Zelf een wespenvanger maken

Zelf een wespenvanger maken is niet altijd handig. Niet handig in gebruik omdat ze niet zo stevig zijn, en niet handig omdat u soms behoorlijk staat te knutselen. De wespenvanger die wij aanbieden is gefabriceerd van stevig plastic. De val is eenvoudig in elkaar te zetten. Je kunt de val ophangen waar je maar wilt. Als je comfortabel buiten wilt kunnen zitten, zonder dat je gestoord wordt door wespen, kun je de wespenval beste uit de buurt van uw terras hangen. Dankzij de wespenvanger die wij aanbieden kunt u een grote hoeveelheid wespen wegvangen. De wespenvanger kan ook worden gebruikt op platte daken of rond je woning, waar je ook maar last hebt van wespen.

Advies is om de wespenvanger uit de buurt te plaatsen van waar u verblijft op uw terras of in uw tuis. Plaats de wespenval op afstand. Veel mensen plaatsen een wespenval midden op tafel. Dat is geen goede plaats want een wespenval trekt juist wespen aan. Zie hier hoe u een wespenvanger kunt gebruiken om zo min mogelijk overlast van wespen te hebben

Zelf een wespenvanger maken
U kunt ook altijd zelf een wespenvanger maken. Het enige wat u nodig hebt is een lege fles. De bovenkant van de fles knipt u er af en doet u op zijn kop in de fles. In de fles zelf doet u siroop of andere zoetigheid, waarmee u  wespen lokt. Lukt het niet om met een eigen wespenvanger wespen te vangen of vindt u het een lastige klus? Kijk dan in onze webwinkel voor de beste wespenvanger. Wij hebben een kwalitatieve wespenvanger in ons assortiment opgenomen, die u in staat stelt op wespen op een snelle manier te lokken en te vangen. U kunt de wespen ook met deze vanger lokken met zoetigheid. Ranja of bepaalde frisdrank kan helpen om wespen te lokken. In relatief korte tijd kunt u veel wespen wegvangen en zult u zelf ongestoord op uw terras of in uw tuin zitten.

Het bestellen van een wespenvanger is eenvoudig. Mocht u er tijdens het bestellen niet helemaal uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het bestellen van een wespenvanger.

Tips tegen wespen op terras

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *