Beste Warme Mist Luchtbevochtigers van 2023

Luchtbevochtigers voegen vocht toe aan de lucht, zodat u de droogte van een koud klimaat kunt voorkomen. Heb je last van ruwe lippen of huid of worstel je met sinuscongestie? Als u last heeft van een van deze symptomen, kunnen luchtbevochtigers het antwoord zijn.

Warme mist luchtbevochtigers hebben het extra voordeel van het opwarmen van je huis. Ze combineren de schijnbaar magische eigenschappen van water en warmte in de atmosfeer. Als u niet hebt overwogen om in een van deze eenheden te investeren, is dit misschien het moment om te gaan zoeken.

Hier komen wij binnen en begeleiden u door alles wat er te weten valt over de beste warme mist luchtbevochtigers. We zullen u helpen uw weg te vinden door onze lijst met de meest populaire en effectieve opties op de markt op dit moment. Op basis van klantrecensies en deskundig advies, maak je klaar om onze vijf favorieten te ontmoeten.

Onze topkeuzes

Oh So Spotless verdient een commissie via de volgende onafhankelijk gekozen links zonder extra kosten voor u.
Beeld
Model
Productvergelijkingstabel
Functies
Productafbeelding van de Elechomes luchtbevochtigers voor slaapkamer (6L), ultrastille warme en koele mistbevochtigers voor thuis, baby en planten, aangepaste vochtigheid, slaapmodus, timer, UC5501, zwart
Rustigste
Elechomes Ultrasone Luchtbevochtiger
 • Heeft een slaapstand
 • Roterend mondstuk
 • 60 uur gebruik
Prijs controleren
Productafbeelding van de LEVOIT-luchtbevochtigers voor slaapkamer grote kamer thuis, 6L warme en koele mist ultrasone luchtverdamper voor planten en het hele huis, ingebouwde vochtigheidssensor, etherische olieverspreider, fluisterstil, timer, wit
Beste grote warme mist luchtbevochtiger
Levoit LV 600HH Ultrasoon
 • Op afstand bedienbaar
 • Grote tankinhoud
 • Koele en warme mist
Prijs controleren
Productafbeelding van de Hupro Premium luchtbevochtiger voor slaapkamer 5L grote kamer huisplanten Baby kids kamer luchtverdamper ultrasoon koel &warme mist luchtbevochtiger topvulling met essentiƫle oliƫn &humidistat control remote timer
Het beste voor verkoudheid en allergieƫn
Hupro Premium
 • Watertank van 5 liter
 • Zorgt voor zowel koele als warme mist
 • Compatibel met essential oliĆ«n
Prijs controleren
Meest betaalbaar
Honeywell HWM705B Filter Vrij
 • Betaalbare prijs
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Luchtige reiniging
Prijs controleren
Inhoudsopgave
 • Onze topkeuzes
 • Product beoordelingen
 • Productvergelijkingstabel
 • Wat is een warme mist luchtbevochtiger gebruikt voor?
 • Dingen om te overwegen (Koopgids)
 • Veelgestelde vragen
 • Een warme mistbevochtigerventilator worden


Product beoordelingen

Het kiezen van de beste warme luchtbevochtigers vereiste veel onderzoek. We hebben hier uren in gestapeld en trends in de branche, gebruikersrecensies en onze eigen kennis en ervaring gecombineerd. Na het bekijken van de werkuren, tankcapaciteit en output van elk product, hebben we onze lijst afgesloten.

Dit zijn de top warme mist luchtbevochtigers op de markt:

1. Elechomes Ultrasone Warme Mist Luchtbevochtiger

Rustigste

Productafbeelding van de Elechomes luchtbevochtigers voor slaapkamer (6L), ultrastille warme en koele mistbevochtigers voor thuis, baby en planten, aangepaste vochtigheid, slaapmodus, timer, UC5501, zwart

Prijs controleren

Deze populaire ultrasone warme mist luchtbevochtiger biedt een sterke capaciteit van 1,6 gallons bij slechts 32 decibel. Dit is stil genoeg om als witte ruis te fungeren terwijl je slaapt en zal je niet storen als je gezelschap hebt.

Er wordt gemeld dat deze capaciteit het mogelijk maakt om continu 60 uur te werken, dus u hoeft het niet constant bij te vullen.

Er is een duidelijke focus op efficiƫntie met dit model. Het heeft zowel koele als warme mist, heeft een slim schema bevochtiging en is uitstekend geschikt om kamerplanten gezond te houden.

Foto van de Elechomes Ultrasone Warme Mist Luchtbevochtiger

Wat we leuk vinden

Optie slaapstand

De slaapstand is handig voor het genereren van een mist in de nacht met het LED-lampje uitgeschakeld. Dit maakt het een uitstekende keuze voor lichte slapers en kleintjes.

Het combineert goed met de aromatherapie-optie. Je kunt essentiĆ«le oliĆ«n aan de aromabox toevoegen voor een kalm en aangenaam aroma tijdens de nacht – of dag, natuurlijk.

Roterend mondstuk voor grote mistuitgang

Dubbele 360-graden draaibare nozzles zijn ook inbegrepen in het model. Ze verspreiden de mist in alle richtingen met een snelheid van 550 ml/uur, waardoor alle delen van je kamer worden bevochtigd.

60 uur gebruik

Deze luchtbevochtiger zuivert de lucht en geeft 60 uur achter elkaar frisse lucht af aan uw ruimte. Dankzij de watertank van 1,6 gallon kunnen u en uw gezin beter ademen. U kunt ook genieten van een gezonder leven door secundaire vervuiling te voorkomen.

Geeft koele en warme mist af

Terwijl dit een grea ist warme mist luchtbevochtiger, als je koele mist nodig hebt, is dat ook een optie. Dat maakt het kinderen en huisdiervriendelijk als je het wilt inschakelen als ze in de buurt zijn.

Veel voordelen voor de gezondheid

Dit product is ontworpen om verkoudheids- en griepsymptomen te helpen verlichten. Het kan ook de droge huid hydrateren, wat vooral in de winter nodig is.

Wat we niet leuk vinden

Filter wordt apart verkocht

Hoewel de meeste luchtbevochtigers een geĆÆnstalleerd filter hebben, vereist deze dat u er een koopt die compatibel is met dit apparaat.

Constant piepen

Wanneer u op een knop drukt, maakt het een piepend geluid. Dit is niet handig bij het aanpassen van instellingen terwijl je partner al slaapt.

Hygrometer Nauwkeurigheid

De ingebouwde hygrometer is handig, maar niet altijd nauwkeurig. Het overschat het vochtgehalte in de kamer, wat erg misleidend kan zijn.

Productspecificaties

Werktijd Tot 60 uur
Tankinhoud 1.6 gallons
Max. Mist Uitgang 550ml per uur
Dimensies 11.6 x 7.7 x 11 inch
Kamer dekking 400 vierkante voet

2. Levoit LV 600HH hybride ultrasone luchtbevochtiger

Beste grote warme mist luchtbevochtiger

Productafbeelding van de LEVOIT-luchtbevochtigers voor slaapkamer grote kamer thuis, 6L warme en koele mist ultrasone luchtverdamper voor planten en het hele huis, ingebouwde vochtigheidssensor, etherische olieverspreider, fluisterstil, timer, wit

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Zicht op Levoit

Als je bereid bent om iets meer geld te betalen voor een aantal geweldige extra’s, is de Levoit LV 600HH Warm Mist Luchtbevochtiger gewoon voor jou gemaakt.

Levoit is een bekend en gerespecteerd merk in de luchtbevochtigermarkt. Dit model is speciaal gemaakt voor grote ruimtes, waarbij 500 ml vocht per uur vrijkomt. Daarmee bereikt u in een mum van tijd de beoogde luchtvochtigheid in vergelijking met andere luchtbevochtigers.

De fabrikant miste ook niet het toevoegen van een essentiƫle oliebak. Dus nu kunt u uw favoriete geur aan uw kamer toevoegen om te genieten van de kalme, bevochtigde sfeer.

Foto van de Levoit LV 600HH Hybride Ultrasone Luchtbevochtiger

Wat we leuk vinden

Extra opties

Levoit heeft de luchtbevochtigertechnologie naar een hoger niveau getild door een afstandsbediening aan het apparaat toe te voegen. Hierdoor kunt u het apparaat bedienen zonder uw comfortabele loungepositie te verstoren.

Bovendien kunt u met de vochtigheidssensor de gewenste vochtigheidsgraad regelen. Er is ook een automatische uitschakeloptie zodra de luchtvochtigheid het gewenste niveau bereikt.

Grote tankinhoud

In tegenstelling tot de meeste luchtbevochtigers heeft Levoit een watertankcapaciteit van 1,5 gallon, waardoor het tot 36 uur non-stop kan werken. Dit zou je leven gemakkelijker moeten maken, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het bijvullen in het midden van de nacht.

Mist-instellingen

Deze machine geeft je de twee mistinstellingen om het hele jaar door van te genieten:

 • Koele mist: Aanbevolen in de zomer om ongestoorde huid en haar te beschermen tegen de zomerhitte.
 • Warme mist: Geweldig voor het verlichten van verkoudheidssymptomen.

Werkt super snel

Dit apparaat werkt sneller dan veel andere luchtbevochtigers op de markt. Het kan de luchtvochtigheid in slechts 20 minuten met 10 procent verhogen. Dus als u snelle resultaten nodig heeft, bent u misschien onder de indruk van deze.

Wat we niet leuk vinden

Problemen met oververhitting

Met alle voordelen van deze Levoit-eenheid, heeft het een gemeld probleem van het vrijgeven van extra vocht in de omgeving. Om dit tegen te gaan, plaatst u het op een handdoek en houdt u het uit de buurt van alles wat door water kan worden beschadigd – vooral elektrische apparatuur.

Ontwerp van de onderste vulling

Wij vinden dat alle luchtbevochtigers een top-fill ontwerp moeten hebben. Maar je zou verrast zijn door hoeveel mensen een bodemvullingsontwerp gebruiken, inclusief deze. Het maakt het lastig om bij te vullen zonder water te morsen.

Onnauwkeurige Hygrometer

Ingebouwde hygrometers zijn onnauwkeuriger dan we zouden verwachten, dus het is de moeite waard om er een apart te kopen. Klanten merkten op dat deze soms tussen de vijf en 20 procent afstond.

Productspecificaties

Werktijd 50 uur
Tankinhoud 1.58 gallon
Max. Mist Uitgang 500ml per uur
Dimensies 11,3 x 7 x 10,5 inches
Kamer dekking Tot 753 vierkante voet

3. Hupro Premium ultrasone luchtbevochtiger

Het beste voor verkoudheid en allergieƫn

Productafbeelding van de Hupro Premium luchtbevochtiger voor slaapkamer 5L grote kamer huisplanten Baby kids kamer luchtverdamper ultrasoon koel &warme mist luchtbevochtiger topvulling met essentiƫle oliƫn &humidistat control remote timer

Prijs controleren

Deze Hupro luchtbevochtiger heeft een scala aan fantastische functies. Maar een ding dat het vermelden waard is, is dat dit een bron van verlichting is voor mensen met verkoudheids- en allergiesymptomen. De technologie achter deze machine kan deze vervelende bijwerkingen van benauwdheid, droge huid, congestie of een jeukende neus en keel verlichten.

Dus als u van uw verkoudheids- en allergiesymptomen af wilt, is dit misschien gewoon de machine. Geniet van een staat van ontspanning terwijl u ervoor zorgt dat uw huis veilig en comfortabel is voor de rest van het gezin.

Foto van de Hupro Premium ultrasone luchtbevochtiger

Wat we leuk vinden

5-liter watertank

De grote watertank betekent dat deze luchtbevochtiger ideaal is voor elke kamer tot 500 vierkante voet. Het slaagt er ook in om tot 30 uur te draaien tussen navullingen, zodat u kunt genieten van gezondere lucht met veel minder gedoe.

Koele en warme mist

Deze handige machine biedt zowel koele als warme mist, zodat u hem kunt aanpassen aan uw behoeften. Het gaat ook tot 140 graden, wat erg fijn is! Hiermee kunt u de luchtvochtigheid van een kamer aanpassen van 30 procent naar 70 procent.

Compatibel met etherische oliƫn

Geniet van een absolute staat van ontspanning omdat deze machine compatibel is met essentiƫle oliƫn. Bovendien heeft het een doos met essentiƫle oliƫn, zodat u de lucht kunt verfrissen en kunt genieten van alle voordelen van essentiƫle oliƫn.

Zuivert de lucht

Dit gaat iets verder door ook de lucht te zuiveren. Dit werkt door een unieke lamp, waardoor het water fris blijft en geuren worden voorkomen. Het water gaat door een permanent filter, zodat de nevelafgifte altijd schoon is.

Wat we niet leuk vinden

Vervelend vulontwerp

Hoewel het ontwerp met de bovenste vulling gemakkelijker te gebruiken is dan het ontwerp dat de onderkant vult, is het ontwerp een beetje gebrekkig. De tuit fungeert ook als handvat, waardoor het gemakkelijk is om water te morsen terwijl u de tank vervoert. Het water weggooien is ook gemakkelijk als u per ongeluk de machine duwt, omdat de tuit niet sluit of vergrendelt.

Niet de meest duurzame

Enkele klanten klaagden dat dit na een paar maanden niet meer werkte. Sommigen kregen er zelfs maar een paar weken gebruik van voordat het stierf. Anderen hadden een constante EF-foutmelding die ze niet konden schudden. Gelukkig is de klantenservice goed, maar het is nog steeds teleurstellend om dit te ervaren.

Het kan rommel creƫren

Dit apparaat lekt een beetje water, of de mist landt rond het apparaat, waardoor een puinhoop ontstaat. Mogelijk moet u handdoeken neerleggen om schade te voorkomen.

Productspecificaties

Werktijd Tot 30 uur
Tankinhoud 1,3 gallon
Max. Mist Uitgang Niet gespecificeerd, maar instellingen voor vijf versnellingen
Dimensies 15.2 x 11.46 x 10.67 inch
Kamer dekking Tot 500 vierkante voet

4. Honeywell HWM705B filtervrije warme vochtbevochtiger

Meest betaalbaar

Prijs controleren

Dit Honeywell-product is onze ideale luchtbevochtiger voor kleine tot middelgrote kamers en is ongelooflijk betaalbaar.

Het brengt een rustgevende, warme mist naar je huis om je comfortabeler te laten ademen.

We vinden het geweldig dat de meegeleverde medicijnbeker kan worden gebruikt in combinatie met essentiƫle oliƫn voor aromatherapie en om een aangename geur aan de sfeer toe te voegen.

Wat we leuk vinden

Betaalbare prijs

HMW705B bespaart niet alleen uw geld vanwege de prijs. Het is ook energiezuinig en houdt uw elektriciteitsrekening laag. Filtervrij zijn bespaart ook doorlopende filtervervangingskosten.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Een van de extra voordelen is het hebben van een laagwaterindicator, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over wanneer u het moet bijvullen. We houden van de capaciteit van 1 gallon en het automatische uitschakelsysteem. Daarmee kun je de hele nacht doorbrengen in de wetenschap dat je unit wegwerkt.

Luchtige reiniging

Door de toegankelijke onderdelen is het gemakkelijk schoon te maken en bij te vullen. Week de machine ongeveer 15 minuten in azijn en stof het apparaat af met een borstel.

24-uurs looptijd

Met een tank van Ć©Ć©n gallon kan dit een tijdje lopen. Op de lage stand gaat dit 24 uur door. Als u de hogere instelling gebruikt, zal het niet zo lang zijn, maar geen zorgen – het bijvullen ervan is geen probleem.

Wat we niet leuk vinden

Niet de stilste

Gebruikers melden dat het kokende geluid frustrerend kan zijn. Het goede nieuws is echter dat zodra het water is gekookt, het apparaat rustig werkt voor een comfortabele sfeer.

Maak het vaak schoon

Hoewel het schoonmaken vrij eenvoudig is, moet het vaak worden gedaan. Veel mensen moeten de hunne meerdere keren per week schoonmaken om schimmel- en bacteriegroei te voorkomen.

Het is temperamentvol

Hoewel klanten het geweldig vinden hoe effectief dit is als het werkt, gaat het soms gewoon niet aan. Het is soms een hit or miss.

Productspecificaties

Werktijd Tot 24 uur
Tankinhoud 1 gallon
Max. Mist Uitgang 1 gallon per 24 uur
Dimensies 12 x 10 x 6,2 inch
Kamer dekking Tot 250 sq. ft.

5. Vicks Warme Mist Luchtbevochtiger

Schoonste luchtbevochtiger

Productafbeelding van de Vicks Warme Mist luchtbevochtiger, kleine tot middelgrote kamers, 1 Gallon Tank - Vaporizer en Warme Mist Luchtbevochtiger voor Baby en Kinderen Kamers, Slaapkamers en meer

Prijs controleren

Dit Vicks-model is vooral populair vanwege het antimicrobiƫle vermogen om 95 procent kiemvrije, zichtbare, warme mist vrij te geven om hoest en verstopte neus tijdelijk te verlichten.

Een looptijd van maximaal 24 uur betekent dat er minder frequent onderhoud hoeft te worden uitgevoerd.

Een luchtbevochtiger mag gezond eten en drinken niet vervangen om te helpen bij verkoudheids- en griepsymptomen.

Niettemin helpt dit model naar verluidt wanneer je ziek bent. Het bestond ook uit een medicijnbeker die men kon gebruiken om de vloeibare inhalatiemiddelen te gieten om de nasale decongestie verder te verlichten.

Wat we leuk vinden

Kalmerende mist voor 24 uur

Voor als je verkouden bent, kan dit Vicks luchtbevochtigermodel tot 24 uur draaien. Dit is ideaal voor een consistente en rustgevende warme mist om sommige verkoudheidssymptomen te verlichten.

Gemakkelijk schoon te maken

Deze luchtbevochtiger heeft een brede tankopening waardoor de gebruiker gemakkelijk toegang heeft tot de luchtbevochtiger, waardoor het gemakkelijk is om een liter water schoon te maken en bij te vullen. Dit voorkomt de verspreiding van schimmels en bacteriƫn, die door vocht vaak voorkomen in luchtbevochtigers.

Helpt bij verkoudheid en griep

Als je een ziekte hebt, kan dit verlichting bieden. De uitgestoten damp kan helpen om congestie, hoesten en andere vervelende symptomen te verlichten.

3 jaar garantie

Uitgerust met een garantie van drie jaar, gaat deze luchtbevochtiger zeker langer mee dan andere luchtbevochtigers. Het kan een middelgrote tot grote kamer bedekken.

Wat we niet leuk vinden

Lichten kunnen niet worden uitgeschakeld

Het enige nadeel van dit product is dat u de luchtbevochtiger niet open kunt laten staan met de lichten uit.

Te luid om te slapen

Als je graag in stilte slaapt, zal dit je irriteren. Het apparaat is luid, maar produceert ook een vervelend fluitend en gorgelend geluid.

Moet het vaak schoonmaken

Dit toestel wordt bruto snel. Om op de hoogte te blijven van kalkaanslag, schimmel, meeldauw en andere vervelende dingen, moet je het Ć©Ć©n tot twee keer per week schoonmaken.

Productspecificaties

Werkuren Tot 24 uur
Tankinhoud 1 gallon
Max Mist-uitgang 1 gallon per 24 uur
Dimensies 12 x 7.88 x 14.25 inch
Kamer dekking Middelgroot tot groot.

Productvergelijkingstabel

Product Best Werkuren Tankinhoud Max. Mist Uitgang Dimensies Kamer dekking
Elechomes Ultrasone Luchtbevochtiger Rustigste 60 uur 1.60 gal. 550ml/u 11,6 x 7,7 x 11″ 400 mĀ²
Levoit LV 600HH ultrasone luchtbevochtiger Grote Warme Mist Luchtbevochtiger 50 uur 1.5 gal. 500ml/u 11,3 x 7 x 10,5″ 753 mĀ²
Hupro Premium ultrasone luchtbevochtiger Voor verkoudheid en allergieĆ«n 30 uur 1.3 gal. Niet gespecificeerd 15,2 x 11,46 x 10,67″ 500 sq. ft.
Honeywell HWM705B luchtbevochtiger Betaalbaar 24 uur 1 gal. 157ml/u 12 x 10 x 6,2″ 250 vierkante meter
Vicks Warme Mist Luchtbevochtiger Schoonste 24 uur 1 gal. 157ml/u 12 x 7,88 x 14,25″ Middelgroot tot groot.

Wat is een warme mist luchtbevochtiger gebruikt voor?

Warme mist luchtbevochtigers koken water en laten het vervolgens als stoom los, waardoor de luchtvochtigheid toeneemt. De belangrijkste voordelen van deze populaire eenheden zijn:

 • Gezond: Warme mist luchtbevochtigers worden beschouwd als gunstig voor onze gezondheid vanwege het kookproces dat bacteriĆ«n doodt. Ze geven je ook een betere kans op een vrije luchtweg (1).
 • Rustig: Deze apparaten werken stil vanwege het gebrek aan ventilatoren. Dit maakt ze geweldig voor rustige bevochtiging en nachtelijk gebruik.
 • Grootte: In tegenstelling tot luchtbevochtigers met koele mist, zijn warme mistbevochtigers kleiner en dus meer geschikt voor kleine ruimtes zoals uw slaapkamer of kantoor.

Voorzichtigheid

Warme mistbevochtigers moeten met voorzichtigheid worden gebruikt vanwege de aanwezigheid van kokend water. Houd uw warme mistbevochtiger uit de buurt van huisdieren, kinderen en ouderen.

Dingen om te overwegen (Koopgids)

Met alle voordelen van warme mist luchtbevochtigers, moet u nog steeds rekening houden met bepaalde aspecten voordat u zich vastlegt. Overweeg de volgende punten:

Grootte van het huis en dekkingscapaciteit

Om te beslissen over een mistbevochtiger, meet je eerst de vierkante meters van je ruimte. Houd er rekening mee dat te veel vocht meer bacteriƫn en schimmels kan veroorzaken en dat je een ideale luchtvochtigheid van tussen de 30 en 50 procent nodig hebt. (2). Als je een product koopt dat te groot is voor de ruimte die je bevochtigt, ontstaat er te veel vocht.

Het is vruchteloos om een product te kopen dat niet je hele huis bedekt. Daarentegen wilt u die hoge luchtvochtigheid niet door een model te krijgen dat te aanmatigend is. Met dit in gedachten, koop alleen een product dat geschikt is voor de voetafdruk van uw huis.

Uitgangsniveaus

Zorg voor een balans tussen de ruimte die u moet bevochtigen en het uitgangsniveau van het apparaat. Als uw ruimte bijvoorbeeld 400 vierkante voet is, is het geen probleem om een model met een laag uitvoerniveau gedurende 24 uur te krijgen. Je hebt dat vocht nodig dat zo snel mogelijk het hele gebied raakt.

De meeste redelijk geprijsde luchtbevochtigers kunnen kamers van ongeveer 200 tot 500 vierkante voet aan. De duurdere kunnen het dubbele werk doen, maar heb je dat nodig?

Reiniging en onderhoud

De rol van de luchtbevochtiger is om u te helpen een gezonder leven te leiden, maar het laatste wat u wilt is dat u het apparaat constant moet onderhouden. Het moet je leven gemakkelijker maken, niet meer gedoe brengen.

Overweeg dus de vorm, het filter, de tankgrootte en de ingang van de watertank of het filter. Ons onderzoek toonde ons aan dat veel gebruikers klaagden over hoe smal de tankingang was, waardoor het bijvullen van hun eenheid een echte pijn was.

Schoonmaaktip

Een ander uitdagend onderdeel om schoon te maken is de buis. Sommige luchtbevochtigers hebben een automatische reinigingsfunctie die het resterende vocht zelf verwijdert. Zo niet, dan is een lange, dunne borstel nodig om dit werk te doen.

Veelgestelde vragen

Is een Warme Mist Luchtbevochtiger hetzelfde als een Vaporizer?

Een warme mist luchtbevochtiger is in wezen hetzelfde als een vaporizer. Beide gebruiken warmte om water af te geven als een damp of mist om de luchtvochtigheid in uw huis te verhogen. Het belangrijkste verschil is dat vaporizers meestal een additief gebruiken om verkoudheids- en griepsymptomen te verzachten.

Kweken warme mistbevochtigers bacteriƫn?

Warme mistbevochtigers kweken bacteriƫn omdat schimmels van donkere en vochtige plaatsen houden om te gedijen. Ook als je je binnenlucht te veel bevochtigt, moedigt het bacteriƫn aan om te groeien.

Is een warme of koele mistbevochtiger beter voor sinussen?

Beide typen kunnen verkoudheids- en griepsymptomen verlichten. Gebruik echter altijd een koelnevelbevochtiger rond kinderen, omdat warme mists brandwonden riskeren.

Kan ik kraanwater gebruiken in mijn luchtbevochtiger?

U moet geen kraanwater in uw luchtbevochtiger gebruiken omdat het onzuiverheden zoals mineralen en metalen bevat die de luchtbevochtiger bedekken waardoor deze defect raakt. Het verontreinigt ook uw binnenlucht en bedekt uw oppervlakken met een wit residu.

Hoe vaak moet ik een luchtbevochtiger reinigen?

U moet uw luchtbevochtiger minstens Ć©Ć©n keer per week reinigen om ervoor te zorgen dat deze kiemvrij blijft en om schimmelsporen te doden. Als u uw luchtbevochtiger niet reinigt, pompt deze sporen in de atmosfeer en vervuilt uw huis.


Een warme mistbevochtigerventilator worden

Met de beste warme mistbevochtiger thuis, kunt u een reeks gezondheidsvoordelen hebben en bestand zijn tegen al die dagen van koude, lage luchtvochtigheid. Ze zijn net zo betaalbaar en efficiƫnt als koele mistbevochtigers om vochtigheid aan de lucht toe te voegen.

Voordat u een model kiest, meet u de ruimte die u nodig hebt om te bevochtigen. We weten uit de eerste hand hoe frustrerend het is om in een product te investeren en het niet aan uw behoeften te laten voldoen.

Denk na over de extra’s die bij de luchtbevochtiger worden geleverd en hoe dat bij uw behoeften past. Heb je kleine kinderen in huis? Als dat het geval is, overweeg dan of het een nachtelijke instelling heeft. Vergeet niet om het buiten bereik te lokaliseren – warme mistbevochtigers hebben hete werkelementen.

Feedback: Was dit artikel nuttig?


Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Wat vond je leuk?


Wat ging er mis?