AGRINOVA diatomeeënaarde (stoffles van 1 liter)

De AGRINOVA mijtvrije diatomeeënaarde bestaat uit zeer fijn silicaatstof en wordt gebruikt tegen bedwantsen, mijten, vlooien en ander ongedierte. De 100% natuurlijke diatomeeënaarde wordt geleverd in een handige stoffles van 1 liter en bevat ongeveer 200 g stof.

AGRINOVA mijtvrije diatomeeënaarde is volledig niet giftig voor zowel mensen als andere zoogdieren. Het mag echter niet worden ingeademd en daarom moet een gasmasker worden gedragen bij het aanbrengen. Omdat het een puur natuurlijk product is, kan het ook worden gebruikt in biologische boerderijen.

Laatste update van prijzen op 5.10.2022 / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API / Affiliate Partner Links

Diatomeeënaarde wordt geproduceerd uit de silicaschillen van gefossiliseerde diatomeeën. Om deze reden worden vaak alternatieve namen gebruikt zoals diatomeeënaarde, diatomeeënhuidiet, diatomiet voor diatomeeënaarde. Omdat het eruit ziet als een witachtig poeder, wordt het ook silicameel of bergmeel genoemd.

Eerdere evaluaties van diatomeeënaarde

De AGRINOVA-mijtvrije diatomeeënaarde heeft al meer dan 200 vijfsterrenbeoordelingen op Amazon behaald. De meeste kopers zijn volledig overtuigd van het effect tegen verschillend ongedierte. Er zijn geïsoleerde rapporten die beweren dat het niet werkt tegen mijten of kogelkevers, maar dit zijn de uitzonderingen. Er werd ook vermeld dat de uniforme dosering moeilijk is en dat een beschermend masker moet worden gedragen, omdat het poeder erg fijn is.

Er zijn ook een paar stemmen expliciet voor gebruik tegen bedwantsen, die tot nu toe positief zijn geweest. Vooral wanneer de schuilplaatsen van de bedwantsen worden gevonden en ermee worden afgestoft.

Lees ook:   hoe houten snijplank schoonmaken

Effect tegen bedwantsen

De Agrinova mijtvrije diatomeeënaarde werkt puur biofysisch. De zeer fijne diatomeeënschelpen en hun fragmenten vallen de chitineuze schelpen van de bedwantsen aan en zorgen ervoor dat ze uitdrogen. Voor dit doel wordt het gedistribueerd op typische schuilplaatsen en recreatieplaatsen en paden van bedwantsen. Een egale witte coating moet overal zichtbaar zijn op de behandelde oppervlakken. Wanneer u het onafhankelijk gebruikt, is het essentieel om de instructies te lezen

Juridische mededeling: Gebruik biociden zorgvuldig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik!

Bijzonderheden Agrinova mijtvrije diatomeeënaarde

  • geen chemicaliën
  • effectief tegen bedwantsen en andere insecten
  • puur natuurlijke oorsprong
  • handige stoffles van 1 liter
  • geschikt voor biologische landbouw
  • bijzonder geschikt voor het afstoffen van de schuilplaatsen

Kenmerken Agrinova mijtvrije diatomeeënaarde

Statistieken: 25 x 9 x 9 cm (1l stoffles)
Gewicht: ca. 200g
Werkzame stof Silicaatstof (plantaardig)
Duurzaamheid: bijna onbeperkt in koele en droge opslag

Koop bij Amazon

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: