Beste goedkope stofzuigers van 2023

Stofzuigers zijn een noodzaak in huizen, maar niet iedereen kan zich de topmodellen veroorloven.

Daarom hebben we zeven budgetvriendelijke alternatieven gevonden. Ze hebben coole functies, maken goed schoon, maar branden geen gat in je bankrekening.

Voordat we de beste goedkope stofzuigers delen die momenteel beschikbaar zijn, zullen we de verschillende specificaties doornemen die u moet overwegen voordat u koopt.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de VonHaus 2 in 1 Stick &handheld stofzuiger - 600W bedrade staande stofzuiger met lichtgewicht ontwerp, HEPA-filtratie, uitschuifbaar handvat, spleetgereedschap en borstelaccessoires - ideaal voor hardhouten vloeren
Beste prijs-kwaliteitverhouding
VonHaus Snoer Steel VacuĆ¼m
 • Overtreft de verwachtingen
 • Machine met meerdere oppervlakken
 • HEPA-filter
Prijs controleren
Productafbeelding van de handheld autostofzuiger draadloze USB mini draagbare autostofzuiger nat droog mute krachtige multifunctionele high power oplaadbare voor auto, huisdier haar
Beste budget handheld
Songtai Handheld
 • Lichtgewicht en compact
 • Batterij proctection
 • 6000 pascal zuigkracht
Prijs controleren
Productafbeelding van de Bissell Featherweight Stick Lichtgewicht zakloos vacuĆ¼m met spleetgereedschap, 2033, one size fits all, blauw
Beste budget steelstofzuiger
Bissell Vedergewicht
 • Weegt slechts 2,6 pond
 • Meest betaalbaar
 • Converteerbare handgreep
Prijs controleren
Productafbeelding van de eureka NEU182A PowerSpeed zakloze rechtopstaande stofzuiger, Lite, Blauw
Beste budget rechtopstaande stofzuiger
Eureka PowerSpeed Staander
 • Weegt 10 pond
 • Afneembare handgreep
 • Geweldige accessoires
Prijs controleren
Productafbeelding van de SereneLife Pure Clean Robotstofzuiger - Opgewaardeerde lithiumbatterij 90 minuten looptijd - Automatische bot zelf detecteert trappen Huisdierhaarallergieƫn Vriendelijke robotische thuisreiniging voor tapijt hardhouten vloer
Beste budgetrobotstofzuiger
Pure Schone Robot Stofzuiger
 • Dubbele roterende borstels
 • Geweldig voor huisdieren
 • Handig in gebruik
Prijs controleren
Productafbeelding van de Ovente Elektrische Zakloze Lichtgewicht Canister Stofzuiger 1.5L Dust Cup, Draagbare zuigstofzuigermachine met snoer Eenvoudig schoon te maken met reinigingsgereedschap &extra Sofa Pet Brush, Zwart ST2010
Beste budgetbusstofzuiger
Ovente Zakloze Bus
 • Geweldige accessoires
 • Draaibare technologie
 • HEPA-filtratie
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hoover Commerciƫle PORTAPOWER lichtgewicht busstofzuiger met bijlagen, draagbare carriable handheld kleine professionele kwaliteit zak, 8 pond, CH30000, zwart
Beste budget commerciƫle stofzuiger
Hoover PortaPower
 • Weegt 8,3 pond
 • Meerdere oppervlakken
 • Functioneert als blower
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Hoeveel moet u betalen voor een stofzuiger?
 • Waarom zijn stofzuigers zo prijzig?
 • Hoe een betaalbare stofzuiger te kiezen
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

We hebben zeven van de beste goedkope stofzuigers gekozen om met u te delen.

1. VonHaus 2-in-1 snoerspindel

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Productafbeelding van de VonHaus 2 in 1 Stick &handheld stofzuiger - 600W bedrade staande stofzuiger met lichtgewicht ontwerp, HEPA-filtratie, uitschuifbaar handvat, spleetgereedschap en borstelaccessoires - ideaal voor hardhouten vloeren

Prijs controleren

Deze handheld converteerbare stickvacuĆ¼m pakt een behoorlijke punch met krachtige 600W zuigkracht. Het is een machine met meerdere oppervlakken die werkt op fijn vuil en hardnekkig puin, haar van huisdieren en kruimels. Bovendien weegt het slechts 5,57 pond.

Het heeft een 1,3-liter gemakkelijk te verwijderen stofbeker om puin van verschillende oppervlakken op te vangen, waaronder tapijten, harde vloeren en meubels. Lichtgewicht geeft je meer controle en toegang tot krappe plekken. Er is ook een HEPA-filter voor een betere ademhaling.

Andere kenmerken zijn een zeer efficiƫnte borstel en zes meter van een netsnoer. Je krijgt ook een spleetgereedschap.

Wat we leuk vinden

Overtreft verwachtingen

Een veelgehoord compliment voor dit model is dat het veel beter werkt dan klanten verwachten. Gebruikers zijn verrast door hoe krachtig dit vacuĆ¼m is en zeggen dat het verder gaat dan dat. Dit is opmerkelijk, vooral gezien de lage prijs.

Machine met meerdere oppervlakken

We vinden het leuk dat deze machine een handheld conve isrtible. Het is licht genoeg om moeiteloos op trappen of hoge plekken te werken. En het is goed voor tapijten, harde vloeren en meubels.

HEPA-filter voor mensen met allergieƫn

Dit is iets wat we altijd graag zien. De toevoeging van een HEPA-filter maakt deze een geweldige keuze voor dierenhuizen of gebruikers met allergieƫn.

Het filter vangt kleine deeltjes op, zodat ze niet terug de lucht in waaien. Hoewel dit niet nodig is als je geen allergieĆ«n hebt, kost het zo’n kleine prijs met deze machine is het waard.

Wat we niet leuk vinden

Het is bedraad met beperkt bereik

Je moet deze machine aansluiten, zelfs als deze in de handheld-modus staat. Het snoer van 20 voet lang is behoorlijk genereus, maar het bereik is nog steeds beperkt in vergelijking met draadloze stofzuigers.

Slechts Ć©Ć©n accessoire inbegrepen

Het is geweldig dat je een HEPA-filter meegeleverd krijgt. Maar we zijn een beetje teleurgesteld dat het enige schoonmaakgereedschap dat u ontvangt een spleetgereedschap is. Het was leuk geweest om meer extra’s uit dit model te halen.

Productspecificaties

Stroom/zuigkracht 600 watt
Dimensies 12 inch bij 6 inch bij 6 inch
Gewicht 5,57 pond
Bijzonderheden 1.3L stofbak, easy-glide borstel, HEPA filter, handheld convertible
Accessoires Spleet gereedschap

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratie 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4 / 5
Prijs 5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

2. Songtai Handheld VacuĆ¼m

Beste budget handheld vacuĆ¼m

Productafbeelding van de handheld autostofzuiger draadloze USB mini draagbare autostofzuiger nat droog mute krachtige multifunctionele high power oplaadbare voor auto, huisdier haar

Prijs controleren

De mogelijkheden van deze handheld machine verslaan de meeste traditionele machines. Ten eerste heeft het een PM2.5 wasbaar filter. Het is 6000 pascal sterk. Bovendien kan het je tot een half uur looptijd geven.

Deze handheld stofzuiger weegt 1,6 pond met 22W zuigkracht. Het bevat vier opzetstukken: een lange zuigmond, een borstelmondstuk, een vloeibare stofbeker en een flexibele slang.

De vloeibare stofbeker is handig. Als je sap morst, kan dit tot 100 ml vloeistof per keer elimineren! Over het algemeen bieden deze accessoires een diepe reiniging tegen een van de laagste prijzen die we hebben gezien.

Wat we leuk vinden

Lichtgewicht en compact

Met een gewicht van slechts 1,6 pond is het 20 procent lichter dan de meeste merken, waardoor snellere navigatie van de ene plaats naar de andere mogelijk is. Het wordt ook geleverd met een ophanglus die handig wordt voor opslag.

Batterijbescherming voorkomt kortsluiting

De batterij duurt ongeveer drie tot vier uur opladen, uitgerust met temperatuur, ingangsspanning, stroom en kortsluitingsbeveiliging. Dit zorgt voor een veilig laadproces.

6000 Pascal zuigkracht

Voor een handstofzuiger is 6000 pascal veel. De zuigkracht in deze machine werkt extra goed wasbaar filter. Je hebt een betere luchtkwaliteit en gemakkelijker verwijderen van vuil, sigarenpeuken, voedselkruimels, puin, haar en zelfs watervlekken.

Wat we niet leuk vinden

Klein bereik

Hoewel je uitstekende specificaties van deze machine krijgt, onthoud dat het nog steeds een handheld is. Het is dus geweldig om op te ruimen, maar werkt niet goed voor het grondig schoonmaken van je hele huis.

Productspecificaties

Stroom/zuigkracht 100 watt/6000 Pa
Dimensies 14,06 inch bij 4,92 inch bij 4,17 inch
Gewicht 1,52 pond
Bijzonderheden Wasbaar filter, batterijbescherming
Accessoires Lange zuigmond en een borstelmondstuk

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Filtratie 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Prijs 5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

3. Bissell Vedergewicht Stick Bagless VacuĆ¼m

Beste budget steelstofzuiger

Productafbeelding van de Bissell Featherweight Stick Lichtgewicht zakloos vacuĆ¼m met spleetgereedschap, 2033, one size fits all, blauw

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Zicht op Bissell

Als u op zoek bent naar een veelzijdige steelstofzuiger, hier is er een Voor jou. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gemak in hoe licht het is. Deze stofzuiger is ontworpen voor gebruiksgemak. Het is draagbaar genoeg om te werken op trappen, meerdere oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken.

Het zijn eigenlijk drie gereedschappen in Ć©Ć©n: een steelstofzuiger, een handheld en een trapstofzuiger.

Inbegrepen zijn een spleetgereedschap en een vloermondstuk. Het is geschikt voor zowel tapijten als harde vloeren, en je kunt het ook op werkbladen en bekleding gebruiken. Dit model is ook compact, dus opslag en onderhoud zijn eenvoudiger.

Wat we leuk vinden

Weegt slechts 2,6 pond

Deze stofzuiger weegt minder dan 3 pond, dus het dragen ervan zal helemaal geen probleem zijn. Het is het meest voordelig voor mensen met huizen met meerdere verdiepingen.

Geweldig voor mensen met een beperkt budget

Als de prijs uw topprioriteit is, kijk dan eens naar het label van deze stofzuiger. Het is een van de meest betaalbare stofzuigers op de markt. Dus als u een beperkt budget heeft, bespaart u ongetwijfeld meer geld dan u verwacht.

Converteerbaar ontwerp voor dieptereiniging

U kunt deze machine ombouwen tot een handvatstofzuiger voor het reinigen van moeilijke plekken, auto-interieurs of hoge plaatsen. Het draagt bij aan de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van dit model.

Het kan ook worden omgezet in een traphandgreep, zodat u stof en kruimels van uw trap kunt oppikken zonder stress.

Wat we niet leuk vinden

Het is bedraad met beperkt bereik

Deze stofzuiger wordt geleverd met een snoer, dus je hebt een stroombron in de buurt nodig om het te laten werken. Klanten vermelden dat een langer snoer leuk zou zijn geweest, hoewel gebruikers er over het algemeen nog steeds tevreden over zijn.

Productspecificaties

Macht 240 watt
Dimensies 8,3 inch bij 9,5 inch bij 44,2 inch
Gewicht 3 pond
Bijzonderheden Converteerbaar in 3 machines, eenvoudig te legen
Accessoires Spleetgereedschap, vloermondstuk

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Filtratie 3 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Prijs 5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

4. Eureka NEU182A PowerSpeed rechtopstaande stofzuiger

Beste budget rechtopstaande stofzuiger

Productafbeelding van de eureka NEU182A PowerSpeed zakloze rechtopstaande stofzuiger, Lite, Blauw

Prijs controleren

Dit traditionele model werkt goed op hardnekkig vuil en puin en is geweldig voor alle vloeren. Het werkt op tapijten en tapijten en heeft gladde wielen die schade op harde vloeren voorkomen. Er zijn ook vijf instelbare hoogte-instellingen voor precisie.

Met iets minder dan 10 pond is dit een licht rechtopstaand vacuĆ¼m. Het is ontworpen voor gebruik in uw hele huis en heeft een afneembaar handvat voor het reinigen van hoge plaatsen. Ook inbegrepen zijn een spleetgereedschap, een afstofborstel en een bekledingsgereedschap, die elk aan boord zijn opgeslagen.

Het is ook verkrijgbaar in blauw en paars als je op zoek bent naar een stofzuiger in leuke kleuren.

Wat we leuk vinden

Weegt 10 pond

Rechtopstaande stofzuigers vereisen over het algemeen elleboogvet om te gebruiken. We vinden het leuk dat dit model minder dan 10 pond weegt. Het maakt het schoonmaken zoveel gemakkelijker.

Afneembare handgreep

Het is verrassend voor een staander, maar deze functie geeft het een handheld gevoel. Met de afneembare handgreep kunt u schoonmaken op hogere plekken zoals plafondhoeken of gordijnen. Terwijl je nog steeds gehecht bent aan het hoofdgedeelte van de machine, heb je een royaal bereik om mee te werken.

Geweldige accessoires voor veelzijdig stofzuigen

Soms gaan rechtopstaande stofzuigers niet zo ver. Deze wel. Het is al een machine met meerdere oppervlakken en wordt geleverd met een spleet, borstel en bekledingsgereedschap voor veelzijdiger stofzuigen.

Wat we niet leuk vinden

Het is luidruchtig en afleidend

Sommige klanten omschrijven het geluid als een fluitje. Het is een vervelend geluid waar niet iedereen voorbij kan kijken. Als je gevoelig bent voor vervelende geluiden, kan dit vacuĆ¼m op je zenuwen werken.

Duurt een tijdje om erachter te komen

Het kan een paar pogingen kosten om dit vacuĆ¼m te achterhalen. Sommige klanten melden terugslag; anderen vermelden dat de besturing lastig is om je weg te vinden. Feedback is echter over het algemeen positief voor deze machine, dus het is de leercurve waard.

Productspecificaties

Macht 960 watt
Dimensies 44,4 inch bij 13,3 inch bij 13,7 inch
Gewicht 9,6 pond
Bijzonderheden 5 instelinstellingen, wasbaar filter, afneembaar handvat
Accessoires Spleetgereedschap, penseelgereedschap, upholstery gereedschap

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Filtratie 3.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Prijs 5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

5. Pure Schone Robot Stofzuiger

Beste budgetrobotstofzuiger

Productafbeelding van de SereneLife Pure Clean Robotstofzuiger - Opgewaardeerde lithiumbatterij 90 minuten looptijd - Automatische bot zelf detecteert trappen Huisdierhaarallergieƫn Vriendelijke robotische thuisreiniging voor tapijt hardhouten vloer

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Robotstofzuigers zijn een rage, maar zijn vaak te duur. Als u op zoek bent naar het gemak en de verfijning die ze bieden tegen een fractie van de verwachte prijs, kijk dan eens naar dit model.

Het geeft je ongeveer 55 minuten looptijd en 1200 pascal zuigkracht. Het is een machine met meerdere verdiepingen die werkt op harde vloeren en lage tapijten. De stofzuiger heeft ook een laag profiel en past onder de meeste meubels.

Dubbele roterende borstels helpen bij het reinigen van hoeken, voeringen en plinten. Het bevat een HEPA-filter en is ontworpen om verstopping van het haar van huisdieren te weerstaan. Het heeft ook veiligheidsvoorzieningen om vallen en stoten te voorkomen.

Wat we leuk vinden

Dubbele roterende borstels

Een zwakte in robotstofzuigers is dat ze vanwege hun vorm geen hoeken kunnen schoonmaken. Dubbele roterende borstels geven dit model dus bereik op vreemde plaatsen. Nu kunt u ook het stof en vuil op uw muurbekleding verwijderen.

Geweldig voor het schoonmaken van huizen met huisdieren

Het HEPA-filter en de anti-klompmechanica van deze robot maken het een uitstekende keuze voor eigenaren van gezelschapsdieren. Het zuivert de lucht van allergenen en vermindert uw onderhoud. Je huis zal veel schoner aanvoelen nadat je deze stofzuiger op de proef hebt gesteld.

Het is handig in gebruik

Zoals met alle robotstofzuigers, is de belangrijkste aantrekkingskracht van dit model dat het moeiteloos te gebruiken is. Het is geautomatiseerd, dus u hoeft het niet handmatig te bedienen of op te laden. Uiteindelijk bespaart het tijd en energie.

Wat we niet leuk vinden

Korte looptijd van 55 minuten

Deze stofzuiger heeft slechts 55 minuten looptijd, wat korter is dan de meeste robotconcurrenten. Bedenk dat het je honderden dollars bespaart, en dit is een klein offer.

Het is niet altijd onafhankelijk

Deze machine loopt niet zo soepel als duurdere modellen. Misschien moet je het helpen als het vast komt te zitten of het controleren bij het schoonmaken van puin. Hoe dan ook, gebruikers zijn het erover eens dat dit een handig vacuĆ¼m is wanneer het op zichzelf staat en niet wordt vergeleken met modellen met een hoger bereik.

Productspecificaties

Macht 1200 Pa
Dimensies 11 inch bij 11 inch bij 2,9 inch
Gewicht 4,4 pond
Bijzonderheden Slimme navigatie, anti-val technologie, anti-klomp technologie, dubbele roterende borstels
Accessoires 2 afneembare borstels, wasbaar filter, oplader/voedingsadapter

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Filtratie 4.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 5 / 5
Prijs 5 / 5
Totale beoordeling 4.5 / 5

6. Ovente Zakloze Bus VacuĆ¼m

Beste budgetbusstofzuiger

Productafbeelding van de Ovente Elektrische Zakloze Lichtgewicht Canister Stofzuiger 1.5L Dust Cup, Draagbare zuigstofzuigermachine met snoer Eenvoudig schoon te maken met reinigingsgereedschap &extra Sofa Pet Brush, Zwart ST2010

Prijs controleren

Deze stofzuiger van 1200 watt is een krachtig alternatief voor bekendere jerrycans. Het maakt gebruik van one-pass technologie om de reinigingstijd te verkorten en bevat HEPA-filtratie. Het heeft ook een LED-lampje voor efficiƫntere vuilbewaking.

Een stapknop voedt de machine en automatisch terugspoelen van kabels bespaart gedoe. De slang kan 360 graden draaien en de telescopische staaf voegt bereik toe.

Deze deal omvat een bank / huisdierborstel voor bekleding, een vloerborstel en een combinatie van spleetmondstuk en borstel. Deze meegeleverde accessoires helpen u een diepere reiniging van uw huis te bereiken.

Wat we leuk vinden

Geweldige accessoires voor diepe reiniging

Trouw aan busstofzuigers, dit model bevat alles you nodig. Het wordt zelfs geleverd met een huisdierspecifieke bekledingsborstel, die de meeste bussen uitsluiten.

360 graden draaibare technologie

De slang van deze stofzuiger kan een volle 360 graden draaien. Het maakt een aanzienlijk verschil in controle, manoeuvreerbaarheid en veelzijdigheid. De telescopische toverstaf is ook een geweldige toevoeging en draagt bij aan het totale bereik van dit model.

HEPA-filtratiesysteem

Het wordt geleverd met een HEPA-filter om af te maken hoeveel van een allrounder deze stofzuiger is. Dit is geweldig voor eigenaren van gezelschapsdieren of mensen met allergieƫn. Het is echt een multifunctionele machine die je in je hele huis kunt gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

Machine van gemiddelde kwaliteit

Sommige klanten beschrijven deze machine als middelmatig in vergelijking met andere modellen. Hoewel het zeker geen blindganger is, komt het niet helemaal overeen met de mogelijkheden van bussen met een hoger bereik. Simpel gezegd, je krijgt waar je voor betaalt.

Canister Design Nadelen

Het wordt geleverd met dezelfde nadelen als alle bussen. Opslag kan moeilijk zijn, montage is vereist en u offert enige controle op over het pad van de stofzuiger.

Productspecificaties

Macht 1200 Watt
Dimensies 11 inch bij 15,5 inch bij 10 inch
Gewicht 12 pond
Bijzonderheden 360-graden draaislang, HEPA-filter, LED-licht, automatisch terugspoelen van het snoer, telescopische staaf
Accessoires Bank/huisdierborstel, spleetmondstuk en borstel, vloerborstel

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratie 4 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4 / 5
Prijs 3.5 / 5
Totale beoordeling 4 / 5

7. Hoover CH30000 PortaPower commerciĆ«le bus vacuĆ¼m

Beste budget commerciƫle stofzuiger

Productafbeelding van de Hoover Commerciƫle PORTAPOWER lichtgewicht busstofzuiger met bijlagen, draagbare carriable handheld kleine professionele kwaliteit zak, 8 pond, CH30000, zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op HomeDepot

Tot slot, als u op zoek bent naar meer vermogen, maar merkt dat de meeste commerciƫle stofzuigers uw budget overschrijden, is hier een Hoover voor u. Het weegt slechts 8,3 pond en slaat andere commerciƫle modellen uit het park. Bovendien wordt het geleverd met een koord van meer dan 30 voet lang, dus het is lichter met meer bereik.

Een kenmerk dat opvalt in deze machine is dat hij functioneert als een blower. Het is een stofzuiger met meerdere oppervlakken die goed werkt op interieurs, stoffen en bekleding.

Een andere bonus is dat deze Hoover zowel een stoffen zak als een papieren zak kan meenemen. U kunt dus schakelen tussen schoonmaken om beter aan uw behoeften te voldoen.

Wat we leuk vinden

Weegt 8,3 pond

We prijzen het gewicht omdat het indrukwekkend is voor zowel een commerciƫle als een busstofzuiger. Je zult geen probleem hebben om dit model te verplaatsen naar schone trappen, auto-interieurs of huizen met meerdere verdiepingen.

Multi-Surface Vermogen

We vinden het leuk dat deze commerciƫle stofzuiger zacht genoeg is om stoffen en bekleding te verwerken. Het zal alle soorten vuil en puin aanpakken en effectief zorgen voor uw gevoelige oppervlakken.

Verdubbelt als blower voor buitengebruik

Deze multifunctionele stofzuiger functioneert als blower, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken. Dit is een zeldzame functie in stofzuigers, dus deze Hoover valt op.

Vergelijkbare artikelen
hoover vacuĆ¼mDe beste Hoover-stofzuigers: welke moet u kiezen?

Wat we niet leuk vinden

Het is beter voor opruimen

Sommige klanten geven aan dat deze machine wat moeite heeft met tapijten of grotere ruimtes. Hoewel het commercieel van rang is, kan het het beste worden gebruikt binnen dezelfde capaciteit als een handheld.

Kleinere capaciteit

Gebruikers merken ook op dat de stofcapaciteit van dit model niet overeenkomt met duurdere commerciĆ«le stofzuigers. Met 1,9 liter zou je meer verwachten van een vacuĆ¼m op commercieel niveau.

Productspecificaties

Macht 888 watt
Dimensies 20,9 inch bij 7,8 inch bij 12,5 inch
Gewicht 8,3 pond
Bijzonderheden Blower, snoer van 33 voet
Accessoires Filterzakken, filterzakkit, spleetgereedschap, stofborstel, vloermondstuk

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3 / 5
Filtratie 2.5 / 5
Manoeuvreerbaarheid 4.5 / 5
Prijs 4.5 / 5
Totale beoordeling 3.5 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Best Zuiging Dimensies Gewicht
VonHaus Met koord Waar voor je geld 600 W 12″ x 6″ x 6″ 5,57 pond
Songtai Handheld Budget Handheld 100 W 14,06″ x 4,92″ x 4,17″ 1,52 pond
Bissell Vedergewicht Budget Steel VacuĆ¼m 240 W 8,3″ x 9,5″ x 44,2″ 3 pond
Eureka PowerSpeed Budget Rechtopstaande stofzuiger 960 W 44,4″ x 13,3″ x 13,7″ 9,6 pond
Puur schoon Budget Robot VacuĆ¼m 1200 Pa 11″ x 11″ x 2,9″ 4,4 pond
Ovente Zakloos Budget Bus VacuĆ¼m 1200 W 11″ x 15,5″ x 10″ 12 pond
Hoover PortaPower Budget Commercieel VacuĆ¼m 888 W 20,9″ x 7,8″ x 12,5″ 8,3 pond

Hoeveel moet u betalen voor een stofzuiger?

Het antwoord op deze vraag is meteen aan jou. We hebben allemaal verschillende ideeĆ«n over wat “betaalbaar” betekent. Hoe dan ook, net als bij elk ander product, is het gemakkelijk om te veel uit te geven aan stofzuigers voor al hun toeters en bellen.

Uit rapporten blijkt dat de marktwaarde voor stofzuigers blijft stijgen. Vanaf 2022 is de totale opbrengst van stofzuigers alleen al in de VS meer dan 5,5 miljoen dollar. De VS staat op de derde plaats in omzet, onder China en India (1).

De gemiddelde prijs van een stofzuiger, ongeacht het merk, type of functies, wordt geschat op 160 dollar. Toegegeven, dat lijkt niet zo extreem. Maar niet iedereen heeft dat soort geld te besteden aan het schoonmaken van machines.

Waarom zijn stofzuigers zo prijzig?

Er zijn veel variabelen als het gaat om de kosten van stofzuigers. Elke fabrikant heeft natuurlijk zijn eigen businessmodel. Stofzuigers zijn geprijsd met dit in gedachten, dus het zou moeilijk zijn om ze te vergelijken.

Toch hebben een paar factoren die alle modellen gemeen hebben invloed op de prijs van een stofzuiger. Overweeg het volgende:

Merkkracht

Een beetje hype gaat een lange weg, en grotere merken vragen meer voor hun producten. Het wil niet zeggen dat er geen populaire, betaalbare merken zijn. Maar ze zijn gewoon niet zo wijdverspreid.

Neem bijvoorbeeld de robotstofzuigerindustrie. Roomba is veruit de populaire keuze, maar ze zijn ook de duurste. Er zijn veel goedkopere robotstofzuigers op de markt, met dezelfde (of zelfs betere) functies. Toch geven consumenten nog steeds toe aan de trend.

Snelle tip

Shop voor minder bekende merken. U kunt honderden dollars besparen op wat vrijwel dezelfde technologie is. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet om ervoor te zorgen dat het een betrouwbaar product is.

Extra functies

Hoe meer functies een stofzuiger heeft, hoe hoger de kosten. We kunnen fabrikanten niet verwijten dat ze winst maken, maar we kunnen wel nadenken over wat er wordt verkocht.

Het is gemakkelijk om toe te geven aan wat een fantastisch koopje lijkt, maar vaak geven we meer uit aan onnodige details. Als u bijvoorbeeld geen ernstige allergieƫn heeft, is een HEPA-filter een extraatje waar u niet aan hoeft uit te geven. Het is leuk om te hebben, maar vraag jezelf af, doe je echt nodig hebben Een?

Hetzelfde geldt voor accessoires. Waarom zou je extra uitgeven aan gereedschap voor huisdieren als je geen dieren in huis hebt? Als uw huis overal harde vloeren heeft, heeft u geen gespecialiseerde tapijtkoppen nodig.

Ontwerp of bouw

Het type stofzuiger dat je nodig hebt, is misschien wel de belangrijkste factor in hoeveel je eraan zult uitgeven. Sommige builds zijn aanzienlijk duurder dan andere. Het helpt dus om na te denken over waar je je machine voor gaat gebruiken.

De duurste modellen bevatten meestal steelstofzuigers. In hun verdediging zijn ze echter het meest veelzijdig. Bijna allemaal zijn het multi-surface stofzuigers met alle toeters en bellen.

Commerciƫle stofzuigers zullen ook meer kosten, omdat ze zijn gebouwd met hogere specificaties. Ze gaan langer mee, kunnen meer vuil aan en hebben meestal een krachtigere zuigkracht.

Robotstofzuigers kunnen ook een arm en een been kosten omdat ze futuristisch zijn in hun functionaliteit.

Handstofzuigers zijn over het algemeen het meest betaalbaar. Maar zoals je misschien weet, hebben ze de kleinste capaciteiten van allemaal.

Traditional vacuĆ¼ms, namelijk staanders en bussen, zijn de middenweg, zowel in kosten als in functie.

Hoe een betaalbare stofzuiger te kiezen

De sleutel is dus om te begrijpen wat de prijs van stofzuigers verhoogt. Als u dat doet, neemt u een beter geĆÆnformeerde beslissing over de beste goedkope stofzuiger voor u. U kunt uw keuzes beperken door een paar dingen in gedachten te houden:

Eisen

Zorg ervoor dat de mogelijkheden van de stofzuiger overeenkomen met het gebruik. Als u bijvoorbeeld een handheld nodig hebt alleen voor aanrechtbladen, hoeft u geen handheld converteerbare stick met meerdere verdiepingen te kopen. Het lijkt op dit moment misschien verstandig, maar je geeft onnodig geld uit.

Elektriciteitsverbruik

Sommige fabrikanten adverteren krachtige motoren. Hoewel sterke motoren van plan zijn om u meer zuigkracht te geven, zullen ze ook uw elektriciteitsrekening verhogen. Alternatieven hiervoor zijn draadloze stofzuigers en lager functionerende modellen (2).

Kwaliteit

Een ongelooflijk goedkope stofzuiger gevonden? Controleer voordat u koopt of het niet uit elkaar valt wanneer u het uitpakt. U kunt op dit moment geld besparen, maar uiteindelijk veel meer betalen voor reparaties of vervangingen achteraf.

Huisdiervriendelijk

Niet alle stofzuigers zijn geschikt voor – of efficiĆ«nt in – dierenhuizen. Huisdiervriendelijke stofzuigers gebruiken speciale borstels die haar van oppervlakken trekken en verstopping of blokkades voorkomen. Controleer dus of de stofzuiger die u kiest deze specificaties heeft. Anders verspilt u mogelijk geld aan een vacuĆ¼m dat niet voor u werkt.

Extras

Veel stofzuigers bevatten handige hulpstukken of accessoires die u geld en tijd kunnen besparen. We hebben gezegd dat u moet voorkomen dat u uitgaven doet aan onnodige add-ons, maar ze zijn nog steeds de moeite waard om naar te kijken. Dus als u bijvoorbeeld een stofzuiger nodig hebt die stoffen kan reinigen, controleer dan of deze wordt geleverd met een bekledingsborstel.

Onderhoud

Ontdek hoe vaak u de onderdelen van uw machine moet vervangen. Filters en stofzakken zijn meestal de boosdoeners in extra (en vaak onnodige) uitgaven.

Garantie en klantenservice

Als er iets misgaat met je stofzuiger, wordt het geld dat je eraan uitgeeft dan teruggegeven? Zorg ervoor dat u de garantie en garantie van uw stofzuiger controleert.

Zoek ook van andere consumenten uit of de fabrikanten gemakkelijk zijn om mee om te gaan. Op die manier word je niet opgelicht.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste goedkope stofzuiger?

De beste goedkope stofzuiger is de Vonhaus Steel stofzuiger. Het is lichtgewicht, heeft een netsnoer en kost een fractie van andere steelstofzuigers.

Welke draadloze stofzuiger heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding?

De draadloze stofzuiger met de beste prijs-kwaliteitverhouding is de Jashen D18 Steel vacuum. Het is een drie-in-Ć©Ć©n, waardoor het veelzijdig is en aanzienlijk minder kost dan andere Jashen-modellen.

Zijn stofzuigers goedkoper bij Costco?

Stofzuigers zijn goedkoper bij Costco, al hangt het af van het merk en waarmee je het vergelijkt. Costco verkocht Dysons voor $ 100 lager dan de prijs van de fabrikant.

Gaan Dysons ooit in de uitverkoop?

De enige keer dat Dysons ooit in de uitverkoop gaan, is wanneer ze een nieuwe lijn introduceren, maar zelfs dan verlagen ze de prijs niet veel. De goedkoopste plek om een Dyson te krijgen is bij Costco, waar ze ze onlangs verkochten voor $ 100 minder dan de adviesprijs.

Is het de moeite waard om een stofzuiger te repareren?

In de meeste gevallen is het niet de moeite waard om een stofzuiger te repareren omdat ze zo goedkoop te vervangen zijn. Sommige modellen, zoals de Miele Pure Suction Canister, zijn echter de moeite waard om te repareren omdat ze zoveel kosten om te kopen.

Het goede nieuws is dat Miele een uitstekende reputatie heeft als een van de meest betrouwbare stofzuigermerken.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Table of Contents

Lees ook:   hoe mtb schoonmaken