COCOON tikkende zijde met insectenwerend middel

De COCOON INSECT SHIELD TravelSheet gemaakt van zijde is een extreem ruimtebesparend en zeer licht tikken met insectenwerend middel. Dit maakt deze slaapzak ideaal voor reizigers die waarde hechten aan premium stofkwaliteit en waar grootte en gewicht een doorslaggevende rol spelen. De geïntegreerde INSECT SHIELD impregnatie biedt ook bescherming tegen vervelende insecten.

Laatste update van prijzen op 30.10.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate partner links

Tikken van zijdekwaliteit

Dit tikken bestaat uit 100% zijde en heeft, naast het extra insectenwerend middel, de speciale eigenschappen van deze stof: De COCOON INSECT SHIELD TravelSheet Silk Vine is zeer zacht, huidvriendelijk en scheurbestendig. Het isolerende effect tegen kou en warmte moet worden benadrukt: zijde heeft een verkoelend effect bij warme temperaturen en opwarming bij koude. Daarnaast blijft zijde zoveel mogelijk rimpelvrij. Dus zelfs als het tikken alleen ’s ochtends in de schaal wordt verfrommeld, blijven er minder vouwen over bij het uitpakken dan bij andere stoffen.

Effect tegen bedwantsen en andere insecten

Door de geïntegreerde insectenbeschermingsimpregnatie in de stof biedt de COCOON INSECT SHIELD TravelSheet extra bescherming tegen insecten. De impregnatie wordt met behulp van een speciale methode in de stof geïntegreerd. Volgens de fabrikant is het gebruikte permethrin onschadelijk voor de gezondheid en geurloos. Het is effectief tegen een verscheidenheid aan insecten zoals muggen, teken, vlooien en bedwantsen.

Zelfs in de kleinste concentratie is permethrin een neurotoxine voor insecten. Daarom zullen ze contact met het tikken zoveel mogelijk vermijden. Natuurlijk is er geen 100% bescherming, omdat bijvoorbeeld armen die niet door de slaapzak worden bedekt nog steeds een mogelijk aanvalspunt zijn. Daarnaast biedt de TravelSheet effectieve bescherming tegen bijtende of stekende insecten.

Lees ook:   Dettol Allesreiniger - Power&Fresh - Kersenbloesem 2 Liter

Juridische mededeling: Gebruik biociden zorgvuldig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

Beoordelingen

De COCOON INSECT SHIELD TravelSheet Silk Vine is tot nu toe bijna uitsluitend beoordeeld met 5 sterren op Amazon. Bijzonder geprezen waren het afstotende effect op muggen en bedwantsen, de kleine verpakkingsgrootte en de aangename stof. De beoordelingen, die iets negatiefs zouden kunnen vinden, wijzen op het sluitingspunt op de kleine klittenbandsluiting, die niet volledig kan worden gesloten en waarmee de insectenbescherming daar niet volledig kan werken. Daarnaast zegt een recensent dat het hoofdeinde iets groter had kunnen zijn. Over het algemeen overheerst echter duidelijk de meer dan positieve feedback van alle beoordelingen.

Bijzonderheden van de COCOON INSECT SHIELD TravelSheet Silk Vine

  • geïntegreerde insectenbescherming
  • Zijingang met klittenbandsluiting
  • Handzak voor een kussen
  • speciale verstevigingen en dubbele naden
  • Gemakkelijk te wassen
  • droogt extreem snel
  • zeer licht

Kenmerken van de COCOON INSECT SHIELD TravelSheet Silk Vine

Statistieken: 218 x 86 cm
Gewicht: 160 gr
Hitte: +5,3 °C
Stof: 100% zijde

Koop bij Amazon