Ekologische en biologische producten

Ekologische en biologische producten hebben de naam duur te zijn. De Hygiëne Expert noemt het duurzaam. En duurzaam is niet per definitie duur. De biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van De Hygiëne Expert zijn zeer sterk geconcentreerd. Sterk geconcentreerd wil zeggen dat je er maar heel weinig van hoeft te gebruiken. Mensen denken vaak dat als ze maar veel reinigingsmiddel gebruiken dat het dan ook schoon wordt. Het tegendeel is waar.

Als je veel of teveel reinigingsmiddel gebruikt krijg je een soort vettige parelmoer achtige waas over het zogenaamd schoon gemaakte object. Deze parelmoer achtige waas is het residu van het reinigingsmiddel dat is gebruikt. Het wil niets meer zeggen dat je te veel reinigingsmiddelen hebt gebruikt en het niet goed hebt nagespoeld.

Je hebt het ook vaak met kant en klare reinigingsmiddelen die je in de winkel kunt kopen. Ze zijn eigenlijk te sterk geconcentreerd en ze worden vaak puur gebruikt. Dat is zo als het niet hoort. Het is zeer milieuonvriendelijk en uw spullen zijn weer eerder vies en het vuil blijft er veel beter aan hechten. Dat is juist wat u niet wilt als u aan het schoonmaken bent !

De duurzame oplossing !

Sterk geconcentreerde biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van De Hygiëne Expert kunt u minimaal met 20% water verdunnen. Gebruikt u bijvoorbeeld onze milieuvriendelijke reiniger DHE EKO Power Universeel om glas of tafeltjes te reinigen dan kunt u deze 1:120 verdunnen. Geen residu, weinig nodig en toch een goed resultaat.

Hoe vaak zie je niet dat er op tafels nog strepen zitten ? Dat is residu van teveel gebruikt of te sterk geconcentreerd reinigingsmiddel.

Met De Hygiëne Expert als uw persoonlijk adviseur is dat verleden tijd. En is het duur ? Neen, reinigen met De Hygiëne Expert is duurzaam en goedkoop.

Hoeveel u kunt besparen ?

Ik kom bij veel bedrijven. Bijna overal waar ik kom hebben ze wel een goedkope glas- en interieurreiniger staan, die in elke supermarkt te koop is. Kostprijs van de goedkoopste, laat ik zeggen gemiddeld een euro. Er zijn goedkopere en er zijn ook veel duurdere.

Glas- en Interieurreiger van De Hygiëne Expert kost u nog geen 7 cent per liter. Ja u ziet het goed, nog geen 7 cent per liter.

Er zijn bedrijven zoals bakkers, slagers en in de horeca waar ze veel glaswerk hebben om elke dag te reinigen. Tel uit wat u kunt besparen. Maar u spaart niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu. Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van De Hygiëne Expert zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.