Hoe effectief muizen bestrijden

Het bestrijden van muizen kan op verschillende manieren. U kunt een muizenval kopen en hopen dat u hiermee de muizen kunt bestrijden. Op zich kunt u prima muizen bestrijden met een muizenval. Tenminste, als u denkt dat er niet zoveel muizen in uw woning zitten. U kunt dan een aantal muizenvallen aanschaffen en kijken of het helpt. Tegelijkertijd raden we u aan om toch meer maatregelen te nemen. Effectief muizen bestrijden met een duurzaam karakter en ook nog eens veilig en milieuvriendelijk. Dat is waar De Hygiene Expert voor staat.

Wij kunnen u helpen met advies, tips en methodieken waarbij geen muizengif gebruikt wordt. Wist u dat er in Nederland jaarlijks bijna 800.000 kilogram muizengif en rattengif wordt verbruikt. Muizengif en rattengif worden rodenticiden genoemd in de ongediertebestrijdingswereld. Deze enorme gifberg moet absoluut kleiner worden, omdat deze berg zeer veel schade aanricht aan onze natuur en het milieu.

Effectief muizen bestrijden kan heel gemakkelijk zonder het gebruik van muizengif. De Hygiene Expert biedt gifvrije alternatieven en eerlijk advies en goede tips. Samen kunt u die inzetten om de enorme gifberg van 800.000 kilogram weg te werken en uit te bannen. Effectief muizen bestrijden kan niet met het plaatsen van gif, waar ze nota bene steeds resistenter voor worden. Wij willen graag voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen gaan. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de alternatieven.

Muizenplaag

Wat u altijd wilt voorkomen is dat het muizenprobleem een muizenplaag wordt. Muizen vermenigvuldigen zich razendsnel en voordat u het weet heeft u te maken met een muizenplaag. Voorkomen is beter dan bestrijden is het motto van De Hygiene Expert. Wij als mens hebben zelf in de hand of er ergens een muizenplaag ontstaat of niet. Op ons blog geven wij regelmatig tips en adviezen hoe een muizenplaag te voorkomen is.

Muizengif

Als u toch muizen wilt bestrijden met muizengif neem dan wel altijd de nodige veiligheidsvoorschriften in acht. Kinderen en huisdieren mogen niet het slachtoffer worden van onzorgvuldig gebruik. Uw conclusie na verloop van tijd zal zijn dat de muizen toch weer terug komen. Dat is onder andere de rede dat De Hygiene Expert voor duurzame toepassingen en oplossingen gaat.  Muizengif heeft een enorme impact op de natuur en het milieu. Zeg NEE tegen MUIZENGIF. Er zijn zeer goede alternatieven.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.