Cross-Mind Bed Bug Trap / Bed Bug Barrière

De kleine bloedzuigers blijven graag in de buurt van hun favoriete voedselbron – mensen. Daarom verstoppen ze zich vooral graag op het bed, waar ze ’s nachts naar buiten kunnen kruipen en je ongestoord kunnen bijten. Jij, die van de vervelende bedwantsen af wil en natuurlijk rustig in slaap wilt vallen, moet ze op de een of andere manier uit de buurt van het bed houden. Als oplossing zijn er bijvoorbeeld zogenaamde bedwantsvallen, of bedwantsbarrières, die het voor insecten bijna onmogelijk maken om naar bed te gaan.

Laatste update van prijzen op 12.10.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

De Quervermind bedwantsvallen zijn in eerste instantie onopvallende schelpen van plastic, die je onder elk van je bedpalen plaatst. In het midden plaats je de bedpaal, daaromheen is een “kloof” niet oversteekbaar voor de beestjes en dit detail maakt het verschil: Een diepe inkeping met extra glad oppervlak. Voor de bedwantsen is er alleen de weg naar binnen – maar niet weer naar buiten! Zo komen de kleine bloedzuigers niet meer in je bed en ben je ook in je slaap goed beschermd tegen beten. Dit alles zonder het gebruik van chemicaliën.

Update: Het product is niet meer leverbaar. Hier zijn enkele alternatieve bedwants barrières / vallen:

Laatste update van prijzen op 2.11.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

Een praktische bijkomstigheid is dat je er ook achter kunt komen of je een bedwantsbesmetting hebt in je appartement of huis. Als u wordt vermoed, moet u de inkeping regelmatig controleren en kijken of een paar bedwantsen in uw val zijn gevallen.

Lees ook:   hoe dyson filter schoonmaken

U kunt de bedwantsval bijzonder effectief ontwerpen in combinatie met diatomeeënaarde. Doe er gewoon een klein beetje van in de inkeping. Je doodt de bedwantsen dus al als ze in de val lopen. Want: Diatomeeënaarde valt de chitineuze schil van insecten aan en maakt ze zo onschadelijk.

Het is belangrijk: Tegelijkertijd moet u uw bed insectenvrij maken (bedframe, matras). Want de val voorkomt dat de bijters in bed komen, maar lokt ze er natuurlijk niet uit. Als je dat eenmaal hebt gedaan en het bed van de muur hebt verplaatst, zullen de bedwantsen het erg moeilijk hebben om bij je te komen vanwege de vallen van bedwantsen. Het is niet onmogelijk, want zelfs het dekbed kan ’s nachts op de grond liggen, waardoor de bedwantsen toegang krijgen. Maar het is veel moeilijker.

Trouwens, je kunt natuurlijk ook andere meubels in je appartement beschermen tegen bedwantsen met behulp van de vallen. Kledingkasten of banken kunnen bijvoorbeeld ook worden achtervolgd door de insecten en zo ontoegankelijk worden voor het ongedierte.

Meer informatie en een gids voor de val / barrière van cross mind vindt u hier.

Bijzonderheden transversale mind bed bug barrière

  • geen chemicaliën
  • effectieve bescherming tijdens de slaap
  • ongecompliceerde, langdurige toepassing
  • kan helpen om erachter te komen of uw appartement besmet is

Kenmerken Cross Mind Bed bug trap / Bed bug barrière

Gewicht: 358 gr
Grootte: 15,5 x 15,5 x 8,5 cm
Materiaal: Plastic
Aantal per verpakking: 4 stuks

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

Lees ook:   Beste gootkitten van 2023

Koop bij Amazon