Waarom juist geen contract voor ongediertebestrijding

geen ongediertebestrijding contract

Waarom juist geen contract voor ongediertebestrijding

Waarom u juist geen contract moet nemen voor ongediertebestrijding ? Mijn antwoord daarop is héél simpel ! Contracten zijn er om partijen aan elkaar te binden en vrijheid af te nemen. Ik ben daar een felle tegenstander van, en ik denk u ook als u mijn verhaal heeft gelezen.

Waarom zou u een contract afsluiten voor ongediertebestrijding of ongediertepreventie? Heeft u zich dat wel eens afgevraagd ?

contract ongediertebestrijding

contract ongediertebestrijding

Wat staat er in een contract voor ongediertebestrijding ?

  1. Hoe lang loopt het contract
  2. Welke service zit er wel en niet bij inbegrepen
  3. Wat zijn de maandelijkse contract kosten
  4. Bla bla bla
  5. Bla bla bla

Waarom kunnen die afspraken, want zo noem ik ze, niet gewoon in een offerte staan of in een geheel vrijblijvend abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Welke ongediertebestrijder is ermee gebaat als een klant niet tevreden is om hen aan je te binden.

Ik ben ervan overtuigd dat het afsluiten van een contract voor ongediertebestrijding alleen maar negatief werkt voor het bedrijf dat met contracten werkt. Ik hoor vaak in de praktijk ; We zitten nog vast aan ons contract en daar kunnen we niet onder uit !! Ondertussen zijn ze ontevreden en ergeren ze zichzelf kapot.

Het is toch niet meer van deze tijd dat u zich laat binden voor één, drie en soms wel 5 jaar.

Wij werken met geheel vrijblijvende abonnementen. Onze afspraken worden op papier gezet en we vragen aan u een handtekening dat u ze heeft gezien en ermee akkoord gaat. Het abonnement is per maand opzegbaar. Natuurlijk vind ik het niet leuk als u weg gaat, maar is het dan misschien niet zo dat ik beter mijn best had moeten doen ???

Voorlichting, klantcontact, communicatie en doeltreffend werken kan alleen als daar tijd voor is. Moet je verplicht een aantal adressen per dag gedaan hebben dan wordt dat een lastig verhaal.

Wist u dat muizen en ratten 3 tot 10 dagen en soms wel langer van gif moeten eten alvorens ze eraan dood gaan ?

Ik ga u hier onder een praktijk voorbeeld geven.

U heeft een contract voor ongediertebestrijding. In dat contract staat dat de bestrijder elke 6 weken bij u langs komt. En direct hebben we het eerste probleem te pakken.

Let op : Als er met gif gewerkt gaat worden dan is het dus noodzaak dat de muizen en ratten voldoende eten. Dit zal in het begin elke 3 dagen gecontroleerd moeten worden. Na drie dagen zal er hier en daar iets bijgevuld moeten worden, omdat het gif anders op raakt. Weer drie dagen later zal hetzelfde ritueel herhaald moeten worden, net zolang er minder van gegeten wordt door muizen of ratten. Wordt er minder van gegeten dan kunnen de bezoekfrequenties afgebouwd worden naar 2 weken en wellicht daarna naar 6 weken.

Zet de bestrijder gif neer en komt hij naar zes weken terug dan kan al het gif op zijn en zijn er niet genoeg muizen of ratten gedood. Sterker nog dit is mede de oorzaak dat er resistentie op treed bij muizen en ratten. Resistentie wil zeggen dat muizen en ratten niet meer dood gaan van het gif doordat er te weinig van binnen hebben gekregen.

Ik hoop dat u snapt wat ik bedoel. Snapt u het niet, dan mag u hier onder in het commentaarveld uw vragen stellen.

Hier onder een mailtje zoals ik ze af en toe binnen krijg !!

Beste Pestfree,

Mijn naam is…………….en ik ben office manager bij …………………. in ………….. (waar zo’n 35 personen werkzaam zijn). Sinds maart hebben wij last van muizen in onze keuken/kantine (35 m2). Omdat in die ruimte het eten aanwezig is, hebben de muizen zich nog niet door de rest van het pand verspreid (groot monumentaal pand van drie verdiepingen). Ik heb in maart een contract afgesloten met …………, maar ben daar totaal niet tevreden over. Het gaat waarschijnlijk maar om twee of drie muizen (het zijn er sinds maart ook niet meer geworden), maar ik wil er vanaf.

Heb je advies?

Heeft een contract voor ongediertebestrijding nut ? Ik geloof van niet, want zoals u ziet gaat uw klant toch elders om raad vragen. En geloof mij dat wij ons uiterste best doen om u tevreden te houden zonder contract, maar wel met wederzijdse goede afspraken. U bent in geen geval aan ons gebonden.

Pest free hygiene expert

geen ongediertebestrijding contract

geen ongediertebestrijding contract

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *