Hoe zich te ontdoen van kleding motten en hun larven – De feiten


Hoe kom ik van kledingmotlarven af

Kleding Mot Larven komen tevoorschijn uit de eieren van de Gemeenschappelijke Webbing Kleding Mot (de meest wijdverspreide en productieve variëteit) en vergelijkbare variëteiten die schade veroorzaken aan kleding, tapijten en huistextiel.

Het zijn kledingmotlarven die de schade aan kleding en textiel in huis aanrichten, en met name die gemaakt van natuurlijke dierlijke vezels. Wol, kasjmier, zijde, zacht leer en bont zijn de belangrijkste materialen die gevaar lopen.

Wij hebben in dit artikel de meest gestelde vragen van klanten over Clothes Moth Larvae beantwoord. Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel meer informatie over hoe je van kledingmotlarven af kunt komen!

Waarom eten kledingmottenlarven natuurlijke vezels?

Kleding Mottenlarven die eenmaal uit het ei zijn gekomen, hebben energie nodig om te groeien en te verpoppen om in volwassen kledingmotten te veranderen. Volwassen kledingmotten (die je misschien door je huis ziet vliegen op zoek naar je vorige kasjmier!) kunnen niet eten – ze leven een zeer korte levensduur puur met de bedoeling zich voort te planten.

Wol, kasjmier en zijde zijn dierlijke vezels – keratine is het eiwit in dierlijke vezels dat voeding biedt voor kledingmottenlarven om te eten. Keratine zit ook in menselijk haar en huid, dat vaak een groot deel van het stof rond het huis is en even aantrekkelijk is voor kledingmotten.

hoe kom ik van kledingmotlarven af Waarom eten doekmottenlarven natuurlijke vezels

De perfecte omgeving voor een kledingmottenplaag zou een donkere, stoffige, ongestoorde kast zijn met kleding van dierlijke natuurlijke vezels. Vaak zijn kasten in logeerkamers en zolders uitstekende broedlocaties voor kledingmotten.

Ook van cruciaal belang voor kledingmotlarven is vocht, zelfs zeer lage hoeveelheden. Transpiratie op recent gedragen kledingstukken die terug in kasten worden geplaatst, menselijke geur, drankjes gemorst op kleding enz. zijn allemaal verdere attracties voor de vrouwelijke kledingmot bij het beslissen waar ze haar eieren moet leggen voor de volgende larven om uit te komen.

Tips om kledingmotten weg te houden van natuurlijke vezels:

 • Leg alleen schone kleding terug in je kast
 • Leg recent gedragen kledingstukken op een hanger en lucht 24-48 uur buiten de kast voordat je ze wegzet

Hoe lang leven kledingmotlarven?

Kledingmotlarven de lengte van het leven vóór de verpopping en het transformeren in volwassen kledingmotten varieert afhankelijk van de omstandigheden die ze tegenkomen nadat ze uit hun eieren zijn gekomen. Ideale omstandigheden zijn relatieve warmte van ongeveer 70 graden Fahrenheit en vochtigheid tussen 75 en 80%. In dergelijke omstandigheden kunnen ze in iets minder dan een maand transformeren van ei naar volwassen mot.

Als de omstandigheden koeler en / of minder vochtig zijn, vertraagt de groei – mottenlarven kunnen twee jaar of langer in het larvale (en meest destructieve!) stadium blijven als ze ongestoord worden gelaten en met de juiste voedselbron worden geplaatst (d.w.z. uw favoriete zachte breigoed of meest kostbare tapijten en tapijten).

Dus het antwoord op ‘hoe lang leven kledingmottenlarven?’ is ergens tussen de één en 24 maanden afhankelijk van de omstandigheden.

Normaal gesproken zijn de omstandigheden afhankelijk van het seizoen – minder incidentie van volwassen kledingmotten die vliegen in koude wintermaanden en langzamere larvale ontwikkeling.

Tips voor het opbergen van kleding:

 • Wees het hele jaar door waakzaam – de destructieve larven zullen je kleding eten in centraal verwarmde kamers in het midden van de winter, zelfs als je geen kledingmotten kunt zien omdat de temperatuur buiten is gedaald
 • Lees onze omkleden in de herfst, lente garderobewisselen kleding opbergruimte artikelen voor advies over het beschermen van uw kledingstukken en handelen naar de instructies en tips daar.

Hoe groot zijn Clothes Moth Larvae?

Kleding Mottenlarven zijn klein en kunnen moeilijk te herkennen zijn, vooral als ze echt klein zijn, onlangs zijn uitgekomen uit de microscopische eieren, verstrikt zijn geraakt in kledingstukken met een los weefsel, hun weg hebben gevonden naar de binnenoppervlakken van kledingstukken, of hun weg diep in de stof hebben gegeten (als ze lange tijd ongestoord zijn gelaten).

Wanneer gekweekt en voorafgaand aan de verpopping, zijn kledingmotlarven tussen 1/4 en 1/2 inch lang. Zoals je op de foto kunt zien, hebben ze een romige kleur body en een donkerder bruine kop. Je ziet de relatieve grootte van de gegroeide larve in vergelijking met het weefsel van het breiwerk op deze foto voor een idee van relatieve schaal.

hoe groot are kleding mot larven hoe kom ik van kledingmot larven

Tips voor het inspecteren van kleding voor kledingmottenlarven:

 • Wanneer u op zoek bent naar kledingmotlarven in kleding, wees dan echt waakzaam en kijk goed – er kunnen verschillende maten zijn, afhankelijk van hoe oud ze zijn sinds het uitkomen en de temperatuur / vochtigheid van hun omgeving

Doodt het wassen van kleding de larven van de kledingmot?

Het wassen van je kleding kan kledingmotlarven doden, maar het is onwaarschijnlijk dat het een geschikte oplossing is voor de soorten kledingstukken die als voedselbron worden bedoeld.

De wascyclus moet op de heetste wasinstelling zijn om mottenlarven en eieren te doden; meer typisch gebruikt voor witte katoenen. Maar katoen bevat niet de allerbelangrijkste keratine. Wollen en zijden kleding, die dat wel doen, kunnen niet zonder schade op die temperaturen worden gewassen.

Lees meer op wassen kasjmier truien.

Het belangrijkste alternatief is een stomerij die mottenlarven en eieren zal doden – maar uiteraard tegen een prijs, en misschien wilt u uw stomerij laten weten dat uw kleding mogelijk motteneieren en larven bevat.

doodt wassen kledingmotlarven stomerij om zich te ontdoen van kledingmotlarven

Tips voor het bevrijden van kasten van kleding mottenlarven:

 • Onderzoek kleding heel goed – onthoud dat doekmotlarven erg klein zijn en vaak begraven in de vezels van je kleding
 • Droog kostbare en dure kledingstukken
 • Als alternatief is diepvriezen een betere optie als u geld wilt besparen bij het omgaan met larven (zie hieronder)
 • Wees grondig – het achterlaten van kledingmotlarven in elk kledingstuk riskeert een herhaalde plaag
Lees ook:   Dettol Schoonmaakdoekjes - Power & Fresh - Original - 4 x 80 doekjes voordeelverpakking

Zal dampende kleding kleding doden Die mottenlarven eten?

Stomen kan helpen, maar is geen bepaalde behandeling om larven van kledingmotten te doden – het hangt af van de grondigheid van de behandeling, de duur van de blootstelling aan de stoom en de diepte van de stoom die in de vezels van het kledingstuk reikt zonder schade aan uw kostbare kledingstukken te riskeren.

Het hangt er dus echt van af – dampende kleding kan een beetje helpen als onderdeel van een breder behandelingsregime, maar is niet gegarandeerd om mottenlarven te doden.

Tips voor het reinigen van het gebied van kledingmotten:

 • Overweeg invriezen en / of chemisch reinigen als effectievere behandelingen
 • Vergeet niet om je kasten grondig schoon te maken en te stofzuigen terwijl je kleding uit is en de kast helder is – anders riskeer je opnieuw een herhaalde besmetting

Zal Freezing kledingmotlarven en eieren doden?

Invriezen zal kledingmotlarven en eieren doden als het correct wordt uitgevoerd. Het is de meest kosteneffectieve methode om in eerste instantie om te gaan met een kledingmottenplaag, maar onthoud dat de larven en eieren in de kleding zullen blijven, zelfs als ze zijn gedood en u misschien wilt volgen met het schoonmaken van die specifieke kledingstukken om ze te verwijderen.

hoe kom ik van kledingmotlarven af zal bevriezen kledingmotlarven en eieren doden

De aanbevolen stappen voor het invriezen van je kleding om mottenlarven en eieren te doden zijn:

 • Identificeer en isoleer de besmette kledingstukken
 • Plaats in een afgesloten, luchtdichte zak en vul de zak niet te veel met kleding om ervoor te zorgen dat alle kleding goed bevriest
 • Diepvries, idealiter voor een week, maar minstens 72 uur
 • Ontdooi en verwijder de kledingstukken uit de plastic zak (en) buiten uw huis
 • Schud de kleding krachtig
 • Reinig uw kleding volgens hun individuele onderhoudslabels – natuurlijke vezels vereisen hoogstwaarschijnlijk een stomerij of handen wassen, hoewel sommige mogelijk op een delicate cyclus in uw wasmachine kunnen worden gewassen

Tips voor het invriezen van kleding Mottenlarven en eieren:

 • Het is van cruciaal belang dat de zakken die u gebruikt luchtdicht zijn wanneer ze in de vriezer worden geplaatst
 • Houd je alsjeblieft aan de hierboven voorgestelde tijden, anders kun je teleurgesteld worden!

Doodt zonlicht mottenlarven?

Het blootstellen van kledingmotlarven aan de zon zal op zichzelf geen kledingmotlarven doden en u zult effectievere methoden vinden om mottenlarven te doden – vooral bevriezing en droogkuis.

Het zou zeer warme omstandigheden en een zeer lage luchtvochtigheid vereisen, gecombineerd met een lange periode in deze omstandigheden om enig verzekerd effect te hebben – en dat riskeert waarschijnlijk vervaagde kleuren voor uw kostbare kledingstukken!

Je tijd is ook kostbaar en waarschijnlijk beter besteed aan het opruimen van je kasten en het gebruik van andere methoden om met de plaag om te gaan in plaats van je kleding bloot te stellen aan de zon in een poging om larven van kledingmotten te doden.

Wat doodt kledingmotlarven?

Zoals we in dit artikel hebben geschetste, om de vraag te beantwoorden ‘wat doodt mottenlarven?’, diepvriezen en chemisch reinigen zijn absoluut de beste methoden om kledingmottenlarven te doden – en voor een ernstige besmetting, combineer deze methoden met de onmiddellijke impact en blijvende restbescherming van de behandelingen in een kleding mot killer kit.

Kunnen kledingmotlarven door plastic eten?

Absoluut niet!

Plastic is niet aantrekkelijk voor, noch verteerbaar voor, kledingmotlarven, en hun monddelen zullen niet door plastic kunnen eten.

De zachtste (en helaas meestal de duurste kledingstukken in je kast) lopen het grootste risico – ze zijn het meest verteerbaar voor de larven.

Kun je kledingmotlarven stofzuigen?

Ja! Je stofzuiger is je vriend als het gaat om het omgaan met een larvenplaag van een kledingmot.

Wanneer u uw kleding uit de kast hebt gehaald om ons kledingverzorgingsadvies over het omgaan met kledingmotten op te volgen, moet u stofzuigen en grondig reinigen / stof – motteneieren en larven kunnen aanwezig zijn, ofwel van kledingstukken zijn gevallen, natuurlijke tapijten op de vloeren van ingebouwde kasten hebben aangetast, of in het geval van case-dragende motten, zich tijdens het verpoppen aan de structuur van de kast hebben gehecht.

kleding mot larven doden

Dat betekent dus dat je je stofzuiger met de juiste hulpstukken moet gebruiken om bij elke hoek, scheur en spleet in je kast te komen, evenals de vlakke oppervlakken en vloer.

Spoel vervolgens diezelfde oppervlakken af en desinfecteer ze en gebruik idealiter een restmiddel om te spuiten – degene die u in een mot insecticide kit zal goed werken; helder drogen op oppervlakken, zonder geuren, omgaan met resterende eieren en larven gedurende enkele weken na het aanbrengen, en toch veilig voor u.

Na het stofzuigen, leeg je stofzuiger buiten het huis, in een zak, bind je veilig vast en gooi je het in de prullenbak – het laatste wat je na dat werk nodig hebt, is om vervolgens eieren en / of larven over te brengen naar een ander gebied in huis.

Doodt fumigatie kledingmotlarven? Doden insectenbommen doekmotlarven?

Fumigatie met behulp van ‘mottenvernevelaars‘ is een belangrijk onderdeel van het omgaan met een kledingmottenplaag. Het is echter waarschijnlijk dat het alleen te maken heeft met volwassen kledingmotten in de kamer die worden ontsmet.

Lees ook:   Hoe bamboevloeren te reinigen (beste oplossingen en methoden)

Kledingmotteneieren en larven worden meestal gevonden in kleding waar de effectiviteit van ontsmetting beperkt zal zijn – dicht opeengepakte kleding zal de effectiviteit van de vernevelaar verminderen in termen van het bereiken van eieren en larven. Het gebruik van de volledige aanbevolen stappen om de mot onder controle te houden, zal nodig zijn, naast het gebruik van professionele behandelingen zoals ontsmetting.

Meer informatie over hoe mottenbommen op de juiste manier te gebruiken, bekijk onze blog.

Doodt strijken mottenlarven?

Strijken kan mottenlarven doden, hoewel het een ‘hit or miss’-aangelegenheid kan zijn – de meeste delicate breisels hebben lagere strijktemperaturen nodig, kledingmotlarven kunnen diep aanwezig zijn in dikkere ‘dikkere’ breisels en het zou een uitgebreide dekking van uw kledingstukken vereisen om enige kans te hebben om zeker te zijn van effectief.

Chemisch reinigen en invriezen voor langere perioden geven u eerder geruststelling van succes bij het doden van kledingmotlarven dan strijken.

Ontdoe je van kleding motten en kleding motten larven rechts

We hopen dat dit artikel uw vragen over kledingmotlarven heeft beantwoord.

Het voelt misschien als veel werk om er grondig mee om te gaan, en wat kosten als je de juiste behandelingen en reinigingsoplossingen gebruikt, maar het bespaart je kleding en veel geld aan schade aan hen. U kunt een professionele ongediertebestrijder vragen om een behandeling toe te passen, hoewel veel klanten niet willen dat iemand in hun slaapkamers en kasten werkt of de aanzienlijke kosten. U kunt ook onze kleding mot killer kits voor verdere hulp.

Houd er rekening mee dat het omgaan met en het voorkomen van de terugkeer van kledingmotten voortdurende monitoring en routines vereist om u te helpen voorkomen dat motten uw kleding op langere termijn opeten. Bekijk onze 10 stappen voor kledingmottenbestrijding artikel voor meer begeleiding.

Voortdurende preventie van kledingmotten moet het gebruik van feromoon Moth Traps zoals die ene die we speciaal hebben ontworpen om te voorkomen dat kledingmottenbesmettingen optreden en uit de hand lopen.

Zich ontdoen van motten in de slaapkamer

Motten in de slaapkamer kunnen een ernstig probleem zijn. Weinig dingen zijn erger dan griezelige, kruipende, vliegende insecten je persoonlijke ruimte binnen te laten dringen. Bovendien wil niemand mottenlarven het eten van hun mooie zijden lakens of dure kleding. Zijn motten schadelijk? Nee, niet aan mensen. Ze zullen echter zeker schadelijk zijn voor uw dure stoffen zoals leer, wol, zijde en kasjmier.

Hoe zich te ontdoen van kleding motten in slaapkamers

Dus wat kun je doen? Nou, het goede nieuws is, veel dingen. Er zijn veel manieren om motten uit je slaapkamer te houden. Als je al een plaag hebt, is het behandelen ervan niet vreselijk moeilijk. De sleutel is om grondig en ijverig te zijn.

De eerste stap is het plaatsen van Moth Traps op locaties waar je vermoedt dat er motten aanwezig kunnen zijn. Deze zullen de actieve mannelijke kleding- en tapijtmotten aantrekken met een krachtige mix van vrouwelijke feromonen op hun kleverige strips. Door de mannelijke motten te vangen, kunt u de grootte van uw mottenprobleem meten en helpt u tegelijkertijd de broedcyclus te doorbreken.

Zodra je de waarschijnlijke bron van een besmetting hebt ontdekt, is het tijd om het probleem te behandelen. Een mottenbom of andere ontsmettingstactiek is de gemakkelijkste oplossing. Zorg ervoor dat er geen huisdieren in je slaapkamer zijn, laat de mottenbom afgaan en sluit alle deuren en ramen terwijl deze van kracht wordt. Deze producten hebben duidelijke aanwijzingen die u kunt volgen. Neem altijd veiligheidsmaatregelen en zorg ervoor dat niemand in de slaapkamer komt terwijl er gefumigeerd wordt.

Waar worden motten door aangetrokken? Eten motten kleding?

De motten die de neiging hebben om slaapkamers te besmetten, staan bekend als Clothes Moths of Common Webbing Clothes Moths. Volwassen motten eten geen kleding, maar hun larven wel. Webbing Moth Larvae komen uit de eieren en eten door natuurlijke stoffen. Ze kunnen kleding, tapijten, dekens en allerlei soorten huistextiel beschadigen. Dingen zoals wol, kasjmier, leer, zijde en bont zijn bijzonder smakelijk voor mottenlarven.

Hoe houd je motten uit je slaapkamer?

Preventie is de sleutel. Zorg ervoor dat je schermen voor je ramen hebt, leg alleen schone kleren in je kasten, stofzuig regelmatig en overweeg om mottenwerende sachets op te hangen. Als je al Clothes Moths in je kamer hebt, moet je de plaag bij de bron elimineren. Om Pantry Moths buiten te houden, vermijd het opslaan van voedsel in je slaapkamer en gebruik Moth Traps.

Waar leven motten in de slaapkamer?

Motten houden van schemerige, afgelegen plekken. Als u motten rond uw kastgebied ziet vliegen, is dat de meest waarschijnlijke locatie van een plaag. Je kunt een plaag ook herkennen aan de aanwezigheid van dode motten, larvale omhulsels en gaten in kledingstukken. Een paar gemeenschappelijke slaapkamerlocaties waar motten zich waarschijnlijk zullen verbergen, zijn meesterkasten, bakken die onder het bed zijn opgeslagen, kledingkisten of andere donkere, ongestoorde plaatsen waar natuurlijke stoffen worden opgeslagen.

Waar zijn de graanmotten die zich in mijn slaapkamer verbergen?

Er is een groot verschil tussen Clothes Moths vs Pantry Moths. Kleding Mottenlarven eten natuurlijke vezels. Pantry Moth Larvae eten droge goederen zoals granen, granen, meel, voedsel voor huisdieren en andere blootgestelde droge voedselspullen. Als je ongezegeld voedsel in je slaapkamer hebt opgeslagen, zijn dat waar de graanmotten zijn.

Kunnen motten in tapijten leven?

Ja, vooral als uw Tapijten hebben natuurlijke vezels of lijmen en zijn niet mottenvrij. Nadat de behandeling van de mottenverdelging is voltooid, stofzuigt u alle tapijtgebieden grondig, inclusief binnen in uw kast en onder uw bed. Verplaats ook je meubels zodat je eronder en achter kunt stofzuigen. Als je een houten of laminaatvloer hebt, kun je vegen en dweilen. Hang vervolgens Moth Traps op om de actieve mannelijke motten te vangen en verdere kweek te stoppen, mottenballen als je de voorkeur geeft aan een giftige methode om motten, larven en eieren te elimineren, of kruidenafweermiddelen zoals lavendel voor een natuurlijke optie.

Lees ook:   hoe veldsla schoonmaken

Veelgestelde vragen

Wat houdt motten uit kasten?

Motten voelen zich niet aangetrokken tot de kledingkast, maar tot de heerlijke voedselbron erin – uw kleding – die hun larven gelukkig gevoed zal houden totdat het tijd is om te verpoppen. Uw wollen, Zijde, en alle dierlijke vezels lopen gevaar. Omdat ze altijd op zoek zijn naar voedsel voor hun nakomelingen, is de beste manier om motten uit kledingkasten te houden, de omgeving zo ongunstig mogelijk te maken.

Om motten ervan te weerhouden hun eieren op de kledingstukken in uw kledingkast te leggen, kunt u de volgende stappen nemen:

 • Kleding bewaren in kledingzakken of luchtdichte containers,
 • Zorg ervoor dat kleding schoon is voordat u deze opbergt
 • Spuit volledig natuurlijk mottenafweermiddel in de kledingkast
 • Gebruiken Kleding Moth Traps die krachtige vrouwelijke feromonen gebruiken om de volwassen mannelijke motten aan te trekken.

Hoe maak ik mijn kast motvrij?

Motten geven de voorkeur aan donkere gebieden die langdurig ongestoord blijven, zoals de achterkant van je kast. Keepeng uw kast mottenvrij vereist een paar stappen en tegenmaatregelen, waaronder het regelmatig luchten van uw kleding, het afstoffen en opzuigen van vuil, het gebruik van feromoon Moth Traps, en het gebruik van natuurlijke insectenwerende middelen in de kamer.

Motten houden niet van lavendel, kruidnagel en ceder, dus plaats wat zakjes of potpourri in je kast of overweeg een niet-giftige spray te gebruiken op sommige kleding die er niet door beschadigd raakt.

Hoe zich te ontdoen van motten in de kast?

Het wegwerken van motten in een kast kan moeilijk zijn als je niet weet waar je op moet letten. De eerste stap is om de soorten motten te identificeren die uw kast besmetten. Zodra je weet waar je mee te maken hebt, kun je de juiste feromoon Moth Traps kopen. Begin met stofzuigen en alles afvegen met witte azijn of een Moth Killer-spray die motten, larven en eieren doodt.

Grondig aangetaste, zwaar beschadigde items moeten mogelijk worden weggegooid. Kleding met lichte schade kan worden geborgen. U kunt deze items naar de stomerij brengen of ze enkele dagen invriezen bij 17 graden F / -8 graden C.

Is er een manier om van kledingmotten af te komen zonder mottenballen?

Ja, er zijn tal van manieren om kledingmotten in de kledingkast of kast zonder mottenballen te verwijderen, van Kleding Moth Traps die de volwassen mannetjes vangen en helpen de broedcyclus te doorbreken, tot Moth Foggers en Moth Killer Sprays. De MothPrevention Killer Kit biedt u alle drie deze producten om een mottenplaag aan te pakken. Houd er rekening mee dat natuurlijke insectenwerende middelen, zoals lavendel en ceder, alleen als afschrikmiddel tegen kledingmotten zullen werken, maar ze niet zullen doden.

Anders zal routinematig schoonmaken, het wassen van uw items voordat u ze opslaat, luchtdichte containers gebruiken en in wezen hun voedselvoorziening afsnijden, uiteindelijk alle motten in uw huis verwijderen.

Welke natuurlijke insectenwerende middelen werken het beste om motten uit kledingkasten te houden?

Als u op uw hoede bent voor het gebruik van sterke pesticiden, chemicaliën of mottenballen rond uw huis, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is een overvloed aan natuurlijke, niet-toxische insectenwerende middelen en afschrikmiddelen die motten uit uw kledingkast en kasten houden. Dit omvat geuren zoals lavendel, kruidnagel en cederchips.

Feromoon moth traps zijn ook een niet-toxische oplossing om motten uit de buurt van uw kostbare kleding te houden.

Houdt schoonmaken en stofzuigen motten uit de kast?

Ja, schoonmaken en stofzuigen zijn cruciaal om motten uit je kledingkast te houden en ze voorgoed kwijt te raken. Reinigen met een ontsmettingsmiddel, witte azijn of een geformuleerde kleding Moth Killer spray doodt motten, eieren en larven. Stofzuigen pakt alle eieren en larven op, evenals frass, van beschadigde tapijten en overal waar de mottenlarven zich kunnen verbergen. Kortom, stofzuig en reinig vaak.

Hoe komen huismotten in de kledingkast of kast?

Huismotten kunnen op verschillende manieren het huis binnendringen. Als u kleding in een tweedehandswinkel hebt gekocht, kunnen motteneieren op de loer liggen om uit te komen. De beste manier om te voorkomen dat motten naar binnen komen, is door proactief te zijn. Als je bijvoorbeeld tweedehands kleding hebt gekocht, lucht dan een paar dagen buiten in de zon of koud en was of droog dan meteen.

Houd in kledingopslagruimtes de luchtvochtigheid laag. Motten worden aangetrokken door vocht en al het vocht dat in kleding terechtkomt.

Over MothPrevention®

MothPrevention® spreekt elke dag met klanten over hun kledingmottenproblemen – kledingmotten zijn een soort die steeds groter wordt en die aanzienlijke schade kan veroorzaken aan kleding, tapijten en ander huistextiel.

Tot op heden hebben we meer dan 150.000 klanten geholpen bij het omgaan met hun mottenproblemen. We hebben professionele oplossingen ontwikkeld, waaronder gepatenteerde feromonen, niet verkrijgbaar bij iemand anders in de VS, en ontworpen in Duitsland volgens de hoogste productienormen.

Table of Contents