maken. Ze hebben een hervulbare watertank, die het water verwarmt en in stoom verandert. Studies tonen aan dat stoommoppen bacteriën en ziektekiemen die rond de vloeren hangen kunnen doden. Dit is een goede optie voor huishoudens met kleine kinderen en huisdieren, omdat uw vloeren goed zijn ontsmet.

Deze dweilen worden aangedreven door elektriciteit, hetzij via een stopcontact of batterijen als het product draadloos is.

Pros

 • Kan ziektekiemen, bacteriën en ziekteverwekkers doden.
 • Geen chemicaliën of reinigingsoplossingen nodig.
 • Veilig voor huisdieren en kinderen.

Tegens

 • Beweging kan beperkt zijn als gevolg van het netsnoer.

Stof Dweilen

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een stofmop gebruikt om stof en puin op vloeren aan te pakken. De dweilkoppen kunnen wegwerpbaar of herbruikbaar zijn, afhankelijk van het materiaal. Sommige stofmoppen kunnen zowel nat als droog worden gebruikt.

Pros

 • Richt zich op stofdeeltjes en los vuil op tegels.
 • Kan helpen om tegels te polijsten voor een glanzend oppervlak.
 • Meestal een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken optie.

Tegens

 • Mag niet omgaan met hardnekkig vuil en vuil.

Hoe een dweil voor tegels te kiezen

We hebben de belangrijkste functies uitgezocht waarmee u mogelijk rekening wilt houden tijdens uw beslissing.

Microvezel Mop Pads

Microvezel dweilpads zijn geweldig voor tegels. De polyamidevezels zijn kleiner dan mensenhaar, wat kan helpen bij het reinigen van tegels en spleten in de voegen (1).

Microvezel is ook beter dan katoen in het vangen van microben. Een studie wees uit dat een microvezel dweil bacteriën met 99 procent kon verminderen in vergelijking met een katoenen lus mop bij 30 procent (2).

Deze dweilpads zijn meestal machinewasbaar, wat economisch is in vergelijking met katoenen disposables.

Lichtgewicht en mobiel ontwerp

De kans is groot dat als je op zoek bent naar een dweil, je niet op je handen en knieën wilt schrobben. Misschien wil je ook gewoon een dweil die gemakkelijk en snel te gebruiken is.

We raden aan om een dweil te kiezen die licht van gewicht is en gemakkelijk te verplaatsen. Een dweil die maar een paar kilo weegt, is misschien ideaal.

Een ander kenmerk om op te letten is een draaibare kop. Dweilen met 360-graden draaibaar zijn mobieler en gemakkelijker te glijden naar moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubels.

Verstelbare handgreep

U kunt baat hebben bij een verstelbaar handvat als u de tegelreiniging wilt instellen als een huishoudelijke taak voor uw kinderen. Met een telescopische paal kunt u deze op de gewenste hoogte instellen.

Het hebben van uw dweil op de juiste hoogte kan ook rugpijn voorkomen en verergerende ischias voorkomen. Het typische bereik ligt ergens tussen 35 inch en 65 inch, afhankelijk van de specifieke dweil.

Wringing Mechanisme

Hoewel de meeste tegels zijn ontworpen om water te verwerken, is dit niet altijd de meest efficiënte manier om ze schoon te maken. Je zult eeuwen moeten wachten tot ze droog zijn, en dit kan strepen achterlaten.

Een manier om dit te voorkomen is door te kiezen voor een dweilbak met een wringmechanisme. Dit kan helpen overtollig vocht te verwijderen zonder dat u dit met de hand hoeft te doen.


Veelgestelde vragen

Welk type dweil is het beste voor tegelvloeren?

Naar onze mening is de beste dweil voor tegelvloeren dit Lichte ‘N’ Easy Steam Mop. Het heeft intelligente stoomregeling, een flexibel handvat voor extra comfort en een 360-graden draaibare kop.

Wat is de beste manier om vloertegels schoon te maken?

De beste manier om vloertegels schoon te maken is door de vloer regelmatig te dweilen. Gebruik een speciale voegreiniger, zoals Grout Eez Heavy-Duty Grout Cleaner, of gebruik bleekmiddel om hardnekkige vlekken en vlekken te verwijderen.

Als u een natuurlijke remedie wilt, gebruik dan azijn en water om de vloertegels schoon te maken. Het beschadigt het milieu of uw tegels en voegen niet.

Wat doet tegelvloeren stralen?

Tegelvloeren laten glanzen is eenvoudig met witte azijn en water. Als u extra punch wilt, gebruik dan 1/4 van een kopje ammoniak gemengd in een liter water. Voeg zuiveringszout toe aan je azijn- en watermix voor hardnekkige vlekken en vlekken.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Hoe lang gaat een wasmachine mee (wanneer te vervangen?)