Service beoordelingen

Vertrouwde klant

maandag, 28 november 2022

Snel, vriendelijk en hun producten werken!
Product komt snel en is super eenvoudig te gebruiken. Effectief ook.

Vertrouwde klant

donderdag, 17 november 2022

mottenvallen werken geweldig
Deze mottenvallen werken heel goed. Ik gebruik ze nu al een tijdje, omdat het een paar navullingen kost om echt het werk te doen en elke volgende generatie motten te krijgen. Ik zou ze eens proberen als je problemen hebt met motten in je huis.

Vertrouwde klant

woensdag, 16 november 2022

Uitstekende klantenservice, onmiddellijk, attent, professioneel, uitstekend
Ik had een probleem; stuurde een e-mail, de reactie was onmiddellijk, professioneel, attent en loste het probleem onmiddellijk op.
Niet alleen werkt het product uitstekend, maar de klantenservice is even bedreven en deskundig in het omgaan met situaties.
Bedankt.

Vertrouwde klant

woensdag, 16 november 2022

Geweldig product
Twee andere merken mottenstrips geprobeerd… dit was veruit het meest effectief!

Vertrouwde klant

vrijdag, 4 november 2022

Tot op heden hebben de vallen geen motten gevangen. Dit is onze tweede aankoop.
Dit is onze tweede aankoop en
Noch de eerste, noch deze hebben motten gevangen. In plaats daarvan lijken de motten ze te vermijden, omdat ik ze heb gevonden en gedood in andere kamers dan waar vallen zich volgens de instructies bevinden

Paul Degener

maandag, 31 oktober 2022

Ze verdwijnen, maar er vliegen er nog een paar rond.
Nog steeds niet allemaal weg
Ze verdwijnen, maar er vliegen er nog een paar rond.
Moet veel voedingsmiddelen gooien misschien dat zal helpen

Vertrouwde klant

donderdag, 27 oktober 2022

Snelle levering. Greay product

Pamela Rosenberg

donderdag, 27 oktober 2022

Uitstekende producten.
Uitstekende producten.

Vertrouwde klant

dinsdag, 25 oktober 2022

Effectief tegen wolmotten
Uitstekend product en uitstekende service. Ik heb dit jaar minder motten dan vorig jaar. Bedankt!

George Montgomery

maandag, 24 oktober 2022

Volg de aanwijzingen en mottenpracht verdwenen!
Het werkt!!

Vertrouwde klant

zondag, 23 oktober 2022

Klantopvolging is geweldig; dat geldt ook voor online advies.
Een ding dat ik leuk vind aan uw bedrijf is de herinnering dat het tijd is om de mottenferomoonborden te vervangen. Ik heb de vervangers op 11 oktober geplaatst en ze hebben al wat motten gevangen. Ook bedankt voor het advies dat de feromonen alleen de mannetjes aantrekken, niet de vrouwtjes. Dat is een nuttig advies. Ook gebruik ik de vloeibare mottenpreventiespray regelmatig op mijn erfstuk oosterse wollen vloerkleden.

Vertrouwde klant

zaterdag, 22 oktober 2022

Het werkt tot nu toe prima.

Vertrouwde klant

donderdag, 20 oktober 2022

Het product werkt!
Het product werkt!

Vertrouwde klant

maandag, 17 oktober 2022

Eén mot gevangen.
Niets bijzonders.

Willem Holderness

donderdag, 13 oktober 2022

Mijn bestelling professioneel afgehandeld. Afgeleverd op verkeerd adres en bedrijf heeft de bestelling vervangen. Zeer onder de indruk.

Vertrouwde klant

zondag, 9 oktober 2022

Gemakkelijk te gebruiken, nog steeds kijken naar de uiteindelijke resultaten
Niet zeker over de uiteindelijke resultaten

Joyce Van De Velde

dinsdag, 4 oktober 2022

Ik zal ze opnieuw gebruiken. De kleine nachtvlinders die uit de grote zak vogelzaad komen, vullen de motstickies. Ik heb vervangingen besteld. Ze hebben geleverd.

Vertrouwde klant

woensdag, 28 september 2022

Zeer snelle service, goed product, vangt veel motten
Zeer snelle service, goed product.
Ik heb alleen de vallen gebruikt, dus blijf mottenproblemen hebben, maar ik heb 5 binnenkatten en er zijn geen N95-maskers om ze te passen, dus ik kan de volledige behandeling niet proberen, hoe graag ik dat ook zou willen.
De vallen vangen VEEL (mannelijke) motten.
Ik ben een terugkerende klant.

Vertrouwde klant

dinsdag, 27 september 2022

We hebben nog geen enkele mot gevangen!
Zorg voor een product dat werkt. We bevestigden uw mottenstrips in onze voorraadkast op planken en deurkozijnen. We hebben ze toegepast op de dag dat we ze ontvingen. Er is geen enkele mot gevangen op je mottenstroken. We weten dat het voorraadkastmotten zijn, want daar zit ons probleem. Helaas werkten uw voorraadkastmottenstrips niet voor ons. Zeer teleurgesteld in uw product!

Vertrouwde klant

zondag, 25 september 2022

Gestopte motten. Goed product. Zal opnieuw gebruiken.

Audrey Tighe

donderdag, 22 september 2022

Snelle verzending. Gebruik dit product al meer dan een decennium met grote re
Snelle verzending. Product werkt geweldig.

David McClinton

woensdag, 21 september 2022

De service was geweldig en het product tijdig verzonden. Het product werkt zoals het op de markt wordt gebracht. Ik stuurde een chat over het krijgen van de kleine dispensers waar je de kleverige val in stopt, maar kreeg geen reactie op hoe deze te bestellen in plaats van de vallen met een grotere bestelling te moeten kopen . Reageer alstublieft op hoe ik verder moet gaan! Bedankt

Gail Thomas

zaterdag, 17 september 2022

We zijn zo dankbaar dat we geloofden dat uw product zou werken en bestelden
Ja!! Geweldige service en dit werkt echt. Weg met deze vervelende kleine motten. Had ze nog nooit gehad. De strips zijn geweldig!

Vertrouwde klant

vrijdag, 16 september 2022

Geweldige service!
Allereerst werken de vallen en is mijn mottenprobleem zo goed als verdwenen. Ten tweede, toen een recente bestelling vastliep in transit, stuurde MP me nog een bestelling die binnen een paar dagen arriveerde. De oorspronkelijke bestelling dook uiteindelijk op. Bedankt!

Steven C.

vrijdag, 16 september 2022

Strips begonnen onmiddellijk te werken
Ving verschillende motten binnen 24 uur na het installeren van … de komende twee weken meer blijven vangen… de plaag is gedaald, het product presteert zoals beloofd. Bedankt!

Vertrouwde klant

zondag, 11 september 2022

Geweldige klantenservice!
Ze hadden wat ik wilde / nodig had en ze stuurden het snel. Wat wil ik nog meer? Geweldige service!!

Ruth Rabinowitz

donderdag, 8 september 2022

Effectief zoals geadverteerd
Lijkt goed te hebben gewerkt

Jon Webster

woensdag, 7 september 2022

Tijdige levering en het product werkt zeer goed!
Je bent zeer betrouwbaar. Zendingen komen altijd tijdig aan. Het product lijkt erg goed te werken.

Vertrouwde klant

zaterdag, 3 september 2022

Uitstekend product
We vertrouwen op dit product om ons zowel te laten weten hoe actief de motten zijn als om deze destructieve beestjes te vangen. Het is een solide product dat we keer op keer hebben gekocht.

Jane Vose

vrijdag, 2 september 2022

zoals ze, beveel ze aan. toch nog een of twee kleine mots op de muur zien,
gemakkelijk op te hangen, zelfs als ik er niet veel heb opgemerkt, kaart heeft er nu 21 aan vastgeplakt. als sean op hoge muur, krijg ik ze met hand vac. werkt goed!!!!

Vertrouwde klant

woensdag, 31 augustus 2022

Mottenvallen redden mijn wollen jassen en truien.
We werden een paar jaar geleden zwaar getroffen door motten. We hadden zoveel schade aan wollen jassen en tapijten. Eerlijk gezegd denk ik dat het te maken heeft met klimaatverandering, omdat ik nog nooit eerder problemen met motten heb gehad. Sindsdien hebben we regelmatig mottenvallen gebruikt en kunnen we de resultaten zien. Geen schade meer aan onze wollen en veel motten in de vallen. Bedankt!

Vertrouwde klant

woensdag, 24 augustus 2022

Beschrijving van het product komt overeen met wat we hebben ontvangen. Het werkte meteen om
Sterk aanbevelen voor effectieve product- en klantenservice.

Willem Yoes

zondag, 21 augustus 2022

Vele, vele gevangen motten zeer snel na de eerste installatie.
Ja, ik zal het product opnieuw kopen en zal het product aanbevelen aan iedereen die mottenbestrijding nodig heeft.

Michael Byers

zondag, 21 augustus 2022

Motten houden van/haten ze
Ze trekken echt motten aan, doen het beter dan de duurdere blac-vlagvallen

Vertrouwde klant

zondag, 21 augustus 2022

Geen gedetailleerde instructies / vreselijk ontworpen spuitbus!
Er waren nauwelijks gedetailleerde aanwijzingen in de doos! Spray-can storing maakte het bijna onmogelijk om spray uit te schakelen! Verschrikkelijk ontwerp!

Vertrouwde klant

zondag, 14 augustus 2022

Amazing engineering helemaal niet beschikbaar in de Amerikaanse winkels / sourcing
Snelle levering. Bedankt. Er is niets zoals dit ontworpen in de VS. We werken nog steeds aan hopelijk uitroeiing. Ze doen’t hebben toegang tot voedsel, maar zijn nog steeds niet helemaal weg. We hadden een uitgebreide plaag door afwezigheid van huis en vogelzaadzak werd opengelaten in het huis. Hoe dan ook, we hebben de hoop niet opgegeven dat we op een dag vrij kunnen zijn zoals we eerder waren.

Vertrouwde klant

donderdag, 11 augustus 2022

Werkt geweldig!
Service was uitstekend. Product is dat ook.

Vertrouwde klant

maandag, 8 augustus 2022

Weg met mijn motten!
Geweldig product. Ik heb de mottenvallen gedoofd en VEEL motten gevangen. Ik heb geen motten gezien, maar ik heb voor de zekerheid vervangende vallen uitgezet. Geen motten meer. Dit product lijkt de uitbraak te hebben beëindigd!

Dorothy Clifton

zondag, 7 augustus 2022

Gemengd
Jullie waren geweldig om mee te praten en zeer responsief; de stroken die op de markt worden gebracht om motten te lokken, hebben er echter na twee weken slechts twee gevangen, terwijl de anderen ongehinderd rondvliegen.

Vertrouwde klant

zaterdag, 6 augustus 2022

Producten werken geweldig.
Geplaatst in kasten en ze doen uitstekend werk.

Vertrouwde klant

donderdag, 4 augustus 2022

Werkt prima. Zodra ik de stroken opzette zag je dat motten geagiteerd waren.
Vond het geweldig werken. Stroken waren bedekt in slechts een paar dagen

Vertrouwde klant

zaterdag, 30 juli 2022

Ik zou dit product zonder voorbehoud aanbevelen. Niet-toxisch
Ik zou dit product zonder voorbehoud aanbevelen!

Vertrouwde klant

donderdag, 28 juli 2022

Geen motten gevangen
Heb geen motten gevangen gezien sinds we de vallen een paar dagen geleden hebben opgezet. Wat geeft?

Michael

donderdag, 28 juli 2022

Tevreden klant
Het product kwam de volgende dag en lijkt goed te werken.

Vertrouwde klant

woensdag, 27 juli 2022

Zeer efficiënt
Werk geweldig. Zodra ik het pakket opende zag ik motten om me heen vliegen, dat zijn enkele sterke feromonen. Ik run een bakkerij vanuit mijn huis en heb honderden kilo’s meel die ik moet beschermen. Tot nu toe hebben de vallen er nogal wat gevangen. Blij dat je een eenvoudige oplossing hebt waarbij je geen verdelger hoeft te bellen.

Ed

woensdag, 20 juli 2022

Geweldige resultaten
Quick Service, fenomenale resultaten! Onze langdurige milde motteninvasie werd onlangs veel erger toen we een grote zak Nyger-zaad mee naar huis namen om putters te voeren en opsloegen in de garage, waar we vogelvoer mengen en opslaan. Bleek besmet te zijn. De kleverige vallen waren de cavalerie waar we op hadden gehoopt – honderden van de beestjes in twee dagen uitgeschakeld en blijven zwerfdieren verzamelen. We blijven op de hoogte.

Vertrouwde klant

dinsdag, 19 juli 2022

Goede milieuvriendelijke oplossing voor mottenplaag
Goed product voor iemand die een milieuvriendelijke oplossing voor mottenplaag wil. Snelle verzending van het product, eenvoudige instructies

Vertrouwde klant

woensdag, 13 juli 2022

Het product werkt bij het vangen van motten en voorkomt dat ze zich wild vermenigvuldigen.

Vertrouwde klant

woensdag, 13 juli 2022

Lijkt te werken, maar rommelig
Ik kreeg de vallen heel snel. Ik ben net begonnen met het gebruik ervan, dus het is moeilijk te zeggen. Mijn enige maar vrij substantiële klacht is dat er geen manier is om deze dingen aan de praat te krijgen zonder de lijm op je vingers te krijgen die ONMOGELIJK is om eraf te komen. Dat heb ik uiteindelijk gedaan. Het stuk papier aan de lijmkant is erg moeilijk te verwijderen, wat deel uitmaakt van het probleem. Eerlijk gezegd geef ik de voorkeur aan de vallen die de lijm aan de binnenkant hebben en het enige wat je hoeft te doen is de feromoonchip naar binnen te schuiven en het zijn werk te laten doen, maar ze werkten niet erg goed, dus daarom stuurde ik weg voor je product. Ik zal over een paar weken weer inchecken. Als deze werken, dan is het lijmprobleem misschien de moeite waard!

Vertrouwde klant

zondag, 10 juli 2022

Geen motten gevangen????
Geen motten gevangen

Vertrouwde klant

zaterdag, 9 juli 2022

De vallen werken!
Gemakkelijk te navigeren website, snelle service.

Vertrouwde klant

zaterdag, 9 juli 2022

Zo duur en zo ineffectief!
De service was prima. (Ineffectief) Artikelen kwamen snel aan na het online plaatsen van de bestelling.

Vertrouwde klant

donderdag, 7 juli 2022

Spoedig!!!!

Vertrouwde klant

dinsdag, 5 juli 2022

werkt goed vangbroekrogge motten.

Vertrouwde klant

zaterdag, 2 juli 2022

Gebruik de producten al jaren en ben altijd blij geweest.
Geweldig product en geweldige service.

Vertrouwde klant

dinsdag, 28 juni 2022

Ik zou uw product aanbevelen aan anderen. Het is zeer effectief in het aantrekken / doden van motten.

Heman Carter

maandag, 27 juni 2022

Zeer effectief en handig ook prijs is zeer redelijk
Product snel aangekomen.. Het doet fantastisch werk van aantrekking en vangst zoals geadverteerd.

Willem Abright

zondag, 26 juni 2022

goede recensie
Het product werkt geweldig, de motten zijn er dol op. De levertijd is supersnel.
We hadden een plaag en vulden onze bestaande 5 vallen bij en bestelden een navulling en gebruik gewoon de plakkaart op een punaise in de dakramen. Ik denk dat we alle kleine *******.
Bedankt voor een geweldig product en efficiënte verzending.

Donald Korff

zondag, 26 juni 2022

De levering van de bestelling gaat razendsnel. Het product werkt effectiever dan andere merken die we hebben gebruikt.

Ik heb de marketing-inslag gelezen die duits ontwikkelde feromonen beweert, maar de markup is imo nog steeds astronomisch.

Jack K

donderdag, 16 juni 2022

Geweldige producten – – verbazingwekkend effectief!!!
Had een klein probleem met het krijgen van onze volledige bestelling, maar ze waren er gelijk op en we waren zeer tevreden met hun klantenservice. Wat nog belangrijker is, hun product werkt verbazingwekkend goed en we vingen motten rechts en links.

Vertrouwde klant

vrijdag, 10 juni 2022

Ik heb nooit mo order ontvangen

Vertrouwde klant

donderdag, 9 juni 2022

Een van de room foggers werkte niet.
Stuur een nieuwe kamervernevelaar omdat een van de kamers die ik heb ontvangen niet werkte.

MothPrevention’s Antwoord:

Antwoord van vertrouwde klant:

Antwoord van vertrouwde klant:

Maureen Kuntzmann

zondag, 5 juni 2022

Ja, dit was een herhalingsaankoop. Ik hang ze in mijn voorraadkast buiten de voorraadkast en dicht bij de papegaaienkooi. Het enige wat nodig was, was een zak zaad en brokjes…. nu gaan de zakken een paar dagen in de vriezer. Deze vallen werken prima.

Brian Yates

zondag, 5 juni 2022

Ik heb mijn bestelling geplaatst op 20 mei nog steeds niet ontvangen en heb ook geen informatie ontvangen over verzending of tracking zoals aangegeven in de bevestiging van het plaatsen van mijn bestelling.

Donna K Sceusa

zondag, 5 juni 2022

Een nieuwe mottenplaag voorkomen
Ik had een vreselijke mottenplaag voordat ik deze Moth-preventievallen kocht. Ik kan niet geloven hoeveel zwerfmoeders deze vallen vangen! En ze zijn hervulbaar. Ik heb ze in elke kast, de keuken en de slaapkamers.

Vertrouwde klant

zaterdag, 4 juni 2022

Ze werken!
Mijn bestelling kwam snel aan en de plakkerige mottenpads deden hun werk.

Esta Schifter

zaterdag, 4 juni 2022

Werkt maar duur
Razend duur, maar het vangt wel die vliegende mannetjes. Lijkt alleen vrouwtjes te vangen als je de val onder een kledinglijn plaatst waarvan je vermoedt dat ze manen heeft en je schudt, beukt, wat de doeken ook zijn om de vrouwtjes te verjagen. Vergeet niet dat dit de eieren of larve niet krijgt.

Vertrouwde klant

woensdag, 1 juni 2022

geweldige service
uitstekende service, snelle levering

Meryl Mandell

woensdag, 1 juni 2022

Gebruik een bevestigingsmail bij bestellingen
Ik waardeerde het om de mottenpreventie snel bij te vullen, maar er was geen bevestigingsmail toen ik bestelde, dus ik dacht niet dat de bestelling doorging. Ik bestelde het opnieuw en ontving een tweede mailing. Ik moest toen een van de bestellingen retourneren. Gebruik gewoon een bevestigingsmail zodat het duidelijk is dat de bestelling is doorgegaan. Bedankt.

Lees ook:   LG Wasmachine Foutcodes (Problemen met uw wasmachine oplossen)

Vertrouwde klant

dinsdag, 31 mei 2022

Snel en eenvoudig.
Uitstekende website, eenvoudig bestellen en snelle verzending.

Janet Pickel

maandag, 30 mei 2022

Snelle service
De vullingen kwamen snel zoals beloofd. Ik bestel opnieuw wanneer ik navullingen nodig heb.

Debra Elsinger

maandag, 30 mei 2022

Deze werken!
Voor het bestrijden van kledingmotten ken ik geen betere methode dan deze vallen. Zorg er wel voor dat u de vallen verandert volgens de aanbevolen tijden. We hebben deze plagen volledig geëlimineerd door ijverig gebruik te maken van goed geplaatste vallen.

Robert Fay

zaterdag, 28 mei 2022

Nauwkeurige bestelling, snel verzonden. Eenvoudig te gebruiken, effectief product.
Zal meer kopen.

Michael Weiss

zaterdag, 28 mei 2022

Heel goed
werkte goed

Vertrouwde klant

vrijdag, 27 mei 2022

De vallen werken
De vallen vingen al een paar motten die naar binnen vlogen terwijl ik ramen open en niet schermde tijdens een reparatie. Mijn vloerkleden bedankt!

Barbara Kleeman

vrijdag, 27 mei 2022

Vallen werken heel goed. Ik blijf ze elke 3-4 maanden bijvullen.

Vertrouwde klant

zondag, 22 mei 2022

Deze gaan direct aan het werk.
goede vallen. koop er meerdere omdat je ze misschien het hele jaar door nodig hebt.

Elisabeth Zimmerman

vrijdag, 20 mei 2022

Top!

Sharon Mcgraw

vrijdag, 20 mei 2022

Ze werken!!!

Janet Schmidts

donderdag, 19 mei 2022

Servuce uitstekend. De vallen vangen geen babymotten.
Ik zit in jaar 2 van mijn strijd tegen doekmotten. Deze vallen werken het beste wanneer er een matige tot zware besmetting is. De mannelijke mot moet echter minstens 4 dagen oud zijn om het feromoon echt te laten werken ( zodat ze de baby-mannetjesmotten ook niet vangen. Dus de mottenvallen zijn nuttig en essentieel, maar sproeien met azijn en zowat alles inzakken is ook nodig… De bedrijven service? Uitstekend….. de vallen kwamen snel.

Vertrouwde klant

dinsdag, 17 mei 2022

Deze vallen zijn relatief duur maar zeer effectief.

Rhonda Bid

maandag, 16 mei 2022

Beste mottenvallen op de markt

Vertrouwde klant

maandag, 16 mei 2022

Zeer tevreden
Verzending was supersnel, vallen zijn ongelooflijk effectief geweest!

Darlene Molens

maandag, 16 mei 2022

Werkt goed, zou opnieuw kopen
Ik zou ze weer kopen, ze vangen een goede hoeveelheid voorraadkastmotten. Ze kleven zeker niet aan een geverfd oppervlak. Ze hechten zich niet goed aan de binnenkant van kasten. Ze zullen vasthouden aan formica backsplash in de keuken. De meeste moet ik plat leggen.

Anna Floyd

zondag, 15 mei 2022

Geweldige producten! Bedankt dat je me hebt geholpen motten te elimineren.

MothPrevention’s Antwoord:

Anna Floyd’s Antwoord:

Vertrouwde klant

vrijdag, 13 mei 2022

Snel en effectief! Geen geur en makkelijk te gebruiken.
Snel en effectief! Geen geur en makkelijk te gebruiken.

R Sperling

donderdag, 12 mei 2022

Je hebt niet genoeg tijd toegestaan sinds de aankoop. Dit was de eerste keer dat ik uw product kocht en het heeft nog geen motten gevangen. Ik denk toch niet dat je feedback wilt over een product dat zich nog moet bewijzen?

Arthur Wilcox

dinsdag, 10 mei 2022

De vallen werken geweldig, maar de kosten zijn veel te hoog. Als u ze vervangt zoals aanbevolen, besteedt u bijna 200,00 $ per jaar. Ik weet niet zeker waarom Amazon is gestopt met het dragen ervan.

Vertrouwde klant

maandag, 9 mei 2022

Efective, EZ te gebruiken !
Snelle levering. Effectief product. Geen mottenprobleem sinds het begin van het gebruik 5+ jaar geleden.

Margaret Jarmer

maandag, 2 mei 2022

Geweldig product en geweldige klantenservice
Toen je niet op voorraad was, beloofde je me te laten weten wanneer er meer beschikbaar was – en dat deed je! Ik bestelde en de vullingen kwamen snel aan. Geweldige klantenservice.

Vertrouwde klant

donderdag, 28 april 2022

zeer tevreden klant
zal zeker weer kopen – geweldig product

Vertrouwde klant

vrijdag, 22 april 2022

Vakinhoudelijke expertise plus producten die werken!
Na de aankoop van hun producten nam het bedrijf proactief contact op om te zien hoe die producten werkten. Ze boden aan om mottenidentificatie te verstrekken. Toen ik foto’s instuurde, verzekerden ze me dat de producten geschikt waren voor de motten in mijn huis.

Karel Winter

vrijdag, 22 april 2022

Ze zijn aan het werk. Ik heb de motten nog steeds, maar veel minder. Ze werken het beste in een voorraadkast

Ann Yetter

donderdag, 21 april 2022

Product kwam snel, ze volgden met e-mails, en het beste nog, hun product trekt en vangt motten!

Vertrouwde klant

maandag, 18 april 2022

Klantenservice was geweldig. Eenvoudig bestelproces, snelle levering en goede opvolging.

Vertrouwde klant

donderdag, 14 april 2022

Goed product, eenvoudige website, snelle levering

Vertrouwde klant

zaterdag, 9 april 2022

We hebben motten gevangen in onze voorraadkast, ik verbaas me over de aantallen.

Watts R

zaterdag, 9 april 2022

Geweldig product, goed geprijsd en het werkt!
Ik plaatste alle vallen uit één pakket op verschillende plaatsen waar ik de motten had gezien, en de volgende dag hadden alle vallen enkele motten gevangen, een paar hadden maar liefst 6 motten erop.
Dit product werkt wel. Het is goed geprijsd en het doet alle claims van de verkoper. Ik zou ze aanraden aan iedereen die voorraadkastmotten heeft.

SHAID HANIF

donderdag, 7 april 2022

Geen probleem!

Stephen Conover

zaterdag, 2 april 2022

Vangt die motten!
Vangt die motten!

Linda

dinsdag, 29 maart 2022

WERKT en FANTASTISCHE INSTRUCTIES!
Dit product was redelijk geprijsd, maar nog belangrijker – HET WERKTE! Het product is mooi verpakt en de instructies waren duidelijk vermeld en ze waren gemakkelijk te begrijpen. E-mails verzonden door het bedrijf waren ondersteunend en moedigden me aan om contact met hen op te nemen als er vragen of problemen waren. Ik zou weer bij hen kopen.

Vertrouwde klant

vrijdag, 25 maart 2022

Snelle service Geweldig product dat echt werkt.

Vertrouwde klant

maandag, 21 maart 2022

Ja, ik zou ze opnieuw kopen, maar de plakstrip werkt niet goed. Moest mijn eigen dubbelzijdige tape toevoegen om ze vast te laten blijven zitten.

Ken Oost

maandag, 21 maart 2022

Geweldig product en service
Snelle service

Vertrouwde klant

donderdag, 17 maart 2022

Uitstekend product
Uitstekend product

Vertrouwde klant

woensdag, 16 maart 2022

Snelle levering!
Geen problemen, snelle levering en geweldige val!

MothPrevention’s Antwoord:

Antwoord van vertrouwde klant:

Vertrouwde klant

zondag, 13 maart 2022

Zeer teleurgesteld deze keer; product werkte niet.
Ik geef dit twee sterren omdat het is aangekomen zoals beloofd. Ik heb dit systeem in het verleden vaak gebruikt om van motten af te komen en het heeft goed gewerkt. Deze keer leg ik verse stroken in al mijn kasten en hoewel ik fysiek motten heb zien rondvliegen, is er na een volle week nog maar één mot gevangen. Ik denk dat deze strips helemaal niet werken en ik ben erg teleurgesteld. Ik heb deze rechtstreeks gekocht in plaats van via Amazon (waar ik gratis verzending krijg) om ervoor te zorgen dat ik het echte product kreeg. En dit product heeft gefaald. Nogmaals, zeer teleurgesteld, vooral voor deze prijs.

Bentley Roben

vrijdag, 11 maart 2022

De klantenservice is super geweest. We ontvingen de vallen slechts een paar dagen na bestelling. We hebben ook een follow-up e-mail ontvangen om de vallen te controleren en om te zien of we tevreden zijn.

Tom Martinus

dinsdag, 8 maart 2022

Werkte goed

Vertrouwde klant

zaterdag, 26 februari 2022

We hebben de mottenpreventie besproeid en in slechts 24 uur waren larven dood! Fab!
We kwamen thuis van vakantie en ontdekten dat we gaten in onze wollen vloerbedekking hadden. En een paar motten die rondvliegen. We kochten deze mottendoderkit en in ongeveer 24 uur waren de larven dood en vlogen er geen motten meer rond. We zijn zo blij. We hebben geen idee hoe ze hun weg naar binnen hebben gevonden, maar blij dat ze geen gaten veroorzaken

Kate Bosch

vrijdag, 25 februari 2022

Moth Prevention heeft een geweldige klantenservice
Moth Prevention heeft geweldige informatie op hun website plus uitstekende klantenservice en communicatie. De enige extra service die ik graag zou willen zien, is een abonnementsoptie, zodat ik mottenvallen elke 3 maanden automatisch kan laten bezorgen.

Vertrouwde klant

vrijdag, 25 februari 2022

Uitstekend en effectief product!

Vertrouwde klant

zondag, 20 februari 2022

Snelle levering, goede instructies en effectieve producten!

MothPrevention’s Antwoord:

Antwoord van vertrouwde klant:

Vertrouwde klant

vrijdag, 18 februari 2022

De nieuwe navullingen werken niet; Ik heb motten die rondvliegen; geen vangsten
Ze zouden beter kunnen reageren op e-mails. Ik schreef ze een paar keer met de vraag naar de toekomstige beschikbaarheid van mottenvalvullingen tijdens de pandemie toen de productietijden werden gewijzigd, maar ik hoorde niets van hen

Vertrouwde klant

vrijdag, 18 februari 2022

Product is echt uitstekend
Een trouwe klant die Moth Prevention aan vrienden heeft aanbevolen

Vertrouwde klant

dinsdag, 15 februari 2022

Geweldige service, uitstekend product!
Uitstekende service, en de mottenvallen werken zeker. Ik wou dat ik eerder van uw product had geweten.

Bob Kloos

maandag, 14 februari 2022

Vertel me meer!
Het werkt gewoon. Maar ik wou dat de instructies informatie zouden bevatten die me vertelt waar / hoe ik kan vinden waar deze motten vandaan komen!

Donald Korff

zondag, 6 februari 2022

Goede website, redelijk snelle levering, prijs is vrij hoog.

Vertrouwde klant

zondag, 30 januari 2022

Ongelukkige resultaten
Ik ontving deze ineffectieve vallen heel snel. Geen klachten met service, alleen het product.

MothPrevention’s Antwoord:

Antwoord van vertrouwde klant:

Vertrouwde klant

woensdag, 26 januari 2022

Effectief product voor de bestrijding van motten. Ik raad het ten zeerste aan.
Beveel dit product ten zeerste aan?

Vertrouwde klant

donderdag, 13 januari 2022

Uitstekende service – Ze doen wat ze zeggen dat ze gaan doen!
Ik vecht sinds jan 2021 tegen motten in drie kasten. Ik schreef me in voor de nieuwsbrieven en kocht vervolgens de eerste set vallen in februari 2021. De service was snel en ik ontving alles op tijd. Mottenpreventie hield me tijdens het hele proces op de hoogte. Ik heb nog een paar keer vallen gekocht en de service was altijd geweldig en op tijd. Ze hadden eind 2021 problemen met de supply chain en vroegen of ik op de wachtlijst wilde staan als ik meer vallen wilde kopen. Ze verwittigden me meteen wanneer de vallen op voorraad waren en ik ontving ze vrij snel.

Vertrouwde klant

donderdag, 13 januari 2022

Dit product werkt !
Op tijd aangekomen

Mimi Rosenberg

woensdag, 12 januari 2022

UITSTEKEND!
Ik hou van dit product. Klantenservice is uitstekend.

Lisa Sleeth

maandag, 10 januari 2022

Ja, ik zou Moth Prevention aanbevelen.

Vertrouwde klant

woensdag, 5 januari 2022

Het lijkt te hebben gewerkt, hoewel het enkele jaren heeft geduurd.
Zie hieronder.

Don Schoeny

dinsdag, 4 januari 2022

Eenvoudig en snel te bestellen. Heb al enkele jaren gebruikt en zal doorgaan.

Aidea Sluyter

zaterdag, 1 januari 2022

Bedankt voor de goede service!
Groot! Ik had navullingen nodig, ze waren eruit, maar ze adviseerden me zodra ze weer op voorraad waren, wat niet lang duurde, en ik waardeerde het zeer! Ze hebben ze ook heel snel verzonden!

Vertrouwde klant

vrijdag, 31 december 2021

Uitstekend product
Nuttige back-up en geweldig product.

Vertrouwde klant

vrijdag, 31 december 2021

Zou zeker aanraden en opnieuw kopen. Kan een beetje moeilijk zijn om het beschermende papier eraf te pellen, en de plakstrip aan de achterkant is niet erg plakkerig, maar werkt al met al goed.

Jennifer Williams

donderdag, 30 december 2021

het werkt!
Mijn bestellingen worden snel geleverd, behalve wanneer de artikelen die ik wil niet op voorraad zijn en wanneer ze zijn aangevuld, laat je het me weten en bestel ik wat ik nodig heb.

Vertrouwde klant

donderdag, 30 december 2021

Geweldig product
Het is een geweldig product en werkt tot nu toe 100%

Vertrouwde klant

donderdag, 30 december 2021

Geweldig product, ik had een probleem met kledingmotten en struikelde over dit product.. Operatief woord HAD.

Vertrouwde klant

donderdag, 30 december 2021

Geweldige service en product!
Geweldige service en geweldig product! Eerder geleverd dan verwacht en beste mottenval die ik ooit heb gevonden. Uitstekend bedrijf!

Sandra Reid

donderdag, 30 december 2021

Absoluut de beste
Kocht de eerste set die de vallen bevatte omdat ze hoog werden gewaardeerd. Ze waren geweldig, gevangen verschillende motten. Toen waren er geen navullingen beschikbaar, dus ik probeerde “andere” merken, maar ze werkten helemaal niet. Wachtte geduldig een paar maanden totdat ze weer op voorraad waren. MothPrevention stuurde me een email informeerde me over hun beschikbaarheid en ik kocht de navullingen die ik nodig had. Ze zijn gewoon de beste, niet de goedkoopste maar zeker de beste.

Vertrouwde klant

donderdag, 30 december 2021

Als je een mottenprobleem hebt, is dit wat je nodig hebt.
We hebben een wollen oosters tapijt en het is beschadigd door motten. We hebben het laten repareren en ze adviseerden om mottenvallen te krijgen. We hebben wat onderzoek gedaan en besloten over uw mottenpreventie, we waren geschokt hoe motten uw vallen kunnen vangen. Het is een geweldig product en ik raad het iedereen aan met een mottenprobleem.

Elaina Lee

donderdag, 23 december 2021

Snel product ontvangen, tot op heden heb ik slechts 2 motten van alle 5 vallen gevangen
Communicatie en verzending zijn fantastisch. Gewoon wachten op het product om te werken. Als het beter produceert dan het heeft, zal ik mijn beoordeling wijzigen.

Vertrouwde klant

donderdag, 16 december 2021

Deze werken echt!
Ik heb twee keer bij hen gekocht en gekocht tijden dat de items op tijd aankwamen. Ze sturen je een herinnering wanneer het tijd is om de vallen te vervangen. Dat vond ik geweldig!

Gaye Willard

zaterdag, 11 december 2021

Nog steeds vechten!!
Ik heb het product gebruikt zoals voorgeschreven, maar zie nog steeds motten. Ik stuurde een vraag via e-mail met een afbeelding van de specifieke mot zoals gesuggereerd, maar ik kreeg geen antwoord.

Eerlijk

Feefo nodigt alleen echte klanten uit die op de site hebben gekocht om feedback achter te laten. Dit zorgt ervoor dat de feedback die u leest afkomstig is van echte consumenten die waardevolle informatie verstrekken en niet is geschreven door slimme marketingmensen om het bedrijf er beter uit te laten zien dan zij.

Onbevooroordeeld

Alle ontvangen feedback, zowel positief als negatief, wordt openbaar weergegeven op de Feefo-website. Hoewel het geweldig is om gloeiende beoordelingen te krijgen, accepteren consumenten dat niet elk bedrijf het elke keer goed doet en een bedrijf kan worden gemeten aan hoe goed ze zijn door de manier waarop ze reageren op hun klanten wanneer dingen niet helemaal perfect gaan.

Onafhankelijk

Feefo is een volledig onafhankelijk bedrijf, opgericht om e-commercebedrijven de mogelijkheid te bieden om de rol van het verzamelen van echte feedback van klanten over de algehele service-ervaring en de kwaliteit van de gekochte producten uit te besteden. Geen van de ontvangen feedback wordt gemanipuleerd of bewerkt om de retailer te bevoordelen Wat we ontvangen is wat wordt weergegeven.