Muizen bestrijden

muizen bestrijden

Muizen bestrijden

Ongedierte komt in allerlei varianten voor. Een muizenplaag is een van de ergste varianten. Vandaag de dag hebben nog steeds relatief veel mensen last van muizen. Het muizenprobleem komt echt niet alleen voor in oude, smerige en vervallen huis en bedrijfspanden. In ieder huis of bedrijfspand kunnen muizen voor komen. Vooral als het huis of bedrijfspand voor de muizen veel toegangspunten heeft. Zolang deze niet worden gedicht blijft de kans bestaan dat u te maken krijgt met muizen.

Muizenprobleem

Het muizenprobleem mag geenszins worden onderschat. Ze kunnen behoorlijk veel schade aanrichten, laten overal uitwerpselen achter en kunnen ziekten veroorzaken en verspreiden. Muizen in huis is gewoonweg onaangenaam en dit dient u direct serieus aanpakken. Bent u daar te laks in, dan kan het zo maar zijn dat ze u bankstel of meubilair kapot knagen. Erger nog, ze knagen ook graag aan elektriciteitskabel dat kortsluiting kan veroorzaken met als gevolg brand. Overlast van muizen dient altijd serieus genomen te worden.

En door het tempo van voortplanten heef u binnen afzienbare tijd een huis vol met tientallen muizen. Muizen bestrijden is een serieuze aangelegenheid. Zie u een muis of denkt u dat u muizen in huis heeft? Onderneem direct actie. Uiteraard is het bij het muizen bestrijden wel handig dat u zeker weet dat u te maken heeft met muizen. Muizenpoep is te herkennen aan kleine rijstachtige uitwerpselen die donker van kleur zijn.

Bestrijdingsmiddelen zonder gebruik van gif

Muizen bestrijden kan op verschillende manieren. Wij zijn voor bestrijden zonder gebruik van muizengif. In de praktijk en het verleden is gebleken dat het plaatsen van een bakje muizengif nooit geen duurzame en zekere geen milieuvriendelijke oplossing is. Plug In Pest Free is een gifvrije oplossing waarmee u op een duurzame manier muizen uit uw huis verjaagd, maar ook heel goed preventief werkt. Een eenmalige aanschaf waar u jarenlang plezier van zult hebben.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *