Beste Flat Mops van 2023

Met veel verschillende soorten dweilen op de markt, zijn platte dweilmen enkele van de meest voorkomende. Ze zijn er in een breed scala aan stijlen met veel verschillende functies. Maar dit betekent ook dat er honderden zijn om uit te kiezen, wat overweldigend kan zijn.

Als je niet zeker weet voor welke platte dweil je moet gaan, hebben we uren onderzoek gedaan om je te helpen beslissen. We hebben gekeken naar echte klantrecensies en deskundig advies terwijl we onze eigen ervaring toepasten. We onderzochten het reinigingsvermogen, het doel, de extra accessoires en de bruikbaarheid van elk product.

Met die informatie in gedachten hebben we geweldige platte dweillen gevonden waarvan we denken dat je ze geweldig zult vinden. Blijf lezen voor onze lijst met de 10 beste platte dweilmen op de huidige markt.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van het Turbo Microfiber Mop Floor Cleaning System - 18-inch Dust Mop met 4 herbruikbare pads voor hardhout en tegels, 360-Spin Floor Mop Head &Uitschuifbaar handvat - Huishoudelijke reinigingsgereedschappen
Beste voor afstoffen
Turbo Microvezel Mop
 • Vloervriendelijk, inclusief hardhout
 • Premium microvezel pads
 • 360° draaibare kop
Prijs controleren
Productafbeelding van de Swiffer WetJet hardhouten en vloerspray mop cleaner starter kit, inclusief: 1 power mop, 10 pads, reinigingsoplossing, batterijen
Beste Flat Spray Mop
Swiffer WetJet Spray Mop
 • Absorb + Lock technologie
 • Versterkte gebogen handgreep
 • Glanzende, streeploze afwerking
Prijs controleren
Productafbeelding van de VAIIGO 360 ° roterende microvezelstofmop, hardhouten vloermop, stof platte dweil, roestvrijstalen handgreep met extensie en 5 herbruikbare dweilpads, voor vloerreiniging thuis / op kantoor
Beste goedkope Flat Mop
Vaiigo 360° Roterende Stof Mop
 • 360° dweilkop
 • Prachtige dweilpads
 • Verstelbare handgreep tot 59 inch
Prijs controleren
Productafbeelding van de MANGOTIME Microfiber Dust Mop voor hardhouten vloeren Droge vloer Mop voor vloerreiniging Hardhouten houten tegel vinyllaminaat, natte platte dweil met 4 afwasbare herbruikbare microvezelpads en aluminium dweilkop
Het beste voor hardhouten vloeren
MangoTime Stof Natte Dweil
 • Twee mop pad keuzes
 • Hoogwaardig ontwerp
 • Eenvoudig te verwisselen dweilkoppen
Prijs controleren
Productafbeelding van de Bissell Power Fresh Steam Mop met natuurlijke ontsmetting, vloerstomer, tegelreiniger en hardhouten vloerreiniger met flip-down easy scrubber, 1940A
Beste Flat Steam Mop
Bissell PowerFresh Stoom Mop
 • Eenvoudige schrobborstel reinigt taaie rotzooi
 • Aanpasbare instellingen
 • Meegeleverde geurschijven
Prijs controleren
Productafbeelding van de stoommop, LIGHT 'N' EASY vloerstomers voor hardhout en tegels, lichtgewicht stoommoppen voor laminaatvloer, tapijtstomer, houten vloer Mop stoomreinigers, 7618ANW
Eenvoudigst te gebruiken
Steam Mop Light ‘n’ Easy
 • Gebruik op verschillende verdiepingen
 • Begin binnen 20 seconden met schoonmaken
 • Gezond en veilig
Prijs controleren
Productafbeelding van de oshang Flat Floor Mop en Bucket Set OG3, Handsfree Home Floor Cleaning System, 60 'Lange roestvrijstalen handgreep, 2 wasbare en herbruikbare microvezel dweilkoppen, perfecte home wall window keukenreiniger
Beste Microfiber Flat Mop
Oshang Microfiber Flat Mop
 • Was – droogemmer inbegrepen
 • Krachtige microvezelpads
 • Dekt elke centimeter
Prijs controleren
Productafbeelding van de TETHYS Flat Floor Mop en Bucket Set voor professioneel thuisvloerreinigingssysteem met aluminium handvat / 2-afwasbare microvezelpads Perfect Home + Kitchen Cleaner voor hardhout, laminaat, tegels, vinyl
Beste Mop &Bucket Combo
Tethys Flat Floor Mop &Emmer
 • Ongelooflijke emmerfuncties
 • 280° draaibare kop
 • Verstelbare hoogte handgreep tot 51 inch
Prijs controleren
Productafbeelding van het professionele dredge microvezel flat mopsysteem voor hardhouten tegellaminaat en vinylvloeren met 3 wasbare natte droge stofreinigingspads - ook geschikt voor keuken - uitschuifbaar en inklapbaar handvat
Beste Flat Mop Kit
Temple’s Pride Microfiber Mop
 • Eenvoudig te gebruiken en te vervaardigen
 • Telescopische handgreep tot 62 inch
 • Nat &droog dweilen
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Voordelen van het gebruik van Flat Mops
 • Waar u op moet letten (koopgids)
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

We hebben uren besteed aan het onderzoeken van merken, producten en echte klantrecensies om de beste platte dweil op de markt te vinden. We hebben de meest essentiële kenmerken van platte dweil overwogen om ervoor te zorgen dat u een goede waar voor uw geld krijgt met deze producten.

Ten slotte hebben we onze eigen persoonlijke dweilervaringen toegepast. Je kunt er dus zeker van zijn dat er niet één van deze platte dweilmen is die we niet persoonlijk zouden gebruiken.

Ben je klaar om een platte dweil te vinden die je huis transformeert? Laten we erin gaan!

1. Turbo Microvezel Mop

Beste voor afstoffen

Productafbeelding van het Turbo Microfiber Mop Floor Cleaning System - 18-inch Dust Mop met 4 herbruikbare pads voor hardhout en tegels, 360-Spin Floor Mop Head &Uitschuifbaar handvat - Huishoudelijke reinigingsgereedschappen

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Stof is een enorme vijand in veel huizen, vooral als je deel uitmaakt van een gezin met allergieën. Voor een diepe stofklus raden we deze microvezel dweil aan.

Deze dweil kan stof, haar van huisdieren en ander vuil van letterlijk elke vloer verwijderen.

Bovendien werkt het op muren, plafonds, meubels en buitenruimtes! Je kunt het zelfs gebruiken op ramen en in je auto. Verdrijft elk stofje in je leven met deze dweil.

Wat we leuk vinden

Vloervriendelijk (inclusief hardhout)

Deze stofmop werkt als een droge of natte dweil op elk type vloer. Dit omvat hardhout (inclusief eiken, esdoorn, walnoot, essen en meer), vinyl, linoleum, cement, tegels, marmer, keramiek en nog veel meer.

Premium Microvezel Pads

Het stof in je huis is geen partij voor de meegeleverde microvezel pads. De pads hebben een slot- en valfunctie, zodat er geen stof of haar loskomt als u van kamer naar kamer gaat.

We houden ervan dat de pads ook zijn ontworpen om zacht te zijn, zodat er geen krassen of slijtage op uw vloeren zijn. Ze zijn ook super absorberend, wat je nodig hebt voor nat dweilen.

360° draaibare kop

Stap in elk hoekje en gaatje, rond elk obstakel en onder alle meubels met de 360-graden draaibare kop. Maak de overstap naar deze dweil als je wilt dat elke centimeter van je huis schoon is.

Verstelbare 60 inch handgreep

Als je lang bent, weet je dat de strijd echt is als het gaat om het hanteren van gereedschap. Gelukkig heeft deze een telescopisch handvat van maximaal 60 inch. Hiermee kunt u ook ramen, onder meubels en andere hoge of lage plekken schoonmaken.

Wat we niet leuk vinden

Problemen met klittenband

Sommige klanten hebben problemen met het klittenband. Het kan een beetje zwak zijn en de dweilpads kunnen loskomen van het hoofd tijdens het dweilen. Andere klachten suggereerden dat het klittenband volledig loskwam toen de dweilkop werd verwijderd.

Dun dun handvat

Het handvat is dun en een beetje dun. Onder druk lieten enkele klanten foto’s zien van hun handgrepen die volledig in tweeën waren geknipt of op bepaalde plaatsen waren gebogen. Houd hier rekening mee en wees voorzichtig bij het gebruik van deze dweil.

Productspecificaties

Type vloer Enig
Doel Afstoffen of nat dweilen
Accessoires Twee microvezelpads en twee schrobpads
Hoogte van de handgreep 35 tot 60 inch
Gewicht 1,2 pond

2. Swiffer WetJet Spray Dweil

Beste Flat Spray Mop

Productafbeelding van de Swiffer WetJet hardhouten en vloerspray mop cleaner starter kit, inclusief: 1 power mop, 10 pads, reinigingsoplossing, batterijen

Bekijk op Amazon
Bekijk op Target

Een sproeimop kan u een diepere reiniging van uw vloeren geven zonder dat u een enorme emmer gevuld met water nodig hebt. TDe Swiffer WetJet spuitmop werkt op bijna alle vloeren.

Met een sproeier met twee spuitmonden spritzt hij gelijkmatig water voor de dweilkop terwijl je bezig bent, waardoor rommel, morsen en vlekken worden opgelost. De meegeleverde reinigingsoplossing werkt voor het verwijderen van vuil waar het in de pad wordt getrokken en opgesloten.

Als je hardhouten vloeren hebt afgewerkt, is het ook bewezen dat dit daar voorzichtig op werkt!

Wat we leuk vinden

Absorb + Lock Technologie

De wegwerp dweilkoppen zijn super krachtig. Ze hebben de mooie Absorb + Lock Strip-technologie die vuil en vuil opsluit, zodat je het niet rond de vloeren smeert terwijl je doorgaat met schoonmaken.

Versterkte en gebogen handgreep

We denken dat u dol zult zijn op deze versterkte en ergonomische handgreep. Het heeft een gebogen punt om comfortabel in je hand te passen terwijl je de dweil door je huis navigeert. Bovendien activeert een gemakkelijk te bereiken knop de dubbele sproeikoppen, zodat u hier gemakkelijk bij kunt tijdens het schoonmaken.

Glanzende, streepvrije afwerking

Klanten houden van de mooie afwerking die dit op hun vloeren achterlaat. Geen strepen, geen residu en niets dan een mooie glans.

Dit is vooral geweldig, aangezien er een meegeleverde reinigingsoplossing is. Het is niet nodig om rond te winkelen voor die compatibele oplossing wanneer deze geweldige is inbegrepen.

Dweilkoppen doden bacteriën

De meegeleverde dweilkoppen kunnen 99 procent van de bacteriën doden. Wanneer u uw huis wilt desinfecteren, komt dit u te hulp.

Milieubewust

Hoewel deze geen herbruikbare dweilkoppen bevatten, is het goede nieuws dat ze recyclebaar zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is een verzendlabel van TerraCycle downloaden en terugsturen. Ook – deze dweil bespaart tot 70 liter water per jaar in vergelijking met een traditionele dweil en emmer.

Wat we niet leuk vinden

De meeste verdiepingen, maar niet elke verdieping

Deze dweil werkt op de meeste vloeren, inclusief afgewerkte hardhouten vloeren. Maar houd er rekening mee dat het niet geschikt is voor onafgewerkte, olie- of gewaxte houten vloeren, niet-verzegelde tegels of tapijten.

Kostbaar in de loop van de tijd

Hoewel de initiële kosten van deze platte dweil vrij laag zijn, telt het na verloop van tijd op. U moet vervangende strips aanschaffen omdat ze niet herbruikbaar zijn. U moet ook vrij vaak schoonmaakoplossingen aanvullen, wat duur kan zijn.

Productspecificaties

Type vloer Alle, met uitzondering van tapijten en onafgewerkte houten vloeren
Doel Spuit dweilen
Accessoires 10 strips en reinigingsoplossing
Hoogte van de handgreep 35,1 inch
Gewicht 3 pond

3. Vaiigo 360 ° roterende microvezel stof mop

Beste goedkope Flat Mop

Productafbeelding van de VAIIGO 360 ° roterende microvezelstofmop, hardhouten vloermop, stof platte dweil, roestvrijstalen handgreep met extensie en 5 herbruikbare dweilpads, voor vloerreiniging thuis / op kantoor

Prijs controleren

De Vaiigo stofmop is onze topkeuze als je een beperkt budget hebt.

Voor een kleine prijs krijg je een kwaliteitsmop die nat en droog werkt! Het is een geweldige stofmop voor het opruimen van pluisjes, puin en haar.

Maar je kunt het gemakkelijk nat maken om vlekken en rommel op je harde vloeren af te schrobben.

Wat we leuk vinden

360° dweilkop

Het opvallende kenmerk van deze dweil is de roterende dweilkop. Hij draait gemakkelijk een volle 360 graden! Zo kun je er onder meubels, in krappe hoekjes of in lastige ruimtes doorheen navigeren. Krijg elke centimeter van een kamer brandschoon met deze eenvoudig te gebruiken dweil.

Prachtige Mop Pads

Deze herbruikbare dweilpads zijn een geweldige functie. Ze hebben drievoudig absorptievermogen, dus ze zijn ongelooflijk voor het opruimen van morsen in huis.

Ze kunnen vele malen worden gewassen vanwege hun anti-aging en premium materialen. Ten slotte zijn ze ongelooflijk in het oppakken van stof en haar. Huisdiereigenaren zijn dol op deze stofmop!

Verstelbare handgreep tot 59 inch

Het maakt niet uit of je lang of kort bent, dit handvat is ontworpen met jou in gedachten. Het heeft vier metalen staven die u kunt toevoegen en verwijderen om de hoogte aan te passen. De maximale hoogte is 59 inch, wat super genereus is!

Gebruiksvriendelijk en hygiënisch ontwerp

Deze dweil is gemaakt met jou in gedachten. Het is gemaakt van hoogwaardig metaal en de dweilclips zijn gemaakt van ABS en duurzaam plastic. We vinden het ook geweldig dat het wordt geleverd met een schraper: gebruik dit om puin van de dweilkop af te schrapen.

Je hoeft het puin niet aan te raken, wat uitstekend is voor preutse mensen zoals wij!

Wat we niet leuk vinden

Niet de beste natte dweil

Hoewel dit kan worden gebruikt als een natte dweil, is het niet ontworpen met dat in gedachten. Dit betekent dat er geen functies zijn die dat supereenvoudig maken.

Je moet het hoofd met de hand nat maken of de vloeren handmatig spuiten. Bij het uitwringen van de dweilkop moet je dat ook met de hand doen.

Zwaar en slepend

Klanten vinden deze dweil behoorlijk zwaar. Het weegt slechts 2,97 pond, maar het is een veel voorkomende klacht. We denken dat het meer het ontwerp is dat het probleem lijkt te zijn.

De dweil glijdt niet soepel over de vloer. Het kan slepen, waardoor het zwaarder lijkt dan het is en moeilijk te gebruiken.

Productspecificaties

Type vloer Elke, als het gebruik als een stof dweil
Doel Stof dweilen
Accessoires Vijf doeken en een kam voor het reinigen van de dweilkoppen
Hoogte van de handgreep Maximaal 59 inch
Gewicht 2,97 pond

4. MangoTime Stof Natte Dweil

Het beste voor hardhouten vloeren

Productafbeelding van de MANGOTIME Microfiber Dust Mop voor hardhouten vloeren Droge vloer Mop voor vloerreiniging Hardhouten houten tegel vinyllaminaat, natte platte dweil met 4 afwasbare herbruikbare microvezelpads en aluminium dweilkop

Prijs controleren

Geef uw hardhouten vloeren de speciale behandeling met deze stof natte dweil.

Voor een diepere reiniging kunt u het gebruiken om stof, pluisjes en haar aan te trekken voordat u de dweilkop nat maakt. Breng je hardhouten vloeren weer tot leven met deze dweil!

Het is echter ook een topkeuze als je laminaat, vinyl, keramiek of tegelvloeren hebt.

Wat we leuk vinden

Twee Mop Pad Keuzes

Met twee verschillende keuzes voor dweilpads, kunt u een diepere reiniging krijgen. De chenillepads zijn indrukwekkend om af te stoffen en grijpen naar elk beetje stof, vuil en haar. De microvezelpads werken voor nat dweilen en reinigen, en bieden een streeploze afwerking.

Hoogwaardig ontwerp

Voor een budgetvriendelijke prijs is deze dweil zeker gemaakt van hoogwaardige materialen! Het frame is gemaakt van roestvrij staal om roest, wrijving en herhaald gebruik te weerstaan.

De dweilkop is gemaakt van aluminium dat duurzaam is en lang meegaat. Plastic dweilkoppen zouden geen kans maken in vergelijking met deze.

Tot slot is de aluminium plaat lekker zwaar. Het is gemakkelijker om druk uit te oefenen op hardhouten vloeren zonder om te draaien op zichzelf.

Eenvoudig te verwisselen dweilkoppen

Wanneer je van de chenillepads naar de microvezelpads gaat, is het supereenvoudig om de overstap te maken. Gebruik gewoon je voet om de oude te verwijderen en plaats de nieuwe op de grond voordat je de dweil erop drukt. De sterke hechting houdt het dweilkussen super veilig tijdens het dweilen.

360 graden draaibare kop

Als je elk hoekje en gaatje wilt schoonmaken, is dit de dweil voor jou. Met de 360-graden draaibare kop kunt u reinigen onder meubels en op hogere plaatsen. Met een lange handgreep van 54 inch is diepe reiniging eenvoudiger dan ooit tevoren.

Wat we niet leuk vinden

Geen instructies

Helaas moet je een beetje fantasie gebruiken bij het bouwen van deze dweil. De fabrikant bevat geen instructies, waardoor montage een beetje een mijnenveld is.

Handvat kan loskomen

Enkele klanten hebben geklaagd dat het handvat loskwam tijdens het gebruik. Hoewel dit een zeldzaam probleem is, moet u er rekening mee houden dat dit kan gebeuren, vooral omdat er geen instructies zijn over hoe u de dweil in elkaar moet zetten.

Productspecificaties

Type vloer Hardhout, laminaat, vinyl, keramiek of tegelvloeren,
Doel Droog en nat dweilen
Accessoires Een schraper en vier pads
Hoogte van de handgreep Verstelbaar tot 54 inch
Gewicht 2,7 pond

5. Bona Premium Spray Dweil

Het beste voor laminaatvloeren

Productafbeelding van de Bona Multi-Surface Floor Premium Spray Mop, voor steentegellaminaat en vinyl LVT / LVP

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot
Uitzicht op BedBath&Beyond

Deze Bona Premium Spray Mop is ontworpen om geweldig te werken en zacht te zijn op laminaatvloeren. Het is ook geformuleerd om te werken op terrazzo, linoleum, vinyl, steen, LVT, verzegeld poreus marmer en niet-was verzegelde tegels. Dus als dit klinkt als uw thuis – dit is een geweldige keuze!

Deze spray mop heeft een grote tank voor Bona reinigingsoplossingen. Zorg ervoor dat u de juiste reinigingsoplossing voor uw vloertype kiest. Bona raadt de Stone, Tile &Laminate Floor Cleaner aan.

Wat we leuk vinden

Alles-in-één mop en oplossing

Bij aflevering ontvangt u de dweil, pad en reinigingsoplossing. Zo ben je klaar om te gaan en zien je vloeren er meteen sprankelend schoon uit! Na verloop van tijd heb je wat meer dweilpads en reinigingsoplossingen nodig, maar Bona heeft alle benodigde voorraad op voorraad.

Geschikt voor meerdere oppervlakken

Een van de beste details over deze dweil is dat de microvezel is ontworpen voor verschillende oppervlakken. Dit omvat niet-was verzegelde tegels, steen, vinyl, verzegeld marmer, laminaat en meer. Kortom, je kunt deze dweil rond je hele huis gebruiken!

Brede dweilkop voor snelle reiniging

De 16,5-inch dweilkop is absoluut een van de grotere opties op de markt. Dit is geweldig voor een snelle reiniging, omdat het je dweiltijd met bijna de helft kan verkorten! Als je een groter huis hebt, zul je het geweldig vinden hoeveel tijd je kunt besparen met deze dweil.

Eenvoudig te gebruiken en te vervaardigen

Het enige wat je met deze dweil hoeft te doen is spuiten en bewegen. Dus zelfs als je nog nooit een vloer hebt gedweild, maakt dit de leercurve veel gemakkelijker.

Je hoeft niet eens voorzichtig te zijn met delicate meubels, want de zachte hoeken zorgen ervoor dat er geen schade is als je per ongeluk tegen je antieke tafel botst.

Ten slotte heeft het handvat een comfortabele secundaire grip om u meer controle te geven. Controle is de sleutel, vooral als je die hardnekkige plekken aanpakt.

Wat we niet leuk vinden

Geen deep cleaner

Reken hier niet op als je diepe reiniger. Voor taaie, ingestelde vlekken, wilt u misschien een stoommop krijgen of old school gaan en handmatig schrobben.

Dit probleem kan worden opgelost met dweilkoppen van hogere kwaliteit, maar het belangrijkste probleem lijkt te zijn dat de druk niet gelijkmatig over de dweilkop wordt verdeeld. De meeste druk zit in het midden. Dus de lange zijkanten van de dweilkop maken de vloeren niet diep schoon, wat ongelooflijk frustrerend is als je langs de rand van een kamer gaat.

Losse Mop Pads

Het klittenband op de dweilpads gaat niet langs de hele pad, dus de dweilpads komen een beetje los van de dweil. Dit komt vooral vaak voor aan de zijkanten, waar de pad de neiging heeft om te vouwen of te krullen. Sommige klanten hebben gezegd dat de dweilpads volledig loskomen tijdens het schoonmaken.

Productspecificaties

Type vloer Steen, tegels en laminaat
Doel Spuit dweilen
Accessoires Reinigingsoplossing
Hoogte van de handgreep 48 inch
Gewicht 5,2 pond

6. Bissell PowerFresh Stoom Mop

Beste Flat Steam Mop

Productafbeelding van de Bissell Power Fresh Steam Mop met natuurlijke ontsmetting, vloerstomer, tegelreiniger en hardhouten vloerreiniger met flip-down easy scrubber, 1940A

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Zicht op Bissell

We gebruiken graag een stoommop op onze vloeren! Het is gemakkelijk te gebruiken, kosteneffectief in de loop van de tijd en zorgt voor een diepe reiniging.

De Bissell PowerFresh is een topkeuze als je nieuw bent in de wereld van stoommops of op zoek bent naar een nieuwe.

Deze dweil staat bekend om het elimineren van 99,9 procent van de ziektekiemen en bacteriën zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. Het ontgeurt ook gewoon door te stomen. Bovendien wordt het geleverd met een geurschijf als je een heerlijke geur in huis wilt.

Houd er rekening mee

De geurschijven zijn niet gemaakt met essentiële oliën. Dus als u geen synthetische geuren in uw huis wilt, wilt u ze misschien overslaan.

Wat we leuk vinden

Easy Scrubber Brush reinigt taaie rommel

Deze dweil wordt geleverd met een “Easy Scrubber” borstel. Het werkt om droge, aangekoekte rommel op de vloer te verwijderen. Dus als je eerder sap hebt gemorst, maar er nooit aan toe bent gekomen om het schoon te maken, kan de Easy Scrubber het in een mum van tijd afschrobben. Het is ook uitstekend geschikt voor het reinigen van voegen en andere spleten.

Aanpasbare instellingen

Er zijn drie stoominstellingen om uit te kiezen. Afhankelijk van hoe vies uw vloeren zijn, kunt u eenvoudig uw stoombehoeften aanpassen. Dit biedt enige keuze, maar houdt de interface nog steeds eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Inbegrepen geurschijven voor nice fragrance

Je kunt dit item zeker gebruiken zonder toegevoegde geuren. De dweil wordt echter geleverd met twee lentebries geurschijven als je een frisse geur in huis wilt. Plaats ze gewoon in het schijfstation en geniet van de bloemengeur.

Als u de voorkeur geeft aan een different geur, kunt u geparfumeerd gedestilleerd water kopen om te gebruiken in plaats van gewoon gedestilleerd water.

Doodt 99,9 procent van de ziektekiemen

Als je een vlekkeloze wilt en sanitair huis, dit is de platte dweil voor u. We kunnen ons geen leven voorstellen zonder onze stoommop. Ze kunnen 99,9 procent van de ziektekiemen en bacteriën elimineren en uw huis zo schoon mogelijk verlaten.

Wat we niet leuk vinden

Gebruik het juiste water

Zorg ervoor dat u gedestilleerd water gebruikt in plaats van gewoon kraanwater. Anders loop je het risico dat de Bissell-stoommop na verloop van tijd lekt.

Dit is zowel onhandig als gevaarlijk, vooral als je kinderen of huisdieren hebt rondrennen. Bovendien, als er te veel water lekt op hardhouten of laminaatvloeren, kan dit schade veroorzaken.

Vergrendelt geen vuil

Deze dweil is een beetje berucht om het verspreiden van vuil door het huis zodra de dweilkop vies is. Voor grotere huizen raden we aan om de dweilkop halverwege het stoomproces te vervangen.

Aangezien dit product slechts één dweilkop bevat (meer kan apart worden gekocht), is het een beetje een verrassing dat de vezels niet in het vuil blijven zitten.

Productspecificaties

Type vloer Verzegelde hardhouten, keramische, linoleum-, graniet- en marmeren vloeren
Doel Stoomreiniging
Accessoires Easy Scrubber borstel en geurschijven
Hoogte van de handgreep 46 inch
Gewicht 6 pond

7. Stoom Mop Light ‘n’ Easy

Eenvoudigst te gebruiken

Productafbeelding van de stoommop, LIGHT 'N' EASY vloerstomers voor hardhout en tegels, lichtgewicht stoommoppen voor laminaatvloer, tapijtstomer, houten vloer Mop stoomreinigers, 7618ANW

Prijs controleren

Dweilen zou geen uitdaging moeten zijn, en met deze stoommop is het een fluitje van een cent. Het is geen wonder dat we een stoommop hebben gekozen als onze gemakkelijkst te gebruiken platte dweil. U hoeft zich geen zorgen te maken over water, wring en reinigingsoplossingen.

Stoommoppen zijn supereenvoudig te bedienen en te gebruiken, en er komt geen opruiming aan te pas. Bovendien kunt u ze op de meeste vloertypen gebruiken en drogen vloeren zeer snel, zodat u weer kunt ontspannen.

Wat we leuk vinden

Gebruik op verschillende verdiepingen

Deze stoommop kan worden gebruikt op verschillende vloeren, waaronder tapijten, hardhout, laminaat, tegels en steen. Zorg er echter voor dat u eerst contact opneemt met uw vloerfabrikant om dit te controleren. Als het veilig is, moet je morsen, vlekken en rotzooi opruimen met deze stoommop.

Begin zo snel mogelijk met schoonmaken

Wist je dat deze stoommop in slechts 20 seconden verwarmd en klaar is voor gebruik? Het is niet nodig om reinigingsoplossingen voor te bereiden of eeuwen te wachten tot het opwarmt. Begin met schoonmaken in minder dan een minuut!

Als je de vloeren eenmaal hebt schoongemaakt, kunnen ze in slechts 30 seconden volledig droog zijn. Dit maakt het hele proces supersnel.

Gezond en veilig

Geen agressieve chemicaliën nodig met deze stoommop. Met alleen water kunt u uw vloeren ontsmetten, zodat ze volledig schoon zijn. Het is een veilige optie voor kinderen, huisdieren en het milieu, omdat de pads wasbaar en herbruikbaar zijn.

Drielaagse dweilkoppen

De meegeleverde dweilkoppen zijn echt geweldig. Ze bevatten drie lagen voor maximale stoompenetratie, wrijving en absorptievermogen. Dit bestaat uit een fitlaag, permeatielaag en absorptielaag.

Wat we niet leuk vinden

Tapijtzweefvliegtuig wordt apart verkocht

Om dit veilig op tapijten te gebruiken, heb je een tapijtzweefvliegtuig nodig. Dit voorkomt dat de dweil verstrikt raakt in de tapijtvezels en uw tapijt verpest. Het tapijtzweefvliegtuig wordt echter apart verkocht, wat een beetje frustrerend is.

Stoppen en starten

Houd er rekening mee dat je misschien moet stoppen en veel moet beginnen. De tank bevat slechts één kopje water, dus als u uw hele huis stoomt, moet u mogelijk stoppen om de tank bij te vullen. Het snoer is ook vrij kort, wat betekent dat je het moet loskoppelen wanneer je naar een nieuwe kamer gaat.

Productspecificaties

Type vloer Enig
Doel Stoomreiniging
Accessoires Vulbeker en extra pads
Hoogte van de handgreep 48,5 inch
Gewicht 3,5 pond

8. Oshang Microfiber Flat Mop &BUcket OG3

Beste Microfiber Flat Mop

Productafbeelding van de oshang Flat Floor Mop en Bucket Set OG3, Handsfree Home Floor Cleaning System, 60 'Lange roestvrijstalen handgreep, 2 wasbare en herbruikbare microvezel dweilkoppen, perfecte home wall window keukenreiniger

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

De Oshang microvezel platte dweil ziet er op het eerste gezicht misschien eenvoudig uit, maar laat je niet misleiden.

Het zit boordevol uitstekende functies die je dweilroutine naar een geheel nieuw niveau tillen.

Nu kun je genieten van dit huishoudelijke karwei – en ook een superschoon huis krijgen.

Wat we leuk vinden

Was- en droogemmer inbegrepen

De meegeleverde emmer heeft twee kanten. De waskant is geweldig voor het bevochtigen van je dweil om ervoor te zorgen dat je voldoende reinigingsoplossing hebt. Het verwijdert zelfs vuil en vuil wanneer u het weer insteekt vanwege de wisser onder de wasgroef.

De andere kant van de emmer is voor het drogen van de dweil. De wisser zal overtollig water eruit persen, zodat je dweil niet soppend nat is wanneer je hem naar je vloeren brengt. Het deksel heeft ook verhoogde zijkanten om spatten te voorkomen.

Twee krachtige microvezelpads

Deze dweil wordt geleverd met twee microvezel pads. Je hebt er altijd een bij de hand als de vloeren schoongemaakt moeten worden. Deze pads absorberen water, trekken stof en haar aan en zijn zacht voor alle verdiepingen.

Dit omvat bamboe, hardhout, vinyl, cement en laminaat. Als je klaar bent met dweilen, gooi je de pads in de was en hergebruik je ze.

Reinigt elke centimeter

Met een 360 graden draaibare dweilkop kom je zonder problemen in elk hoekje, hoekje en onder alle meubels.

De dweil heeft een draaigewricht. Het ligt in principe helemaal plat als je het onder banken, stoelen en bedden schuift. Dus al dat vervelende stof dat zich ophoopt tot je de volgende keer je meubels herschikt? Zeg er maar dag van!

Duurzaam en hoogwaardig ontwerp

Deze dweil is gebouwd om lang mee te gaan. Gemaakt van onbreekbaar en roestbestendig polypropyleen plastic, kunt u op dit apparaat vertrouwen. Het handvat is gemaakt van roestvrij staal en is telescopisch tot 60 inch, waardoor het geweldig is voor mensen van verschillende hoogtes.

Wat we niet leuk vinden

Problemen met vuil water

Een populaire klacht bij deze dweil is dat het water snel vies wordt.

Ondanks de baffle board wordt er nog steeds wat vuil in de washelft van de emmer gedeponeerd. Dus als je je dweil erin dompelt, gaat hij in vuil water. Helaas moet je het water misschien een paar keer verversen tijdens het dweilen.

Problemen met het verwijderen van dweil

Wanneer je de dweil uit de emmer haalt, wees dan voorzichtig voor het geval de emmer omvalt. Soms kan de microvezelpad een beetje vast komen te zitten in de uitgang en eraf scheuren of ervoor zorgen dat de emmer er recht mee komt!

Productspecificaties

Type vloer Enig
Doel Nat en droog reinigen
Accessoires Gecompartimenteerde dweilbak
Hoogte van de handgreep 60 inch
Gewicht 4,05 pond

9. Tethys Flat Floor Mop en Emmer

Beste Mop en Bucket Combo

Productafbeelding van de TETHYS Flat Floor Mop en Bucket Set voor professioneel thuisvloerreinigingssysteem met aluminium handvat / 2-afwasbare microvezelpads Perfect Home + Kitchen Cleaner voor hardhout, laminaat, tegels, vinyl

Prijs controleren

Als je op zoek bent naar een dweil- en emmercombo, bekijk dan de Tethys-dweil en emmer. Dit is ook niet zomaar een emmer. Deze coole emmer heeft geweldige functies om ervoor te zorgen dat uw vloerklussen gemakkelijker zijn dan ooit tevoren.

Bovendien is de dweil geweldig, omdat hij op bijna alle harde oppervlakken werkt. Het is speciaal ontworpen voor steen, tegels, laminaat, hardhout, vinyl en bamboe!

Wat we leuk vinden

Ongelooflijke Bucket-functies

Deze emmer heeft twee groeven, een voor het bevochtigen van je dweil en de andere voor het drogen. Je hoeft je dweil niet meer met de hand te wringen. Je kunt vuil en vuil met één duw en trek van de dweil in de emmer verdrijven.

Deze functie zorgt er ook voor dat de dweilkop niet soppend nat is wanneer u hem naar uw vloeren brengt. Bovendien zitten er op de bodem van de emmer twee gaten om je emmer gemakkelijk af te tappen.

280° draaibare kop

Met deze dweil kun je onder je meubels en in hoeken en gaten komen. De draaibare kop en het slanke ontwerp maken het gemakkelijk om rond elk obstakel te navigeren en vuil van moeilijk bereikbare plaatsen te verwijderen.

U kunt verschillende reinigingshoeken gebruiken, zodat u de controle hebt over het verdrijven van allerlei soorten vuil, kruimels en morst in het huis.

Verstelbare hoogtehandgreep

Of het nu een lang persoon is of een klein kind dat de huishoudelijke taken doet, deze dweil is geweldig omdat hij een verstelbaar handvat heeft. Het gaat van 37,5 inch lang tot 51 inch om geschikt te zijn voor mensen van de meeste hoogten en ervoor te zorgen dat het comfortabel is om te gebruiken.

Kwaliteit Microvezel dweilkoppen

Deze dweilkoppen zijn herbruikbaar en super effectief. Je kunt ze keer op keer gebruiken – was ze gewoon tussendoor met je wasmachine. We houden er ook van dat ze geschikt zijn voor verschillende oppervlakken, waaronder steen, tegels, vinyl, cement en meer.

Wat we niet leuk vinden

Afwateringsgat

Wanneer je de vuile dweilkop uitwringt, leidt het afvoergat naar het schone watercompartiment, waardoor uiteindelijk je schone en vuile water wordt gemengd. Dit is een belangrijke ontwerpfout die een van de meest opmerkelijke kenmerken van de emmer tenietdoet. Mogelijk moet u uw water vaker afvoeren om ervoor te zorgen dat uw vloeren zo schoon mogelijk zijn.

Ondiepe emmer

De emmer is vrij ondiep en meet alleen ongeveer de hoogte van de dweilkop. Je moet de emmer dus helemaal vullen om ervoor te zorgen dat je hele dweilkop nat wordt. Als je maar een klein gebied dweilt, is dit een verspilling van water.

Productspecificaties

Type vloer Meest harde vloeren
Doel Nat dweilen
Accessoires Emmer
Hoogte van de handgreep 37,5 tot 51 inch
Gewicht 4,13 pond (inclusief emmer)

10. Temple’s Pride Microfiber Mop

Beste Flat Mop Kit

Productafbeelding van het professionele dredge microvezel flat mopsysteem voor hardhouten tegellaminaat en vinylvloeren met 3 wasbare natte droge stofreinigingspads - ook geschikt voor keuken - uitschuifbaar en inklapbaar handvat

Prijs controleren

De Pride-dweil van de tempel wordt geleverd met een heleboel coole accessoires, waardoor dit een geweldige kleine starterkit is!

Het wordt geleverd met een dweil met een telescopisch handvat. De dweilkop heeft een klittenbandbodem voor eenvoudige installatie.

Het heeft ook drie dweilkoppen. Twee zijn sleep- en wrijvingsbestendige heavy-duty pads. De andere is een droog-alleen elektro-plastic pad voor het afstoffen van uw vloeren, met name hardhout. Geweldig als je huisdieren hebt!

Tot slot krijg je ook twee jaar garantie en 100 procent geld-terug-garantie.

Wat we leuk vinden

Eenvoudig te gebruiken en te vervaardigen

Dit is een uitstekende dweil omdat het niet moeilijk te gebruiken is.

Ten eerste is het handvat eenvoudig verstelbaar, zodat u het op de gewenste hoogte kunt passen. Het verwisselen en bevestigen van de pads is eenvoudig, evenals het wassen in de machine.

We houden er ook van hoe gemakkelijk het is om deze dweil onder en rond meubels te manoeuvreren, zodat je een zo schoon mogelijk huis hebt.

Maak uw huis sneller schoon

Met een 18-inch brede kop kunt u uw vloeren sneller reinigen. Pak in één klap stof, puin en morsen op. Nu kunt u minder tijd besteden aan schoonmaken en meer tijd ontspannen.

Telescopische handgreep tot 62 inch

Dit handvat strekt zich uit van 29 tot 62 inch, dus het is geweldig voor mensen van de meeste hoogten, zelfs mensen in een rolstoel. De 62-inch optie is uitstekend geschikt voor superlange mensen. Nooit meer bukken en in je rug breken om je vloeren schoon te maken!

Nat en droog dweilen

Met deze dweil kun je je vloeren diep reinigen. Geef het eerst een goed stofje met de elektro-plastic pad. Gebruik vervolgens de andere pads, nat, om vlekken, vuil, vuil en andere rommel op de vloeren op te heffen.

Je zult dol zijn op je streepvrije en superglanzende vloeren na het gebruik van deze dweil.

Wat we niet leuk vinden

Draait rond

Deze dweil is licht van gewicht en de kop is niet erg zwaar. Door de constructie draait het hoofd veel om, zeker als je heen en weer dweilt. Het werkt het beste als je in één richting gaat, maar dit is niet altijd praktisch, vooral als je aan een hardnekkige lekkage werkt.

Zwak klittenband

Het klittenband op de pads is vrij zwak; als u de pads niet voorzichtig verwijdert, kan deze loskomen. Dit laat een kleverig residu achter op de dweilkop, maar het betekent ook dat je de dweilkoppen later niet opnieuw kunt bevestigen.

Klanten raden aan om dweilpads van hogere kwaliteit te kopen om te gebruiken in combinatie met deze dweil, omdat de meegeleverde niet altijd betrouwbaar zijn.

Productspecificaties

Type vloer Hardhout, laminaat, tegels en vinyl
Doel Nat of dry dweilen
Accessoires Drie pads en telescopische handgreep
Hoogte van de handgreep 29 tot 62 inch
Gewicht 2,12 pond

Productvergelijkingstabel

Product Best Type vloer Doel Hoogte van de handgreep Gewicht
Turbo Microvezel Mop Voor afstoffen Enig Afstoffen of nat dweilen 35 tot 60″ 1,2 pond
Swiffer WetJet Spray Mop Platte Spray Mop Alle behalve tapijten & onafgewerkte houten vloeren Spuit dweilen 35.1″ 3 pond
Vaiigo 360° Roterende Microvezel Stof Mop Goedkope Flat Mop Enig Stof dweilen 59″ 2,97 pond
MangoTime Stof Natte Dweil Voor hardhouten vloeren Hardhout, laminaat, vinyl, keramiek of tegelvloeren, Droog &nat dweilen Tot 54″ 2,7 pond
Bona Premium Spray Mop Voor laminaatvloeren Steen, tegel & laminaat Spuit dweilen 48″ 5,2 pond
Bissell PowerFresh Stoom Mop Platte Stoom dweil Verzegeld hardhout, keramiek, linoleum, graniet, &marmeren vloeren Stoomreiniging 46″ 6 pond
Steam Mop Light ‘n’ Easy Eenvoudigst te gebruiken Enig Stoomreiniging 48.5″ 3,5 pond
Oshang Microfiber Flat Mop Microvezel Flat Mop Enig Nat & chemisch reinigen 60″ 4,05 pond
Tethys Flat Floor Mop &Emmer Mop &Emmer Combo Meest harde vloeren Nat dweilen 37,5 tot 51″ 4,13 pond
Temple’s Pride Microfiber Mop Platte Mop Kit Hardhout, laminaat, tegels & vinyl Nat of droog dweilen 29 tot 62″ 2,12 pond

Voordelen van het gebruik van Flat Mops

Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van platte dweilen ten opzichte van traditionele dweil.

 • Minder water: Ze verbruiken minder water wat beter is voor het milieu en je vloeren. Dit is vooral goed voor vinyl- of hardhouten vloeren omdat te veel water schade kan veroorzaken.
 • Geen strepen, meer glans: Ze laten minimale strepen achter en helpen de vloeren te laten glanzen.
 • Nat of droog: Velen werken als een natte of droge dweil. U kunt ze gebruiken om morsen schoon te maken of gewoon vloeren te verstoffen.
 • Dun: Platte dweilen zijn slank, waardoor je in hoeken, onder meubels en in verborgen hoekjes en gaatjes kunt dweilen.
 • Veelzijdige maatvoering: Deze werken voor huizen van elke grootte, vooral als je een klein huis hebt.
 • Verschillende soorten: Platte dweil is verkrijgbaar als microvezel of zelfs stoommops. Er zijn ook wegwerpopties die het meest hygiënisch zijn.
 • Herbruikbaar: Ze zijn milieuvriendelijk omdat je de pads kunt wassen.

Waar u op moet letten (koopgids)

Platte dweils lijken allemaal enigszins op elkaar, maar sommige belangrijke details maken de ene dweil anders dan de andere. Hier zijn enkele functies die u moet overwegen om gemak, comfort en bruikbaarheid te garanderen bij het gebruik van uw dweil.

Gebruiksgemak

Zorg ervoor dat de dweil gemakkelijk en comfortabel vast te houden en door uw huis te manoeuvreren is. Bekijk het gewicht, evenals de constructie van het handvat. De meeste mensen geven de voorkeur aan een ergonomische dweil.

We raden ook aan om naar speciale functies te kijken. Zorg er echter voor dat u bekend bent met het gebruik van hightech platte dweilmen. Anders kan het behoorlijk overweldigend zijn.

Grootte

Houd rekening met de hoogte, het gewicht en de afmetingen van de dweil om ervoor te zorgen dat deze comfortabel in gebruik en gemakkelijk op te bergen is.

Type vloer

Het belangrijkste is dat u ervoor zorgt dat de dweil werkt voor uw vloertype. Spuithoppen worden bijvoorbeeld niet aanbevolen voor laminaat of hardhout, omdat te veel vocht deze vloeren kan beschadigen.

Doel

De meeste platte dweilen hebben hetzelfde doel, en dat is om je vloeren schoon te maken. Maar sommige hebben extra doeleinden, zoals droog dweilen, afstoffen en vlekken verwijderen. Als u iets wilt voor dagelijks gebruik of specifieke gelegenheden, vindt u zeker iets op onze lijst.

Begroting

Houd je aan je budget en je zou een vloermop in je prijsklasse moeten kunnen vinden. Platte dweillen variëren van vrij goedkoop tot vrij prijzig, vooral als je kiest voor een stoommop!

Accessoires

Sommige platte dweilen worden geleverd met een reeks accessoires om het schoonmaken gemakkelijker te maken. Dit kan een dweilemmer, reinigingsoplossing, extra dweilkoppen, wegwerp dweilkoppen en meer omvatten. We raden aan om minstens drie dweilkoppen te nemen om ervoor te zorgen dat er altijd een back-up is tijdens de wasdag!


Veelgestelde vragen

Wat is het beste: een platte dweil of een ronde dweil?

Platte dweilen zijn beter voor het verplaatsen van groter puin omdat ze meer grond bedekken, dankzij hun ontwerp. Ronde dweil is beter om in krappe bochten en rond onhandig gevormde obstakels te komen.

Hoe vaak moet je je vloeren dweilen?

Je moet je vloeren minstens wekelijks dweilen, hoewel je het misschien vaker moet doen als je huisdieren, kinderen of veel bezoekers hebt.

Hoe dweil je een vloer met een platte dweil?

De eenvoudigste manier om een vloer met een platte dweil te dweilen, is door eerst de vloer te vegen om groot puin op te tillen, in de verste hoek van de kamer te beginnen en naar de deur toe te werken. Zorg ervoor dat de dweil in contact blijft met de vloer en in zijwaartse bewegingen werkt.

Bevochtig vervolgens de dweilkop en verplaats een figuur-8 van de verre hoek terug naar de deur. Vervang de pad als deze te vuil wordt; je wilt geen vuil verspreiden.

Spoel de vloer indien nodig af met een schone dweilkop.

Hoe gebruik je een platte dweil zonder emmer?

U kunt desgewenst een andere container gebruiken. Anders kun je de dweilkop in de gootsteen weken en goed uitwringen. Een andere optie is om de vloeren te besproeien met het water of de reinigingsoplossing en vervolgens de vloeren te dweilen met een droge of vochtige dweilkop.

Hoe maak je een platte dweilkop schoon?

Plaats het in een geperforeerde doek of gaaszak en stop het in de wasmachine. Voeg gewoon wasmiddel toe aan de machine, kies een koele cyclus en houd de trommelrotatieset langzaam aan.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents