COCOON CoolMax tikken met insectenwerend middel

De COCOON CoolMax TravelSheet kan worden gebruikt als een tikkende of als een lichte en functionele reisslaapzak met insectenwerend middel. Vanwege de speciale eigenschappen van de CoolMax-vezels is het vooral geschikt voor reizigers die ’s nachts snel zweten bij warmere temperaturen en tegelijkertijd extra bescherming zoeken tegen muggen, bedwantsen en andere insecten.

Laatste update van prijzen op 4.11.2022 / Foto’s van de Amazon Product Advertising API / Affiliate partner links

CoolMax tikken

De COCOON CoolMax TravelSheet bestaat uit een zeer sneldrogende hi-tech stof. Speciale vezels transporteren vocht bijzonder snel naar buiten en houden zo het lichaam aangenaam droog. Daarnaast is het materiaal ademend, zeer elastisch en gemakkelijk schoon te maken.

Effect tegen bedwantsen en andere insecten

Net als de andere COCOON TravelSheets met InsectShield heeft ook de COCOON CoolMax-versie een geïntegreerd horrenscherm. Voor dit doel werd het materiaal behandeld met permethrin, dat volgens informatie van de fabrikant onschadelijk is voor de menselijke gezondheid en geurloos is, maar effectief insecten afstoot. Natuurlijk is er geen 100% bescherming, omdat bijvoorbeeld armen die niet door de slaapzak worden bedekt nog steeds een mogelijk aanvalspunt zijn. Afgezien daarvan biedt de TravelSheet effectieve bescherming tegen bijtende of stekende insecten tijdens het reizen.

Juridische mededeling: Gebruik biociden zorgvuldig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

Waarderingen

Een recensent is zeer tevreden over de COCOON CoolMax TravelSheet en prijst de “koelfunctie” van het tikken, wat vooral interessant zou moeten zijn voor reizen naar warmere landen en het unieke verkoopargument vertegenwoordigt in vergelijking met de andere COCOON TravelSheets. In een verdere evaluatie worden ook grootte, gewicht en feel-good factor geprezen. Ik heb zelf enige tijd geleden besloten voor dit insectenwerend middel en ben zeer tevreden. Vooral de koelfunctie voor reizen naar warmere landen en het feit dat er geen zij-ingang is, maar het tikken volledig gesloten is, had me destijds overtuigd.

Lees ook:   Samsung Jet Bot+

Bijzonderheden COCOON CoolMax tikken met insectenwerend middel

  • CoolMax stof met extra koeling
  • Insectenwerend middel
  • geen zijwaartse toegangsopening en geen rits
  • Handzak voor kussens
  • Speciale verstevigingen en dubbele naden

Kenmerken COCOON CoolMax tikken met insectenwerend middel

Statistieken: 215 x 82 cm
Gewicht: 305 gr
Hitte: + 4,7 ┬░C
Materiaal: 100% polyester CoolMax

Koop bij Amazon