Frowein BBcheck! (Bedwants check snelle test)

Bedwantsen zijn niet alleen vervelend. Hun beten laten jeukende piepjes achter op de huid. Overdag verstoppen de flinterdunne dieren zich in de kleinste scheurtjes. Voordat het gevecht komt de diagnose: is er zelfs een besmetting met bedwantsen? Hoe sterk is het? Hier de Frowein BBcheck! (Bed bug check snelle test) hulp. Omdat hij je ondersteunt in de zoektocht naar de fecale sporen van de bedwantsen en hun mogelijke schuilplaats.

Vooral voor professionele dienstverleners zoals hotels, ziekenhuizen en verpleeghuizen is ongediertebestrijding belangrijk. Hier voldoet de Frowein BBcheck! het hoofddoel. Uiteraard kan de test ook als privégebruiker worden gebruikt.

Laatste update van prijzen op 3.11.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

Zo helpt de Frowein BBcheck! tegen bedwantsen

Bedwantsen komen ’s nachts uit hun kieren en zuigen menselijk bloed. Omdat ze min of meer verspreid over de planeet voorkomen, kan het ook steeds weer gebeuren dat bedwantsen via bagage worden geïntroduceerd tijdens reizen, bezoekers of gebruikte objecten.

De symptomen veroorzaakt door bedwantsbeten zijn niet erg specifiek, zelfs als zogenaamde bedwantsbedden vaak kunnen verschijnen (zie artikel Bedwantsen herkennen). De bedwantsen zelf verbergen zich in de kleinste scheuren in helderheid. Maar de bedwantsen vertrekken Ontlasting, die vaak niet zo gemakkelijk te zien zijn met het blote oog. Als de uitwerpselen zichtbaar worden gemaakt, kan het spoor worden herleid tot de bron van de plaag.

Dit is waar de Frowein BBcheck! op. Het bestaat uit: twee tabletten: een beige met de werkzame stof natriumhydroxide en een wit beige met de werkzame stof waterstofperoxide-ureum. Beide tabletten worden eenvoudig opgelost in water. Deze vloeistof wordt op het beddengoed gespoten als een bedwantsbesmetting wordt vermoed. Belangrijk: Idealiter heb je een extra spuitfles nodig of koop je het product in een set.

Lees ook:   Beste waterfiltratievacuüms van 2023

Binnen zeer korte tijd worden de sporen van de uitwerpselen van het vervelende ongedierte zichtbaar. Omdat de samenstelling van het middel helpt om verdachte sporen van hemoglobine in bedwantsenuitwerpselen te onderzoeken. Als het hemoglobine is, licht het preparaat op helder blauw op. Het resultaat is met het blote oog te zien en helpt bij een gerichte strijd tegen bedwantsen.

Op basis van het resultaat kunt u vervolgens de verdere handelwijze plannen, afhankelijk van of er überhaupt een besmetting is gedetecteerd en hoe ernstig deze kan zijn. Als het gaat om bedwantsen, dan kan een ervaren verdelger u het snelst en het meest effectief helpen. Je kunt ook proberen het probleem zelf aan te pakken. Maar je moet wel op veel letten zodat je niet per ongeluk bijdraagt aan een verdere verspreiding van bedwantsen.

Nuttige artikelen:

Bijzonderheden

  • eenvoudig aanbrengen en resultaat na een korte tijd
  • geeft zelfs de geringste sporen van bedwantsenuitwerpselen aan
  • reageert ook op oudere of reeds uitgewassen sporen
  • de tabletten lossen gemakkelijk op en onmiddellijk na het spuiten worden de sporen zichtbaar
  • Hulp bij het bepalen van plagen met bedwantsen: chemische lichtgevende reactie produceert een helder blauw wanneer hemoglobine aanwezig is in de verdachte fecale sporen (indicatie van bedwantsen)
  • Het bedrijf Frowein produceert al 85 jaar kwaliteitsproducten op het gebied van ongediertebestrijding.
  • kan in het hele appartement worden gebruikt, ook in de keuken
  • ook direct verkrijgbaar in een set met spuitfles

Kenmerken

Tevreden: Set van 1 (tabletten voor twee toepassingen, één spuitfles).
Werkzame stoffen: Beige tablet: natriumhydroxide
Witte tablet: waterstofperoxide ureum
Reactie: Chemische lichtgevende reactie op sporen van hemoglobine in verdachte sporen (uitwerpselen van bedwantsen versus normaal vuil enz.
Duur: Klaar voor gebruik in één minuut

Koop bij Amazon

Lees ook:   HG dashboardreiniger glans Dashboard spray voor een stralend interieur