Wespen zijn irritant

Er zijn veel mensen die wespen behoorlijk irritant vinden. Niet onlogisch, want wespen kunnen dan ook voor veel overlast zorgen. Het zijn onaangename beestjes die u liever kwijt dan rijk bent. Vooral aan het eind van de zomer kunnen ze veel overlast veroorzaken, want ze zijn op zoek naar voedsel en hangen dan vaak buiten rond op het moment dat u buiten iets eet of drinkt of gezellig aan het bbq`en bent. Wespen kunnen behoorlijk pijnlijk steken en om deze reden hebben vrijwel alle mensen een enorme hekel aan wespen. In onze webshop kunt u wespenvangers aanschaffen die helpen bij het uit de buurt houden van wespen. Medio augustus kunnen wespenvangers veel wespen weg vangen. Ze hebben dan niet genoeg zoetstof uit het wespennest en komen het bij u dan halen.

Wat u beter niet kunt doen

Als eenmaal  last heeft van wespen is het vooral niet de bedoeling om ze weg te jagen door met je handen te gaan zwaaien. Wespen zullen zich hierdoor bedreigd voelen en worden agressief. De kans dat ze dan gaan steken neemt alleen maar toe. Er zijn andere effectievere manieren die wel soelaas kunnen bieden om wespen op afstand te houden.

Wespenvanger

Op onze webshop kunt u terecht voor een wespenvanger. Door een aantal van deze wespenvangers te gebruiken, zul je het aantal wespen zien verminderen. Doe een zoete substantie in de val en er zullen veel wespen op deze zoetigheid afkomen. Je kunt bijvoorbeeld honing, frisdrank of limonade gebruiken. De wespenval die wij verkopen is eenvoudig in elkaar te zetten. Je kunt ze gebruiken op het terras, in je tuin, rond je huis of bedrijf of op een plat dak. Zie hier onze tips tegen wespen in uw buurt. Overal waar je ook maar last hebt van wespen kun je deze wespenvanger gebruiken. Plaats ze uit de buurt van waar u verblijft zodat de wespen niet bij u in de buurt komen. Hoe u het beste een wespenvanger kunt gebruiken leest u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *