Tatonka beschermtas voor rugzakken

De Tatonka beschermtas wordt voornamelijk gebruikt als praktische beschermtas voor rugzakken op de luchthaven om mogelijke schade aan de rugzak tijdens het transport en op de bagagecarrousels te voorkomen. Het komt ook voor dat een beschermende tas voor rugzakken en trekkingrugzakken op de luchthaven over het algemeen vereist is voor het inchecken, omdat blootgestelde riemen en riemen in de transportsystemen kunnen vast komen te zitten.

Laatste update van prijzen op 2.11.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

Daarnaast kan de Tatonka beschermzak ook in de accommodatie worden gebruikt om te beschermen tegen het binnendringen van bedwantsen in bagage. Pak ’s avonds gewoon de rugzak / trekkingrugzak en andere dingen die rondslingeren in de Tatonka-beschermende tas en sluit de rits. Mogelijk onopgemerkte bedwantsen hebben al een veel kleinere kans bij de kamercontrole dan ongenode gasten in hun eigen bagage om te reizen en de weg naar hun eigen appartement te maken.

De Tatonka beschermtas heeft tot nu toe bijna uitsluitend positieve recensies ontvangen. Naast de beschermende functie biedt het kleinere trekkingrugzakken de mogelijkheid om extra items voor de vlucht in tassen te verpakken. Het inpakken van de rugzak in de Tatonka beschermende tas direct bij de incheckbalie van de luchthaven is snel en met de twee ritsen kunt u een bagageslot bevestigen. Door het robuuste materiaal is het echter iets zwaarder dan andere beschermende tassen en neemt het ook iets meer ruimte in beslag.

Lees ook:   44 slimme ideeën voor thuiskantoororganisatie

Bijzonderheden van de Tatonka beschermtas

  • Bescherming tegen bagagecarrousels op luchthavens
  • Bescherming tegen het binnendringen van bedwantsen en ander ongedierte
  • Afneembare, in de lengte verstelbare draagriem
  • Handvat
  • Rits met brede opening
  • Naambord

Technische kenmerken van de Tatonka beschermzak

Dimensie: 84x40x25 cm
Inhoudsvolume: tot 80 l
Gewicht: 450 gr
Materiaal: 420 HD Nylon |

Koop bij Amazon

Categorieën 15 – 50 Euro, bedwants barrières, bedwants producten, fysiek, reizen