Overlast muizen? Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar duurzame, veilige en milieuvriendelijke muizen bestrijdingsmethodes? Wij helpen u graag bij het bestrijden van muizen. Op de pagina blog op onze website kunt u artikelen vinden met tips en adviezen over het bestrijden van muizen. Naast het geven van tips verkopen we ook gifvrije verjaagsystemen van Plug In Pest Free, vangsystemen zonder muizengif en muizenvallen. Overlast van muizen kan opgelost worden zonder gebruik van giftige chemicaliën zoals muizengif.

Muizen zijn beestjes waarvan u veel overlast en hinder van kunt hebben. Denk nooit als u er ééntje ziet dat het er ook maar één is. Ze leven in familieverband en in de regel zijn dat er meer dan één. Heeft u overlast van muizen, dan wilt u daar iets tegen doen. Bij het bestrijden van muizen kunt u diverse bestrijdingsmethoden gebruiken. Ziet of hoort u een muis, dan kunt u het best direct beginnen met bestrijden. Een vrouwtjesmuis kan per jaar 5 tot 10 per jaar 5 a 6  jongen krijgen. Een muis is na 2 maanden al geslachtsrijp, en dan kan de voortplanting beginnen. Door muizen niet te bestrijden kunt u in relatief korte tijd een gigantische muizenkolonie in huis of bedrijf hebben.

Muizenvallen gebruiken bij bestrijden muizen

Bij overlast muizen kunt u een aantal  muizenvallen in huis neer zetten. Een enkele muizenval zal niet helpen om muizen te bestrijden. U heeft een behoorlijk aantal vallen nodig om succesvol muizen te kunnen bestrijden. De ouderwetse houten muizenval kunt u gebruiken, maar er zijn vandaag de dag ook allerlei andere muizenvallen verkrijgbaar.

Bij ons kunt u terecht voor kleine muizenvallen, grote vangsystemen die hoofdzakelijk bij bedrijven worden ingezet en wij kunnen u helpen met een gifvrij verjaagsysteem van Plug In Pest Free. Plug In Pest Free zal u zeker helpen om het aantal muizen in huis snel terug te dringen. Dit is ook erg belangrijk, omdat een grote hoeveelheid muizen in huis of bedrijf voor veel problemen kunnen zorgen. Denk aan stank, veroorzaken van schade, het achterlaten van uitwerpselen of nog erger het verspreiden van ziekten. Muizen in uw bedrijf kunnen het imago schaden en de NVWA kan uw bedrijf sluiten.

Duurzame en milieuvriendelijk toepassingen en oplossingen

De Hygiene Expert gelooft en is ervan overtuigd dat overlast van muizen duurzaam en milieuvriendelijk opgelost kan worden zonder gebruik van muizengif. Wilt u meer weten over onze methodes en toepassingen neem dan direct contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.