Wat is hygiëne ?

Wat is hygiëne ? Hygiëne wil niet meer zeggen dat je goed op jezelf en op je omgeving past. Hou jezelf en je omgeving schoon om wille van je gezondheid en voor de gezondheid van andere. Bacteriën, virussen, schimmels en ander ziekteverwekkers krijgen alleen de kans om zich te vermenigvuldigen en door te groeien als er onhygiënische toestanden zijn.

Hygiëne is schoonheid. Hygiëne is frisheid. Hygiëne is veiligheid. Hygiëne geeft een prettig gevoel !

Een goed algehele hygiëne verkrijg je door te schoon te maken en te reinigen. Voor vele een plezier, maar voor vele ook een noodzakelijk kwaad. De Hygiëne Expert gelooft dat schoonmaken en reinigen voor iedereen leuk kan en moet zijn.

Met een goede algehele hygiëne verbeterd de sfeer in huis maar ook op het werk. Volgens Wikipedia is hygiëne een verzamelnaam voor alle handelingen die ervoor zorgen dat mensen en dieren gezond blijven door ziekteverwekkers uit de buurt / omgeving te houden.

Hoe hou je nu ziekteverwekkers bij je uit de buurt ?

Hygiëne is niet iets wat je alleen kunt. Hygiëne is de verantwoordelijkheid van iedereen. Des te meer mensen des te moeilijker is het om de algehele hygiëne op orde te houden. Samenwerking, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en communicatie zijn essentiële onderdelen van een goede hygiëne. Hoe vaak zie je het dat de ene persoon iets laat liggen voor de andere persoon ? Herken je deze situatie ?

Dat is wat hygiëne dus niet is ! Door samen te werken en door samen verantwoordelijkheid te nemen ontstaat betrokkenheid. Betrokkenheid communiceert gemakkelijker en het cirkeltje is rond.

De Hygiëne Expert kan schoonmaken en reinigen leuk maken door u en of uw medewerkers de juiste schoonmaaktechnieken te leren, met de juiste middelen.  Door samen te werken, en samen een plan te maken wat is toegespitst op jullie bedrijf. Elkaar betrekken bij het proces en zorgen dat er een goede communicatie op gang komt. Ik ben ervan overtuigd en ik geloof dat elk bedrijf baat heeft bij een gezonde hygiëne. Ik ben ervan overtuigd dat het u uiteindelijk veel geld en ergernis zal besparen.

Hygiëne is het visitekaartje, is het imago van het bedrijf wat van jouw is, of waarvoor je werkt. Het is belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan.

De Hygiëne Expert kan bij u op het bedrijf een vrijblijvende demonstratie komen geven met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen welke tot het topsegment behoren. De Hygiëne Expert kan u ook demonstreren wat stoom-stofzuig techniek voor uw bedrijf kan betekenen. Voorop staat dat het voor jullie voordeel oplevert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *