Beste haaienstofzuigers voor huisdierhaar van 2023

Ben je geïnteresseerd in een Shark stofzuiger, maar weet je niet zeker welke het beste is voor het opruimen van haar van huisdieren? Wij zijn er om u te helpen beslissen.

Shark is een van de meest populaire fabrikanten in stofzuigen en het heeft veel stofzuigers geproduceerd met eigenaren van gezelschapsdieren in gedachten.

We hebben diepgaand onderzoek gedaan en hebben vier van de beste Shark-stofzuigers voor huisdierenhaar gevonden waarvan we denken dat je er dol op zult zijn.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Shark Rotator Powered Lift-Away TruePet Rechtopstaande zakloze stofzuiger met snoer voor tapijt en harde vloer met handvacuüm en anti-allergieafdichting (NV752), Bordeaux (vernieuwd)
Beste rechtopstaande haai
Haai Rotator TruePet
 • Afneembare bus
 • Extra grote capaciteit
 • Zeer geschikt voor allergieën
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark IZ163H Pet Plus draadloze steelstofzuiger met zelfreinigende borstelrol, PowerFins, MultiFLEX, Crevice Tool &Pet Multi-Tool, 40-min Runtime, Raspberry
Beste draadloze haai
Haai IZ163H Pet Plus
 • 40 minuten runtime
 • Handheld converteerbare
 • Meerdere oppervlakken
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark LA322 Navigator Lift-Away ADV snoer rechtopstaand vacuüm met Pet Power Brush Crevice en bekleding Tool, zwart
Beste haaienstofzuiger met afneembare pod
Shark Navigator Lift-Away
 • Geavanceerde zwenkbesturing
 • LED koplampen
 • Handige opzetstukken
Prijs controleren
Productafbeelding van de Shark ION Robot Dual-Action Robot Stofzuiger met 1 uur plus reinigingstijd, slimme sensornavigatie en afstandsbediening (RV720)
Beste Shark Robot Vac
Haai Ion Robot RV720
 • Eenvoudig in gebruik
 • Lange levensduur van de batterij
 • Coole accessoires
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Waarom je een haaienstofzuiger zou moeten kopen
 • Soorten haaienstofzuigers
 • Is Shark geschikt voor jou?
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Dit zijn de vijf beste Shark stofzuigers voor huisdierenhaar.

1. Shark NV752 met TruePet

Beste rechtopstaande haaienstofzuiger voor huisdierhaar

Productafbeelding van de Shark Rotator Powered Lift-Away TruePet Rechtopstaande zakloze stofzuiger met snoer voor tapijt en harde vloer met handvacuüm en anti-allergieafdichting (NV752), Bordeaux (vernieuwd)

Bekijk op Amazon
Zicht op Kohls
Bekijk op Lowes

We hebben deze machine gekozen als onze eerste keuze vanwege zijn vermogen. Het heeft de overhand in zuigkracht en is veel veelzijdiger dan andere staanders vanwege zijn unieke eigenaardigheid: een afneembare bus. Dit maakt het gemakkelijker om moeilijke plekken schoon te maken, waardoor meer haar wordt opgezogen.

Shark heeft zijn ontwerp geïnnoveerd door een Powered Lift-Away-bus toe te voegen die je kunt verplaatsen om moeilijke plekken beter te bereiken. Hierdoor blijft de borstelrol draaien en wordt de stijfheid van de machine geëlimineerd.

De TruePet Gemotoriseerde Borstel en Pet Multi-tool worden toegevoegd om het haar van huisdieren van alle oppervlakken te reinigen. Het kan licht en koppig haar aanpakken en werkt ongelooflijk goed op medium-pile tapijten. Het bevat ook een uniek hulpmiddel om harde vloeren beter te reinigen – de Hard Floor Hero.

Wat we leuk vinden

Vingertopbediening

Pas de bedieningselementen aan terwijl u stofzuigt, dankzij de bedieningselementen die binnen handbereik zijn. U kunt de machine eenvoudig in- of uitschakelen en schakelen tussen modi.

Over gesproken, er zijn twee aanzuigmodi: harde vloer en tapijt. Dit maakt het een uitstekende optie voor beide vloertypen.

Draaibare besturing voor manoeuvreren

Dankzij de Dynamic Swivel Steering is deze staander veel wendbaarder dan andere. De as van deze machine draait, waardoor u meer controle krijgt.

We houden er ook van dat de draaibare kop is voorzien van LED-verlichting voor nauwkeurige reiniging.

Geweldig voor allergieën

De anti-allergeentechnologie en HEPA-filtercombinatie geven u extra bescherming tegen irriterende stoffen. Deze machine pikt niet alleen haren op. Het zal hen ook vangen. Je vloeren en de lucht blijven langer fris.

De combo verwijdert en vangt bijna 100 procent van de allergenen.

Wat we niet leuk vinden

Het is 15,5 pond zwaar

Klanten merken op dat deze machine, hoewel krachtig, meer weegt dan ze hadden verwacht. Het is groot en kan moeilijk op te tillen of te dragen zijn.

Het gebruik ervan kan lastig zijn

Hoewel gebruikers dol zijn op dit model en zeggen dat het goed werkt, hebben sommigen geklaagd dat het kieskeurig is. Ze denken dat het ontwerp van de bedieningselementen beter kan en dat bijlagen de neiging hebben om hun eigen weg te zitten.

Productspecificaties

Zuigkracht 1200 watt
Dimensies 12,1 inch bij 12,2 inch bij 45,7 inch
Gewicht 15,5 pond
Bijzonderheden Afneembare bus, dynamische draaibare besturing
Accessoires Huisdier multi-tool, harde vloer held, spleet gereedschap

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4.5 / 5
Filtratiesysteem 4.5 / 5
Veelzijdigheid 4.5 / 5
Gebruiksgemak 4 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

2. Shark Pet Pro IZ163H draadloze steelstofzuiger

Beste draadloze haaienstofzuiger voor huisdierenhaar

Productafbeelding van de Shark IZ163H Pet Plus draadloze steelstofzuiger met zelfreinigende borstelrol, PowerFins, MultiFLEX, Crevice Tool &Pet Multi-Tool, 40-min Runtime, Raspberry

Bekijk op Amazon
Zicht op Kohls
Uitzicht op BedBath&Beyond

Draadloze stofzuigers zijn nu een rage en als je op zoek bent naar een veelzijdige haai, raden we deze aan. Het bepalende kenmerk is dat het anti-allergeen complete afdichting heeft die 99,9% van stof, allergenen en huidschilfers vangt, een geweldige toevoeging voor eigenaren van gezelschapsdieren.

De Multi-Flex-technologie biedt een ruimtebesparende functie waarmee u de staaf kunt buigen voor onopvallende opslag. Deze stofzuiger met meerdere oppervlakken kan lage tot hoge gebieden bereiken, echt een perfecte allround reinigingspartner. We houden van de borstel, die hardnekkig vuil op harde vloeren en tapijten aanpakt.

De ultralichte versie die we laten zien, weegt slechts 3,35 pond – een van de lichtste die er is. Het is handig als u op zoek bent naar een lichtgewicht machine die in staat is om uw hele huis grondig te reinigen. Bovendien kan het worden omgezet in een handheld voor het reinigen van hoge plekken.

Wat we leuk vinden

40 minuten runtime

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zonder stroom komt te zitten of te wachten tot uw machine is opgeladen voordat u deze kunt gebruiken, want deze heeft een krachtige looptijd van 40 minuten. Je hebt ook een optie om een reservebatterij te kopen, zodat je de ene kunt opladen terwijl je de andere gebruikt.

MultiFlex-technologie en handheld convertible

We vinden het leuk dat dit model gemakkelijk kan worden omgezet in een handheld. Dit, in combinatie met de MultiFLEX-technologie, geeft het extra veelzijdigheid die u niet vaak aantreft in draadloze machines. U kunt uw vloeren, hoge plekken en onder meubels reinigen zonder extra uit te geven aan hulpstukken of gespecialiseerde machines.

Meerdere oppervlakken

Daarna kunt u deze machine overal gebruiken. Het is geschikt voor tapijten en harde vloeren en u kunt het gemakkelijk gebruiken op bekleding, hoeken, gordijnen en auto-interieurs.

Wat we niet leuk vinden

Vloerborstel reinigen

Sommige gebruikers merkten op dat de vloerborstel van de stofzuiger moeilijk te reinigen en te onderhouden is. Verstopping is ook een probleem met dit vacuüm en een paar klanten zeiden dat lange haarlokken de neiging hebben om verstrikt te raken rond de borstel.

Het is niet duurzaam

Dit is niet alleen een klacht tegen Shark. Draadloze stofzuigers zijn over het algemeen niet zo duurzaam als traditionele stofzuigers. Dus, hoewel je waarschijnlijk een goede run van deze machine zult krijgen, onthoud dan dat draadloze modellen niet zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Productspecificaties

Macht 181 watt
Dimensies 10,24 inch bij 7,09 inch bij 46,1 inch
Gewicht 3,35 pond
Bijzonderheden XL stofbeker, handheld convertible, MultiFLEX-technologie, anti-allergeen
Accessoires Spleetgereedschap, huisdier multitool, batterij

Onze beoordelingen

Zuigkracht 4 / 5
Filtratiesysteem 4.5 / 5
Veelzijdigheid 4.5 / 5
Gebruiksgemak 4.5 / 5
Totale beoordeling 4.25 / 5

3. Shark Navigator Lift-Away Rechtopstaande stofzuiger

Beste haaienstofzuiger met afneembare pod

Productafbeelding van de Shark LA322 Navigator Lift-Away ADV snoer rechtopstaand vacuüm met Pet Power Brush Crevice en bekleding Tool, zwart

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Zicht op Kohls
Uitzicht op Sharkclean

Hoewel steelstofzuigers de voorkeur hebben van velen omdat ze zo licht zijn en gemakkelijk te manoeuvreren, is deze stofzuiger er ook een om op te letten. Waarom? Omdat het een super coole afneembare pod heeft die het manoeuvreren ook heel gemakkelijk maakt, maar met een grotere vuiltank hoef je hem niet zo vaak te legen.

Dus terwijl je traditioneel kunt stofzuigen, kun je de pod ook losmaken en overal in huis vervoeren. Klanten zijn dol op deze functie voor het stofzuigen van trappen, onder meubels, overal bekleding en op andere moeilijk bereikbare plekken.

U kunt deze stofzuiger gebruiken voor alle vloertypen. Het is geweldig in het oppakken van haar van huisdieren van diep in tapijtvezels. Dit is een enorme opluchting voor eigenaren van gezelschapsdieren na een diepe reiniging.

Wat we leuk vinden

Geavanceerde draaibare besturing

Alsof het niet al supereenvoudig was om deze stofzuiger door je huis te manoeuvreren, vooral met de afneembare pod, heeft hij ook geavanceerde draaibesturing. Dus nu kun je hem overal manoeuvreren waar je maar wilt, in krappe bochten, rond obstakels, langs de rand van de kamer.

LED Koplampen

Wij vinden dat alle stofzuigers koplampen moeten hebben. Dit verlicht stof en puin op uw vloer, zodat u kunt controleren of u elk laatste stuk hebt gekregen.

Handige bijlagen

Dit wordt geleverd met handige hulpstukken die het opruimen van allerlei rommel gemakkelijker dan ooit tevoren maken. Dit omvat een spleetgereedschap om tussen bankkussens te komen, een stofborstel voor vensterbanken en andere oppervlakken, en ten slotte een borstel voor huisdieren voor al die rommel voor huisdieren, zoals haar en pluisjes.

Anti-Allergeen Complete Seal Technologie

Dit is een geweldige stofzuiger voor mensen met allergieën. Het is afgewerkt met Anti-Allergen Complete Seal Technology, die 99,99 procent van het stof en allergenen opvangt. Dus niet alleen zal je huis er schoon uitzien na het gebruik hiervan, maar het zal ook echt schoon zijn, vrij van vervelende dingen die door je lucht zweven.

Wat we niet leuk vinden

16 Pond Zwaar

Met 16 pond is dit een behoorlijk zwaar vacuüm, en klanten denken dat ook. Hoewel het ontwerp het gemakkelijk maakt om te manoeuvreren, kan het gewicht je soms tegenhouden.

Niet voor dikke tapijten

Hoewel dit is ontworpen voor tapijten, ontdekten klanten dat het zou stoppen met bewegen of een jam zou detecteren als ze het op dikke tapijten of tapijten gebruikten. Niet ideaal.

Productspecificaties

Macht 960 watt
Dimensies 29,5 inch bij 13,5 inch bij 12 inch
Gewicht 16 pond
Bijzonderheden Lift-Away technologie, Anti-Allergeen Complete Seal Technologie, Geavanceerde zwenkbesturing
Accessoires Spleetgereedschap, stofborstel, pet power brush

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Filtratiesysteem 3.5 / 5
Veelzijdigheid 4 / 5
Gebruiksgemak 4 / 5
Totale beoordeling 3.75 / 5

4. Shark Ion Robot RV720 Robot Vacuüm

Beste haaienrobotstofzuiger voor huisdierhaar

Productafbeelding van de Shark ION Robot Dual-Action Robot Stofzuiger met 1 uur plus reinigingstijd, slimme sensornavigatie en afstandsbediening (RV720)

Bekijk op Amazon
Bekijk op HomeDepot
Bekijk op Lowes

Zoals met al zijn modellen, heeft Shark een machine gemaakt die zijn concurrenten bijhoudt en u nog steeds geld bespaart. Sommige robotstofzuigers zijn overkill, maar deze heeft precies de juiste hoeveelheid nut voor eigenaren van gezelschapsdieren.

Als dierenliefhebbers is onze favoriete functie de zelfreinigende borstelrol. Het is ontworpen om stof, huidschilfers, allergenen en zowel lang als kort haar van je oppervlakken te verzamelen. Dus het maakt niet uit welk type huisdier je hebt, deze machine zorgt voor hun rommel.

De batterij met lange levensduur geeft u meer dan een uur looptijd, wat veel meer is dan bijna alle andere stofzuigers op batterijen. Het heeft ook twee dubbele draaiende zijborstels om hoeken en plinten snel en effectief schoon te maken.

Wat we leuk vinden

Het is een eenvoudig ontwerp

Robotstofzuigers zijn futuristisch en ze proberen elkaar vaak zo hard te overtreffen dat klanten uit het oog verliezen hoe ze moeten worden bediend. Hoewel het supercoole functies heeft, biedt deze machine precies wat je nodig hebt van een robotstofzuiger. Niet meer, niet minder.

Past zich aan de lay-out van het huis aan

De navigatie kan naadloos reizen tussen vloeren en tapijten en de machine kan zich aanpassen aan de lay-out van uw huis. Heb je een hectische dagelijkse routine? Dan kun je deze Shark robot inplannen met een afstandsbediening om je schoonmaak te doen. De externe batterijen worden meegeleverd.

Coole accessoires

We houden echt van de draaiende zijborstels. Ze helpen vuil te verwijderen van hoeken, randen en muurrokken. Niet alle robotstofzuigers hebben deze functie en we denken dat het extra handig is in een huisdiervriendelijk huis.

Draaiende borstels verzamelen meer vuil, huidschilfers en haar van plaatsen waar andere robotstofzuigers niet kunnen komen.

Het wordt ook geleverd met een reinigingsgereedschap, vier zijborstels, twee filters, een batterij, een virtuele muur van 9 voet met connectoren en een oplaadstation.

Wat we niet leuk vinden

Het kan vastlopen

Omdat deze kleine man niet zo slim is als sommige andere robotstofzuigers, heeft hij de neiging om soms een beetje verloren te gaan. Hoe vervelend dit is dependelt over hoe geduldig je bent. Af en toe moet je het misschien redden of een duwtje in de goede richting geven.

Programmering is gebrekkig

Hoewel ze deze machine nog steeds prijzen, hebben sommige gebruikers problemen gemeld met de planning. Sommigen zeggen dat de automatische functies niet reageren, terwijl anderen zeggen dat het een paar dagen overslaat of bepaalde besturingselementen negeert.

Productspecificaties

Macht 1000 Pa / 22 watt
Dimensies 12,6 inch bij 2,6 inch
Gewicht 5,5 pond
Bijzonderheden 90 minuten looptijd, draaiende zijborstels
Accessoires Afstandsbediening, batterijen inbegrepen, oplaadstation, virtuele muur, 2 extra zijborstels, extra filter

Onze beoordelingen

Zuigkracht 3.5 / 5
Filtratiesysteem 3.5 / 5
Veelzijdigheid 3.5 / 5
Gebruiksgemak 4 / 5
Totale beoordeling 3.5 / 5

Productvergelijkingstabel

Product Best Macht Dimensies Gewicht
Haai NV752 TruePet Rechtop 1200 W 12,1″ x 12,2″ x 45,7″ 15,5 pond
Haai IZ163H Draadloze 181 W 10,24″ x 7,09″ x 46,1″ 3,35 pond
Shark Navigator Lift-Away Afneembare pod 960 W 29,5″ x 13,5″ x 12″ 16 pond
Haai Ion Robot Robot 1000 Pa / 22 W 12,6″ x 2,6″ 5,5 pond

Waarom je een haaienstofzuiger zou moeten kopen

Op zijn website beschrijft Shark zichzelf als een “pionier in kleine huishoudelijke apparaten en schoonmaakoplossingen die passen bij de levensstijl van drukke mensen” (1). Het bedrijf begon in 1998 en is sinds de oprichting gestaag aan het stijgen.

Hoewel in concurrentie met veel fellere merken, groeide Shark – in een waar underdogverhaal – de industrie te domineren. In 2014 onthulde een Forbes-rapport dat Shark Dyson had verkocht om de leider van stofzuigers op de Amerikaanse markt te worden. Destijds was het een bedrijf van 1,6 miljard dollar, dat 20 procent van de marktcontrole bezat. (2).

Het is niet meer dan normaal om aan te nemen dat, aangezien Shark de afgelopen vijf jaar een nieuwe hausse in populariteit heeft meegemaakt, die cijfers veel hoger zijn. Een theorie is dat Shark aan de top blijft omdat het betaalbare stofzuigers biedt die geen gebrek aan innovatie hebben.

We houden van Shark, maar we moeten het eerlijk beoordelen, net als andere merken. We zullen dus niet ontkennen dat hype een grote rol speelt in het succes ervan, maar we kunnen voor hen instaan. Wij geloven dat Shark een waardig merk is, en dit is waarom:

Het is betaalbaarder

Dit is de belangrijkste aantrekkingskracht van Shark. Het produceert stofzuigers met min of meer dezelfde gewilde technologie als andere populaire fabrikanten, maar u betaalt er minder voor.

Gezien het feit dat de meeste consumenten klagen dat andere stofzuigers veel te duur zijn, is het geen wonder dat Shark bovenop de markt staat.

Bij het aanpakken van huisdierenhaar hoeft u niet meer te betalen voor een effectieve machine. Haaienstofzuigers geven je een krachtige reiniging zonder een gat in je portemonnee te branden.

Veel extra’s

Klanten zijn onder de indruk van het brede scala aan functies die Shark stofzuigers bieden. Hun innovatie, add-ons en gebruiksvriendelijke mechanica voegen extra waar voor hun geld toe aan hun producten.

We weten dat sommige concurrerende merken er niet in slagen om klanten te geven wat ze willen. Maar Shark slaagt er zelden niet in om te leveren. De meerderheid van de consumenten is blij met hoe handig en compleet deze stofzuigers zijn.

Ze zijn veelzijdig op manieren waar andere merken niet mee kunnen concurreren. Hun bruikbaarheid houdt ze uniek. Dit helpt eigenaren van gezelschapsdieren, omdat de meeste Shark-stofzuigers extra’s bevatten die u helpen het haar van huisdieren efficiënter schoon te maken.

Variëteit

Shark doet zijn best om zijn concurrentie bij te houden. Ze produceren een reeks stofzuigers waaruit u kunt kiezen. Dus in plaats van zich te specialiseren in één type vacuüm, gaat er evenveel aandacht naar elk ander type.

Dit merk heeft voor elk wat wils, wat de belangrijkste reden zou kunnen zijn waarom het zo’n enorme, loyale aanhang heeft. Zelfs eigenaren van gezelschapsdieren zullen waarschijnlijk een model vinden dat precies aan hun behoeften voldoet.

Tevreden klanten

Aan het einde van de dag, what is het meest belangrijk is het hebben van een product waar je tevreden over bent. Als leider in vacuümverkoop in de VS, is het veilig om te zeggen dat Shark dit heeft gedekt.

De overgrote meerderheid van de feedback is uitstekend en de vele loyale klanten van Shark zijn uitgesproken over hun steun. Natuurlijk zal niet iedereen het daarmee eens zijn, maar degenen die niet de voorkeur geven aan Shark zijn in de minderheid.

Soorten haaienstofzuigers

Shark produceert vier soorten stofzuigers, elk met hun eigen voor- en nadelen. Dus, voordat u er een voor uw huis koopt, moet u nadenken over welke soort het beste bij u past.

Rechtopstaande stofzuigers

Shark heeft een goed bereik van krachtige rechtopstaande stofzuigers. Deze traditionele modellen worden soms beschouwd als het origineel en de beste, voornamelijk vanwege hoe efficiënt ze reinigen. Een staander verwijdert het haar van huisdieren met gemak.

Ze zijn echter niet zo geavanceerd als andere modellen, dus ze kosten vaak minder. Ze vereisen geen montage en ze zijn beter voor je rug en houding. Hoewel vacuümtechnologie veel verder gaat dan zijn eenvoud, kiezen veel mensen ervoor om bij hen te blijven.

Pros

 • Ze zijn krachtig en zorgen voor een diepe reiniging.
 • Bij aankomst is geen montage nodig.
 • Beter voor je rug omdat ze rechtop en lang zijn.

Tegens

 • Ze zijn niet veelzijdig voor moeilijk bereikbare gebieden.
 • Kan zwaar en omslachtig zijn om te manoeuvreren.

Draadloze stofzuigers

Deze modellen zijn de afgelopen jaren in populariteit gestegen en worden geprezen om hun veelzijdigheid. Ze hebben geen stroombron nodig om te werken, zijn lichtgewicht en kunnen voor extra gemak worden omgezet in handhelds.

Het zijn veruit de meest geavanceerde stofzuigers van onze tijd en zijn handig voor eigenaren van gezelschapsdieren vanwege hun bruikbaarheid. Ze hebben alle kracht van traditionele (of rechtopstaande) stofzuigers, zonder de grenzen van grootte, vorm of kabels.

Pros

 • Ze zijn het meest veelzijdig voor het schoonmaken van alle delen van uw huis.
 • Ze zijn licht van gewicht en wegen vaak minder dan zeven pond.
 • Sommige kunnen worden omgezet in handhelds voor het grondig reinigen van trappen, meubels en auto’s.
 • Werkt op batterijen en is draadloos, zodat er geen snoeren in de weg zitten.

Tegens

 • Ze zijn duur, variërend van $ 100-800.
 • Niet zo duurzaam als staanders.

Snoerstamstofzuigers

Net als draadloze stofzuigers zijn steelstofzuigers lichtgewicht en veelzijdig. Ze zijn wat beperkter vanwege hun koorden, maar ze hebben ook enkele voordelen.

Snoerige steelstofzuigers kosten niet zoveel als draadloze stofzuigers, bijvoorbeeld. Bovendien hebben ze toegang tot meer energie voor een sterkere zuigkracht omdat ze zijn aangesloten. Het grootste voordeel hiervan is dat u met minder inspanning meer efficiëntie krijgt dan traditionele machines.

Ze zijn ook wendbaar, wat handig is voor eigenaren van gezelschapsdieren die mogelijk op moeilijk bereikbare plekken moeten opruimen.

Pros

 • Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te manoeuvreren.
 • Ze zijn betaalbaarder dan draadloze steelstofzuigers.
 • Ze hebben een sterkere zuigkracht omdat ze zijn aangesloten.

Tegens

 • Het snoer kan je in de weg zitten en de flexibiliteit beperken.

Robotstofzuigers

Last but not least zijn robotstofzuigers. De aantrekkingskracht hier is dat ze al het werk voor je doen.

Bij staanders, snoeren en draadloze sticks moet de gebruiker ze handmatig bedienen. Robotstofzuigers gebruiken echter slimme technologie om zonder uw hulp schoon te maken, wat u veel tijd bespaart.

Ze zijn ook stiller dan de meeste andere stofzuigers, wat een groot voordeel is voor huisdieren.

Pros

 • Geen handenarbeid; de stofzuiger doet het werk voor je.
 • Stiller dan andere stofzuigers, vaak onder de 60 decibel.
 • Ze besparen u tijd; het is een klusje minder om je zorgen over te maken.

Tegens

 • Werk alleen op vlakke oppervlakken; kan geen trap beklimmen.
 • Ze zijn prijzig, variërend van $ 150-300.
 • Heb blinde vlekken en kan rommel missen.

Is Shark geschikt voor jou?

Shark is geen perfect merk en je moet een paar dingen overwegen voordat je er een kiest. Deze zijn niets wereldschokkends, maar kunnen uw beslissing om er een te kopen maken of breken:

 • Ze hebben kleinere capaciteiten: Dit zal natuurlijk niet altijd het geval zijn. Maar over het algemeen zullen Shark-stofzuigers niet in één keer zoveel reinigen als concurrenten. Je krijgt er nog steeds een behoorlijke hoeveelheid ruimte in, maar je mist misschien de extra als je van plan bent om regelmatig schoon te maken.
 • Meer onderhoud: Na het eerste punt betekenen hun kleinere stofbakken dat je ze vaker moet onderhouden. Nogmaals, dit is geen probleem voor gebruikers die niet elke dag schoonmaken, maar het kan problematisch zijn voor degenen die dat wel doen.
 • Lagere kwaliteit: Je krijgt waar je voor betaalt. Hoewel Shark stofzuigers nog steeds goede producten zijn, zijn hun builds inferieur aan concurrenten die meer investeren in hun materialen. Dit kan betekenen dat een haai niet zo duurzaam is als je verwacht.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste manier om haar van huisdieren van tapijt te verwijderen?

De beste manier om huisdierenhaar van tapijt te verwijderen, is door een paar druppels wasverzachter aan de vezels toe te voegen om de haarlokken los te maken. Een andere manier is om een rubberen handschoen aan te trekken en deze over het tapijt te wrijven. Het haar kleeft aan het rubber en trekt los van de vezels.

Je kunt ook een haarborstel voor huisdieren gebruiken om de tapijtvezels te kammen om het haar te verwijderen. Het werkt bij honden, dus het zou ook op tapijt moeten werken.

Kun je elk vacuüm gebruiken voor huisdierenhaar?

U kunt geen vacuüm gebruiken voor haren van huisdieren omdat sommigen de capaciteit en kracht missen om de haren van de tapijtvezel te verwijderen. Kies een speciale stofzuiger voor huisdieren zoals de Shark Rotator TruePet.

Het heeft een afneembare bus, verhoogde capaciteit voor haar van huisdieren en een HEPA-filter dat 99,97 procent van de allergenen verwijdert.

Welke haaienstofzuiger is het beste voor hondenhaar?

De beste Shark stofzuiger voor huisdierenhaar is de Shark Rotator TruePet Upright. Het heeft een stofbeker met grote capaciteit, tweetraps lift-away zuigkracht en een HEPA-filter dat 99,97 procent van de allergenen vangt.

Wat is beter: de Shark Navigator of Shark Lift-Away?

De twee zijn hetzelfde. Lift-away is geen model, maar een afzuigsysteem dat wordt gebruikt in het haaienassortiment. De Navigator is dus een Lift-away.

Wat is het verschil tussen de Shark Navigators?

Het verschil tussen Shark Navigators komt neer op het aantal accessoires dat je krijgt en hoe het omgaat met huisdierenhaar. Ze hebben allemaal draaibare besturing, lift-away zuigkracht en HEPA-filters die 99,97 procent van de allergenen vangen.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?


Lees ook:   Senseo ontkalken? | De oplossing om uw Senseo apparaat te ontkalken