Overlast muizen duurzaam oplossen

Heb u overlast van muizen? Dan wordt het tijd om snel in actie te komen en de muizen uit te verjagen of te vangen. Ook al heeft u geen hekel aan muizen of bent u er niet bang voor, het is belangrijk om snel te handelen en niet onverschillig te zijn. Voor u het weet heeft u een een complete muizenfamilie in huis of bedrijf en dat heeft alleen maar nadelen. Muizen veroorzaken schade en overlast. Ze dragen zelfs parasieten bij zich en kunnen ziektes verspreiden. Kortom, redenen genoeg om dit probleem serieus aan te pakken.

Muizen bestrijden met en zonder gif

Veel mensen willen muizen bestrijden met muizengif. Dit kan soms een effectieve manier van bestrijden zijn, maar zeker niet duurzaam, niet milieuvriendelijke en niet veilig. Particulieren gebruiken muizengif heel vaak op een verkeerde manier en niet veilig genoeg. Resten worden bij het normale vuil weg gegooid terwijl het klein chemisch afval is.

Door verkeerd gebruik van muizengif zijn sommige muizensoorten, maar ook ratten resistent geworden voor bepaalde soorten gif. Wist u als u met gif gaat werken of uw ongediertebestrijder plaats muizengif dat er dan in het begin elke 3 dagen moet worden gecontroleerd ? Muizen dienen 3 tot 18 dagen van het gif te eten om er vervolgens een pijnlijke dood aan over te houden. Gif dat u bij een grootwinkelbedrijf koopt is vaak minder sterk. Vult u het muizengif niet elke 3 dagen aan dan bent u de muizen alleen maar aan het voeren. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn ?

Duurzaam muizen bestrijden

De Hygiene Expert gaat voor duurzame en milieuvriendelijke toepassingen en oplossingen die veilig zijn. Eerlijk en open advies hoort daar heel prominent bij. Tips en adviezen geven wij dan ook regelmatig via ons blog.

Via onze webshop kunt u diverse alternatieve middelen aan komen waarmee u overlast van muizen heel effectief en doeltreffend kunt aan pakken. Plug IN Pest Free is ons gifvrije verjaag systeem, EKO 1000 is ons gifvrij systeem om muizen te vangen en wij kunnen u helpen met professionele muizenvallen of muizenklemmen.

Bij een muizenplaag raden we u aan om contact met ons op te nemen. De Hygiene Expert helpt u graag met uw overlast van muizen. Duurzaamheid en het milieu staan daarbij hoog in het vaandel.

De Hygiene Expert is gediplomeerd ongediertebestrijdingtechnicus, lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en lid van Brancheorganisatie PLAN. De Hygiene Expert heeft 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, is HACCP en IPM gecertificeerd.

Plug In Pest Free is absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Pest Free werkt volgens een heel ander principe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *