Vliegenvanger

De Flyzone vliegenvanger is uitgerust met een uiterst aantrekkelijke lokstof voor vliegen. Vliegen ruiken voedsel vanaf zeer grote afstand en gaan er dan op af. Vieze containers, open vuilniszakken, rottend vlees en etensresten trekken altijd vliegen. Is dat uw ervaring ook ?

De Flyzone vliegenvanger heeft een enorme aantrekkingskracht op vliegen door de bijgeleverde lokstof. Deze vliegenvanger is juist rondom plaatsen waar vuilnis staat zeer effectief. Hoe u het ook went of keert, de meeste containers en vuilnisbakken lekken of sluiten niet goed af. Dit veroorzaakt grote overlast van vliegen.

Ideale plaatsen om de Flyzone vliegenvanger op te hangen zijn buitenplaatsen zoals tuin, nabij terras, in buurt van vuilcontainers of andere vuilopslagplaatsen. Andere goed plaatsen om een Flyzone vliegenvanger op te hangen zijn :

  • in buurt van keukendeur
  • in buurt van ramen
  • op afstand van terras in boom
  • onder overkapping

De Flyzone vliegenvangers zijn uitsluitend voor buitengebruik. Voor binnen kunnen wij u helpen met onze range professionele elektrische vliegenvangers.De Flyzone vliegenvanger is perfect in te zetten op plaatsen waar deze discreet gebruikt kan worden. Het beste hangt de vliegenvanger op een hoogte van 2 meter. Gebruik deze vliegenval in de buurt van vuilcontainers, vuilopslag, terras, tuin, buitenplaats, balkon of daar waar u het meeste overlast ervaart. Met name in horeca zeer effectief.

De Flyzone vliegenvanger is zo krachtig door de bijgeleverde lokstof dat deze zelfs zeer effectief is in de agrarische sector bij veehouderijen en andere boerderijen. Deze vliegenval is ook zeer effectief op maneges, paardenstallingen en ander plaatsen waar dieren worden gehouden. Neem direct actie want vliegen kunnen veel schade veroorzaken.

Vliegen komen af op rottend organisch materiaal. In de strijd tegen overlast van vliegen is het noodzakelijk om de hygiëne in en rondom bedrijf en woning te optimaliseren. Heeft u overlast van vliegen dan wil dat niet zeggen dat het onhygiënisch bij u is. Overlast van vliegen kan ook komen doordat er bij u in de buurt iets is wat de vliegen aantrekt.

Als u dan toch hinder heeft van vliegen hang dan direct een Flyzone vliegenvanger op. Door de sterke aantrekkingskracht van de bijgeleverde lokstof vangt u de vliegen waarvan u overlast heeft. De externe factor waardoor u overlast van vliegen heeft kunt u in de meeste gevallen niet oplossen. Wat u welt kunt doen is de vliegen buiten wegvangen waarvan u anders last zou kunnen krijgen.

Vliegen zijn dragers en overbrengers van ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Het is noodzakelijk dat u actie onderneemt als u overlast van vliegen heeft. Vliegen komen af op rottend organisch materiaal en leggen daar hun eitjes in. Al erg snel zijn er dan maden te zien, die ook weer erg snel in vliegen veranderen. Alles wat u weg vangt met de Flyzone vliegenvangers kan geen eitjes meer leggen. De overlast zal aanzienlijk snel afnemen.

Voor in stallen, maneges, schuren en melklokalen kunnen wij u ook helpen met vliegenlint en een vliegenrol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *