Stoom-Stofzuig techniek

Uw persoonlijke adviseur

De Hygiëne Experts is uw persoonlijke adviseur als het gaat om Stoom-Stofzuig techniek en apparatuur. De stoom-stofzuig techniek is verschillend van stoomreinigers. Het grote voordeel van stoom-stofzuigtechniek is dat direct de los gestoomde verontreiniging opgezogen wordt. Geen vieze en natte vloeren of wanden , maar direct schoon en droog.

Onze Stoom-Stofzuig apparatuur komen van Knol Cleaning Solutions . Dit bedrijf is sinds 1969 actief op de markt en heeft zeer veel ervaring als het gaat om reinigen met stoom-stofzuigers.

Lastige of moeilijke reinigingsklussen kunnen effectief en efficiënt worden gedaan met de stoom-zuigapparatuur van Knol Cleaning Solutions. Onze apparatuur zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een zeer korte terugverdientijd.

Wij laten u graag in een vrijblijvende demonstratie zien wat deze machines voor uw kunnen betekenen. Wij leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Waarom stoom-stofzuig techniek ?

Onze stoomreinigers ontwikkelen een eer hoge temperatuur van stoom. De stoomtemperatuur in de boiler wordt tussen de 140 tot 170 graden Celsius. Door deze hoge stoomtemperatuur wordt als het ware een soort schokeffect gecreëerd, waardoor verontreiniging direct los laat van de ondergrond. De stoom-stofzuig machine zuigt direct het loslatende vuil, stof en water weg. Werken met deze techniek is erg hygiënisch en het dood bacteriën door de hoge temperatuur.

Voordelen stoom-stofzuigtechniek.

De voordelen van reinigen met de stoomreinigingstechniek zijn als volgt :

  • Goedkoop door efficiënt werken
  • Vaak geen reinigingsmiddelen nodig
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Veilig in gebruik
  • Compacte systemen
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
  • Uitgerust met continu boiler

Bij alle stoom-stofzuig apparatuur zitten praktische hulpstukken bijgeleverd.

Door het werken met deze reinigingstechniek blijft u voldoen aan alle HACCP en hygiënecode regels.

Stoomreinigen

Hygiëne en allergieën

Voordelen stoom-stofzuigtechniek

Welke stoom-stofzuiger of stoomreiniger heb ik nodig

Waarom stoomreinigen

Zakelijk gebruik stoom-stofzuig techniek

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.