Last van kakkerlakken? Gebruik onze lijmplaten

Heeft u last van kakkerlakken gebruik dan onze lijmplaten met lokstof. Niemand heeft graag kakkerlakken in huis of in een bedrijfspand. Bij het zien van de eerste kakkerlak is het zaak om direct actie te ondernemen, omdat kakkerlakken zich razendsnel kunnen voortplanten. Voordat u het weet heb je te maken met een kakkerlakkenplaag en daar zit niemand op de wachten. Een effectief middel bij het bestrijden van kakkerlakken is een kakkerlak val met lijmplaat en lokstof. Lijmplaten lokken en vangen kakkerlakken en zo zult u snel minder last hebben van dit vieze onhygiënische insect.

Lijmplaten tegen kakkerlakken kunt u voordelig via onze webshop kopen. De Hygiene Expert biedt ze aan vanaf 5 stuks. Bestel vandaag nog een lijmplaat en bestrijd kakkerlakken. Een bestelde lijmplaat heeft u snel in bezit, zodat u direct kunt beginnen met het vangen van de kakkerlakken in je huis of bedrijf. Plaats de lijmplaten op plaatsen waar kakkerlakken zich veelvuldig laten zien. Overigens is dat vooral ’s nachts, maar overdag kun je soms nog de sporen zien. Door de lijmplaten hier neer te leggen zult u snel een groot aantal kakkerlakken vangen.

Kakkerlakken plaag

Mocht u te maken hebben met veel kakkerlakken, dan kan het nodig zijn om professionele hulp in te schakelen. U kunt zoveel lijmplaten blijven kopen als je wilt, maar als het om tientallen kakkerlakken gaat dan bent u vrij kansloos in het snel bestrijden van dit ongedierte. Er zijn diverse bedrijven te vinden die u kunnen helpen bij het bestrijden van dit ongedierte.

Plug In Pest Free verjaagt kakkerlakken

Plug In Pest Free is een gifvrij systeem dat kakkerlakken uit hun vertrouwde schuilplaatsen verjaagd. Hierdoor zijn deze insecten gemakkelijker te vangen met de kakkerlakval met lijmplaat. Het navigatie systeem van kakkerlakken raakt in de war als ze worden beïnvloed door Plug In Pest Free. Ze worden verjaagd en raken gedesoriënteerd. Kakkerlakken lopen daardoor veel gemakkelijker op de kakkerlak val met lokstof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.