15 Tips voor het wegwerken van boerenzwaluwen [Op menselijke wijze]

Boerenzwaluwen kunnen een genot zijn om naar te kijken terwijl ze sierlijk rondvaren, maar je wazige gevoelens over hen zullen veranderen als je lelijke moddernesten en een paar uitwerpselen in je hele huis hebt. Hier zijn de beste tips om snel en humaan van boerenzwaluwen af te komen!

1. Installeer een zwaluwnestschild

Lang geleden maakten boerenzwaluwen hun huizen in grotten. Maar eeuwen van leven met mensen hebben hen ervan overtuigd dat door de mens gemaakte structuren nog betere nestplaatsen zijn.

Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat boerenzwaluwen een nest bouwen, maar een van de beste afschrikmiddelen voor boerenzwaluwen is het zwaluwbroedschild.

Het is een plastic strip met monofilamenten eraan bevestigd. Bevestig de plastic strip op overstekken, dakranden, ingangen, gevels of ergens in uw huis dat eruitziet als een ideale plek voor een boerenzwaluwnest. De monofilamenten hangen tot op de grond.

vogel afschrikking

Hoe komt dat van boerenzwaluwen af, vraag je je misschien af. De hangende monofilamenten zijn vervelend voor vogelvleugels, net zoals een verdwaalde haarlok die tegen je huid beweegt, afleidt.

Om hun nesten te maken, moeten boerenzwaluwen dicht bij de muur vliegen, maar met deze vervelende filamenten die eroverheen hangen, is het niet gemakkelijk. Ze zoeken veel liever een andere plek om hun huis te maken.

Merk op dat deze stalzwaluwnestpreventiemethode alleen werkt als u alle plekken bedekt waarin ze kunnen nestelen. Als je dat niet doet, zullen de vogels gewoon op zoek gaan naar een andere plek in je huis waar geen zwaluw nestschild overheen hangt.

2. Installeer een vogelafschrikmiddel vliegende vlieger

Als u een goede stalzwaluwpreventiemethode wilt, hebt u iets nodig dat vogels onmiddellijk afschrikt zonder zelfs maar een klauw op uw dak te leggen.

En een geweldige manier om dat te doen, is door een vliegende vlieger met vogelafschrikking te installeren. Bevestig het stevig aan een oppervlak en laat het op winderige dagen omhoog vliegen.

Boerenzwaluwen zullen iets groots en onnatuurlijks onregelmatig zien bewegen in één gebied en zullen leren die plaats te associëren met gevaar. Gezien dit principe zou je kunnen denken dat elke oude vlieger het werk zou doen.

vlieger met vogelontwerp

Maar deze vogelafschrikwekkende vlieger is ontworpen met nog meer functies om boerenzwaluwen weg te houden. Het heeft meestal de vorm van een grote roofvogel en gebruikt kleuren en patronen die meestal worden geassocieerd met roofdieren.

Zwart helpt contrast te creëren met de hemel overdag. De rode en gele kleuren zijn gerangschikt om eruit te zien als de ogen van een gevaarlijk dier. Het heeft zelfs een reflecterend oppervlak als een extra anti-slikfunctie.

Vogelafschrikwekkende vliegers zijn ook gemaakt voor gebruik buitenshuis. Deze zijn duurzamer dan je gewone vliegers, dus je blijft ze niet verliezen als de wind bijzonder sterk is.

3. Schrik boerenzwaluwen af met lasers

Als je wilt voorkomen dat zwaluwen nestelen, kun je niet zomaar lege nesten verwijderen en het daarbij laten.

Ze kunnen gemakkelijk een ander deel van uw huis kiezen om te gebruiken, en u moet wachten tot de nesten vrij zijn van bewoners voordat u sliknesten weer verwijdert.

Dus als volledige stalslikverwijdering uw doel is, moet u een combinatie van verschillende methoden gebruiken.

Een goede optie is om een slikafschrikwekkend laserapparaat te gebruiken. Dit straalt sterke, heldere laserlichten uit die in onverwachte patronen bewegen. De sterkte van het licht maakt het mogelijk om een groter gebied te bedekken.

Projectoren

Dus hoe gaat een klein beetje licht zich ontdoen van zwaluwen, vraag je je misschien af. Wanneer vogels onvoorspelbare bewegingen van een vreemd bewegend object zien, durven ze niet in de buurt te komen.

Zwaluwen zijn over het algemeen voorzichtige wezens en zullen het lot niet verleiden als ze geen patroon kunnen achterhalen.

Deze apparaten worden net zo eenvoudig geïnstalleerd als ze aansluiten en naar hen toe gericht in de richting waar u verwacht dat de boerenzwaluwen verschijnen.

Als u zich zorgen maakt over uw elektriciteitsrekening, kunt u de instelling zo aanpassen dat het apparaat elke 5, 10 of 15 minuten licht uitzendt. Op die manier blijft het niet de hele nacht aan.

4. Afschrikken met elektronisch geluidsafschrikmiddel

Een andere manier om van boerenzwaluwen met geluid af te komen, is door een elektrisch geluidsafschrikmiddel te gebruiken.

In plaats van vervelende, hoge geluiden uit te zenden, zendt dit geluiden uit die typisch geassocieerd worden met gevaar- en noodoproepen.

Dit apparaat heeft vooraf opgenomen soundbites van roofdieren. Wanneer een boerenzwaluw dit hoort, zal hij onmiddellijk denken dat het gebied niet veilig voor hem is en vertrekken.

Er zijn verschillende roofdier sounds, waardoor uw eigendom klinkt als de drinkplaats voor alles wat de zwaluw zou kunnen horen.

ongedierte afschrikmiddel

Om het effect nog groter te maken, heeft het apparaat vooraf geregistreerde noodsignalen van vogels.

Dit versterkt de overtuiging dat uw huis een gevarenzone is omdat er zoveel vogels lijken te zijn die hun ondergang tegemoet gaan.

Dit is niet alleen een goede manier om te voorkomen dat zwaluwen op uw eigendom terechtkomen, maar het dient ook als een effectief afschrikmiddel voor boerenzwaluwnesten.

Modderzwaluwen zouden hun eieren niet willen leggen en voor hun jongen willen zorgen op een plek die vol lijkt te zitten met roofdieren.

Lees ook:   Beste stoomgeneratorijzers van 2023

5. Installeer boerenzwaluwvogelpieken

Zwaluwen, zoals alle vogels, houden van baarzen. Het geeft hen rust van de energieverslindende business van rondvliegen.

Als een bepaald gebied geen levensvatbare plekken heeft om hun vermoeide vleugels te resetten, kun je er zeker van zijn dat ze dat zullen doorstrepen van de shortlist van potentiële huizen.

Om boerenzwaluwen met succes van uw eigendom af te schrikken, installeert u boerenzwaluwvogelpieken op strategische richels.

De stekelige hengels steken uit de richel, waardoor vogels niet comfortabel kunnen zitten. Het is eenvoudig te installeren omdat deze meestal in korte segmenten komen met 2-3 spikes erop.

vogel spikes

Je kunt ze dicht bij elkaar plaatsen zodat de spikes geconcentreerd zijn, of je kunt een beetje ruimte tussen elk plaatsen om een groter gebied te bedekken.

Zorg er wel voor dat de spikes barr toegang geven tot ruimte tussen segmenten. Anders zullen de vogels er gewoon in rondhangen. Als je bang bent dat deze spikes vogels pijn zullen doen, hoef je je geen zorgen te maken.

Ze steken vervelend uit en zorgen voor een ongemakkelijke stoel, maar ze zijn niet scherp genoeg om vogels te verwonden. Dit is een onschadelijke methode om zwaluwen en andere vogels te ontmoedigen om op je richels te zitten.

6. Spoel moddernesten regelmatig weg

Een goede manier om zwaluwen te weerhouden van het bouwen van nesten is door ze weg te wassen voordat ze klaar zijn.

Maar daarvoor: Elke poging om hun nesten te verwijderen moet worden gedaan als en alleen als u er absoluut zeker van bent dat er geen eieren of babyzwaluwen in zitten.

Vergeet niet dat deze vogels worden beschermd door de federale wet, en er is een specifieke clausule waarin staat dat het aanraken van nesten met kuikens of eieren erin een vergunning van de Amerikaanse Fish and Wildlife Service (USFWS) vereist. Als u dit niet doet, is dit een misdaad.

Als u van plan bent om de moddernesten weg te spoelen, moet u eerst uw lokale wetten over het verwijderen van zwaluwnesten controleren, omdat het in sommige staten illegaal is om zelfs de lege nesten aan te raken.

boerenzwaluwnesten

Als je er zeker van bent dat het legaal is, kijk dan uit voor wanneer het bouwen van nesten begint. Ze migreren terug om op elk moment van april tot september te broeden, maar het tijdsbestek hangt af van de staat en de weersomstandigheden.

Houd de eerste tekenen van nestelen in de gaten en handel dan snel. Zorg ervoor dat je de modder aan het begin van het bouwproces afspoelt, en niet wanneer ze klaar zijn en zijn begonnen met het leggen van eieren.

Zodra deze vogels begrijpen dat het zinloos is om in je huis te bouwen, zullen ze verhuizen. Draag gewoon beschermende uitrusting en heb een gemakkelijke manier om te ontsnappen aan agressieve boerenzwaluwen die boos zijn; hun harde werk wordt vernietigd.

7. Installeer een vogelverschrikker voor uilen

Als je je hoofd krabt over hoe je van boerenzwaluwen af kunt komen, denk dan na over waar ze bang voor zijn.

Deze kleine vogels kunnen snel vliegen om roofdieren te ontwijken, maar als dat roofdier ook kan vliegen, verliezen ze hun voordeel. Daarom zijn boerenzwaluwen doodsbang voor uilen en andere roofvogels.

Een uilenverschrikker dient als een zwaluw afschrikmiddel als het op de juiste manier wordt gebruikt. Vergeet niet dat modderzwaluwen niet bang zijn voor uilenbeelden. Ze zijn bang voor uilen.

Dus als je het meeste uit een uilenverschrikker wilt halen, moet je het zo realistisch mogelijk maken. Deze uil lok vogelverschrikker is een goede keuze. Het is levensgroot, 3D en met de hand geschilderd in de natuurlijke kleuren van uilen.

uil lokvogel

Het heeft een sensor die beweging tot 10 voet afstand kan detecteren. Dit veroorzaakt natuurlijke uilengeluiden en rode knipperende ogen die die van het echte roofdier nauw nabootsen.

Het werkt op zonne-energie en neemt energie op terwijl het zijn werk doet op uw gazon, maar er zijn ook oplaadbare batterijen voor het geval de zon niet schijnt.

Maar zelfs met al deze kenmerken, als de uilenkooi voor altijd op één plek blijft, kun je verwachten dat de zwaluwen uiteindelijk zullen aanslaan.

Als u met succes van boerenzwaluwen vogels wilt ontdoen met behulp van een uilenkooi, moet u deze elke 3-5 dagen verplaatsen.

8. Bied een lokschurk slokzwaluw nesthuis

Als je het niet kunt verdragen om de huizen te vernietigen waar deze vogels zo hard aan hebben gewerkt, kun je je schuldgevoel verzachten door ze een betere te geven.

Dit is ook de perfecte oplossing als u boerenzwaluwen wilt ontmoedigen om in uw huis te nestelen, maar het eigenlijk niet erg vindt dat ze rondhangen.

Ze zijn tenslotte geweldig in het beheersen van insectenpopulaties en ze zijn best leuk om naar te kijken.

Lokschurken zijn een manier om van die met modder ingelegde doorn in het oog van je huis af te komen zonder de vogels die ze maken kwijt te raken. Deze zijn ontworpen om de natuurlijke boerenzwaluwnesten te volgen.

vogelnesten

Het is meestal een halvemaanvormige zak van een duurzaam materiaal zoals beton stevig bevestigd aan een plank van multiplex. Om het te installeren, spijkert u eenvoudig het multiplex aan de muur van uw keuze.

Lees ook:   wat niet schoonmaken met baking soda?

Om zwaluwen je ingebouwde nest te laten kiezen in plaats van hun eigen nest met de modder te maken, moet je het zo authentiek mogelijk maken.

Je kunt er een beetje hooi in doen en een stapel in de buurt laten liggen, zodat ze erop kunnen bouwen. Het installeren van meer dan één in hetzelfde gebied zal hen aanmoedigen om daar te blijven, omdat deze boerenzwaluwen in groepen leven.

Door ze een huis te bieden, kunt u kiezen waar in uw woning ze wonen en hen een plek geven om te wonen die uw huis niet zal doorn in het oog.

9. Gebruik een ultrasoon vogelafweermiddel

Als u op zoek bent naar een onopvallende manier om boerenzwaluwen af te weren, wilt u misschien de kracht van geluid gebruiken.

Zwaluwen en andere vogels hebben een gevoeliger gehoor – ze zijn hier immers sterk op aangewezen om gevaar te detecteren en gehoor te geven aan paringsoproepen.

U kunt die gevoeligheid in uw voordeel gebruiken door een ultrasoon vogelafweermiddel te gebruiken.

Een ultrasoon vogelafweermiddel is een geweldige manier om zwaluwen weg te houden zonder een duidelijk visueel schuurzwaluwafschrikmiddel op uw eigendom te hebben. Dit kleine apparaat heeft een behoorlijke punch. Het zendt vervelende, hoogfrequente geluiden uit wanneer de sensor wordt geactiveerd.

afschrikking voor insecten

Er zijn verschillende audio-instellingen waaruit u kunt kiezen. De meeste van hen zijn ultrasoon of boven de frequentie die door mensen wordt gehoord, waardoor ze zich kunnen richten op dierenplagen met een breder gehoorbereik.

Maar niet dat sommige geluidsinstellingen door menselijke oren kunnen worden gedetecteerd, dus plaats dit ver weg van kinderdagverblijven of kinderkamers, want het kan irritant zijn.

Het is het beste om dit te plaatsen waar boerenzwaluwen meestal baarzen of nestelen. Het goede ding is, het is heel eenvoudig in te stellen.

Als u zich wilt ontdoen van boerenzwaluwen op de veranda, kunt u deze aan een reling hangen. Als u zich wilt ontdoen van boerenzwaluwen in uw schuur, kunt u de montagepaal in de grond ernaast rijden.

10. Implementeer vloeibare vogelafschrikking

U aarzelt misschien om een slikafstotend middel te proberen omdat u bang bent voor chemische residuen die schadelijk zijn voor zowel dieren als mensen, maar er zijn vloeibare vogelafschrikmiddelen die zijn ontworpen voor veilig gebruik.

Een van de beste schuurslikwerende middelen maakt gebruik van methylanthranilaat. Het klinkt misschien als een enge chemische stof, maar het is eigenlijk een derivaat van concord-druiven.

Als je deze stof ooit hebt geroken, zou je kunnen denken dat het druivensap was. Dus hoe zich te ontdoen van zwaluwen met behulp van deze onschuldig ruikende chemische stof? Studies hebben aangetoond dat methylanthranilaat nasale trigeminusirritatie veroorzaakt.

vleermuisafweermiddel

Dat betekent dat de geur de neusholte van vogels irriteert, waardoor ze het vermijden. Het effect van dit slikvogelafweermiddel is tijdelijk, dus het veroorzaakt geen schade aan de dieren.

Om deze slikwerende spray te gebruiken, kunt u mengen met water of aanbrengen zoals het is. Het kan in een spuitfles worden geplaatst voor een gemakkelijkere toepassing over een groot gebied of worden aangebracht met behulp van een penseel in schilderbeweging voor een zwaardere hoes.

Deze verbinding is veilig voor gebruik en wordt in feite op de markt gebracht als een vogelafschrikmiddel om gewassen, fruit en veevoer te beschermen. Zelfs dan, het beste om ervoor te zorgen dat het buiten het bereik van kinderen en huisdieren wordt gehouden, omdat het irriterend kan zijn als het wordt ingenomen of in het oog wordt gewreven.

11. Verwijder voedselbronnen

Afgezien van nestelen, is een andere reden waarom een stel modderzwaluwvogels je huis hun eigen kunnen maken, dat er een vaste voedselbron in de buurt is.

Dus om van boerenzwaluwen af te komen, moet je het nestelen niet alleen moeilijk voor ze maken, maar je moet ook af van elk eet-alles-wat-je-kunt-buffet dat ze daar houdt.

Boerenzwaluwen eten meestal vliegende insecten zoals vliegen, kevers, vlinders, bijen, motten, wespen en meer. Waarom alleen deze insecten die vliegen, vraag je je misschien af?

Dat komt omdat deze kleine kerels alde meesten voeren uitsluitend tijdens de vlucht! Als je niet vastbesloten was om ze kwijt te raken, zou je het misschien leuk vinden om te zien hoe ze een hapje in de lucht nemen.

Dit betekent dat insectenbestrijding gelijk is aan de stalzwaluwbestrijding. Als je zoemen hoort of gevleugelde insecten door je tuin ziet fladderen, is het tijd om ze kwijt te raken.

Zonder een voedselbron in de buurt zullen deze kleine vogels uw huis veel minder aantrekkelijk vinden.

Uw bestrijdingsmethode zal grotendeels afhangen van het insectenslikvoer dat u op uw eigendom heeft, maar zorg er gewoon voor dat het zich alleen op de insecten richt en niet op de vogels.

Dat betekent het vermijden van giftige stoffen en vergiften die door dieren kunnen worden ingenomen.

12. Verwijder oude zwaluwnesten

Als u wilt voorkomen dat boerenzwaluwen nestelen, maar echt niet het risico wilt lopen om babyvogels of eieren pijn te doen, kunt u ervoor kiezen om te wachten tot de kudde migreert voordat u moddernesten verwijdert.

Lees ook:   hoe vaak moet je de kattenbak schoonmaken

Op deze manier is het veilig om alle nesten weg te spoelen, omdat ze geen jongen zouden achterlaten.

Dit maakt een groot verschil omdat het bekend is dat boerenzwaluwen elk jaar terugkeren naar exact dezelfde nesten.

Het is misschien een onaangename verrassing voor hen om te ontdekken dat hun nesten zijn weggespoeld tijdens hun vakantie in het buitenland, maar dit (in combinatie met andere zwaluwbestrijdingsmethoden) zal zwaluwen voorgoed stoppen met nestelen op uw huis.

boerenzwaluwnest

Controleer eerst uw staatswetten om te zien of het aanraken van oude nesten zonder vergunning verboden is.

Het verwijderen van oude zwaluwnesten draait om timing. Om ervoor te zorgen dat je geen misdaad begaat door per ongeluk actieve nesten aan te raken, moet je weten wanneer deze vogels het land verlaten.

Meestal vliegen ze weg naar warmere klimaten wanneer de temperatuur daalt. Ze zijn meestal weg van oktober tot maart, maar het verschilt afhankelijk van waar hun broedplaats is.

Doe je onderzoek om erachter te komen wanneer zwaluwen meestal je toestand verlaten. Als het zeven dagen geleden is dat je voor het laatst een zwaluw tussen de nesten hebt gezien, kun je je opruimdag plannen.

13. Installeer een vogelgaas

Als u uw huis wilt beschermen tegen een invasie van de boerenzwaluw, is een effectieve optie om hun toegang te blokkeren tot de plaatsen waar ze willen nestelen.

Deze groep vogels is vrij bijzonder, waar ze hun eigen maken: dakranden, richels en spanten zijn hun favoriete plekken. Ze bouwen hun nesten graag op een verticaal oppervlak heel dicht bij een plafond.

Vogelgaas is een populaire optie voor mensen die proberen zich te ontdoen van vliegend ongedierte dat hun ruimte of gewassen steelt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken voor zwaluwen vanwege hun unieke nestgedrag.

vogelnet

Je hoeft alleen maar netten te installeren in een paar delen van je huis omdat ze zo kieskeurig zijn over waar ze hun nesten bouwen.

Het goede aan vogelgaas is dat het gemakkelijk aan te passen is, afhankelijk van je ruimte, zelfs als het onregelmatig gevormd is. Meet het gebied dat u wilt bedekken, snijd de juiste hoeveelheid gaas en zet vast.

De installatie vereist een reis naar de ijzerhandel om te krijgen wat u nodig hebt om het op zijn plaats te zetten, waaronder hoekbevestigingen, perimeterkabels, netringlussen, onder andere.

Toegegeven, vogelgaas kan tijd en moeite kosten om te installeren, maar als u zwaluwen wilt afschrikken, is het een waardevolle investering.

14. Schrik boerenzwaluwen met reflectie

Boerenzwaluwen zijn trekvogels en daarom wettelijk beschermd. Het schaden of doden van iemand is een misdaad en heeft gevolgen.

Gelukkig hoeft niemand zijn toevlucht te nemen tot gewelddadige middelen om boerenzwaluwen weg te jagen. Een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om boerenzwaluwen af te schrikken, is door gebruik te maken van de kracht van reflectie.

Veel vogels, waaronder de boerenzwaluw, zijn gemakkelijk bang voor plotselinge bewegingen, zelfs als het een weerspiegeling is van hun eigen vliegen.

Reflecterende oppervlakken vangen het licht op en de plotselinge, onverwachte flits kan hen afschrikken. Een ander goed ding over het gebruik van de schuurslikafschrikkingsmethode is hoe gemakkelijk het is om te doen.

Cds

U kunt oude cd’s, kleine spiegels of aluminiumfolie gebruiken. Hang ze gewoon aan een touwtje op plaatsen waar zwaluwvogels nestelen en de kans is groot dat ze wegblijven.

Hoewel het gemakkelijk is om je eigen reflecterende modderslik afschrikmiddel te maken, is er nog steeds waarde in het kopen in de winkel.

Deze zijn speciaal ontworpen om het licht te vangen en een grillige beweging te maken, die een een-tweetje uitdeelt bij het wegwerken van zwaluwen en andere vogels.

U kunt een strak uitziend windaangedreven reflectorvogelafschrikmiddel kiezen dat eenvoudig in verschillende delen van uw huis kan worden geïnstalleerd. Een andere goede optie is een set van vogel afschrikwekkende reflecterende spiralen die zijn gemaakt om wind en licht te vangen.

15. Bel een professional

Als je meerdere schuurslikwerende en afschrikwekkende producten hebt geprobeerd, maar geen geluk hebt gehad om deze vogels je huis alleen te laten verlaten, dan is het misschien het beste om de professionals in te schakelen.

Wildlife control services zijn de beste mensen om naar toe te gaan als je een uit de hand gelopen modderslikprobleem hebt.

Zorg ervoor dat u er een kiest die correct is geregistreerd, voldoet aan de milieuwetgeving en een goede reputatie heeft in uw regio.

Ze zijn misschien duurder dan doe-het-zelfoplossingen, maar de expertise die ze in de loop der jaren hebben vergaard en de apparatuur waarin ze hebben geïnvesteerd, zullen zeker voor eens en voor altijd van uw slikprobleem afkomen.

Dit is ook een goede optie als u zich wilt ontdoen van actieve vogelzwaluwnesten. Ze zullen de juiste vergunningen aanvragen bij de overheid en zullen waarschijnlijk worden goedgekeurd vanwege hun expertise in de kwestie.

Ze zullen weten wat er nodig is om eieren en babyzwaluwen veilig te verwijderen op een manier die in overeenstemming is met de milieubeschermingswetten.

Aanverwant: