COCOON tikkend katoen met insectenwerend middel

Het COCOON TravelSheet katoen met insectenwerend middel is het meest betaalbare tikje van het COCOON TravelSheet assortiment, dat desondanks is voorzien van insectenbescherming. Door het gebruikte katoen is dit tikken aanzienlijk zwaarder dan zijn directe concurrenten.

Laatste update van prijzen op 31.10.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate partner links

Het is geschikt als ticking en slaapzak voor reizigers die niet op elke gram hoeven te letten en die het kunnen doen zonder speciale eigenschappen van tikken gemaakt van andere stoffen zoals zijde.

Katoenen tikken

De COCOON INSECT SHIELD TravelSheet gemaakt van katoen heeft de bijzondere eigenschappen van het gebruikte katoen. Dit is lichtgewicht, zeer fijn en duurzaam katoen dat ademend is en aangenaam aanvoelt. Het katoen is machinewasbaar.

Effect tegen bedwantsen en andere insecten

Door de geïntegreerde insectenbescherming impregnatie in de stof biedt het COCOON INSECT SHIELD TravelSheet katoen extra bescherming tegen verschillende insecten. De stof wordt geïmpregneerd met behulp van een speciale methode. Volgens de instructies van de fabrikant is het gebruikte permethrin onschadelijk voor de gezondheid en geurloos. Het is effectief tegen een verscheidenheid aan insecten zoals muggen, teken, vlooien en bedwantsen.

Zelfs in de kleinste concentratie is permethrin een neurotoxine voor insecten. Daarom zullen ze proberen contact met het tikken zoveel mogelijk te vermijden. Natuurlijk is er geen 100% bescherming, omdat bijvoorbeeld armen die niet door de slaapzak worden bedekt nog steeds een mogelijk aanvalspunt zijn. Afgezien daarvan biedt de TravelSheet effectieve bescherming tegen bijtende of stekende insecten tijdens het reizen.

Lees ook:   hoe doorzichtig hoesje schoonmaken

Juridische mededeling: Gebruik biociden zorgvuldig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

Beoordelingen

Voor de COCOON INSECT SHIELD TravelSheet katoen zijn er nog niet zoveel reviews. Eerdere recensenten zijn echter zeer tevreden over het product. De dikkere en dus zwaardere deken wordt als prettiger ervaren in vergelijking met Egyptisch katoen, wat natuurlijk een kwestie van smaak is. Katoenfans gaan zeker niet fout met dit tikken.

Bijzonderheden van de COCOON INSECT SHIELD TravelSheets katoen

  • Zijingang met klittenbandsluiting
  • Handzak voor bekleding
  • speciale versteviging en dubbele naden
  • Machinewasbaar tot 40°

Kenmerken van de COCOON INSECT SHIELD TravelSheets katoen

Statistieken: 218 x 90 cm
Gewicht: 410 gr
Hitte: +2,9 °C
Materiaal: 100% katoen

Koop bij Amazon