Beste RV-luchtontvochtigers van 2023

Een camper is een afgesloten ruimte. Als zodanig kunnen dagelijkse activiteiten zoals koken en douchen een aanzienlijke hoeveelheid waterdamp veroorzaken. Wanneer vocht zich ophoopt, kan het niet alleen ongemakkelijk worden, maar het kan ook zachte meubels beschadigen en zelfs schimmel veroorzaken.

Als schimmel en meeldauw in uw camper beginnen te groeien, zullen ze zich snel verspreiden en kunnen ze een ernstig gezondheidsrisico worden. De meest effectieve manier om vocht en schimmel op afstand te houden, is door de beste RV-luchtontvochtigers op de markt te gebruiken.

Hoe kies je er een? Daar komen wij om de hoek kijken. We hebben uren besteed aan het onderzoeken van echte klantrecensies, deskundig advies en tientallen producten. Na het bekijken van het vermogen, de effectiviteit en de dekking van de luchtontvochtiger, hebben we vertrouwen in onze topkeuzes.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Pro Breeze elektrische mini-luchtontvochtiger, 2200 kubieke voet (250 sq ft), compact en draagbaar voor hoge luchtvochtigheid in huis, keuken, slaapkamer, kelder, caravan, kantoor, garage
Beste luchtstroom
Pro Breeze Luchtontvochtiger
 • Zeer effectief met twee inlaten
 • Compact en licht
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
Prijs controleren
Productafbeelding van de COSVII-luchtontvochtiger voor slaapkamer, tot 680 sq.ft kleine luchtontvochtiger ultrastille luchtontvochtigers voor thuis badkamerkast keuken met 68oz (2000ml) watertank
Meest energie-efficiƫnt
Cosvii Draagbare Mini Luchtontvochtiger
 • Energiezuinig werken op laag vermogen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Grote 68-ounce tank
Prijs controleren
Productafbeelding van de Camco 44195 Geurvrije miniatuur luchtontvochtiger - Compact formaat, absorbeert tot 3x zijn gewicht in water. Wit
Het beste voor off-grid avonturen
Camco Miniatuur Luchtontvochtiger
 • Uitstekend geschikt voor kleine campers
 • Absorbeert effectief vocht
 • Vereist geen stroom of batterijen
Prijs controleren
Productafbeelding van de SEAVON elektrische luchtontvochtigers voor thuis, 2200 kubieke voet (205 sq ft) draagbare en compacte 16 oz capaciteit stille luchtontvochtigers voor kelders, slaapkamer, badkamer, camper, wasruimte, kast, automatische uitschakeling
Beste stille luchtontvochtiger
Seavon Mini Elektrische Luchtontvochtiger
 • Grote 16-ounce tank
 • Automatische uitschakeling
 • Stille werking
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Hoe de beste RV-luchtontvochtiger te vinden
 • Veelgestelde vragen


Product beoordelingen

Het hebben van een goede luchtontvochtiger aan boord tijdens het reizen in uw camper is essentieel om vocht en schimmel op afstand te houden. Omdat we de beste RV-luchtontvochtigers vonden, waren energieverbruik, grootte en gewicht strikte criteria.

Na uitgebreid onderzoek hebben we het goede van het slechte gesorteerd. Hier zijn de vijf beste RV-luchtontvochtigers:

1. Pro Breeze 2200 kubieke voet mini-luchtontvochtiger

Beste luchtstroom

Productafbeelding van de Pro Breeze elektrische mini-luchtontvochtiger, 2200 kubieke voet (250 sq ft), compact en draagbaar voor hoge luchtvochtigheid in huis, keuken, slaapkamer, kelder, caravan, kantoor, garage

Prijs controleren

Om leuke avonturen op de weg aan te gaan, moet je comfortabel zijn.

De Pro Breeze draagbare luchtontvochtiger zorgt ervoor dat je een comfortabele RV-omgeving hebt om in te leven.

Het is een zeer lichtgewicht en compacte machine, maar het werkt effectief met een minimaal vermogen.

We houden van hoe gemakkelijk het is om te gebruiken, evenals hoe stil het is.

Wat we leuk vinden

Zeer effectief met twee inlaten

Deze luchtontvochtiger is ongelooflijk efficiƫnt en heeft niet ƩƩn maar twee luchtinlaten. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om lucht van beide kanten aan te trekken. Ondanks zijn kleine formaat kan het dagelijks tot 18 vloeibare ounces water extraheren in een gebied van maximaal 250 vierkante voet.

Het maakt niet uit hoe hoog de luchtvochtigheid in uw camper is, de Pro Breeze luchtontvochtiger houdt het onder de 50 procent. Het zal effectief werken bij temperaturen tussen 59 en 86 graden Fahrenheit.

Compact en licht

Wanneer u in een camper reist, is het gewicht een belangrijke factor bij het inpakken en plannen.

Gelukkig kun je met deze luchtontvochtiger meenemen wat je nodig hebt zonder je zorgen te maken over het gewicht. De Pro Breeze weegt iets meer dan vijf kilo; het is licht en gemakkelijk in te pakken. Het kleine formaat stelt u in staat om het overal in de camper te plaatsen.

Geluidsniveaus zijn aanvaardbaar

We willen de natuur niet verstoren met een luide machine, toch? Pro Breeze maakt gebruik van thermo-elektrische Peltier-technologie die ultrastil is en energiezuinig zodat u kunt genieten van uw reis en de rust van de open wegen.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Uitgerust met auto-off en LED-indicator wanneer vol, houden we ervan hoe gemakkelijk het is om te bedienen en hoe onderhoudsarm het is.

In tegenstelling tot veel andere luchtontvochtigers is de watertank een fluitje van een cent om te verwijderen en te legen. Je schuift het er gewoon uit en leegt het over een gootsteen of naar buiten. Als het leeg is, schuif je het meteen weer op zijn plaats.

Auto-Shutoff-functie

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u op tijd bij de luchtontvochtiger bent, omdat deze vol raakt. Dankzij de automatische uitschakelfunctie wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld wanneer de tank vol is. Het zal u op de hoogte stellen via de aan / uit-knop door van kleur te veranderen.

Wat we niet leuk vinden

Watertank reiniging

Een nadeel van deze kleine machine is dat er geen manier is om de watertank grondig te reinigen omdat u de bovenklep niet kunt verwijderen. Men kan lauw water gebruiken, wat vloeibare zeep toevoegen of bleken en de hele oplossing roeren in de hoop het opgehoopte vuil kwijt te raken.

Geen afvoer inbegrepen

Dit apparaat is zonder afvoerpoort, dus u moet het water om de paar uur handmatig verwijderen.

Niet voor ernstig vocht

Als je naar een serieus vochtige plek reist, duurt het een eeuwigheid om al het vocht op te vangen. Houd er rekening mee dat dit het beste is voor lichtere banen.

Productspecificaties

Dimensies 6,6 bij 9 bij 12,69 inch
Gewicht 5.04 pond
Dekking van het gebied 250 vierkante voet
Effectiviteit 18 gram per dag
Tankinhoud 52 gram

2. Cosvii draagbare mini-luchtontvochtiger

Meest energie-efficiƫnt

Productafbeelding van de COSVII-luchtontvochtiger voor slaapkamer, tot 680 sq.ft kleine luchtontvochtiger ultrastille luchtontvochtigers voor thuis badkamerkast keuken met 68oz (2000ml) watertank

Prijs controleren

Dit is een uitstekende optie als je een beperkt budget hebt, maar toch een effectieve luchtontvochtiger wilt.

De Cosvii Mini Luchtontvochtiger is zeer effectief en toch energiezuinig. Het werkt met een zeer laag energieverbruik, waardoor het uitstekend geschikt is voor een camper.

Dit toestel is een fluitje van een cent om te bedienen en is over het algemeen gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk te legen en wordt zelfs automatisch uitgeschakeld wanneer de tank vol is.

Wat we leuk vinden

Energiezuinig werken op laag vermogen

Stroombronnen zijn soms zeldzaam wanneer u in een camper reist, dus u hebt iets efficiƫnts nodig. De Cosvii luchtontvochtiger werkt zeer effectief op een laag stroomverbruik. Het bespaart ook energie door alleen te werken als de luchtvochtigheid hoger is dan 35 procent.

Stille werking onder 40 decibel

Omgaan met een luide, trillende luchtontvochtiger kan frustrerend zijn, vooral in een camper. Gelukkig is deze luchtontvochtiger ultrastil en produceert hij minder dan 40 decibel tijdens het werken.

Grote 68-ounce tank

Ondanks het kleine formaat kan deze luchtontvochtiger meer dan 68 gram verzameld water bevatten. De automatische uitschakelfunctie schakelt het apparaat automatisch uit om ervoor te zorgen dat de tank niet overstroomt wanneer deze vol is.

Eenvoudig te gebruiken

Er is maar Ć©Ć©n knop om vertrouwd mee te raken: de aan/uit-knop. U hoeft de handleiding niet elke keer uit te brengen en er zijn geen speciale instellingen om aan te wennen.

Lichtgewicht onder de vier pond

Deze luchtontvochtiger weegt slechts iets minder dan vier pond. Het is de perfecte aanvulling op een RV-avontuur zonder andere benodigdheden in gevaar te brengen.

Wat we niet leuk vinden

Oververhitting van adapter

Hoewel deze compacte luchtontvochtiger effectief is, heeft de adapter de neiging om warmte te creƫren in het proces. Hoewel het normaal is dat de adapter oververhit raakt na continu gebruik, kunnen sommige gebruikers het storend vinden.

Zorg ervoor dat u het uit de buurt van brandbaar materiaal in uw camper plaatst. De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat zijn product UL-gecertificeerd is voor uw veiligheid en gemoedsrust.

Korte levensduur

Dit apparaat heeft de neiging om ongeveer een jaar te werken voordat het uitgeeft. Hoewel het budgetvriendelijk is en nog steeds mogelijk de moeite waard, is het iets om op te merken.

Productspecificaties

Dimensies 8,19 bij 5,9 bij 13,27 inch
Gewicht 3,97 pond
Dekking van het gebied 480 vierkante voet
Effectiviteit 34 gram per dag
Tankinhoud 68 gram

3. Camco Miniatuur Luchtontvochtiger

Het beste voor off-grid avonturen

Productafbeelding van de Camco 44195 Geurvrije miniatuur luchtontvochtiger - Compact formaat, absorbeert tot 3x zijn gewicht in water. Wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als je een luchtontvochtiger nodig hebt die je op elk avontuur kan volgen, is deze vochtvreter iets voor jou. De Camco Miniatuur Luchtontvochtiger bevat calciumchloride dat effectief vocht en vocht absorbeert, waardoor een comfortabele omgeving ontstaat.

Het is supereenvoudig te gebruiken en kan tot drie keer zijn gewicht aan vocht absorberen. Het vereist echter wel navullingen.

Toch hoeft u zich geen zorgen te maken over stopcontacten of het opladen van batterijen. En er zijn geen harde geluiden of trillingen om mee om te gaan.

Wat we leuk vinden

Uitstekend geschikt voor kleine campers

Het vinden van een geschikte luchtontvochtiger voor een kleine camper of caravan kan een uitdaging zijn. Gelukkig heeft Camco een oplossing. Deze vochtabsorberende mini-luchtontvochtiger is perfect geschikt voor elke kleine ruimte.

Absorbeert effectief vocht

In de compacte doos vindt u calciumchloride, een mengsel van chloride en calcium. Het is een van de meest effectieve vochtabsorberende middelen na silicagel en klei.

Calciumchloride is zeer effectief tegen geuren en muffe lucht, waardoor uw algehele RV-omgeving wordt verbeterd.

Herbruikbare container

Deze mini-luchtontvochtigers zijn een uitstekende keuze voor langetermijnoplossingen, omdat u de container kunt hergebruiken. U kunt navullingen kopen wanneer dat nodig is.

Vereist geen stroom of batterijen

Het hebben van een luchtontvochtiger die te allen tijde een stopcontact vereist, is niet altijd mogelijk in een camper. Het zal niet gunstig zijn als u graag vaak off-grid reist.

We geven de voorkeur aan dit type luchtontvochtiger voor off-grid reizen, omdat er geen elektriciteit of batterijen nodig zijn. Als je voor een langere periode weggaat, pak dan een paar navullingen in om te voorkomen dat je opraakt terwijl je geniet van het buitenleven.

Wat we niet leuk vinden

Navullingen zijn vereist

Voordat u op pad gaat voor de zomer, moet u overwegen hoeveel navullingen u nodig heeft. Als je onderweg opraakt, kan het een uitdaging zijn om een vulling in handen te krijgen.

Beloofde geur is zwak

Deze beloven een lekkere geur, maar veel klanten konden niets ruiken. Als u een 2-in-1 luchtverfrisser en luchtontvochtiger wilt, kan dit teleurstellen.

Kralen klonteren samen en stoppen met werken

Deze kleine kralen kunnen samenklonteren. Dan stoppen ze met het absorberen van vocht, waardoor dit product nutteloos wordt.

Productspecificaties

Dimensies 4,7 bij 5,8 bij 3,3 inch
Gewicht 0.4 pond
Dekking van het gebied N.V.T
Effectiviteit Absorbeert drie keer zijn eigen gewicht in water
Tankinhoud N.V.T

4. Seavon Mini elektrische luchtontvochtiger

Beste stille luchtontvochtiger

Productafbeelding van de SEAVON elektrische luchtontvochtigers voor thuis, 2200 kubieke voet (205 sq ft) draagbare en compacte 16 oz capaciteit stille luchtontvochtigers voor kelders, slaapkamer, badkamer, camper, wasruimte, kast, automatische uitschakeling

Prijs controleren

Klanten zijn dol op deze compacte luchtontvochtiger en het is gemakkelijk te zien waarom. Het is de perfecte aanvulling op een camper of camper, dankzij het gewicht en de grootte. Het maakt gebruik van thermo-elektrische technologie om ontvochtiging te creƫren in plaats van een compressor, waardoor het fluisterstil wordt.

Deze luchtontvochtiger is zeer effectief ondanks zijn compacte formaat. Het verwijdert dagelijks tot negen gram vocht en kan tot 16 gram in de tank houden. Er is slechts Ć©Ć©n knop om te gebruiken bij het in- of uitschakelen van het apparaat en het is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie.

Wat we leuk vinden

Grote 16-ounce tank

Het hebben van een grote – 16-ounce – tank betekent dat het apparaat langer kan werken zonder dat het hoeft te worden geleegd. Het is een koud koud kunstje door het reservoir uit de bodem van het apparaat te schuiven. Het is niet nodig om iets te openen, trek gewoon de stekker eruit en leeg deze over een gootsteen of afvoer.

Auto-Shutoff-functie

Onthouden om de watertank op tijd te legen kan lastig zijn, wat vaak leidt tot overloop en een kapotte luchtontvochtiger. Gelukkig heeft Seavon zijn Mini Dehumidifier uitgerust met een auto-shutoff functie. Deze functie schakelt het apparaat automatisch uit wanneer het reservoir bereikts zijn totale capaciteit.

Stille werking

Omdat er geen luidruchtige compressor is, is de luchtontvochtiger ultrastil. U kunt het gemakkelijk ’s nachts gebruiken wanneer iedereen slaapt zonder u zorgen te maken over het storen van uw familie of medekampeerders.

Compact ontwerp past op tafels

Bij het reizen in een camper of camper is de ruimte beperkt. De Seavon Mini Luchtontvochtiger neemt niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk op een kleine tafel of plank uit het zicht staan.

Wat we niet leuk vinden

Moeilijk schoon te maken

Ondanks dat het effectief werkt, is het nogal lastig om schoon te maken. Het deksel van de tank kan niet worden verwijderd, waardoor het lastig is om het goed schoon te maken.

Verwijdert vocht langzaam

Wanneer je haast hebt om de luchtvochtigheid te verlagen, wil je iets dat snel werkt. Deze luchtontvochtiger daarentegen neemt graag de tijd. Je kunt hier langzame resultaten van verwachten.

Productspecificaties

Dimensies 6,5 bij 5,3 bij 11,5 inch
Gewicht 2,4 pond
Dekking van het gebied 170 vierkante voet
Effectiviteit 9 gram
Tankinhoud 16 gram

5. Ivation 13-Pint Luchtontvochtiger

Beste luchtontvochtiger voor grote campers

Productafbeelding van de Ivation 13-Pint Klein-gebied Droogmiddel Ontvochtiger Compact en stil - Met continue afvoerslang voor kleinere ruimtes, badkamer, zolder, kruipruimte en kasten - voor ruimtes tot 270 sq ft, wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Voor een grotere camper geven we de voorkeur aan een grotere luchtontvochtiger, die alle vakjes controleert. Het is compact en lichtgewicht en toch krachtig genoeg om grote gebieden tot 270 vierkante voet te bedekken. De Ivation luchtontvochtiger wordt geleverd met meerdere functies en instellingen om aan uw voorkeuren te voldoen.

Frequente RV’ers zijn dol op deze luchtontvochtiger vanwege hoe effectief het is en hoe gemakkelijk het te bedienen is. Het verwijdert dagelijks tot 208 vloeibare ounces vocht en beschermt uw interieur tegen schimmel en vocht.

Wat we leuk vinden

Uitstekend geschikt voor grotere campers

In een grote camper is een mini-luchtontvochtiger misschien niet genoeg, dus we raden deze van Ivation ten zeerste aan. Het is een 208-ounce droogmiddelontvochtiger die een droogmiddelrotor gebruikt om grote hoeveelheden vocht te verwijderen. Ivation beveelt aan dat het wordt gebruikt in gebieden van maximaal 270 vierkante voet, dus het kan een hele camper bedekken.

Lichtgewicht op 11 pond

Ondanks dat het groter is dan de vorige eenheden die we hebben beoordeeld, is het nog steeds lichtgewicht – met een gewicht van slechts iets meer dan 11 pond. Het is ook compact en gemakkelijk te passen in de gecompromitteerde ruimte van een camper of camper.

Slimme functies verhogen de bruikbaarheid

Omdat dit groter is dan andere, verwachten we iets meer voor ons geld te krijgen. Gelukkig biedt dit apparaat alles wat je nodig hebt. Het heeft een geavanceerd LCD-bedieningsdisplay dat gemakkelijk te lezen is, zodat u de gewenste vochtigheidsgraad kunt instellen.

Er zijn verschillende ventilatorsnelheden en zelfs een slaapmodus voor ’s nachts met gedimde lichten. De ventilatieopening kan worden geprogrammeerd om te zwaaien, waardoor een betere luchtstroom in de camper ontstaat. U kunt ook de timer instellen voor de duur en automatische uitschakeling.

Gemakkelijk te onderhouden

Grotere luchtontvochtigers zijn meestal uitdagender om te legen, maar dit apparaat is anders. De tank schuift gemakkelijk naar beneden en schuift direct weer op zijn plaats wanneer deze wordt geleegd. Het luchtfilter kan ook worden verwijderd en gereinigd met water of een vacuĆ¼m.

Wat we niet leuk vinden

Het apparaat wordt heet

Als je op een warme plek onderweg bent, is het laatste wat je wilt wat meer warmte. Wanneer deze luchtontvochtiger draait, warmt deze op, waardoor de kamertemperatuur stijgt.

Luider dan verwacht

Na een tijdje lijkt deze luchtontvochtiger moeite te hebben om te draaien. De belangrijkste weggever is het irritante geluid dat het uitzendt.

Productspecificaties

Dimensies 10,6 bij 6,8 bij 17,5 inch
Gewicht 13,8 pond
Dekking van het gebied 270 vierkante voet
Effectiviteit 208 gram per dag
Tankinhoud 60 gram

Productvergelijkingstabel

Product Best Dimensies Gewicht Dekking van het gebied Effectiviteit Tankinhoud
Pro Breeze Luchtontvochtiger Luchtstroom 6,6 x 9 x 12,69″ 5,04 pond 250 mĀ² 18 oz per dag 52 oz
Cosvii Draagbare Mini Luchtontvochtiger Energiezuinig 8,19 x 5,90 x 13,27″ 3,97 pond 480 mĀ² 34 oz per dag 68 oz
Camco Miniatuur Luchtontvochtiger Voor off-grid avonturen 4,7 x 5,8 x 3,3″ 0,4 pond N.V.T Absorbeert drie keer zijn eigen gewicht in water N.V.T
Seavon Mini Elektrische Luchtontvochtiger Stille luchtontvochtiger 6,5 x 5,3 x 11,5″ 2,4 pond 170 mĀ² 9 oz 16 oz
Ivation 13-Pint Luchtontvochtiger Luchtontvochtiger voor grote campers 10,6 x 6,8 x 17,5″ 13,8 pond 270 mĀ² 208 oz per dag 60 oz

Hoe de beste RV-luchtontvochtiger te vinden

Het hebben van een luchtontvochtiger in een camper is belangrijker dan de meeste mensen denken. Als schimmel begint te groeien in uw camper, kunt u verschillende gezondheidseffecten ervaren. Deze omvatten allergieƫn, astma-aanvallen, misselijkheid en hoofdpijn (1).

Vanwege de gecompromitteerde ruimte van een camper, moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van een luchtontvochtiger. Een grote 50-pint unit past niet en verbruikt te veel energie. We hebben een eenvoudige gids voor u samengesteld om de beste RV-luchtontvochtiger voor u te vinden.

Grootte en gewicht

Wanneer u in een camper reist, kiest u een draagbare luchtbevochtiger. Een die lichtgewicht en compact is, is het beste, zodat je hem in kleine gebieden of op een tafel of plank kunt plaatsen.

Houd er rekening mee

Gewicht speelt een belangrijke rol in hoe uw camper rijdt en hoeveel gas het gebruikt. Een overvolle camper is niet alleen lastig om te rijden, maar het is ook een risico voor anderen op de weg. Neem altijd het totale gewicht (volle tank) van de luchtontvochtiger mee bij het berekenen van het eindgewicht voor uw camper (2). We raden een tussen de twee en vijf pond aan.
Misschien vind je dit ook interessant
Vrouw die op de grond zit met een luchtontvochtigerWelke maat luchtontvochtiger heb ik nodig? Hoe u de juiste maat voor u kunt vinden

Energieverbruik

Net zoals de ruimte in een camper wordt aangetast, is energie dat ook. Het overwegen van energieverbruik is essentieel als u off-grid wilt reizen, waar u afhankelijk bent van een generator en de batterij van de camper.

Sommige luchtontvochtigers gebruiken tijdens elke cyclus een aanzienlijke hoeveelheid stroom, dus het beperken van jezelf is ook belangrijk. Overweeg wanneer je het het meest nodig hebt – bijvoorbeeld in de vroege uren van de dag of laat in de middag en avond (3). Schakel het apparaat uit wanneer de luchtvochtigheid op een normaal niveau is om verspilling van energie te voorkomen.

Reis je off-grid, kies dan voor een energiezuinige luchtontvochtiger. Je kunt ook kiezen voor een vochtvreter, zoals de Camco, op onze lijst hieronder. Deze vereisen geen elektriciteit of batterijen; het enige wat u hoeft te doen is het bijvullen wanneer dat nodig is.

Vergelijkbare artikelen
Man opzetten huishoud luchtontvochtigerHoeveel kost het om een luchtontvochtiger te gebruiken?

Lawaai

Luchtontvochtigers zijn over het algemeen nogal luidruchtig vanwege de bewegende delen van de compressor. Het hebben van een luide, trillende machine wanneer je op zijn best van de natuur probeert te genieten, kan echter storend zijn voor jou en anderen.

We raden dus ten zeerste aan om een eenheid zonder compressor te kiezen. Deze zullen meestal thermo-elektrische technologie gebruiken die geluiden of trillingen minimaliseert. Je vindt dit in de meeste kleine luchtontvochtigers, omdat er simpelweg geen ruimte is voor een compressor.

Tankinhoud

Deze informatie is essentieel om te weten wanneer u een luchtontvochtiger overweegt. De tankinhoud verwijst naar hoeveel het reservoir van de eenheid kan bevatten. De meeste kleine luchtontvochtigers kunnen ongeveer 16 gram bevatten.

Het is belangrijk om te onthouden dat kleinere tanks vaker geleegd moeten worden, terwijl een grotere capaciteit langer kan duren. Als u op vochtige locaties reist, is een grotere capaciteit gunstig. Een grotere tank zal de eenheid echter ook zwaarder maken, vooral als deze vol is.


Veelgestelde vragen

Hoe voorkom ik schimmel en meeldauw in mijn camper?

De beste manier om schimmel en meeldauw in uw camper te voorkomen, is door een luchtontvochtiger zoals deze Pro Breeze Mini-luchtontvochtiger te gebruiken. Het is compact, draagbaar en beslaat 250 vierkante voet.

Wat moet de vochtigheid in mijn camper zijn?

De luchtvochtigheid in uw camper moet hetzelfde zijn als in uw huis. Het ideale vochtgehalte moet 30 tot 50 procent zijn voor comfort en om schimmelgroei te voorkomen.

Hoe ontvochtig ik mijn camper in opslag?

De beste manier om uw camper in opslag te ontvochtigen, is door ramen te openen om de lucht te laten stromen. Het uitvoeren van de luchtontvochtiger om vocht te onttrekken is ook een goed idee als je een elektrische aansluiting hebt.

Hoe voorkom ik dat mijn camper muf ruikt?

De beste manier om te voorkomen dat uw camper muf ruikt, is door een luchtontvochtiger te gebruiken om vocht te verwijderen en alle verwijderbare stoffen hoezen te wassen. Maak ook tapijten en tapijten schoon en spoel eventuele harde oppervlakken af met witte azijn en water.


Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?